Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 20, 2025, 21:09:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Дъждовна и прохладна есенна седмичка 30.09 - 06.10.
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дъждовна и прохладна есенна седмичка 30.09 - 06.10. (Прочетена 50618 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Дъждовна и прохладна есенна седмичка 30.09 - 06.10.
«
Отговор #60 -:
октомври 03, 2013, 13:29:00 »
Леле, изчетох с малко мъка въпросната тема и ми е много интересно, ако въпросната булка е писала по същия начин на матурите, как си е взела матурата по български?!?
Тук не става дума само за неграмотността на отделния индивид, а за цялата система на образование.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
октомври 03, 2013, 13:55:12 »
Цитат на: svekarva в октомври 03, 2013, 13:18:40
Варненки, кажете как я карате в тези студове? Чух преди малко, че в Смолян завалял сняг....
Айде, бе!!! Как сняг, моят рожден ден е края на октомври, било е студено, ама чак зима...
Как да я караме, отопляваме се вече
Тази година протестите за високите сметки за тока ще започнат по-рано, май
За критиката, виждам аз. Много спорове в другите теми, много нещо, а даже не са на лична тематика.
ratatui
, системата е зле, но не е само тя виновна. Всички ние сме били в тази система, според мен въпроса е до лична самооценка и приоритети.
Активен
rujka
Ентусиаст
«
Отговор #62 -:
октомври 03, 2013, 16:22:02 »
Цитат на: Lillly в октомври 03, 2013, 12:31:15
...
А за правописните грешки.... надяваме се, че се дължат на клавиатурата, не на незнание
НЯМА шанс да е само на клавиатурата
Има толкова много изцяло граматически грешки, че просто ми се доплака последния път като четох нейно мнение (А се погрижих това да е доста отдавна )
Не съм много търпелива, а това излиза извън контрол
А и не мога да не отбележа, че пише ДОСТА честичко
И за да не се конкретизирам само в този "топик" - за добро или за лошо, ежедневно в изказа си използвам всякакви чуждици
Но пък винаги, когато пиша нещо по-официално гледам да не вмъквам нищо такова
Все пак сме в България, говорим български език
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #63 -:
октомври 03, 2013, 16:32:16 »
аз предлагам да се поеме по-позитивна тема, защото това ни е единственото място във форума, където гледаме неофициално да сме позитивни и добри една с друга.
кажете ми как се подготвяте за зимата, снабдихте ли се вече с нови ботушки, якенца?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #64 -:
октомври 03, 2013, 16:38:57 »
Еми е абсолютно права, а и не е красиво толкова разточително писане зад гърба на някого.
Аз си търсих ботушки в Бургас и намерих някакви намалени кожени от 90 на 40 лева, ест веднага ги грабнах, нищо че бяха с номер по-големи
ще ги нося с дебели чорапки, вълнени.
Палта и якета май няма да купувам тази година, но така се надявам при нас да не е много студено, хич не обичам студа и дебелите дрехи - особено като трябва да се накачуля с шапка, ръкавици, шал и после в метрото всичко сваляш, на излизане всичко слагаш, като военна мисия е!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
октомври 03, 2013, 16:43:48 »
Хи хи ЕМи мнгоо добра идея!
Аз се сдобих с ботушки в БГ преди да си тръгна от някаква разпродажба на Габина.
Сега съм в процес да си търся ново ски яке, че старото ми е кафяво не ми отива на розовите ски
. Нали съм си розовата мрявка, трябва да намеря нещо в моята тоналност, по възможност обаче и да изглежда НЕкрещящо, а това е трудно, розово и НЕкрещящо да се съчетаят.
Едит: Новия отговор на Виви съвпада с моя.
И моите бяха намалени от 95 на 50. Много добра сделка си беше
«
Последна редакция: октомври 03, 2013, 16:46:43 от Мрявка
»
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #66 -:
октомври 03, 2013, 16:49:19 »
Хихи, Еми как уцели в 10-ката
Темата веднага се размърда
Преди малко писах писмо на Дядо Коледа за едни ботушки - мноооогооо хубави! Направо си се представям вече с тях
Ама го помолих да мине през Октомври, че до Декември има много време, друг подарък ще си избера до тогава
И яке си харесах и още две три зимни неща, ама тях по-късно. Да не разорим Дядо Коледа от есента
Не зная вие как понасяте тоя студ, ама тая година имам чувството, че ми е по-студено от когато и да било. Сигурно защото дойде много бързо студа.
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Къде са тези намалени ботушки
Изтървала съм ги.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #67 -:
октомври 03, 2013, 17:06:14 »
аз края на миналата зима си купих намалени на Шол апрески, и си дадох пухенката на химическо. Защото била с гъши пух, ми взеха 18 лв
за почистването, а в пералнята ми вече знам че не става, унищожих яке за сума ти пари, при това подарък преди това
.
Тази зима съм твърдо решила че ще дебна чуждите сайтове и ще си купя Uggs с намаление, от години искам да имам такива ботуши. Мисля че ще са черни или кафяви, за да ми отиват на пухенката и на по-тънкотото кафяво яке с кожички. Купих си наскоро и черна чанта на много добра промоция- 55 лв естествена кожа, така че сега само яркочервена лачена си търся, да имам за контраст.
Пълна съм с полота и пуловери, суичерите са ми малко, мисля да си взема един с мекичка вата вътре
или с каракул.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #68 -:
октомври 03, 2013, 17:13:10 »
Якенце вече си имам.Колкото и банално да звучи взех си го от един мол в София.
В последните години пазарувам само от него в избрани от мен магазини. Върви ми на късмет да намирам точно там,това което искам и другаде не ходя. Не съм голям фен на моловете,но този ми харесва.
Бях с моето мило и той за първи път не пожела да купим нещо и на него.
За сметка на това аз получих доста неща: два клина, две блузи (супер яки
) и един суитчър! Малко по-спортни неща избрах, защото така или иначе трябва да ходя на фитнес и ще ми е по-удобно. Стават и да ги нося навън,но като гледам колко студено стана не знам как ще издържа.
Якенцето поне много топло ми пази.
Даже ми става горещо с него понякога. ххихихи
Ботушки си имам от миналата зима и предполагам и се надявам, че все още стават за нещо. Ако ли не ще трябва да купя нови. Това не ме притеснява тъй като обичам да ходя в моя любим мол.
Ние се майтапиме с моя м,че той е бил милиардер,а пък аз с тея магазини съм го направила милионер.
Взех си и бельо от Триумф. Любимото ми място !
Два сутиена и 4 чифта бикини! Страхотни са! Също така една нощница с панди, които аз обожавам! То май се подразбира от ника ми в форума хихи..
Малко се изръсих,ама имах нужда. Хубавото бельо е много важно за мен.
Последните неща, които взехме от там са годежния ми пръстен и гривната и колието към него. Имам снимки в галерията, ако на някой му се разглежда.
Та това е от мен със зимния шопинг за сега.
Но днес като излизахме малко и разбрах,че ще ми трябва зимна шапка,която ми липсва в гардероба за моя голяма изненада и ще трябва да отида да си купя. Адски студ стана..
Искам да кажа само, че се извинявам ако някъде някога направя някоя правописна грешка тук. Неволно е и понеже пиша много бързо на лаптопа ми понякога се случва да направя някоя грешка и повечето пъти си прочитам по 100 пъти мнението да видя дали не съм объркала нещо. Смятам,че може да се случи на всеки,но все пак се извинявам ако срещнете някъде нещо такова от мен.
«
Последна редакция: октомври 03, 2013, 17:16:59 от misspanda
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
октомври 04, 2013, 09:19:12 »
Добро утро!
Днес закуската е от мен, по-скоро от моето пате, което ще ми прави палачинчици.
Аз за зимата май съм почти готова, като ходихме с нашите до Турция си накупих доста неща- 3 чифта дънки, 4-5 блузи и много други дреболии. Сега най-много някои обувчици да си взема.
Знам, че е рано и едва ли тук му е мястото на въпроса ми, ама: Искате ли за коледа да си разменяме подаръци, както за великден? Беше много хубаво и много искам пак да участвам в нещо подобно.
Picture 949.jpg
(26.45 KB, 320x240 - видяно 5113 пъти.)
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
октомври 04, 2013, 09:25:24 »
Еми
, откъде ти е пухенката? На мен на дневен ред ми е точно това... иска ми се дълга до под коляното или поне до над коляното да си намеря, че ми писна да ми мръзнат краката през зимата... що се отнася до UGGs и аз много искам, имам подобни друга марка, но не са UGGs, а те са царете на този тип ботушки, така че ако намериш добро намаление - свиркай, моля те!
Не знаех, че сте си разменяли подаръци по Великден, имам чувството, че срещата, на която присъствах аз беше точно след Великден, явно на предната е станало това с подаръците
Интересна е идеята, само че аз вероятно няма да съм тук по празниците... на нова година със сигурност сме в Берлин, но преди това сигурно ще сме извън София също... но ако го организирате ще наглеждам, в случай, че успея да се включа
Поздрав с една сватбена снимка с UGGs:
Р, благодаря за закуската! И браво на твоя мъж!
«
Последна редакция: октомври 04, 2013, 09:27:28 от scilla
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #71 -:
октомври 04, 2013, 09:33:14 »
Мила, те подаръците не се разменят лично, а по пощата/куриерска служба. Включват се момичета от цяла България и не се знае кой на кого подарява, докато не си избереш /миналия път беше туристически обект, зад който стои някоя съфорумка. Ти си избираш и после разбираш на кого ще подаряваш./ Беше стряшно забавно, аз много се радвах когато си получих подаръчето от Езра
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #72 -:
октомври 04, 2013, 10:43:15 »
Добро утро/Добър ден
Даже не от цяла България, а цяла от Европа
Беше забавно, ама мъжа ми умря от смях
Аз пък да ви кажа, надявам се да не трябва да си купувам нищо за тази зима, защото хич не обичам зимата и не ми се харчат пари за нея
ако не беше толкова странно, щях да се увия в едно родопско одеало и така да се разхождам
сигурно съм и сред малкото хора, които не обичат ботуши - много са ми неудобни. добре, че преди две години си купих туристически обувки и те ме спасиха
а шапка си имам много готина, сигурно се сещате каква
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #73 -:
октомври 04, 2013, 11:04:49 »
привет
и аз като еми съм за някаква позитивна тема, нека не разваляме нашата седмична тема;
Аз имам почивка и после пак отивам в университета; по физиология правихме тест за бременност
т.като имахме семинар за ендокринните жлези; голям смях падна, разказваха ни и за жабите едно време как са ги ползвали вместо тест;
Аз си купих едно зимно яке и сега си търся ботушки, някакви равни или на стабилен ток
Хубав ден ви желая
Активен
Alichka
«
Отговор #74 -:
октомври 04, 2013, 12:05:09 »
Така, така... купувайте ботушки! После, каквото не ви стане, ще стане на мен, а и ще е намалено
Много се надявам тази година да не вадят пак чизмите, че с тях краката ми стаят като клечки в саксия с по-голям диаметър. А дано да си намеря нещо наистина тясно и с висок ток! Малко странно ме гледат хората на токчета зимата, ама те са ми като котки на алпинист - забивам в снега и мятам смело гащи
Само още се чудя какви да са на цвят - по-скоро клоня към светличко нещо, ама и за златистата чанта да стават... Шапки имам. Само където рядко ги нося. Да ме пита човек защо! Абе тая женска работа хич не е лесна!
Иначе няма да откажа нови рокли и чанти например... Даже вече поразчистих гардеробите и шкафовете с обувки - винаги има място за нови попълнения
Езра, я разкажи това за жабите, че ми стана интересно?!?
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Дъждовна и прохладна есенна седмичка 30.09 - 06.10.
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден