Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 17, 2025, 01:38:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Седмица в разгара на лятото и отпуските 22.-28.07.
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Седмица в разгара на лятото и отпуските 22.-28.07. (Прочетена 31283 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
-:
юли 22, 2013, 09:14:46 »
Привет!
Видях, че си нямате нова седмична темичка и реших да ви направя като за последно от мястото, където интернета не е мираж
Може би днес ви пиша за последно, че не се знае кога ще достигне това чудо на технологиите до оня край на света, където отиваме да живеем
Спалнята ни не е пристигнала още /ще спим на надуваема такава/, хладилникът ще пристигне чак във вторник, банята е с изкъртени плочки, но честно ви казвам нямам търпение вече да се нанасяме
Да, ще ми бъде мъчно, когато напускаме квартирата, защото тук имаме безброй мили спомени /сватбата, църковния брак, съобщаването на новината, че ще ставаме родители/, но като знам още колко мили спомени ще имаме в нашия си дом ... н а ш и я д о м !
Готвя последната си гозба, която като за квартиранти е постна, но вече кроя планове каква да е първата ми засукана манджа на новите уреди
Пожелавам ви успешна работна седмица на работещите и отморящава на разпускащите и отпускарите
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Re:Седмица в разгара на лятото и отпуските 22.-28.07.
«
Отговор #1 -:
юли 22, 2013, 09:33:05 »
Добро утро на всички дами! Успешна и приятна седмица!
Муунче
, направо като говориш така имам чувството, че с месеци няма да пишеш в този форум, недей така, че ни става мъчно! Трябва да се разреши проблема с нета ви в най-скоро време, не се отказвайте! Успешно пренасяне ви пожелавам и да сте още по-щастливи в новия дом!
На мен тази седмица ми е "предпразнична" - след края ѝ започва отпускарския период за нашата компания и вече нямам търпение... последното, което намислихме е да ходим на спа почивка с родителите ми, след което екскурзия из Румъния и Сърбия, че там никога не съм била въпреки че са ни съседки
През уикенда резервирах полетите ни до Берлин за нова година, а днес утре ще резервираме и местенце за отсядане.
Муунчето ни е черпила закуска край басейна с чай, а аз добавям кафенцето:
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #2 -:
юли 22, 2013, 10:52:32 »
Привет, пенсионерки!
Муун
, вземи си малко боклук във вързопче от старата квартира, да си върви щастието с вас в новия дом! Все си мисля, че съвсем скоро ще си имате интернет, като се нанесете окончателно, ще сте по- настойчиви и ще ги дебнете
scilla
, не съм запазила проспекта на фирмата за хоп-он бусовете. Помня, че билетът беше за 2 дни и без отклонение до Сан Суси. Вие ще попаднете и в друг сезон, може и това да има значение. Платнищата /покривите/ са подвижни и сигурно ги слагат при лошо време, просто не допускам да оставят хората така. Но и е верно, че има много добре организиран транспорт за достигане на всяка точка и пътуването няма да е проблем.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
юли 22, 2013, 10:56:17 »
Здравейте и от мен!!!
Муунче
, решавайте наистина проблема с нета, че много ще ни липсваш из темичките. Все ще намерите някакво решение на въпроса, стискам палци
Аз тази седмица отново ще пътувам, но този път мисля да се задържа за по дълго в София, че съвсем се разпокъсах
Ако можем да си спретнем и една среща на форума, няма да е зле. Хайде пожелавам ви една хубава лятна седмица
«
Последна редакция: юли 22, 2013, 10:57:59 от AliTia
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #4 -:
юли 22, 2013, 13:46:09 »
Привет и от мен:)
Муун
, стига си приказвала все едно ни изоставяш
Пък около теб сега толкова много нови неща ще има!
scilla
, много се радвам, че ти е предпразнично
Аз също не съм била в Сърбия и Румъния (Сърбия само транзит). Как мислите да посетите там? В Румъния, винаги съм искала да посетя Синая. Майка ми е ходила като ученичка и като малка, като и гледах снимките от там, си мислех, че е ходила в някоя приказна страна. А в Сърбия - баща ми наскоро ходи до античния град Феликс Ромулиана до Зайчар и все уж прави планове да ходим заедно там, ама да видим
AliTia
виждам, че вече си имате патладжанче
Много е сладко това с плодчетата, всяка седмица ви следя
Аз също не мога да се задържа в София този месец. На зъболекар щях да ходя, ама ми се искам да знам, че поне 5 дена ще съм тук, ако се наложи нещо. Weekend-a при родителите на милото беше ОК. Много ми беше релаксиращо, ама три дни само се местех от дивана двора и малко ми беше скучно. Ама какво да се прави - не си падам по ходене за риба, а неговият роден град не предлага особени забавления. Този weekend пък ще се съм при нашите (аз със сигурност, милото е под въпрос).
И специано за всички котко любители тук
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #5 -:
юли 22, 2013, 14:00:08 »
Хехе, личи си кои са новодошлите, дето не са свикнали с черния ми хумор
Не ви изоставям, просто наистина за момента няма решение на въпроса с интернета, но все някой ще поддаде на овенския ми инат и упоритост
Свекърва
, хич не ща да си нося стария боклук в новата къща - едва я изчистихме от всички ремонтно-строителни дейности, че пак да я тъпча с квартирантски боклук
Новият дом ще ни бъде ново начало, пък и си взимам всичко необходимо, за да пренеса щастието си там - едното ще го държа за ръка, докато прекрачвам новия праг, а другото ще влезе заедно с мен /даже малко преди мен
/
Надявам се пътуванията на всички ви да са приятни
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #6 -:
юли 22, 2013, 14:21:17 »
scilla, благородно ти завиждам за почивката
Аз използвах вече 10-тина дни от отпуската си миналия месец, за една почивчица в Турция. И сега ми е толкова мъчно, че всички тръгват на море, а аз го изкарах моето отдавна и почти забравих за него.
Но си мислим с моя мъж след сватбата да си откраднем 2-3 дни за моренце ( въпреки, че ми се струват малко, ама няма как).
m0onlight, много щастливи и незабравими мигове да имате в новото жилище!!!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #7 -:
юли 22, 2013, 14:29:18 »
Здравейте и от мен, почти на края на деня
Постоянно си мисля само за моренце или някакво пътуване, но при нас не се очертава скоро, вече и на море ходихме
Scilla, завиждам тиииии за почивките и да си изкарете мноооого хубаво
m0on, вашите трепети ме връщат 3 години назад, точно по това време и ние се нанасяхме в ново жилище и беше толкова вълнуващо
и ние имахме проблем с нета и кабелната. Много искахме доставчик да са Vivacom, но те нямат изградена мрежа при нас, а вариантите от типа на Близу и Булсатком отпаднаха, заради несъгласието им да използват вградената система в сградата и настояваха да пробиваме дупка в стената или дограмата, за да мине кабел от приемника
В крайна сметка се включихме към Мегалан, предлагаха много добро качество на малко по-висока цена. Много добър доставчик, много коректни, но ги купиха Мтел и сега услугите им са под всякаква критика и чакам с нетърпение Vivacom да се сетях да ни включат към тяхната мрежа
Аз отивам да си взема една лимонада и една виртуална за вас за освежаване
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #8 -:
юли 22, 2013, 14:36:06 »
m0onlight
, това с боклука е стар обичай, не си го измислям. Аз поне винаги си вземам малко от последното метене
, макар да не съм привързана към никоя къща, където сме живяли.
pandapanda
, това бялото сигурно е мъжко, по правило женските са с повече от 3 цвята /нюанса/. Ако му са червени очите /ако е албинос/, давай да го минем за заек и да го готвим "по ловджийски"
след време.
Моята майка е малко по- добре, измъчих се 2 седмици да тичам от работа да я наглеждам. Ако продължава така, може да решим и ние през почивните дни да мръднем малко из Родопите. Има вариант и малкото момче да си дойде за 10-тина дни, изобщо хубави неща се въртят около мен и ме карат отново да мечтая за
, макар и в по- друг вид
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #9 -:
юли 22, 2013, 15:13:26 »
svekarva
, не се притеснявай, аз днес получих отговор от хората от едната компания и ме увериха, че автобусите са закрити през зимата и няма проблем
Дано успеете да мръднете и вие някъде този уикенд и да си видиш синчето ти пожелавам!
AliTia
, и аз бих се радвала на среща, но като гледам повечето постоянно в движение лятото и е много трудно да се организираме сякаш...
Панди
, много готини рижави котета - къде се намират? А в Румъния, ако решим да идем, задължително ще посетим Синая и аз чувам само "приказни" неща за тази област, освен това Букурещ, Бран, Брашов - изобщо има какво да се види там
За Сърбия ще опитам да запомня за античния град, ако случайно изберем там като посока. А къде са вашите? Тъй като казваш, че няма да се задържаш много в София...?
машка
, благодаря ти за пожеланието!
Мегалан наистина са под всякаква критика в момента, на работа това ни е основният доставчик и имаме някакъв резервен план на Виваком, но с доста ниска скорост и понякога положението става нетърпимо... Аз се нареждам на опашката за освежаваща лимонада!
Снимчица от небезивестния замък в близост до Синая
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #10 -:
юли 22, 2013, 15:32:26 »
scilla
, аз съм от Враца и нашите са си там
Този месец мъжа ми има много нощни смени, пък аз не съм на работа и гледам да се разкарвам на някъде, за да не скучая в София. Пък и без това рядко си ходя
А котета са от двора на родителите на мъжа ми:) Много ми бяха интересни, цял ден гледах как котката се грижи тях, майчинските инстинкти явно са голяма работа.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #11 -:
юли 22, 2013, 16:21:18 »
муун, при мен Мегалан все още държат. не помня дали те питах с тях говорила ли си, ако ги има в града ви.
Айде решавай въпроса и идвай да се въргаляме виртуално в темата тук, с коктейл на плажа
. Това ще си ми остана за тази година може би .
напоследък пак съм на тема картини :
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #12 -:
юли 22, 2013, 17:59:34 »
ох колко много сте изписали днес, едвам успях да прочета
Аз си имам посещение от клиента тези две седмици, и днес си го бяхме резервирали за клюки с едната германка, добре си изкарахме хапнахме си обяд след това змръзен югурт
ще ги вода този уикенд на Рилския Манастир в събота, и в неделя ще ходим на басеийн с тях
е няма такъв клиент!
муунче
имаш ли смартфон? защото ние като оставаме без нет аз ползвам Wi-Fi Hotspot, и ако имаш можеш да си го ползваш като рутърче поне става колкото да не осанеш без интернет.
И аз да оплюа Мегалан, откакто ги купиха Мтел са пълни некадрърници, не ми се говори за тях!
Пандии
ако скучаеш и си без работа дай да те взимаме при нас?имаме над 30 позиции отворени в момента
Айде време е да отлитам от офиса и аз
Лека вешер на всички!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #13 -:
юли 22, 2013, 19:27:41 »
mariola85
, много благодаря за предложението, но всъщстност аз съм ваканция в момента
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #14 -:
юли 22, 2013, 20:26:51 »
записвам се набързичко
пращам ви поздрави и слънчеви усмивки
еми
и аз съм на такава тема, нали съм се зачела ли зачела в тая книга
благодаря за котенцата!!
аз отивам да хапвам, че така вкусно мирише а до сега бях на работа...
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден