Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 09:37:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на hulcy 17.08.2013  (Прочетена 104098 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #225 -: август 06, 2013, 12:42:19 »

даа заложи на датата от гражданския lol)

Относно колието вземи си едно, пък като сложиш роклята и сметнеш че е претрупано винаги иамш варианта да не го сложиш Wink

Аз си взех 3 чифта обеци за сватбата защото не можех да взема решение кои да са и така имах достаъчно избор и на момента видях кое ще седи най добре

ето виж моите по-долу колието е смного нежни малки  перлички, на обичките има същите и на гривничка също. взех си ги от SIX не знам дали го има в мола в Пловдив, но ако го има да знаеш че са на мн добра цена, всичко от снимката + още два чифта обеци ми излезна 30 лева  Wink

* biju.jpg (31.49 KB, 639x960 - видяно 252 пъти.)
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: август 06, 2013, 13:31:56 »

hulcy, на 10.02 имам рожден ден  blum, а 17-ти ми харесва защото съдържа 7 – любимото ми число.

Но реално погледнато предложението на svekarva е много добро.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: август 06, 2013, 13:32:40 »

При нас на халките е изписана дата на гражданския брак (нашите нали са в различни месеци). Мисля, обаче да си празнуваме и двете, защото датата на гражданския е един ден след рожденния ми ден и така.

А при теб мисля, че датата на гражданския е най-удачна, защото едва ли би могла да избереше от двете тържества - и двете ще са ти еднакво скъпи. Пък и знам, че имаше съображения срещу 17ти.

А останалите две - впечатлена съм, че ги помниш. Ние така и не знаем от кога сме заедно като дата, а за първата целувка - сега се замислих, че не помня (а иначе помня какви ли не неща).
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: август 06, 2013, 15:39:38 »

ние на нашите халки нищо не надписахме, според мен може да си оставите само имената или както е предложила свекърва да изпишете месеца Wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: август 06, 2013, 17:13:26 »

аз мисля че правилото когато има обици, да няма колие,  е много изискано. Wink
така че бих заложила или на едното или на другото.
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: август 06, 2013, 20:04:12 »

Здравей мила smile Напоследък не ми остава много време да чета, но при първа възможност съм вътре и чета за сватбата ти с интерес. За шаферите... какво да ти кажа. Аз реших само жени да са, едната забременя и се отказа, другата не и харесва цвета на роклята... но въпреки това се съгласи smile Както каза ти с или без шафери, сватба ще има, просто не се ядосвай и не обръщай внимание на тези дребни неща. На нас с пиле и торта ще ни танцуват други приятели, които знам че ще направят голямо шоу.
За грима - винаги има отрицателни и положителни мнения. Отиди на проблем и виж как работи. Според мен щом си се спряла на него, значи те е грабнало нещо. Не се отказвай от това!
За колието... моята рокля и тя е цялата в перли и камъчета, но според мен трябва да има едно нежно колие, за да блестиш. Все пак това е твоя ден smile Късмет ти желая и нямам търпение да вида снимки от сватбата
П.С. честито за букета smile give_rose give_rose
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #231 -: август 06, 2013, 21:36:26 »

Страшно благодаря за всички мнения - наистина сега е много по-лесно да реша за халките Wink  give_rose Мисля, че вариантът за датата на гражданския брак е най - удачен  good Милото е окей с това, което аз реша. Той беше предложил и датата на религиозния брак - 10.05.2013г. Нооо...май май ще е 23-ти август, сигурно тогава ще празнуваме годишнините си , живот и здраве Wink Предложението на svekarva и shantall също ще реши проблема тотално  good Пандичка е права - имам съображения за 17-ти  nea А датите за запознанство и първа целувка - помним ги и двамата. Може би защото много бързо се стекоха нещата - навсякъде милото разказва как само за 5 дена сме станали гаджета ,като се гордее с това, че при него е било любов от пръв поглед. В интерес на истината - при мен не беше така blush Аз се влюбих в него впоследствие  biggrin Иначе аз съм си много шантава относно дати - особено рожденни дни. Казвам "шантава" ,защото помня рожденните дни дори на съучениците ми, с които съм учила от 1-ви до 4-ти клас  crazy Подсъзнателно си натоварвам мозъка  pardon Елии, мила, няма да те забравя и теб  good 10-ти февруари е много специален ден за мен  heart И всяко десето число на всички месеци smile Дори първите ни 2 години си ги празнувахме с милото. Било то с рози, с вечери навън, дори веднъж беше ми оставил меченце на вратата  LOVING Писал ми е и любовни стихчета  blush  heart Ахх, какви времена бяха...  Love girl

Такааа, връщам се към днешното време  biggrin

Еми, и аз мислех като теб до сега. Но покрай цялата еуфория вече не знам какво искам  crazy  blush Така, че днес си взех и обеците и висулчицата  Bravo Трябва ми едно много ама мнооого тъничко синджирче, почти незабележимо. Харесах си един вид, но пък дулжините бяха или много къси или много дълги. Продавачката ми каза да мина в петък, щяло да има зареждане, пак ново.

mariola85, страхотни са твоите бижута , точно булченски  heart в Мола тук имаше май, че такъв магазин. Но миналата седмица като отидох не бях си харесала нищичко (не знам дали е същият магазина, не погледнах как се казва). Иначе на мен обеците ми излезнаха 67 лв., висулката 21лв. Синджирчето - най - много 10-15 лв. да е. Перлите са били естествени, имат си сертификат. Камъчетата блестят страхотно - не знам дали са на сваровски (защото ги взех от магазинче на сваровски, или може да са обикновен цирконий). Ей сега ще снимам и ще кача снимчица heart И в деня на сватбата май ще реша за колиенцето - ще видим как ще стои заедно с роклята smile и beberona - благодаря и за твоята подкрепа, шаферите са ни направооо...дечица  tease ама какво да ги правя сладурите pardon
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #232 -: август 06, 2013, 21:42:30 »

Ето гиии smile

* bijutataaa.JPG (41 KB, 682x523 - видяно 246 пъти.)
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #233 -: август 06, 2013, 21:53:52 »

браво много ми харесват много са нежни и смятам че ще паснат перфектно! Bravo
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: август 06, 2013, 22:00:55 »

Mного са хубави smile Аз такива харесвам за булки и бях с подобни - перличка + камъчета smile

Иначе днес се напънах и си спомних датата на първата ни целувка Wink
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #235 -: август 06, 2013, 22:22:58 »

Благодаря ви момичета  give_rose

Пандичка - първата целувка е наистина много специална, и много се радвам, че си спомнила датата  smile И кога беше?  blush пак си любопитствам...  biggrin
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: август 06, 2013, 22:40:34 »

Само, защото си много, много сладка ще ти кажа - 06.11.2009 Wink
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ

H & S

« Отговор #237 -: август 06, 2013, 22:47:02 »

Аххх...  Ashamed Girl_hide Пандичкаааа...  give_rose
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: август 07, 2013, 08:56:34 »

hulcy поздравления за бижутата smile нежни и страшно красиви /аз по принцип не си падам по камъчета и всякакви блестящи нещица/
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: август 07, 2013, 09:00:12 »

Супер са бижутата!
И аз съм харесака модели близки до твоя smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: