Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 14:24:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част (Прочетена 208584 пъти)
helennna
Ентусиаст
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
«
Отговор #405 -:
април 07, 2014, 14:28:49 »
Да се похваля и аз с рокличка, капарирах си в Арети мечтаната дантелена рокля с огромен шлейф:))
Активен
Shaiya
Сватбар
«
Отговор #406 -:
април 08, 2014, 13:02:06 »
Аз се влюбих в тази от снимката
, но не знам къде да я намеря и може би ще трябва да я шия... Ако някой е виждал подобна да сподели, моля
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #407 -:
април 08, 2014, 14:54:26 »
Асеновград, Версай
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #408 -:
април 09, 2014, 09:53:06 »
Цитат на: Cappuccino в април 07, 2014, 06:13:50
Lorenna, откъде си я купи
, че и аз уж търся втора...
От НИКО в София, от магазина на Витошка, но със сигурност ще я има и в другите им магазини. Имат бяла и ментово зелена от този модел, 50лв струва.
Цитат на: crazynelly в април 06, 2014, 21:11:49
Наистина не мисля,че ще ми пречи чак толкова само с моята си рокля,но просто се притеснявам,че ще й направя нещо..
Мен бивши булки ме предупредиха, че е много вероятно роклята да пострада, колкото и да я пазя, защото някои неща са извън твоя контрол (дали някой гост няма да те настъпи без да иска, дали на попа в църквата няма да му трепне ръката, докато ви дава вино и прочее). Но всичко се изпира с едно добро химическо чистене, така че не му мисли. Втората рокля аз си я взимам най-вече защото първата в някакъв момент започва да "тежи", на човек му става топло (особено при лятна сватба) - това също ми го казаха бивши булки с подобен на моя модел рокля. Така че колкото изкарам с нея, толкова, в момента в който ми стане жега, трябва да имам резервен вариант, също както с токчетата и равните обувки
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #409 -:
април 09, 2014, 14:54:24 »
Цитат на: gerinceto_gm в март 16, 2014, 13:41:18
Момичета, да се похваля - имам си рокля
Вчера ходих до Арети, пробвах около 10 рокли, но след първата нито една следваща не ме грабна. Невероятно е чувството, когато сложиш Твоята рокля и се погледнеш в огледалото. Направо ми се доплака.
Ето я и нея:
Интересно.. Аз съм много разочарована от бутика - нямат много рокли и отношението на персонала не ми хареса много. Не че момичето не обясваше, но ми изказа мнение русалки да не пробвам и не искаше да ми дава... Възлагах големи надежди за там, но уви не се получиха нещата.
Активен
gerinceto_gm
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #410 -:
април 09, 2014, 16:20:13 »
По принцип и на мен ми каза да не пробвам "русалки", понеже съм много слабичка и дребна и нямало да ми отиват. Въпреки всичко аз си държах да пробвам различни модели, за да мога аз да си преценя. В интерес на истината и момичето не очакваше, че ще ми отива точно този модел рокля. Тя не е типичната русалка, понеже започва да се разкроява малко под бедрата и върви по диагонал.
Незнам как е било при теб, но аз като бях ми извадиха 4 каталога като общо се спрях на 10 различни модела. Обясниха ми, че вече капариран модел не мога да пробвам и че получават новата си колекция около началото на август.
Активен
petq_taneva
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #411 -:
април 09, 2014, 18:04:34 »
Важно е, че си намерила страхотна наистина рокля!!! Както беше написала една съфорумка избереш ли я накрая оставате само ти и роклята, друго няма значение!
«
Последна редакция: април 10, 2014, 20:24:01 от InLove_Girl
»
Активен
helennna
Ентусиаст
«
Отговор #412 -:
април 10, 2014, 14:05:07 »
Аз съм доволна от арети, имаха поне няколко рокли, които много ми харесаха и като модел и като дантела. Преди да отида до бях тотално отчаяна, че няма да намеря подходящата за мен рокля, но ето че я открих именно там, а дори мислех да не ходя до там
)
Активен
vania_kk
Ентусиаст
Публикации: 52
«
Отговор #413 -:
април 10, 2014, 14:46:19 »
Момичета, колко време преди сватбата бяхте купили роклята? Аз съм избрала модела, но понеже искам да ми я шият трябва да се насоча към добро ателие.....
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
«
Отговор #414 -:
април 12, 2014, 18:05:49 »
Цитат на: Lorenna в април 09, 2014, 09:53:06
Мен бивши булки ме предупредиха, че е много вероятно роклята да пострада, колкото и да я пазя, защото някои неща са извън твоя контрол (дали някой гост няма да те настъпи без да иска, дали на попа в църквата няма да му трепне ръката, докато ви дава вино и прочее). Но всичко се изпира с едно добро химическо чистене, така че не му мисли. Втората рокля аз си я взимам най-вече защото първата в някакъв момент започва да "тежи", на човек му става топло (особено при лятна сватба) - това също ми го казаха бивши булки с подобен на моя модел рокля. Така че колкото изкарам с нея, толкова, в момента в който ми стане жега, трябва да имам резервен вариант, също както с токчетата и равните обувки
Аз още не съм си избрала рокля, но ще съм само с една, ако ще да пукна от жега. Виж обувките може да ги сменя по някое време...
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #415 -:
април 14, 2014, 23:51:48 »
Аз искам да се похваля,че днес бях на първата си проба и съм изключително доволна!
Шивачката ми е страхотна и я е направила точно както исках.
Чудех се дали да покажа снимка,но мисля да го оставя за след сватбата.
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #416 -:
април 15, 2014, 12:58:02 »
Сватбата ми е август, за сега само гледам модели. Имам някои фаворити като визия, но все още нищо не съм мерила , за да преценя дали ми отива. Аз съм и доста нисичка 1,52, а все се хвърлям на рокля тип принцеса с мноооого обемна долна част ( почти без обръчи , само плат). Май след баловете или началото на юни ще започна вече сериозно да разглеждам роклите
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #417 -:
април 15, 2014, 18:18:26 »
Цитат на: crazynelly в април 14, 2014, 23:51:48
Аз искам да се похваля,че днес бях на първата си проба и съм изключително доволна!
Шивачката ми е страхотна и я е направила точно както исках.
Чудех се дали да покажа снимка,но мисля да го оставя за след сватбата.
Супер новина, браво! Знаеш ли още колко проби ще имаш и кога ще можеш да си я вземеш?
На мен също ми предстои първа проба и май май започвам да се вълнувам вече доста и да се стягам с килограмите
Ако твоя бъдещ мъж е видял роклята, не мисля че е проблем да я покажеш сега и на нас
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #418 -:
април 15, 2014, 18:46:21 »
И аз имам рокляя
вчера пристигна, не можах да я пробвам като хората, че не можах да се закопчая сама. Другата седмица се прибирам в бг и искам първата, на която се покажа да е мама. Тя идея няма каква съм я избрала, та доста се вълнувам
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #419 -:
април 15, 2014, 21:52:33 »
Цитат на: Desislava в април 15, 2014, 18:18:26
Супер новина, браво! Знаеш ли още колко проби ще имаш и кога ще можеш да си я вземеш?
На мен също ми предстои първа проба и май май започвам да се вълнувам вече доста и да се стягам с килограмите
Ако твоя бъдещ мъж е видял роклята, не мисля че е проблем да я покажеш сега и на нас
Ами не ме видя. Бяхме с кумата и него при шивачката,но той милия обикаляше наоколо някъде докато свършим с пробите.
Иначе на кумата роклята той я видя на снимка,но тя нейната още не е напълно готова. Моята остава да й се направят ръкавите от дантела и да се оправи около бюста и гърба и трябва да купя цип сега. Иначе остава и воала да се направи,но той е лесен.
Радвам се,че успях точно ден преди първата ми проба да си намеря обувките. Беше много приятно да пробвам роклята и да бъда с тях. Да се видиш за първи път с роклята е невероятно усещане. До сега само организация,нерви и т.н.,но сега направо като се видях не можах да повярвам,че ще се женя. Струва ми се като сън. Малко ме е страх наистина. Да не направя нещо на роклята,да не се спъна и да падна..хаха.. Ама си мисля да се опитам да не се притеснявам толкова. Но пък адски много съм се развълнувала. хаха
Голямо вълнение е.
Роклята ме накара да забравя за малко проблемите и да се почувствам щастлива. Много си я харесвам!
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре