Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 07:48:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на elistoilova - 07.09.2013 г.  (Прочетена 59770 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #90 -: август 16, 2013, 09:40:35 »

да хубаво е организацията в ресторанта и с ДЖ и с управитела на ресторанта да се обсъждат smile направете си график и обяснете и на двете страни кое кога искате да става smile защотот когато на ДЖ сте казали в 22:00 ще режем тортата а на ресторанта не, ще има смях  pardon
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 16, 2013, 09:50:24 »

Мариолче, със сигурност ще бъде натъртено на ресторанта графика за храната! Даже ще им бъде връчен такъв. Но първо искам това да бъде обсъдено с ДЖ, на него имам повече доверие някак си.
С този график ще бъдат запознати фотото и видеото. Видеото е също много опитен в тази област.
Допълнително ще го дам и на майка ми, за да следи дали всичко се случва по план.
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 16, 2013, 15:56:41 »

Уфф намерих я  yahoo smile Честита тема, много любов и щастие  heart
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 19, 2013, 08:29:44 »

Axenia, привет  give_rose

Нова седмица, нов късмет smile

Уикенда ни мина много хубаво и ползотворно  good В събота отидохме до Пловдив, за да се срещнем с DJ-я. Още в началото на разговора попита дали си остава песента за първия танц и ние потвърдихме и той много се зарадва. Казва, че за него сме уникални, защото никой досега не му е искал тази песен или някоя от другите на тези изпълнители, а той и жена му също много ги харесват. След това му извадих и сценария и тогава му скрих шапката  tease Каза, че за толкова много години опит още не са му се явявали младоженци с ясната представа кое кога трябва да се случва, за което отново ни поздрави. Обсъдихме всичко, което трябваше и той спомена, че вечерта ще води сватба в същия комплекс, в който е и нашата и ни покани да наминем да го видим в действие.
Следобеда отидохме в Карлово до комплекса, за да обсъдим и с тях графика. Там също се зарадваха, че имаме подобно нещо. Обсъдихме нещата и с тях. Направихме дегустация на 2-3 предястия. Към 4 без 15 като се смрачи, като затрещя и като се изля един дъжд... видях си най-големия кошмар в действие  shok Хората доста бързо успяха да приберат масите и столовете, които бяха под асмата, обаче столовете много се намокриха, масата за изнесения ритуал и тя, да не говорим за цялата украса в градината. Направо ми се ревеше за тези младоженци  cray
След срещата в ресторанта отидохме да дадем последната покана на милото на първа братовчеда. Нейната дъщеря, май ни се плада племеница, беше абитурентка миналата година и ме заведе да говорим с нейната гримьорка. Нея я нямаше, но ѝ се обадихме и днес или утре ще ми се обади да ми каже, дали ще ме гримира.
Минахме и през 2 цветарски магазина, да събера идеи и цени за букета.
Беше станало към 19:15ч. и решихме, че е късно да се връщаме в комплекса да гледаме ДЖ, а по-добре да се прибираме на село при родителите на милото да се видим и с тях. Да обаче аз в последния момент размислих и му казах "Завивай, отиваме на сватба  funnytooth". Забравих да кажа, че след като се изваля времето стана супер приятно. В комплекса бяха успели да пренаредят масите в градината и в крайна сметка сватбата си беше външна. Ние отидохме точно за речта на кума. Гледахме така отстрани, ненатрапчиво, то тъй или иначе винаги има почиващи хора в комплекса, които да гледат сватбите, така че не бяхме единствените. По едно време ДЖ ни видя и ни привика при него, после "абе къде ще си ходите?! Стойте си, ето елате седнете на нашата маса." Много ни хареса как води сватбата! Още от самото начало си личеше, че ще направи голям купон. След около 1 час едвам успяхме да си тръгнем, толкова хубаво ни беше  Girl_hide
В неделя отидохме до Обредния дом. Попълнихме декларациите и си платихме таксата. Днес ходихме до Цибалаб да дадем кръв за Васерман, пуснахме си и кръвна група, за да си я знаем. Личната лекарка се връща в сряда и ще отидем за медицински. Като са готови ще ги пусна по Еконт и така с обредния дом всичко ще е напълно готово.

На милото племенника, който е на 7 казва на младоженеца булчин  funnytooth funnytooth funnytooth Детето си е направило асоциацията, че щом непрекъснато се говори за булка, то тогава мъжа е булчин.

Ох мног дълго стана, обаче не можах да не споделя  Girl_hide
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 19, 2013, 09:06:18 »

Ехааа, браво, много неща сте свършили, Ели Bravo Bravo Bravo А ние успяхме само да опитаме тортата blush
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 19, 2013, 17:47:28 »

Булчин  funnytooth funnytooth funnytooth това ми оправи настроението. Вие сте готови вече  Bravo Остава само да дойде 07.09. и да се свършва с цялата олелия  girl_wink
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 19, 2013, 20:31:39 »

много ползотворен уикенд сте имали smile поздравления, да видиш сватбата си в действие е много готино Wink а малкия сладур с булчина даже размя и моето мило smile
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 20, 2013, 09:51:05 »

Ние ще сме булка и булчин  tease Няма да има втори като нас  tease

Вчера се видяхме с един приятел и заедно обикаляхме за обувки на милото. Обиколихме Графа, все гледахме обувки с връзки, а в крайна сметка купихме без. Много ми харесва как му стоят, естествена кожа, седят доста прибрани. После седнахме на по биричка и се прибрахме към 10 без нещо. Мислех си направо да лягам, обаче реших да вържа 2-3 панделки на юзчетата да видя как става. Като се захванах обаче още малко, още малко, та всичките ги направих – 45бр. за 1 час. Хубави станаха, семпли. Не ми остана време само да ги снимам, но ще я свърша тази работа довечера.

Иначе имаме още някои неща за купуване – риза на милото, на мен бижута (утре може да отидем с мама), празни бутилки и алкохол. Алкохола ще остане най-вероятно за другата седмица. Един мой приятел беше споменал, че може той да ни кара с неговата кола. Трябва обаче да се чуя с него и да му кажа какви са условията и да си прецени дали е съгласен. Ако ли не – ще сме с нашата. Трябва и украсата да си доуточня.
Абе хем сме почти готови, хем много неща има. От ушите му пушек излиза  crazy
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 20, 2013, 10:33:11 »

Ама вие сте си направо готови Bravo Bravo Bravo Каква украса на колата мислиш да слагаш? Сама ли ще я правиш?
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 20, 2013, 11:55:44 »

Ох току що се върнах в офиса. Закарах си колата в сервиз и сега ми е мъчно за нея, защото ще е готова в петък (поне така се надявам). Миналото лято без да искам я забрах в един ъгъл и трябва лек ремонт на задна броня и заден капак + боя на предна броня, че ме бяха ужулили на "паркинга" при офиса. Но поне ще е хубава за сватбата smile
За украсата мисля да купя от най-широката сатенена панделка в бордо и да видя в магазин Рая какви изкуствени цветя има. Смятам да бъде завързана на решетката и пуската към огледалата. На дръжките на вратите също ще вържа панделки. Това е май в общи линии.

Току що се чух и с мацката за грима – разбрахме се за пробен на 3-ти или 4-ти септември  yahoo
« Последна редакция: август 20, 2013, 12:27:08 от elistoilova » Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 20, 2013, 13:06:48 »

Спокойно, колата ще е добре, ще видиш пък колко ще ти е хубаво да я видиш поправена girl_wink
И нашата украса ще си я правя аз с бордо ленти give_rose
Ооо, и грим вечеее, браво, да пуснеш снимки Girl_hide
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 20, 2013, 14:02:38 »

Аз 4-5 дни преди сватбата няма да съм в София и интернета ще ми бъде само на телефона, а той е доста слаб. Да се надяваме поне да мога лекичко да надничам и пиша във форума.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 21, 2013, 18:38:18 »

Отчет от днешния следобед:
Бяхме по магазините с мама. Булката си има обици, червило и молив за устни.
Мама си има блуза, за панталона, който купи прееи дни.
Колата си има панделка и рози. Трябва да се майстори.
Купих лешници за бурканчетата с мед, част от тях изядох  Girl_hide
Капнала съм, имах доста работа в офиса днес.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 23, 2013, 08:39:52 »

Изядохме лешниците  Girl_hide Не става да се сложат в бурканчетата мед. Медът изтласква ядките отгоре до капачката и не си личи, че ги има. Нарязах етикетчетата и днес започвам да украсявам, ако имам енергия след работа.

Снощи с милого си сложихме халките, за да им се порадваме. Пуснахме си нашата песен и танцувахме на нея. Беше много хубаво  heart После танцувахме и на песните за кумовете и родителите. Пробвахме няколко песни за последния танц, избрахме първата която бяхме коментирали преди време. И после пак на нашата танцувахме smile

Учих го да играе хора, че той знае само право. Започнахме с ширто, 40мин. се въртяхме из хола и спалнята, а той милия се ядосва ли ядосва, че само греши. За разнообразие решихме и Бяла роза да му покажа, но нямахме музика за нея, та малко на сухо. Искаше да му покажа и елениното как е, но му се видя много сложно  girl_impossible Решихме, че ще научи ширто, бяла роза и сиртаки. Тези дни уроците продължават  Wink
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 23, 2013, 08:46:28 »

Ахх, колко хубаво, моя бъдещ съпруг, само казва, че може - ама хич го няма...
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: