Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 06:57:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на hulcy 17.08.2013
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на hulcy 17.08.2013 (Прочетена 104075 пъти)
scilla
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на hulcy 17.08.2013
«
Отговор #195 -:
юли 31, 2013, 15:43:01 »
Леле, hulcy, толкова бягане и пътуване - поне сега ще ви е още по-сладко, когато ще можете да се насладите на труда си пълноценно! Прекрасен нов дом, да го изпълните с любовта си всеки път като отсядате там, докато не се пренесете напълно!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #196 -:
юли 31, 2013, 21:41:15 »
благодаря ви милички
Да се похваля, че днес свършихме още една работа
Видяхме се с формация "Пловдивъ" и мадамата, с която разговаряхме беше много готина - готова да изпълни нашите желания, дори капризи
Ще си имаме 3 танцьорки за belly dance на сватбата
първо ще си имат хореография за около 10-15 минутки, после ще танцуват заедно с гостите
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #197 -:
юли 31, 2013, 21:44:01 »
Ааа и най - важното - брат ми си дойде от Англия за сватбата
Това означава, че наистина вече не останаааа
... 17 days ...
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #198 -:
август 01, 2013, 06:06:40 »
Еха, гостите започнаха да пристигат! Порадвай се на брат си няколко дни, сватбата няма дя избяга
!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #199 -:
август 01, 2013, 07:34:20 »
hulcy, 17 дена за и много и малко..... Спокойствие, веселби и силна храна
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #200 -:
август 02, 2013, 08:21:05 »
hulcy
, и аз да се отчета мила. Гнезденцето ви е невероятно! Спалнята ми събра очите, изглежда точно както аз винаги съм си представяла нашата. Пожелавам ви да изпълните дома си с много любов, хармония, разбирателство и
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #201 -:
август 02, 2013, 20:31:38 »
Лелеле колко съм изтървала за 5 дена
Та да започвам.... роклята.... ах тази рокля... сега като се загледах, аз мерих подобна и ми беше супер сладка и много я харесах, но когато я обляках ми беше супер тежка... така че много я харесвам... просто
За апартамента..... Завиждам ти благородно... останах ми очите на кухненската маса, по начина по който сте я наредили. Спалнята е невероятна а за хола (всекидневна ) с тия красиви дивани.... нямам думи просто да опиша колко много ми харесват. Наистина не остана до радостния ден, така че си подари малко спокойствия и дано последните ти дни като госпожица са запомнящи. честито и на младоженеца за костюма
П.С. Желая ви от сърце детската стая да е пълна с детски смях, а спалнята с много любов
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #202 -:
август 03, 2013, 00:14:21 »
svekarva, права си
то и откакто брат ми си е тук, честно казано забравих за сватбата, все с него напред назад. даже като ми предложи да ходим на море, изведнъж скокнах "ааа, хайде!!" , само ,че секунди по - късно милото ме върна към реалността - за сватбата и за нещата, които трябва да се свършат... и така
брат ми утре отива на моренце...ние сме си тук
Маци, наистина...бяна 17 дена, а сега - вече 14!!!
Утре ще се заемем с доста неща. ще си набавим последните "джиджафки" от Асеновград - да сме спокойни
Иииии tsve4e & beberona - искрено ви благодаря за милите думи и пожелания, много се радвам и се зареждам с положителна енергия като чета такива хубави неща
страхотни сте . . .
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332
«
Отговор #203 -:
август 03, 2013, 07:50:49 »
hulcy
, с мм искаме а ти благодарим за това, че ни насочи към Захарно петле. От там поръчахме нашата торта и са наистина невероятни и като вкусове и като отношение. Благодарим
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #204 -:
август 03, 2013, 10:43:18 »
Времето отлита
Ей сега ще дойде 17-ти неусетно ще се събудиш и ще си булка
Страхотен дом имате, всичко е много красиво
Пожелавам ви страхотни емоции в него
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #205 -:
август 03, 2013, 12:33:05 »
tsve4e, много се радвам, че съм ви била полезна
и ние нямаме търпение да си видим тортата, защото използвахме елементи от 3-4 торти и крайният резултат ще е налице на 17-ти
имам им пълно доверие на Захарното петленце, до сега не са ни разочаровали
сигурна съм, че и при вас ще се получи страхотна тортата
Имаш ли снимка? Ох, много съм любопитна
silver_f , всички казват ,че времето минава неусетно. И май май наистина е вярно
Благодаря ти много
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #206 -:
август 04, 2013, 10:06:55 »
Мила hulcy, роклята ти е много красива и ти стои много добре, а и няма как да не стои добре на такава хубава младоженка!
Домът ви е много хубав, но това, което най-много ме впечатли е старанието, което всички твои роднини са вложили в подредбата на всички неща до най-малката подробност!
Както ти сама казваш, подреждали са толкова пъти, докато стане перфектно! Явно това е част от вашите традиции и ми струва много мило! Не остана много до сватбата и ти пожелавам колкото се може по-малко стрес в оставащите дни!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #207 -:
август 04, 2013, 21:43:23 »
Albbena, толкова мили думи ,засрамих се
Благодаря ти много
Да споделя нещичко - снощи сънувах сватбения ни ден. Беше ужасен кошмар
Такива небивалици бяха ,че нямам думиии... Отиваме ние в ресторанта, и хоп - насреща управителката, страшно намусена. Влизаме ние с милото, аз разбира се с булчинска рокля, той с костюм, ама вътре в ресторанта никой
Масите - празни. Някакви пердета, изпокъсани (по принцип пердета в ресторанта няма, но не знам откъде се взеха в съня ми
), гледам - масата за младоженци - слята с другите. Отпред има едно изкуствено изпокъсано цвете за украса. Аз моменталически питам , "ама как така? нали щяха да са бели и червени естетвени рози?!".. все едно единственият проблем беше украсата на младоженската маса
След нас тръгнаха да влизат гостите. Управителката ни крещи ,че сме дошли много рано
По едно време аз тръгвам да настанявам гостите. И не знам как и защо , аз започвам да им взимам поръчките, защото по масите няма нищо. Отивам и се връщам в кухнята с едно листче кой какво ще пие...Изобщооооооооо лу-да ра-бо-та..Като се събудих се поогледах и така се зарадвах, че е сън
Но негативният ефект си остана за поне няколко часа. Пфф..не искам да сънувам вече нищо - нито хубаво, нито лошо
Може би подсъзнателно си го направих - защото вчера трябваше да посвършим малко работа с милото. Но не успяхме. Отидохме в Асеновград, а магазинчето , което ни трябваше беше пак затворено (вече за втори път). Мадамата там работи сама, и когато има сватби, отива сама за декорацията и заключва магазина... Та, трябваше да си вземем кошница за подаръците за гости, букет за хвърляне и трябваше да се уговорим и за украсата на колата. Влезнахме в Малкия Париж (магазинът, който ние искахме да отидем беше Лукс декор - там нещата повече ми харесват, не са накичени както в другите магазини) и там по снимките харесахме украсите им за кола. Заради сватбата ни и в Бурса, искаме да е нещо, което ще можем да ползваме и там
Но трябва пак да се ходи към Асеновград... След това, на връщане към Пловдив щяхме да си купим чашите ни за хвърляне и тези на кумовете. Но и това не свършихме, защото ни се обадиха по телефона, че един мой племенник на годинка и 9 месеца е бил в болницата. Глътнал фъстък, обаче вместо стомахчето, то взело ,че заседнало в трахеята
И му правили едни манипулации със сонда..неприятна работа
Отидохме да си го видим. Сега малчуганът ни е добре и днес го изписаха
И така, вчера се паникьосвах за несвършените дребни неща покрай сватбата и после притесненията около племенника...И всички тези негативи ми се отразиха май, че с кошмар... Много дълго писах пак, съжалявам ,ако съм ви отегчила...Но като споделям с вас ми олеква
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #208 -:
август 04, 2013, 21:56:16 »
hulcy, от трепетите покрай сватбата е, аз отсега вечер като си лягам си повтарям какво има да се свърши и така се превъзбуждам, че не мога да заспя (последно се чувствах така преди изпит, искам да заспя, а не мога). Така че си представям на теб какво ти е.
Спокойствие и силна храна, всичко ще се нареди
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #209 -:
август 05, 2013, 08:44:44 »
Мисля, че е почти неизбежно да сънуваш сватбени кошмари... всяка една "бивша" булка ще ти го потвърди това включително и аз!
Но на фона на всичко хубаво, което ти се случва и ще се случи - те бързо избледняват и ги забравяме! Не се шашкай много много!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...