Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 16, 2025, 07:22:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Начало на нов месец - 02.-08.09.2013
Страници:
1
[
2
]
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Начало на нов месец - 02.-08.09.2013 (Прочетена 15821 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Re:Начало на нов месец - 02.-08.09.2013
«
Отговор #15 -:
септември 02, 2013, 15:18:44 »
Да се включа и аз в новата седмична тема
Аз пък съм тъжна, че лятото си отива, защото то сякаш дава криле - можеш да правиш каквото поискаш, да бъдеш където пожелаеш, чувстваш се неограничен! Ех, лято, лято .... Очаквам следващото с огромно желание и нетърпение, защото тогава ще си имаме едно малко вече започващо да щурее момченце и ще си прекараме чудесно!
Пролетта също я харесвам заради пробуждащия се нов живот и само едно зелено стръкче или разцъфнало цветенце може да ме накара да се усмихна и да се почувствам щастлива.
Езра
, добре си се завърнала
След дългоочаквана отпуска и ваканция е много трудно да се върнеш към ежедневието, но поне днес не си на работа и ще имаш време да се настроиш. Чакаме снимките с нетърпение
И да оздравяваш бързо
Мариолка
, честита ви почивка! Региона е страхотен както за разходки и обиколки, така и за абсолютен релакс
Рататуй
, честито! Желая ви много сладък семеен живот
Али
, това с настроенията ми е много познато
Нас пък ни е разтресла треска за бебешко пазаруване и нямам търпение да накупим всичко необходимо
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #16 -:
септември 03, 2013, 06:03:31 »
добро утро!!!
сила, мн яко значение
на ника;
аз още съм болнава ... мн гадно, ама няма как, пия кот мога пък дано ми мине скоро, посвърших малко задачки за сватбата; днес трябва да реша каква прическа ще ми правят
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #17 -:
септември 03, 2013, 10:35:41 »
здравейте,
Мен нещо ми е много училищно настроението. И много ми се ходи на лекции
Аз имам много хубави спомени от студентските си години. Имах късмета да не ми се налага да уча и робатя, и благодарение на прекрасните ми приятелки-колежки-съквартирантки, винаги ми беше весело, дори и през сесията.
milenuity
, добре дошла при пенсионираните булки
на мен нещо
emmmmmy
ми липсва тази седмица
_Ezra_
, аз като фен на прическите веднага за развълнувах за теб
към каква визия си се насочила?
m0onlight
, тъкмо вчера си мислех за теб
видях те, че сиясеш на снимки, надявам се, че се чувстваш добре
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #18 -:
септември 03, 2013, 11:29:51 »
Е, може и да не ви липсвам, ама и аз съм тук
. Пенсионирах една булка в неделя, та съм си съвсем за тук. Честито на
Мариолка
за победата, добре дошли на завърналите се от почивка и на
milenuity
. Не съм се разписвала в нейната тема, но съм в течение на нещата. Канех се да пиша на лични, ама така и не го направих и изпуснах момента. Нищо, сега ще можем да си "говорим".
Аз да дам отчет за сватбата. Съвсем друго е, като не е "моя". Спокойна работа, само се веселиш и не бързаш
. Пак ми стана мъчно, защото и тази двойка живее в чужбина и приятели и съученици на сватбата идват много малко. Младоженецът, както ви казах е приятел от детските години на големия син, а сестрата на булката му е съученичка. Излезе, че малкият син познава булката, тя е една година по- голяма от него, но е учила в тяхната гимназия. Та от съучениците им имаше 3-ма, успели да дойдат. Обаче пък имаха 8 баварци, колеги на младоженеца. Изпълниха ми сърцето. Тъкмо булката стигна с подаръците за гости до тяхната маса и те изчезнаха...Върнаха се, облечени в национални носии. Мъжете с къси кожени панталони и карирани ризи, жените със страхотни сукмани. Абе, както си ходят на бирфеста. Извикаха младоженците да седнат на един стол и направиха представяне къде си струва да отидат на сватбено пътешествие в Германия. Със фотоси на стената, пяха и танцуваха....голямо шоу. Подариха им две халби за бира и съответно костюми за настоящия Октоберфест с билети и някаква почивка, ама май за ски. Немска му работа как бяха разбрали за размерите на дрехите и как бяха изпипали всичко до последен детайл и как са запазили подготовката на танците в тайна.
Довечера съм на Кармен в Античния театър, дано не запраска някой дъжд.
На мен есента ми създава чувство за добре свършена работа. Не съм свършила нищо, не се занимавам със селскостопански труд, не сме ходили на почивка, ама на.....Винаги ми е такова, особено след раждането на децата. Хехе, тогава си свърших работата - единия на 21.08, другия на 05.09 родих
. После пък им минаваха рождените дни и кръщенетата, та явно съм си отдъхвала доволна.
Еми
пишеше, че се е поразболяла от летен вирус, дано вече е по- добре.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #19 -:
септември 03, 2013, 11:43:42 »
svekarva
, значи довечера имаш страхотно 2-в-1 - Кармен и Античния театър, все мои много любими неща.
Сватбата е била страхотна и весела, а после германците били студени
Тази седмица и моят мъж е рожденник, но както винаги около рожденния му ден е най-натоварено и май пак няма да го празнува. Миналата година поне можахме да пътуваме тогава. Нищо, важното е да е жив и здрав, пък и има време до неделя
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #20 -:
септември 03, 2013, 12:12:06 »
ето я свекито къде била,
еми не е ли в Сопот? нали щяха да празнуват годишнината
? аз казах ли ти на чужда сватба си е готино
, аз така се успокоявам в събота къде ще ходим на сватба, никой освен булката и младоженеца не познаваме , и на мъжа ми му викам спокойно ще си хапваме и пийваме какво кат не познаваме никой
супер яко звучи тази сватба! евала на изобретателните хора, сигурно много са се постарали
айде аз се заравям в едни екселски таблички, а така ме мързи
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #21 -:
септември 03, 2013, 14:33:05 »
привет
наминавам на бързо, че ще ходя да си търся разни неща; и да хапна рибена супа, че много ми е отпаднало, нещо не оздравявам...
за прическата -нещо с къдрици, но ще го мъдря още ... и ще покажа
почерпка
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #22 -:
септември 03, 2013, 18:12:23 »
еми беше болна, ма ви чете отгоре отгоре.
вижте си софийките за срещата на форума темата.
Активен
rujka
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
септември 03, 2013, 20:26:45 »
Някои от нас работят
Да ядете тортички и за мое здраве
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #24 -:
септември 04, 2013, 08:42:57 »
Добро ви утро!
Аз вчера имах една много неочаквана и супер приятна среща с моя колежка, която сега е в майчинство (и тя си има момченце). Ще става кума и страхотно се забавлявахме с обиколка по магазини за рокли и бебешки колички
Днес ме чака малко работа за вършене, така че ви черпя с нещо много изкушаващо и чезвам
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #25 -:
септември 04, 2013, 09:26:53 »
Добро утро и от мен!
Аз се бях покрила за известно време
, но редовно ви четях
Наложи ми се бързо да реагирам и да сменя работата,понеже моя работодател ,реши ,че си има прекалено много занимания и този бизнес вече не му е нужен
Сега пък милото е в командировка и съм сама близо две седмици
Малко ми е криво,но ще използвам това време да свърша малко домакинска работа /да се приготвим за зимата/ ,а и да се видя с някои приятели,че покрай новата ми работа нямам време за почти нищо
Поздрави на всички и се насладете на последните слънчеви дни,че после голям студ ни чака.Чао чао лято
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #26 -:
септември 04, 2013, 10:37:11 »
Свекс
, за съжаление не беше летен вирус, а язва/гастрит. То още на следващия ден се разбра, като тръгнаха киселини и други екстри, вместо да преминава. Сега си пия по лъжица зехтин на гладно, да видим.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #27 -:
септември 04, 2013, 11:09:14 »
Привет от една издухана свекърва
!
Представлението снощи беше фантастично! Пак ми стана мъчно, че си нямаме опера и балет, пък и театърът доста поизгоря
. Браво на Русенската опера, много добри изпълнители, чудесна постановка
. Атмосферата в Античния е неповторима....Бяхме с моята приятелка от Австрия и приятелите, на които бяхме на сватбата. Дали заради вятъра, дали заради самата публика, или защото си спомняме предишни години, ама настроението беше меко казано вяло. Хората на сцената се раздават, пеят от сърце, световноизвестни са, пък едни никакви аплодисменти. На толкова познати арии /на тореадора примерно/, как никой не запя или да се заклати поне в такт на музиката....Ама ние, понеже бяхме на последния ред, отидохме на пътеката за да не пречим и пяхме и пляскахме.....
Еми
, с щадяща диета, зехтин и най-вече без нерви, всичко ще се оправи
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
септември 04, 2013, 20:25:42 »
Еми, ако може да дам съвет, като дългогодишен ползвател на гастрит
- на гладно малко сусамов тахан, може с мед, ако ти е гаден така - много помага. Но те съветвам да отидеш при специалист, за да ти кажат нужно ли е да пият хапчета, обикновено пролет и есен се пият, но те ще ти кажат. Също чай от мента изключително много помага.
Също ако пиеш зелен чай, спри го за известно време.
Свекърва, леко ти позавиждам за операта, много ми се ходи и на мен или на опера или на театър, ама все нещо не успявам да се вредя
Нещо да ви кажа хич не ми се работи тия дни...страшен мързел ме е налегнал, а работният сезон едва започва
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #29 -:
септември 05, 2013, 08:29:38 »
Добро утроооо!
Днес пак ми се натрупаха доста задачки за вършене ... а така не ми се прави нищо, чувствам се уморена, но така е - който стои по нощите да гледа за бебешки колички
Ем
, да се оправяш бързичко ти пожелавам
че знам как боли гастрита ...
Алекс
, как си? Отдавна не съм те засичала тук
Всъщност ми е мъчно за много стари съфорумки, които вече не засичам в тази темичка ... дано се завърнат ...
Пожелавам ви лек последен работен ден за тази седмица на работещите, а на почиващите - пълно спокойствие и презареждане с нови свежи сили
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>