Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 13:37:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на hulcy 17.08.2013
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на hulcy 17.08.2013 (Прочетена 104336 пъти)
Macito
Професор
Публикации: 389
Re:Сватбата на hulcy 17.08.2013
«
Отговор #240 -:
август 07, 2013, 09:07:50 »
Айде, Hulcy, вече нямам търпение за сватбата ви....поне едната да мине
Активен
Malena27
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #241 -:
август 07, 2013, 14:48:28 »
hulcy, прочетох и видях всичко, което си показа направо нямам думи. Всичко е толкова хубаво, нямам търпение да показващ снимки , а и имате много хубави традиции и още по-хубавото е че ги спазвате. Пожелавам ти незабравим ден и много усмивки.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #242 -:
август 07, 2013, 16:12:57 »
бижутата са много нежни и стилни! Мисля, че са перфектни за роклята ти. Вчера Слав ми каза да не забравя обици, че много булки забравяли, а според него без обици стои незавършено. Без колие по-можело, според това каква е роклята, но обиците били почти задължителни за завършения вид!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #243 -:
август 07, 2013, 18:19:29 »
milenuity и аз така смятам за бижутата
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #244 -:
август 08, 2013, 08:31:57 »
И за мен обиците са задължителни, без тях ушите някак си седят все едно нещо липсва.
А hulcy е направила нежен избор
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #245 -:
август 10, 2013, 10:38:07 »
Благодаря ви момичета много
Радвам се,че сте харесали бижутата
И Malena27, добре дощла в моята темичка
Тези дни главата ми е бръмнала
По цял ден в движение,напред-назад. Милото е все още в Турция и все аз се занимавам с тукашните неща. Утре ще дойдат семейно и с някои от гостите.От понеделник вече всички гости ще започват да приидват и до сряда ще сме full.Как ще се справим не знам - 40-50 души...
Малко или много, колкото и да се занимаваме с подготовката, трябва и на тях да им обърнем внимание. А на мен в момента последното нещо в главата ми е да се занимавам с гости (много ли съм лоша?!
). Още трябва да доуточним украсата за колата, питките и пилето къде да ги поръчаме..Предстоят ни последни срещи с фотографа, видеооператора и оркестъра. Оркестърът е в Кърджали и трябва да се ходи там, да поговорим за песните,за първия танц, да му дадем флашката с песните, които задължително искаме. Трябва да се уговорим и последно с танцьорките за часа , вк ойто ще дпйдат. Трябва да се купи допълнителният алкохол от складовете. Трябва в понеделник вечетрта да ходим в ресторанта за уговорка на всичко около сватбата - менюта, салати, време и т.н. Трябва да звънна на фризьора, гримьора за сватбата за последна уговорка. Трябва да звънна и в Кърджали в салона , в който ще ми правят грим , прическа , меникюр, педикюр за къната
А сега излизаме да купим на батко костюм и рокля за приятелката му...Оххх има още неща за правене, които не съм изредила..Ще се побъркам - стискайте ми палци момичета
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #246 -:
август 10, 2013, 18:59:07 »
hulcy мила не се притеснявай, всичко ще мине като по вода
А за гостите, не си лоша, просто има с последния момент толкова неща за правене че незнам как ще издържиш и с хора около теб! Колкото повече хора, толкова повече претенции и напрежение
Не остана, бъди спокойна и изживей последните си дни като госпожица спокойно и пълноценно
Не останаааааааа
Нямам търпение за снимките вече и за твоите разкази за къната, сватба 1 , сватба 2, меден месец
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #247 -:
август 11, 2013, 15:34:52 »
Аууу, страхотни бижута
Много ми харесват. Стискам палци да успееш да отметнеш днешните задачки
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #248 -:
август 11, 2013, 23:31:16 »
Момичетаааааа - роклята ми е вече у наааааааас
Не мога да опиша колко много се вълнуваммм... СТРАХОТНА Е
Имам два воала - един много дълъг и един нормален. Дългия, сигурно съм казвала, че ще е за фотосесията. Другият - за цялата сватба. На по - късия воал са ми сложили по краищата перлички и камъчета - точно така както ги бях поръчала...Получило се е много нежно
Подаръците за гости са също вече тук - керамични нарчета за берекет, вътре с бадемови бонбонки, отгоре "опаковани" с тюл (ще ги снимам утре)
Другото нещо - моята любов си има вече костюмммм
Днес си го облече ,за да ми покаже как му стои. Беше си го взел от Турция и аз не бях с него последния път. Не е взел костюма, който си беше набелязал, а един съвсем друг. Като го видях облечен - лелеее... дойде ми да го изхрускам
Не мога да повярвам ,че съм толкова впечатлена от един костюм - все си казвах "емии..то при мъжете - скучна работа, костюмите са все едни и същи"..
но не е било така
Костюмът е черен - сакото е на фигурки...не знам как да ги опиша, но е много различно
ризата - в цвета на булчинската рокля - екрю. Панталонът е черен ,изчистен. С черен пояс - което беше огромна изненада за мен, тъй като преди сме си говорили, че в никакъв случа няма да има пояс. И завършек - черна папионка
А върхът на всичко е , че като си сложи костюма моето любовче изглежда толкова втален, че не можах да повярвам на очите си
Защото си е пълничък по принцип
Май май ви надувам главите с излишни подробности
Утре ще ходим за последна уговорка с ресторанта. Ще звънна на фризьори и гримьори. И другите задачки ще ги разпределя за следващите няколко дена.
Тези дни не ми остава и много време за форума...Не мога да следя и любимите ми булки
Ей така , чат пат надничам в моята тема и така...Еуфорията е огоромнааа...
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
август 12, 2013, 09:20:07 »
Браво! И моята рокля си е вкъщи в гардероба и знам какъв кеф е
И за младоженеца браво, че вече е облечен.
Лелеее не мога да повярвам колко малко ви остана
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #250 -:
август 12, 2013, 17:32:33 »
на твоето любовче, аз моето не можах да убеда за папионка и пояс
, но както и да е
друго е да си е роклята при теб аз моята редовно я гушках
.
айде малко остана до сватба номер 1
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #251 -:
август 12, 2013, 19:09:25 »
честита рокличка
Много е яко когато е в къщи роклята
честито и на младоженеца за тоалета
Много ми харесва идеята за пояс и папионка, вече рядко се обличат така мъжете, а на някои толкова много да им ходи...
Не остана до твоята сватба, наистина нямам търпение вече да те вида
Мисля че ще си една невероятна булка
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #252 -:
август 12, 2013, 22:25:19 »
Честитооо! Hulcy, бързо отмяташ задачките! Та вие сте почти готови. Ако ти остане време постни една снимчица на дългия воал, че ме заинтругува...аз в момента си търся такъв
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #253 -:
август 12, 2013, 22:40:08 »
Ахх, благодаря ви много elistoilova , mariola85 , beberona
Всеки път като си поглеждам темата и виждам коментарите ви много се вълнувам, гледам колко дена остават до сватбата и направооо...
Днес трябваше да ходим в ресторанта за последно договаряне - менюта, допълнителен алкохол и т.н. Но срещата се провали, защото мениджърката се оказа ,че не може да дойде. Оперирали са сестра й и са били в болницата. Дано да се оправи жената, защото е било доста сериозно заболяването
Разбрахме се утре да се видим в 6ч. Но после загрях ,че тогава е часът на милото за зъболекар. Въпреки ,че си разпределям задачките ден по ден, час по час, все някъде се обърква графикът от толкова много неща
И така, в ресторанта ще отидем малко по - късничко. Утре ще си позволя да отида на басейн за 1-2 часа, защото гостите от Турция ме искат и мен с тях
После отивам към фризьора, след това трябва да купя червен сатен ,за да си облицовам сама тепсията за къната. Ще правя и гривнички за малките момиченца на сватбата ни - направо не мога да повярвам на себе си, ще правя малко творческа дейност
Днес с 300 зора намерихме ресторант, в който ще ни направят пилето за кумовете. Питам ,разпитвам - навсякъде отг. е "не , не правим, съжаляваме"
Иначе погачите са поръчани, взехме и мед
Ужас, ще се побъркам от тези малко детайли
Сряда мисля да ходя на кола маска,макар че не знам дали има смисъл - по принцип използвам епилатор и не съм за кола в момента, но все пак
Трябва да се уговоря някъде за маникюр и педикюр - а не знам къде, защото до сега максимум 1-2 пъти да съм ходила
Четвъртък мисля да се поглезя малко със СПА и масажче. Ще предложа и на милото
Преди това трябва да направим една последна среща и с фотографа ни. И още нещо - милото в четвъртък вечерта ще прави ергенско парти
Мисля, че ще има як запоййй
Аз - моминско няма да правя. Вече съм споменавала, че и нямам желание. Може да излезем ей така с някои приятелки, ако има желаещи
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #254 -:
август 12, 2013, 22:44:45 »
evyevy, нямам снимки миличка. Майка си легна, а роклята и всичко останало е в нейната стая
Обещавам, утре ще съм по - сериозна и ще снимам
А също от задачките остават - да отида в Асеновград и да си взема прословутите кошница , букет за хвърляне и бутониери. А украсата за кола трябва да поръчаме на друга агенция, че моята мацка щяла да ходи на море и няма да я има...луда работа
Но все пак, мисля си , че ще се справим...
)
Ааа и забравиххх още нещо - утре татко си идвааа от Англия
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18