Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 16, 2025, 07:29:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Начало на нов месец - 02.-08.09.2013
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Начало на нов месец - 02.-08.09.2013 (Прочетена 15826 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Начало на нов месец - 02.-08.09.2013
«
-:
септември 02, 2013, 09:01:08 »
Нека темата ни донесе весели емоции и много късмет на всички
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Re:Начало на нов месец - 02.-08.09.2013
«
Отговор #1 -:
септември 02, 2013, 09:15:03 »
Добро утро, Езра и всички останали, които се навъртът наоколо днес! Радвам ти се на позитивното настроение тази сутрин и съм напълно съгласна с нагласата! Нека се опитаме да бъдем щастливи, да се радваме на малките неща в ежедневието си!
Аз днес след работа имам първа среща с два малки бебока и съм много развълнувана по повода! Края на миналата седмица ходих да пазарувам подаръци и чакам с нетърпение да стане довечера!
Ето и от мен една щастлива снимка:
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #2 -:
септември 02, 2013, 09:44:29 »
Добро утро
Вече е септември, скоро ще дойде и есента. Хич не я обичам есента, много ми е депресарска. Но пък тази година есенните дрехи нещо ми липсват и нямам търпение да си ги нося, а още не се знае от какво ново есенно ще имам нужда
scilla
, весела бебешка среща
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
септември 02, 2013, 09:45:58 »
Мерси,
панди
!!! И аз съм така с есента, но съм и така и с есенните дрехи, дори днес съм вече полуесенно облечена, че като проверих прогнозата и вечерта след 7 ще паднат градусите пак под 15-16, та си взех дънково якенце и съм със затворени обувки
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #4 -:
септември 02, 2013, 10:02:31 »
Добро утро мили момичета
_Ezra_
добре дошла, как беше по турско? хвана ли тенче
http://www.youtube.com/watch?v=aXw5EKCYgk4
Поздравявам ви с тази песен, не харесвам много Миро но тази хем е тематична и хем е романтична:)
Аз полудявам от сутринта, началото на месеца е , даваме си зор да направим заплатките на хората, че пак са фалирали с тия моренца.
Аз забравих да си похваля миналта седмица на тематичното парти спечелихме уикенд за четирима в Разлог
за най-добре обелечени
за съжаление снимков материал няма избягвахме да се снимаме че не бяхме много за гледане
Тази събота пак сме на сватба този път в София, и до края на месеца още една и приключваме за този сватбен сезон
Целувки на всички
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #5 -:
септември 02, 2013, 10:05:28 »
Еееееее, колко жалко, че няма снимки!!!
Но пък се радваме, че сте спечелили уикенда! Решихте ли кога ще ходите? А само вие двамата ли спечелихте уикенда за 4ма или заедно с друга двойка?
Вие много сватби тази година! Ние имаме само едничка май или най-много да станат две, ама не се оплаквам, ако са повече ще ми дойдат в повече пък
А за Миро - и аз не го харесвам, но отворих да видя и поне заглавието наистина е доста тематично!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #6 -:
септември 02, 2013, 10:06:04 »
Добро утро, дами!
За разлика от
scilla
и
pandapanda
на мен есента ми е един от любимите месеци. Може би защото аз съм била есенно бебе, а сега и чакам такова, ще ми стане още по любим
Не обичам горещите и студените месеци, но за жалост вече все по малко има пролет и есен, та да им се радвам.
Днес съм в особено хубаво настроение. От дни спя много сладко и все се събуждам с усмивка. Дано се задържа в това ми състояние, че като съм кисела, понякога и сама не се понасям
мариолка
, честита ви победа
Жалко, че нямате снимки, но важното е, че сте си прекарали добре.
Хубава седмица пожелавам на всички
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #7 -:
септември 02, 2013, 10:15:13 »
ох ужас бяхме понеже към 19:30 излезнахме от вкъщи целия блок се обърна да ме огледа с тигровата пола и зелено златните сенки за очи
scilla
спечелихме заедно с най-добрите ни приятели, и те са двойка, и се чудим кога да ходим, дали късна есен или зимата, че мъжете ни карат сноуборди
то хотела е на кумата така че нямаме ограничение
AliTia
аз съм забелязала който в какъв сезон е роден му е любим
аз съм родена Април и за мен пролета е най-хибаво време, харесвам и есента, защото много напомня на пролет а и я няма досадната алергия
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #8 -:
септември 02, 2013, 10:21:43 »
али радвам се че се събуждаш с усмивка!
аз пък миро го харесвам хахаха
мариола, супер-честито! ние се завърнахме, мъжо е на работа, аз днес почивам но съм болничка, явно навръщане настинах и ме боли доста гърло и глава; имаме много снимки, още сортираме; беше супер готино и приятно и сега ми е странно - есента си идва, почивката свърши, отново работа, отново лекции, странно ми е като започваме пак ... а и годишнина от сватбата имаме скоро, не планираме нещо кой знае какво, с мъжо си говорихме че сме от 9 г заедно и някак тази годишнина не ни е нещо изключително, защото сме така свикнали един с друг; по-скоро за мен специални са тези моменти, в които се замисля как поредно лято или зима посрещаме, като се сетя за първите ни месеци, акто и за толкова безброй др моменти ... струва ми се толкова много време; Беше много романтична и релаксираща почивка
- посетихме Памуккале, Адаланд -голям аквапарк, един ден бяхме с яхта сред морето, върнах се със завиден тен
Храната бе невероятна, хотела много си го харесвам, правихме си и разходки из града, пазаруване на подаръчета... абе готинко
сцила (така мога ли да ти казвам), мн яка снимка, нека наистина есента започне с много слънчев заряд и усмивки
Аз днес трябва да се лекувам, че да ми мине, чувствам се отпаднала; но трябва и да върша сватбени задачки; направих украсата за двете бутилки, сега почвам др-те неща
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #9 -:
септември 02, 2013, 10:32:52 »
Хихи,
езра
, по принцип scilla е латинското наименование на цветето синчец и се чете "сила", но е странно пък като го напишеш на кирилица, защото придобива съвсем друго значение, не че е лошо де
Почивката звучи супер - имали сте разнообразни дейности, не сте скучали, иначе е нормално усещането като за след почивка, но ще отмине, поне си имаш задачки по сватбата!
Иначе,
Али
, на мен любимият ми сезон е пролетта по ред причини... природата се събужда и се "възражда", времето е повече от перфектно, аз също не понасям големите жеги на лятото и големите студове на зимата, затова и есента също по-ми хасресва от лятото и зимата като цяло, но не отричам, че е малко депресивна поради "отиващият" си живот на част от природата
Мариолка
, супер за хотела, че няма нужда да се съобразявате, ами когато поискате си отивате
Иначе направо си представям зяпачите от блока ви как ли са ви обсъждали и са се чудили що за вънешен вид
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #10 -:
септември 02, 2013, 12:14:22 »
Здравейте на всички!
Аз доста съм изпуснала последните седмици, но ще гледам бързо да наваксам с материала.
scilla, довечера ще ти е много забавно с бебоците, а аз нали ни съм много в час
щом са две- близнаци ли са или са 2 бебета, на 2 майки?
Али, и аз обичам есента, но зимата ми е любимия сезон. Лятото най-не го обичам, нищо че съм лятно бебе. Обичам когато вали сняг и всичко е бяло и чисто.
Аз днеска реших, че е време за малко зимнина, че тая година мама нещо го удари на почивка
и сложих няколко буркана домати, че изведнъж много узряха и иначе трябва да ги хвърля.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
септември 02, 2013, 12:21:47 »
Йеееееее, добре дошла отново при нас и вече като госпожа!
Присъединяваш се към клуба на "пенсионираните булки"!!
Между другото - страхотна булка си била, не съм се разписала още в темичката ти, но разгледах всички снимки с голям интерес и тази с менчето определено печели приз на годината!
Много си красива и с младоженеца сте просто един за друг!
Иначе за бебетата - две момчета, синове на две сестри и ги родиха в един и същи месец тази година
И са ми рода от страна на мм, много им се радвам и нямам търпение да ги видя за първи път, че те живеят в чужбина и няма много възможност да се виждаме...
А вие стягате ли се за медения месец вече?
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #12 -:
септември 02, 2013, 13:16:47 »
дами, току що попадам в тази темичка и ми стана мноого интересно
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
септември 02, 2013, 13:20:20 »
Ооо! В един ден две "пенсионирани булки" се разписват - цяло събитие си е
Ами, М, това е седмичната темичка, в която всеки си споделя какво го вълнува, търси съвет за ежедневни неща и т.н. Освен това пускаме готини снимки за поздрав
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #14 -:
септември 02, 2013, 13:36:23 »
Благодаря ти, миличка!
Ами, стяга ме се, вече нямам търпение да отидем! Още няколко дни и изпращам братовчедка ми, а след това и ние се изращаме към медения ни месец!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче