Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 07:39:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на malkabulka - 31.08.2013  (Прочетена 62310 пъти)

ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 21, 2013, 12:01:54 »

ех, толкова се вълнувам, само четейки разказа ти..  heart супер зареждащо и яко! smile вярвам, че е било страхотно преживяване!
аз до сега не съм била на подобно моминско- толкова дълго и с всичкото му, както си трябва smile и да, хубаво е човек да се откъсне от организацията и нервите... и аз с нетърпение чакам моето моминско, именно заради това- независимо какво е, щом приятелките ми са се постарали и притеснявали заради мен, значи ще е суппппер smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 21, 2013, 12:58:46 »

Много хубаво моминско парти са ти спретнали твоите приятелки   heart
И няма нужда да се напрягаш преди сватбата, даже е супер, че си спокойна. Сигурна съм, че нещата са под контрол и 31-и ще е незабравим ден  heart
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 21, 2013, 13:34:29 »

Страхотно моминско си имала  danceg
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 21, 2013, 20:23:14 »

О оооОоОоОоООоОоОо невероятно звучи smile Засмях се супер много, на Парти 16, от сърце се посмях  lol Представих си просто аз каква физиономия бих направила... и  funnytooth
Радвам се че си си прекарала супер. Много е важно да имаш приятелки до теб  smile Браво на твоите организаторки, знам колко е трудно да организираш нещо подобно  Bravo Bravo
« Последна редакция: август 21, 2013, 20:24:54 от beberona » Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #94 -: август 22, 2013, 10:23:58 »

Благодаря ви момичета! На всички пожелавам такова вълнуващо преживяване по женски, действа наистина пробуждащо и освежаващо!  Girl_hide

Аз съм пак улисана в приготовления. Възникнаха две леки притеснения при мен...

1. Обувките -  малко ми стискат каишките на лявата, с дясната някак ще го преживея. Ходя с тях вкъщи от снощи, сложих и чорапче, за да не ми убиват, обаче лявата си е голямо мъчение. Дайте някакви съвети за разтягане на каишки...мм си разтяга обувките в камерата, като слага вътре плик с вода и работи...ама с каишките не знам дали ще има същия ефект  nea

2. Времето - гледам прогнозата вече всеки ден, и на 31ви го дават 29 градуса, което си е супер за през деня, но това което ме притеснява е че вечер пада до към 14, а сватбата ще бъде изцяло на тераса навън. След полунощ планираме градинско парти под звездите, за което всички много се вълнуват, но с тези 14-15 градуса си мисля че ще е твърде студено за това sad
Вие къде следите времето и кой е най-точния сайт за време?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #95 -: август 22, 2013, 10:39:57 »

Булче, 15 градуса не е чак толкова малко - при нас сутрин е толкова и си е топличко - особено предвид, че хората ще танцуват и няма да седят на едно място ще им е добре на жените да речем с рокля и някаква връхна дреха или шал. За обувки най-вероятно със сандали може и да стане студено, но пък всеки си преценя как да се облече. Wink

Каишката навсякъде ли ти стиска или само на определено място, ако е на определено място си вземи и сложи някакви лепенки на деня, за да не ти става пришка. Иначе не знам освен с носене как може да я разшириш.  pardon
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 22, 2013, 11:01:48 »

Пробвай с хладилника, може и да стане. Ако са ест. кожа ще се отпуснат с малко носене. Нямам друг опит с разтягане  pardon
Времето го следя тук http://www.gismeteo.ru/ За нашата сватба информацията беше достоверна. Но до 31-ви има вероятност да се промени от показвана до момента. А има ли възможност да предупредиш гостите да си вземат връхна дреха или шал  pardon
Активен
malkabulka
Професор

31.08.2013

« Отговор #97 -: август 22, 2013, 11:24:08 »

Vivi20, аз знам, че не звучи като студено, но последните вечери дори тук в София са малко прохладни. Поне мога да се радвам, че засега няма дъжд  good

Машка, аз на всички мисля, че казах за равни обувки и дрехи за наметване, има го и в сайта, надявам се да са обърнали внимание, някои хора доста внимателно са чели, други не.
С обувките мисля да пробвам и хладилника, нямам какво да губя smile
Благодаря ви!
Активен
mariag
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #98 -: август 22, 2013, 11:26:18 »

Malkabulka, и аз започнах да гледам вече времето за 31 smile и си права дават го 13-14-15 градуса през нощта, но според мен това си е нормално. Мен ме притесняват 31 градуса през деня, че нашите гости само се оплакват, че не искали да си слагат сако:) с баща ми начело. Викам му, ще търпиш! хаха
И аз мисля, че дори и да е хладно като има алкохол и танци ще сте ок навън. Ние сме само навън:) или поне се надявам да не завали и да сме навън!
За обувките нямам съвет, пробвай идейката с хладилника.
Аз моите обувки не съм започвала да ги разтъпквам, всяка вечер се каня и все забравям NO
Кога се запътвате към нашия край? Или вече си в отпуск?
Аз другата седмица от сряда нататък ще съм там.
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 22, 2013, 14:32:52 »

Пробва ли със спрей за отпускане? Кожа ли са или не ? Хм искам да ти кажа, че мойте съвсем леко ми убиваха и едвам ги изтърпях и след църковния брак обух другите, а след 2-3 часа и третите  pleasantry Всичките бяха на висок ток, но доста удобни ( просто ми се бяха уморили краката, а и от жегите се подуват ) Така, че според мен не рискувай вземи си поне 2-3 чифта да имаш с теб, защото според мен със сигурност ще ти потрябват  smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 22, 2013, 14:51:38 »

Малко със закъснение Честита тема , прочетох разказа ти! cray cray направо сързераздираш, нашата история е подобна но като дойде мойто време ще е разказвам:) Пожелавам ви леки последни приготовления и усмивка да посрещнеш сватбения ден :)Без спънки.И не гледай прогнозата за времето.Каквото и да е ще измислите решение., ако трябва голям "плажен" чадър ще ви сложат да не те мокри smile  Girl_hide Girl_hide
Междудругото "malkabulka " колко малка си че се пишеш така (сори ако е тъп въпроса но ми е интересно pardon )
Активен
malkabulka
Професор

31.08.2013

« Отговор #101 -: август 22, 2013, 15:52:27 »

Благодаря за съветите момичета, проблемната обувка вече е в камерата, ще я вадя късно довечера или утре сутринта, принципно трябвало да стои денонощие поне. Ако поне малко е отпуснала пак ще е супер smile Много са красиви иначе, не искам да ги сменям за нищо на света, преди да е дошло време за градинското парти където съм предвидила пантофки с отворено пръстче  heart

mariag, и 20 градуса да е от вълнение хората ще се потят, в случая със саката, просто трябва да изчакат да изсъхнат ризите преди да ги свалят, когато кумувахме мм беше вир вода и не сваляше сакото, защото не беше картинка с прилепналата бяла риза. Но пък хубавите костюми са дишащи и доколкото е възможно осигуряват комфорт Wink
Ние ще пътуваме вторник след всичките ми разкрасителни процедури. Нямам търпение да натоварим колата с всички неща и да ги разпределя по адресите там smile

Надявам се да е търпим хлад защото иначе ще се налага да се гушкат Wink Имаме възможност и за план Б в случай, че времето се развали, но ако не вали поне ще пробваме. Най-ясно ще ни стане четвъртък-петък.

silver_f, можеш ли да препоръчаш такъв спрей? Обувките са с каишки от естествена кожа, но отгоре имат малко текстил и камъни, страх м е е да не се промени цвета нещо....Иначе задължително ще взема поне още един проверено удобен чифт, пък ако ще и да не се връзва на цялата концепция. По-добре да съм на крака с червени обувки, отколкото цяла вечер в агония Wink

yana_traeva,
привет! с приближаването на сватбата нещата в главата ми стават още по-сърцераздирателни, мм ми става още по-мил, всички близки така ни се радват, че си мисля не може ли да останем в този момент тук и сега точно както сме си в момента...и после се пощипвам да се посъбудя и си мисля, че най-хубавото вероятно предстои  Girl_hide

Колкото до малката булка - на годинки съм си точно мома за женене, а малка булка дойде от начина, по който ме наричаше мм преди да ми предложи, просто после добавихме булка Wink
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 22, 2013, 15:57:02 »

можеш да си отпуснеш и с друго обувките малко неприятно но... с памук с ракия  Wink натъркваш ги и ги обуваш така няколко пъти докато ти заемат формата на кръка.Бях пробвала така със затворена обувка и стана, спрея е само за естествена кожа
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 22, 2013, 16:11:25 »

Малката, smile Wink времето ще е страхотно. Баща ти от вълнение няма да има време да мисли, че е със сако. При нас си беше доста топло, въпреки, че имаше ветрец. Аз толкова нерви изхабих за това време, но сега виждам, че е било безмислено. Нямаме контрол над времето - няма смисъл да се хабим за него. Аз следях 3-4 уебсайта всеки ден и те непрекъснато показваха различни неща. Гледай времето само 1-2 дни преди това. Имам добър приятел, който е диспечър на летището и той каза, че 3 часа предварително ако гледам мога да съм сигурна, че ще е такова smile.

Денят ти ще е прекрасен!
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 22, 2013, 21:08:44 »

Мила за обувките или пробвай с ракия, както вече спомена (и аз съм го пробвала с затворени обувки) или с памуче от вътрешната страна на каишката слагаш крем или вазелин и ги слагаш на краката. И така по 3 пъти на ден. И така става. А твоите каишки нямат ли възможност за нова дупчица?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: