Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 08:29:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част (Прочетена 208452 пъти)
liubcheto
Новак
Публикации: 14
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
«
Отговор #420 -:
април 16, 2014, 12:30:08 »
Честито на момичетата, намерили (или с почти готови) сватбени рокли
усещането наистина е невероятно, и чак тогава разбираш, че ти наистина ще се омъжваш
Желая Ви приказни сватби
Активен
Mimka87
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #421 -:
април 16, 2014, 16:48:35 »
Знаете ли къде има красиви воали? С къса предна част и много дълъг , до земята отзад?
Благодаря!
Активен
Shushi
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #422 -:
април 16, 2014, 22:09:52 »
Здравейте момичета!
От известно време само чета и реших да се включа и аз
Сватбата ми е на 21.06 , а още не съм избрала рокля... Надявах се да отслабна, но нещо не се получава
. Харесах една рокля на модна къща Одета - някой има ли някакви впечатления от тях?
Активен
Mimka87
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #423 -:
април 17, 2014, 10:01:47 »
Здравей Shushi,
добре дошла при булките
Аз лично нямам впечатления от тях, но по-важно е ти какви впечатления имаш. Роклята трябва да ти стои добре, да те устройва като цена и да е в твой стил. Иначе какво значение има марката... Всички ще гледат теб, не етикета
Иначе за отслабването - пробвай да ограничиш тестеното, газираното, сладкото, junk food-а, пий повече вода, яж зеленчуци/ нетлъсто месо и нискомаслени неща. Ако включиш и спорт - дори да не отслабнеш ще се стегнеш и вичко ще ти стои по-добре.
Успех
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #424 -:
април 17, 2014, 11:10:23 »
Цитат на: Shushi в април 16, 2014, 22:09:52
Здравейте момичета!
От известно време само чета и реших да се включа и аз
Сватбата ми е на 21.06 , а още не съм избрала рокля... Надявах се да отслабна, но нещо не се получава
. Харесах една рокля на модна къща Одета - някой има ли някакви впечатления от тях?
Аз започнах зумба- много е забавно. Пробвах 90 дневна , но успях само 6 кг да сваля. Сега със зумбата съм на -1 само от 4 тренировки....
От модератор:
сте момичета!
«
Последна редакция: април 17, 2014, 12:02:56 от InLove_Girl
»
Активен
Shushi
Новак
«
Отговор #425 -:
април 17, 2014, 11:32:26 »
Привет отново,
Благодаря за приветствията и коментара,
пълнея заради проблеми с щитовидната жлеза - всички диети съм пробвала и като ги приключа качвам отново. Като цяло не съм много пълна - единствено имам корем, който ме притеснява и приличам малко на бременна
, а за роклята не държа на марка, но мисля, че ще трябва да ми я шият - затова питам за коментари. Мисля си да отида и до Асеновград, но ако трябва да ходя няколко пъти на проба, най-вероятно парите за път ще компенсират разликата в цената на роклите в София и Асеновград.
Бюджета за рокля ми е макс 1200 - 1300 лв,имам идея как да изгежда роклята..., но дали ще ми стои добре... А идеята е рокля, която в горната част да е прибрана и стегната , с презрамки, малко нежни камъчета и да е къса за да мога да танцувам,а понеже искам и тип принцеса си мисля за втора част като дълга пола върху роклята , която като ми писне да бъда "принцеса" да сваля.. сложна работа. Извинявам се, че "изливам всичко това" , но нямам време - работата ми е мн . напрегната , по цели нощи ровя из всички сайтове за рокли, а Вие можете да ми дадете най - полезни съвети
, за което Благодаря!
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #426 -:
април 17, 2014, 11:36:17 »
Цитат на: Shushi в април 17, 2014, 11:32:26
Привет отново,
Благодаря за приветствията и коментара,
пълнея заради проблеми с щитовидната жлеза - всички диети съм пробвала и като ги приключа качвам отново. Като цяло не съм много пълна - единствено имам корем, който ме притеснява и приличам малко на бременна
, а за роклята не държа на марка, но мисля, че ще трябва да ми я шият - затова питам за коментари. Мисля си да отида и до Асеновград, но ако трябва да ходя няколко пъти на проба, най-вероятно парите за път ще компенсират разликата в цената на роклите в София и Асеновград.
Бюджета за рокля ми е макс 1200 - 1300 лв,имам идея как да изгежда роклята..., но дали ще ми стои добре... А идеята е рокля, която в горната част да е прибрана и стегната , с презрамки, малко нежни камъчета и да е къса за да мога да танцувам,а понеже искам и тип принцеса си мисля за втора част като дълга пола върху роклята , която като ми писне да бъда "принцеса" да сваля.. сложна работа. Извинявам се, че "изливам всичко това" , но нямам време - работата ми е мн . напрегната , по цели нощи ровя из всички сайтове за рокли, а Вие можете да ми дадете най - полезни съвети
, за което Благодаря!
Здравей, това което пишеш ми е напълно познато. От 4 години се боря с Хашимото ( на 26 съм). Килограмите са голям проблем, да. С гладуване не става, иска се разделно хранене и много движение. Имах момент, в който от 45 станах 65 , което за височина 1,56 е кошмар. В момента съм 56- трудно е да, но не и непостижимо...Пиши на лични ако искаш
Относно роклята, аз все още не съм ходила към Асеновград, но като визия най- ми допадат роклите на Стоян Рдаичев...
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #427 -:
април 17, 2014, 13:42:15 »
Цитат на: Shushi в април 17, 2014, 11:32:26
, за което Благодаря!
Shushi
, здравей
Бюджета, който си определила е достатъчен, за да намериш рокля в София и да си спестиш ходене до Асеновград, така че спокойно
Моя съвет, колкото и банално да звучи е да не се ограничаваш до пробване само на един модел, за да можеш сама да почувстваш това, което е най-удобно, красиво и подходящо за теб
Това което си описала като модел звучи много хубаво, а и мисля, че е лесно за направа, но побързай, защо имаш два месеца и притеснения точно преди сватбата са излишни
Sunshine87
тази зумба нещо и мен ме привлича, но все не мога да се реша...
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #428 -:
април 17, 2014, 14:29:18 »
Здравейте,
Аз ходих в Одета с приятелка преди 3 години и не бях никак очарована.
Както са казали момичетата, бюджета ти е повече от добър и няма смисъл от Асеновград.
Моята рокля е от Романтика. Като ходих декември имаха красиви тип принцеса и в по-големи номера.
Активен
Shushi
Новак
«
Отговор #429 -:
април 17, 2014, 18:43:03 »
Благодаря момичета!
Започвам да пробвам от 26.04 и дано да успея да намеря Роклята
Ще Ви информирам как вървят нещата, а за Романтика четох доста негативни коментари, може и да не са много вярни, но ще отида и там да проверя
Активен
Shushi
Новак
«
Отговор #430 -:
април 17, 2014, 19:10:16 »
Цитат на: Sunshine87 в април 17, 2014, 11:36:17
Здравей, това което пишеш ми е напълно познато. От 4 години се боря с Хашимото ( на 26 съм). Килограмите са голям проблем, да. С гладуване не става, иска се разделно хранене и много движение. Имах момент, в който от 45 станах 65 , което за височина 1,56 е кошмар. В момента съм 56- трудно е да, но не и непостижимо...Пиши на лични ако искаш
Относно роклята, аз все още не съм ходила към Асеновград, но като визия най- ми допадат роклите на Стоян Рдаичев...
Да, Благодаря ! Не бях разглеждала рокли на Стоян Радичев, но ми харесаха - ще отида и до Асеновград
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #431 -:
април 18, 2014, 09:41:37 »
За Одета мога да споделя мнение от преди 5 години, когато беше и бала ми. ушита ми рокля по мои виждания в цвят, с които те тогава не работеха много - жълто и черно- и стана страхотно. Нямах забележки към нищо една проба и си взех роклята.
Надявам се не се е променило нищо от тогава.
Успех в търсенето
Активен
Nataliiq
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #432 -:
април 18, 2014, 19:20:35 »
Здравейте на всички бъдещи булки, които си търсят рокля като мен
. Относно Асеновград бях там преди три дни и в момента не си заслужава да се ходи, тъй като предстоят абитуриентските балове и по магазините е пълно с абитуриентски рокли и костюми. Продавачките ми казаха, че по средата на май ще има нови модели булченски рокли и ще има много по голям избор от колкото сега. Цените са достъпни
на роклите от 350 до 800 лв, като и на останалите аксесоари като подаръчета за гости, покани и.т.н
Активен
julieta85
Ентусиаст
«
Отговор #433 -:
април 25, 2014, 20:34:18 »
Цитат на: liubcheto в април 16, 2014, 12:30:08
Честито на момичетата, намерили (или с почти готови) сватбени рокли
усещането наистина е невероятно, и чак тогава разбираш, че ти наистина ще се омъжваш
Желая Ви приказни сватби
Здравей,пиша ти съобщения но ти не ги получаваш,кутията ти е пълна.Аз си взех роклятааааааа.
Чуствам се страхотно,а роклята е уникална
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #434 -:
април 28, 2014, 12:18:21 »
Здравейте момичета
Надявам се приемате бъдещи булки
Реших да се запиша при вас, макар че ми е раничко още, тъй като сме решили да правим сватба другата година, но ми се иска да събирам мнения и впечатление.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Нагоре
Изпечатай