Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 17:47:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
АСЕНОВГРАД - 6 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: АСЕНОВГРАД - 6 част (Прочетена 175282 пъти)
Svetla_24
Сватбар
Re:АСЕНОВГРАД - 6 част
«
Отговор #210 -:
март 15, 2015, 20:42:26 »
Бедственото положение е след Асеновград. След града започва планината и нагоре пътя за Бачково. След Бачково има опасности от свлачища и реално там сега е затворен пътя, но след няколко дни ще го пуснат.
В самия Асеновград няма проблеми.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #211 -:
март 17, 2015, 11:36:18 »
Днес се чух с Радичев, каза ми най-добре да отида в началото на юни или края на май... Тогава щяла да излезе новата колекция булчински рокли
Как чак тогава... Много ми е странно
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #212 -:
март 17, 2015, 11:50:31 »
Вероятно ги шият за 1-2 месеца. Имаш време до септември, но не пречи да се разходиш няколко пъти
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #213 -:
март 17, 2015, 12:08:57 »
Тия хора не знаят ли, че съм маниак на тема контрол и искам всичко да е готово хахахах
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #214 -:
март 17, 2015, 15:53:46 »
Така казват защото сега искат да работят само с абитуриенти. Ако идете на място ще видите по витрините предимно абитуриентски дрехи. И предпочитат да се съсредоточат върху тях, а после булките. няма да ви върнат.
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #215 -:
март 20, 2015, 10:04:46 »
Да така е казват го защото сега е лудница окоро баловете
само дето и аз не мога да ги чакам толкова и ще ида април най-късно май защото искам да ми е готова роклята два месеца преди сватбата а тя е края на август
Активен
always_and_forever
«
Отговор #216 -:
март 23, 2015, 12:35:38 »
Записвам се и тук, защото най-после и за мен стана актуална тази тема- за сватбените рокли.
Колкото и да ме успокояват повечето, че има време аз няма да се успокоя, докато не премеря поне една рокля.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #217 -:
март 23, 2015, 13:25:54 »
Здравейте! Аз пък писах на Радичев и разбрах, че началото на април ще има нова колекция булчински рокли. Мисля да посетя Асеновград и дано открия Роклята
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #218 -:
март 23, 2015, 13:32:49 »
Аз говорих с него, новата колекция ще я има в края на април, но не в магазина му, а заради ревю, което ще прави. Каза, че роклите от новата колекция ще са в магазина към края на Май, което много ме озадачи, все пак има булките през юни, юли.. Странна работа
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #219 -:
март 23, 2015, 13:55:20 »
Момичета, вече мога спокойно да препоръчам ателието, от което си взех роклята - 'Катерина' в Асеновград.
Много мили хора, смених си датата за проба - никакъв проблем, после поради здравословен проблем на ММ им цъфнах 1 ден по-рано, пак никакъв проблем, влязоха ми в положение, направиха ми корекциите вечерта и на сутринта си я взех.
Абсолютно 1:1 с това, което исках и си представях!
Бяха сложили декорации където са преценили, но ги махнах всичките /на първата проба се разбрахме като е готова да ги мислим, те се бяха подготвили, но после ми хареса повече без дантели и лъскавини/, дадоха ми 3 вида връзки за горната част, тъй като не можах да реша на момента кои искам, и всичко това без 1 лев над цената, за която бяхме говорили.
Те правят и аксесоари, взех си от тях почти всичко, с 10% отстъпка. Първия път ми казаха за нея, но после трябваше да си я поискам, само това отчитам като минус. Букет за хвърляне, жартиер, свещи, украса за тях, украсено шампанско с украса за чашите и бокала са ми оттам, направиха ми ги точно както искам, цветовете, цветчетата, всичко сама си избрах и не чух нито веднъж 'Не може'.
Цените ми се сториха много прилични - роклята ми е 450, другите неща общо към 80 лв излязоха /само бокала и шампанското са 40, свещите 10, букета 12...другото не помня/.
С ясното съзнание, че сум кофти клиент, след дълги години работа с клиенти и ясна представа какво трябва да очаквам отивайки някъде да си дам парите, останах 100% доволна. Магазинът се намира в една пряка на главната улица, има автомивка на ъгъла. Спореед bgmaps е ул. Сливница 10. Аз влязох в магазина им за аксесоари - на главната улица в един дълъг блок с много магазини за рокли, и оттам ме насочиха.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #220 -:
март 23, 2015, 14:03:31 »
Нели,супер че всичко е както го искаш и си останала доволна. Обаче смятам,че е редно да споделиш радостта си снас
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #221 -:
март 23, 2015, 14:06:36 »
Цитат на: lorka888 в март 23, 2015, 14:03:31
Нели,супер че всичко е както го искаш и си останала доволна. Обаче смятам,че е редно да споделиш радостта си снас
Да мине 6ти юни, че ММ дебне
Опазих я от него в рамките на 1 автомобил от А сеновград до София, сега няма да позволя да ме види тук
Скоро ще наснимам дреболиите, поне тях да кача в албума
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #222 -:
март 23, 2015, 14:08:18 »
За роклята знам,дай да видим другите неща.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #223 -:
април 07, 2015, 13:21:11 »
Да разкажа и аз преживяванията си. Бяхме в Асеновград на 02.04 и успяхме да изпълним мисията.
Голямо обикаляне си беше, бях тръгнала с една идея в главата, но в крайна сметка друго си е да премериш и да видиш как ти стоят различните модели. Магазини има много, очаквах навсякъде да е залято само с официални рокли за баловете, но си имаше и изобилие от булчински. Естествено в някои магазини отношението е по всякаква критика, но бях тръгнала с положителна нагласа и гледах да не обръщам внимание.
Иначе всички дреболии ги накупихме от там - кошнички, бокали украси за чаши и шампанско и т.н.
Кич си има, но има и хубави неща. Влизахме във всички магазини, доста попремерих, но нямаше как. Почти се бях спряла на една рокля в Александра, но продължихме с обикалянето. Последно влязохме във "Версай" и там открих търсената рокля.
Но определено един цял ден обикаляне трябваше, за да огледаме и да решим.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #224 -:
април 07, 2015, 14:24:56 »
Sisku
, честито за новите придобивки. Качила ли си снимки на избраната рокля?
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...