Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 14:20:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на elistoilova - 07.09.2013 г.  (Прочетена 59664 пъти)

tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 25, 2013, 19:44:03 »

Ели, Ади, и моето парти ще е на 31, само че в Пловдив. Да знаете, че ще пия по едно за всяка от нас  drinkz
ros4e, защо не ги задействаш малко момците. Аз така направих, даже им съдействах с организацията.

Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 25, 2013, 19:54:20 »

И аз ще пия за вас двете CHEERS
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: август 25, 2013, 20:37:33 »

И аз ще пия за вас  danceg
Ади, на мен обяснява за магазинчето, редовна посетителка съм    Wink

Но аз снощи вързах един балон със сатенена панделка и сутринта беше спаднал, та затова се чудех с какво да го вържа.

Иначе ние по колите няма да слагаме балони (май),  а вие?
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 25, 2013, 20:44:43 »

ели аз нашите балони първо ги връзвах самички, демек не го надувам целия и накрая правя възелче smile иначе пробвай с обикновенна панделка за подаръци/букети
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 26, 2013, 07:27:43 »

О да вярно, на теб обяснявах. blush Ние мислим да има малко по колите, за да си личи, че са сватбарски. Както Шантал казва, първо ще ги вържем на възелче от балона, а после с връзки за красота. Или можеш с кончета да ги вържеш първо и после с панделка отгоре. Обаче по мои наблюдения органзените панделки са по-твърди и повече ще издишат с тях, защото трудно се огъват. Според мен трябва по-еластични да са връзките.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 26, 2013, 09:06:54 »

Задължително ще трябва балона на възелче първо, а пък после имам останала сатенена панделка, която ще използвам.

При нас на колите ще сложим само по една бяла сатенена панделка на антената, защото от кумовете до булката има 15-20км. и от балоните и помен няма да остане.

Качих малко снимки smile
http://www.flickr.com/photos/33286027@N08/
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: август 26, 2013, 09:10:56 »

Всичко е много красиво Bravo Браво Ели!
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 26, 2013, 09:16:12 »

Благодаря Ади  good Остана само украсата за колата. Снощи прибирах нещата по кутии и ми беше тъжно, че работилничката ми затваря врати  cray

А казах ли ви, че с моя мил изпихме шампанското миналата седмица на месечинката ни  drinks Ще купуваме ново sarcastic Сега вече мога да си купя и по-скъпо smile

Промяна от преди малко:
Сега ми звънна милото и каза, че двама от сигурните ни гости отпадат  cray Момчето е започнало нова работа миналата седмица. Днес сутринта като е отишло и са му казал, че не може да отсуства на 7-ми. Та те с жена му отпадат. Дано другата двойка, с която трябваше да дойдат не се откаже.
Много ми е тъпо, отпадат ни млади хора, сега пенсионерска сватба ли ще имаме?  cray cray cray
« Последна редакция: август 26, 2013, 10:01:03 от elistoilova » Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 26, 2013, 10:55:36 »

Поръчах тортата  danceg Много се чудех между две, обаче реших, че едната ще стане прекалено претрупана и затова се спрях на втората.

Розите, лентата и орнамента ще бъдат бордо. 90 парчета х 2,50лв. + 15лв. за транспорт – 240лв. Ще има 40лв. капаро за стойка, после като я върнем ще си вземем паричките. Стойката не се вижда, а се слага за да не залепват етажите един върху друг.
Поръчах и малка торта (12 парчета) за играта пред кума. Ще пише "Наздраве куме", ще има част от орнамента от голямата торта, няколко рози и лента бордо. Цена 30лв.
Вкус и на двете торти – бананов млечен крем.

* Cake_02.jpg (24.5 KB, 336x448 - видяно 286 пъти.)
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 26, 2013, 11:43:59 »

Ели, за гостите - и на нас така ни се получи, отпаднаха доста, останаха 55 човека някъде, Но аз си повтарям, както си го направим, така ще е. Ще бъде весело и при вас, сигурна съм!

Тортата е страхотна, разкошна е, браво Bravo Като гледам и тортите ни ще си приличат  Girl_hide И на нашата ще сложим перлички отстрани на черната лента girl_wink
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 26, 2013, 17:25:46 »

Малеее, Елииии  girl_impossible Как само съм ти изпуснала темичкатаааа  girl_impossible Сега почвам да я чета отначало  Wink Да знаеш че разгледах албума ти във фликър и съм очарована от всичко!!! Bravo
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 26, 2013, 18:56:08 »

Eлиии, всичко е чудноооо! Bravo Тортата е мн красива и ми се вижда евтина- аз, като гледах- парчета под 3- 3,50лв не намерих... ( менчето купувано ли е или си го имате? blush питам, защото искам да си взема, че нямам, а никъде не съм виждала)
...
А казах ли ви, че с моя мил изпихме шампанското миналата седмица на месечинката ни  drinks Ще купуваме ново sarcastic Сега вече мога да си купя и по-скъпо smile
...
lol lol lol
И никакви такива мисли- пенсионерска сватба- не! ще имате чудна и много весела сватба! не допускай негативни мисли!
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 27, 2013, 10:59:35 »

Mucka<3, ros4e, благодаря  give_rose

Вчера след работа ходихме до личната. Направи ни медицинските, за скромната сума от 5лв. на човек. Днес следобед ще отида до Еконт да ги пускам към обредния дом.

Като се прибрахме накарах милото да слезнем до колата и да премерим колко панделка трябва да отрежем за украсата. Дадохме доста аванс, тъй като все още не знаем дали няма да сме с друга кола. Обясних му какво трябва да направи, за да я украси правилно в деня на сватбата.

Звъннахме на някои от гостите за потвърждение. Прегледахме списъка и разпределението на хората по масите. Нямаше нужда от корекции. Решихме коя маса къде ще се намира в градината. За всеки случай направихме разпределение и за вътре в ресторанта.

Днес ще купим уиски, че в Билата има промоция до утре. Ще ходим да му търсим и втора риза, дано да имаме късмет и да не се изнервя на макс.  crazy

Вчера установих, че ми е изпила чавка мозъка, а милия ме успокои, че просто съм леко разсеяна  blush
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 27, 2013, 14:42:43 »

хахаха хубавото е, че от време на време имам проблясъци  insane

Сега се сетих, че съм забравила да отговоря на ros4e (мила извини ме)

Менчето ни го даде брата на милото, не знам откъде го е намерил. (май не бях особено полезна)

Предимството на сватба в по-малък град е и в някои от цените. Именно затова тортата е 2,50лв. парчето.

Няма да мога да отида да пусна медицинските днес, остава за утре.

Мама е купила уискито днес, така че и тази задача е отметната  danceg
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 27, 2013, 15:19:29 »

хаха, сладур, споко give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: