Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 13:37:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на hulcy 17.08.2013  (Прочетена 104336 пъти)

Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #240 -: август 07, 2013, 09:07:50 »

Айде, Hulcy, вече нямам търпение за сватбата ви....поне едната да мине Wink
Активен
Malena27
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: август 07, 2013, 14:48:28 »

hulcy, прочетох и видях всичко, което си показа направо нямам думи. Всичко е толкова хубаво, нямам търпение да показващ снимки , а и имате много хубави традиции и още по-хубавото е че ги спазвате. Пожелавам ти незабравим ден и много усмивки.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: август 07, 2013, 16:12:57 »

бижутата са много нежни и стилни! Мисля, че са перфектни за роклята ти. Вчера Слав ми каза да не забравя обици, че много булки забравяли, а според него без обици стои незавършено. Без колие по-можело, според това каква е роклята, но обиците били почти задължителни за завършения  вид! smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: август 07, 2013, 18:19:29 »

milenuity и аз така смятам за бижутата smile
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: август 08, 2013, 08:31:57 »

И за мен обиците са задължителни, без тях ушите някак си седят все едно нещо липсва.
А hulcy е направила нежен избор  good
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #245 -: август 10, 2013, 10:38:07 »

Благодаря ви момичета много smile Радвам се,че сте харесали бижутата  Bravo И Malena27, добре дощла в моята темичка  Girl_hide

Тези дни главата ми е бръмнала  crazy По цял ден в движение,напред-назад. Милото е все още в Турция и все аз се занимавам с тукашните неща. Утре ще дойдат семейно и с някои от гостите.От понеделник вече всички гости ще започват да приидват и до сряда ще сме full.Как ще се справим не знам - 40-50 души...  huhhuh.gif Малко или много, колкото и да се занимаваме с подготовката, трябва и на тях да им обърнем внимание. А на мен в момента последното нещо в главата ми е да се занимавам с гости (много ли съм лоша?!  angry ). Още трябва да доуточним украсата за колата, питките и пилето къде да ги поръчаме..Предстоят ни последни срещи с фотографа, видеооператора и оркестъра. Оркестърът е в Кърджали и трябва да се ходи там, да поговорим за песните,за първия танц, да му дадем флашката с песните, които задължително искаме. Трябва да се уговорим и последно с танцьорките за часа , вк ойто ще дпйдат. Трябва да се купи допълнителният алкохол от складовете. Трябва в понеделник вечетрта да ходим в ресторанта за уговорка на всичко около сватбата - менюта, салати, време и т.н. Трябва да звънна на фризьора, гримьора за сватбата за последна уговорка. Трябва да звънна и в Кърджали в салона , в който ще ми правят грим , прическа , меникюр, педикюр за къната  crazy А сега излизаме да купим на батко костюм и рокля за приятелката му...Оххх има още неща за правене, които не съм изредила..Ще се побъркам - стискайте ми палци момичета  give_rose give_rose give_rose
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: август 10, 2013, 18:59:07 »

hulcy мила не се притеснявай, всичко ще мине като по вода smile А за гостите, не си лоша, просто има с последния момент толкова неща за правене че незнам как ще издържиш и с хора около теб! Колкото повече хора, толкова повече претенции и напрежение crazy crazy crazy
Не остана, бъди спокойна и изживей последните си дни като госпожица спокойно и пълноценно smile
Не останаааааааа  Сватбаааа Сватбаааа weddingday
Нямам търпение за снимките вече и за твоите разкази за къната, сватба 1 , сватба 2, меден месец smile
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #247 -: август 11, 2013, 15:34:52 »

Аууу, страхотни бижута  Bravo Много ми харесват. Стискам палци да успееш да отметнеш днешните задачки
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #248 -: август 11, 2013, 23:31:16 »

Момичетаааааа - роклята ми е вече у наааааааас  heart heart heart
Не мога да опиша колко много се вълнуваммм... СТРАХОТНА Е  yahoo Имам два воала - един много дълъг и един нормален. Дългия, сигурно съм казвала, че ще е за фотосесията. Другият - за цялата сватба. На по - късия воал са ми сложили по краищата перлички и камъчета - точно така както ги бях поръчала...Получило се е много нежно  heart Подаръците за гости са също вече тук - керамични нарчета за берекет, вътре с бадемови бонбонки, отгоре "опаковани" с тюл (ще ги снимам утре)  girl_wink
Другото нещо - моята любов си има вече костюмммм  yahoo Днес си го облече ,за да ми покаже как му стои. Беше си го взел от Турция и аз не бях с него последния път. Не е взел костюма, който си беше набелязал, а един съвсем друг. Като го видях облечен - лелеее...  дойде ми да го изхрускам  heart blush Не мога да повярвам ,че съм толкова впечатлена от един костюм - все си казвах "емии..то при мъжете - скучна работа, костюмите са все едни и същи"..  pardon но не е било така  biggrin Костюмът е черен - сакото е на фигурки...не знам как да ги опиша, но е много различно  Wink ризата - в цвета на булчинската рокля - екрю. Панталонът е черен ,изчистен. С черен пояс - което беше огромна изненада за мен, тъй като преди сме си говорили, че в никакъв случа няма да има пояс. И завършек - черна папионка  smile А върхът на всичко е , че като си сложи костюма моето любовче изглежда толкова втален, че не можах да повярвам на очите си  Oh my ... Защото си е пълничък по принцип  girl_wink
Май май ви надувам главите с излишни подробности  blush
Утре ще ходим за последна уговорка с ресторанта. Ще звънна на фризьори и гримьори. И другите задачки ще ги разпределя за следващите няколко дена.
Тези дни не ми остава и много време за форума...Не мога да следя и любимите ми булки  sad Ей така , чат пат надничам в моята тема и така...Еуфорията е огоромнааа...  yahoo
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: август 12, 2013, 09:20:07 »

Браво! И моята рокля си е вкъщи в гардероба и знам какъв кеф е  tease
И за младоженеца браво, че вече е облечен.

Лелеее не мога да повярвам колко малко ви остана  tease
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #250 -: август 12, 2013, 17:32:33 »

Bravo на твоето любовче, аз моето не можах да убеда за папионка и пояс  cray, но както и да е smile друго е да си е роклята при теб аз моята редовно я гушках  blum.

айде малко остана до сватба номер 1  give_rose
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: август 12, 2013, 19:09:25 »

честита рокличка smile Много е яко когато е в къщи роклята smile
честито и на младоженеца за тоалета smile Много ми харесва идеята за пояс и папионка, вече рядко се обличат така мъжете, а на някои толкова много да им ходи...  heart
Не остана до твоята сватба, наистина нямам търпение вече да те вида smile Мисля че ще си една невероятна булка  heart
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #252 -: август 12, 2013, 22:25:19 »

Честитооо! Hulcy, бързо отмяташ задачките! Та вие сте почти готови. Ако ти остане време постни една снимчица на дългия воал, че ме заинтругува...аз в момента си търся такъв
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #253 -: август 12, 2013, 22:40:08 »

Ахх, благодаря ви много elistoilova , mariola85 , beberona  give_rose give_rose give_rose

Всеки път като си поглеждам темата и виждам коментарите ви много се вълнувам, гледам колко дена остават до сватбата и направооо...  Eeager

Днес трябваше да ходим в ресторанта за последно договаряне - менюта, допълнителен алкохол и т.н. Но срещата се провали, защото мениджърката се оказа ,че не може да дойде. Оперирали са сестра й и са били в болницата. Дано да се оправи жената, защото е било доста сериозно заболяването sad
Разбрахме се утре да се видим в 6ч. Но после загрях ,че тогава е часът на милото за зъболекар. Въпреки ,че си разпределям задачките ден по ден, час по час, все някъде се обърква графикът от толкова много неща  pardon И така, в ресторанта ще отидем малко по - късничко. Утре ще си позволя да отида на басейн за 1-2 часа, защото гостите от Турция ме искат и мен с тях  pardon После отивам към фризьора, след това трябва да купя червен сатен ,за да си облицовам сама тепсията за къната. Ще правя и гривнички за малките момиченца на сватбата ни - направо не мога да повярвам на себе си, ще правя малко творческа дейност smile smile Днес с 300 зора намерихме ресторант, в който ще ни направят пилето за кумовете. Питам ,разпитвам - навсякъде отг. е "не , не правим, съжаляваме"  crazy Иначе погачите са поръчани, взехме и мед  Bravo Ужас, ще се побъркам от тези малко детайли lol

Сряда мисля да ходя на кола маска,макар че не знам дали има смисъл - по принцип използвам епилатор и не съм за кола в момента, но все пак  pardon Трябва да се уговоря някъде за маникюр и педикюр - а не знам къде, защото до сега максимум 1-2 пъти да съм ходила  blush Четвъртък мисля да се поглезя малко със СПА и масажче. Ще предложа и на милото smile Преди това трябва да направим една последна среща и с фотографа ни. И още нещо - милото в четвъртък вечерта ще прави ергенско парти  beating Мисля, че ще има як запоййй lol Аз - моминско няма да правя. Вече съм споменавала, че и нямам желание. Може да излезем ей така с някои приятелки, ако има желаещи  pardon

Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #254 -: август 12, 2013, 22:44:45 »

evyevy, нямам снимки миличка. Майка си легна, а роклята и всичко останало е в нейната стая  pardon Обещавам, утре ще съм по - сериозна и ще снимам Wink

А също от задачките остават - да отида в Асеновград и да си взема прословутите кошница , букет за хвърляне и бутониери. А украсата за кола трябва да поръчаме на друга агенция, че моята мацка щяла да ходи на море и няма да я има...луда работа  crazy Но все пак, мисля си , че ще се справим... lol)

Ааа и забравиххх още нещо - утре татко си идвааа от Англия  yahoo yahoo yahoo
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: