Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 16, 2025, 19:35:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
С дъх на летен бриз, любов и още нещо 12.08 - 18.08.2013г.
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: С дъх на летен бриз, любов и още нещо 12.08 - 18.08.2013г. (Прочетена 26089 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:С дъх на летен бриз, любов и още нещо 12.08 - 18.08.2013г.
«
Отговор #15 -:
август 13, 2013, 17:37:06 »
много ти е готина прическата, любимата ми стегната вдигната коса. браво
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #16 -:
август 13, 2013, 17:59:25 »
Хехе, зная я, ама не ми беше дошло на ум, да те сравнявам с нея
. Нещо ми се върти из главата спомен за филм с Анахит Цонева повече, тя беше с такава прическа и очила. "Сбогом, Ани!" май беше, но роклите и бяха силно вталени с широки поли. Някакъв сборен ретро образ в модерен стил си
.
Jovanka.jpg
(15.45 KB, 350x275 - видяно 2971 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #17 -:
август 13, 2013, 18:29:58 »
еее при нас ако косата ти е в кок и с големи очила веднага ти казват че си като Йованка Броз
еми мерси, ако знаеш че тази прическа ми струваше 10 лева само ми се реве като се сета колко е всичко ефтино там
а не само това куверта за ресторанта беше 11 евро с пиене на корем ( и алкохол) + украса на столове и маси абе без пари
още ни е яд с мъжа ми че не си направихме сватбата там
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #18 -:
август 13, 2013, 22:40:15 »
ох, много е трудно да се ходи на работа, след три седмици почивка
в къщи само ми се спи
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
август 14, 2013, 07:56:52 »
Добро утро, момичета
Пандапанда, напълно те разбирам
И аз след 3 седмици отпуска в понеделник си бях навила 3 аларми, за да се събудя
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #20 -:
август 14, 2013, 08:41:07 »
Здравейте, сладурки!
Отдавна не съм ви навестявала, но не съм ви забравила
Компютъра иска да сдава багажа и не го пускам много много, че не ни е приоритет нов сега
Искам закъсняло да благодаря на всички за поздравите и пожеланията за рождения ден на моето момче
Много хубаво и весело си изкарахме и двата пъти - друго си е да има къде да събереш повечко хора
Иначе ние с малкото футболистче сме добре ... е, вчера тичахме по спешност до болницата, но слава богу всичко е наред и не се наложи да ни приемат. Ама така е като майка му е с мноого дебела глава. Вече официално съм обещала да слушам и да почивам повече, ама наистина този път! Честно!
И понеже не трябва да се преуморявам, днес трябва да проведа 658763525 досадни разговора по телефона ...
ХЕЛП !!! ДАЙТЕ МИ КНИГИ ДА ЧЕТАА
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #21 -:
август 14, 2013, 08:45:26 »
ех муун, да ми беше казала 3 дни по -рано, вече ги дадох тия които ги прочетох. можеше да ти ги пратя.
Активен
svekarva
«
Отговор #22 -:
август 14, 2013, 08:56:53 »
Привет!
Ами аз без да съм била в отпуска, пак едва се будя.....То, като в песента е при мен: Вечер ме бият да лягам, сутрин ме ритат да ставам!
Котката, по неизвестни причини, е решила да ми спи на краката и това още повече усложнява заспиването. Аз я махам, тя пак идва. Като затворя вратата - почва да драска да влиза. Мъжът ми от две вечери спи в хола, че двете /с котката/ сме му тровели живота
.
mariola85
, преди повече от 8 години бяхме на екскурзия до Охридското езеро и в хотела имаше и сватба. Ей, голяма работа...минимум 500 души! Тогава за първи път видях директно прожектиране на стена. То иначе нямаше как да се види какво прави булката, толкова много хора имаше. И все мъкнеха разни препълнени чинии
, предимно с месо. Направи ме впечатление, че пускаха само народна музика, нищо друго. Ние бяхме в градината и отваряха вратата на ресторанта да извиват хората на открито. Ама как всички можеха да ги играят! Има едно като нашето "Елено, моме", бая заплетено и бързо, обаче народът играе ли играе. И друго ми направи впечатление - много високи момчета и момичета имаше по улиците. Високи, слаби и тъмнокоси. Я да вземеш да ми намериш една снаха, нали уж нема по- убаво девойче от македонче
. Хахаха, на тази песен много и се нервех преди, защото съпругът ми е от Пиринския край, пък аз съм си уж чиста тракийка. Като са толкова хубави, да си беше взел тамошна
....
m0onlight
, седи си на дупето, не на ушите
! Дано наистина си спазиш обещанието да почиваш повече. Когато се чудя какво да чета, винаги се връщам към класиката и преоткривам разни неща.
kafe.jpg
(57.63 KB, 851x316 - видяно 318 пъти.)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #23 -:
август 14, 2013, 09:12:43 »
привет!
мариолка, мн красива дама си, ех в темата само хубавици
муунче, ти искаш някакви романчета ли, за бременноста четеш ли?
аз тия дни съм пак натоварена с пълна програма
но пък в настроение; пу пу дано не се променя;
почти свърших втората книга, мн й се кефя, разказвам я на милото, а той иска не иска ми търпи женските излияния
нали има и любов в книгата;
Днес трябва да плащам застраховката на колата, да поръчвам торта, да си запиша прическа и вероятно и грим... за сватбата; още не съм открила стъклениците които ми трябват, но за това пък предния път като ги търсех обиколих др магазини и взех поредния си чифт сандали хаха -обещавам последни за тази година, че станаха поне 4
Хубав ден
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #24 -:
август 14, 2013, 09:26:18 »
добро утро и от мен
Пандичке
ти след отпуска се оплакваш че не можеш да ставаш , аз без отпуска едвам ставам реве ми се да си почина малко
ама май края на септември ще взема 2 седмици че не се издържа имам 20 дни отпуска останали
svekarva
то при нас всички сватби са така, влизат младоженците, първи танц, и след това хорА до припадане, някъде до към вечерята и след това малко рокенд рол, сръбски Югословенски хитчета и торта ( която булката сама реже цялата
) и айде сикитир
. Сватбите са обикновено от 250 до 500 човека, кани се за кой се сетиш, на тази дето ходих беше малка само 250 човека
. Като казахме че нашата е с 120 човека и те казаха аа ми то само най-блиските мъничка сватба, а тук всички ми викат ааа голяма сватба сте правили
А за хорото което казваш май се сещам това е е едно србъско дребно аз не го мога
но постарите го могат
Ма аз верно ще взема да ти намера една послушна кротка македонка ( има и такива не се коси)не сме всички люти чушки, имам една братовчедка 176 тънка като ела, като манекенка е на 24 е
ама пуста в Скопйе живее
Муунче
що не распуснеш с някоя чик лит книжка
аз обожавам ги така ми релаксират мозъка
има една Аз обичам Ню Юрк
.
_Ezra_
мерси мерси :)много ми9 е познато това с обувките аз редовно го права
И една закуска в леглото за мързелуващите
Активен
svekarva
«
Отговор #25 -:
август 14, 2013, 09:55:47 »
Давай я бързо тази братовчедка, какво като е в Скопие. И на години, и на ръст, и на цвят ми харесва, за послушното - не държа. Ако наистина е свободна, ще намерим начин да ги запознаем. Дето се вика, може и той в Скопие да иде, пак ще ми е по- близко от тази ХАмерика. За хората и хорАта на сватбата ще се разберем
- малка сватба и само онова бавното македонско
, но ако сватовете имат други мераци, ще отстъпим
. Само да дадат момата
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #26 -:
август 14, 2013, 10:28:04 »
Всякакви книги ще чета: и бебешки, и романчета, и чик лит ... само и само да кротувам и да не шетам из къщи
Емчо
, на крака не щеш ли да ми ги донесеш?
Мариолка
, наистина си като от списание - много си хубава
Свекърва
, аз не можах да разбера - ти тая снаха за Хамерика ли я гласиш или покрай тебе да си шета кротко кротко?
Езра
, твоите задачки поне са приятни за вършене, а аз моите телефонни още не съм ги почнала и само се почесвам и се чудя какво да си измисля, че да не звъня точно сега
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #27 -:
август 14, 2013, 10:35:05 »
забравих - поне обеци намерихме за сестра ми
муунче, какви са тези телефони?
аз и неприятни задачки имам, но повечето са приятни
ох още 8 работни дни
Активен
m0onlight
Баш Майстор
«
Отговор #28 -:
август 14, 2013, 11:58:58 »
Езра
, понеже не ми дават да шетам из къщи и вчера дежурния лекар също ми размаха пръст да си почивам повече (след като мъжа ми ме изказа, че не съм се спряла да чистя и прибирам), днес имам да свърша някои задачки по телефона, но вече повечето ги свърших
А ти защо си махна лентичката с оставащите дни до почивката? Как ще знаем кога да ви пожелаем попътен вятър и лек път?
Активен
svekarva
«
Отговор #29 -:
август 14, 2013, 12:09:45 »
m0onlight
, аз първоначално си търсех снаха по принцип, защото не знаех колко сериозно е положението. Сега, като го гледам без "женки" да ходи на море и на кино, само с приятели.....хич не ми харесва. С последното американско гадже нещата се разпъркаха преди половин година и след това не е обявил никоя за изгора
. Хубавите били женени или твърдо заети....Където иска да си я води или той да ходи при нея да се запознават, белким стане работата.
Сега един истински случай с моя колежка от преди 20 години: Тя като мен си мрънкаше, че иска снаха да и шета и и помага, ама ей така, по принцип. И един ден, след поредната ария към сина и, че не може вечно да върви след него да му събира дрехите, да пере, да чисти и да готви и вече е крайно време да го жени. Същата вечер ергенът взел, че и довел едно моме на 15 години да си живее при тях, да ходи на училище и да се учи на домакинска работа. И там си и остана до ден днешен....Колежката искаше да си отхапе езика, синът беше само на 16
, ама пък сега и на снаха, та и на двама внука шета.
_Ezra_ , какви стъкленици търсиш?
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
С дъх на летен бриз, любов и още нещо 12.08 - 18.08.2013г.
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден