Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 18:30:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г. (Прочетена 139032 пъти)
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
«
Отговор #390 -:
септември 20, 2013, 15:25:02 »
М, супер! Нямам търпение да показваш.
И аз имах такива страхове като твоите. Аз днес получих нашите и втория диск има проблем и само половината се виждат
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #391 -:
септември 20, 2013, 15:27:58 »
Цитат на: elistoilova в септември 20, 2013, 15:25:02
М, супер! Нямам търпение да показваш.
И аз имах такива страхове като твоите. Аз днес получих нашите и втория диск има проблем и само половината се виждат
сериозно ли?? Веднага се свържете с фотографа и му кажете. Той би трябвало да пази архив поне година след сватбата.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #392 -:
септември 20, 2013, 15:52:09 »
Еее, супер
Сигурна съм, че ще са страхотни снимките, стискам палци
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #393 -:
септември 21, 2013, 17:33:55 »
Хайде, снимкииииииииии! Къде стеее?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #394 -:
септември 21, 2013, 18:52:06 »
снимкииииииииииии
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #395 -:
септември 23, 2013, 23:15:12 »
голями сте сладурани. Качих снимки
Пускам линк.
Има страхотни снимки. Има и такива, които не са това, което очаквах. Качвам тези, които ми харесват. Селектирала съм предимно такива с младоженците, защото предположих, че тези ще са ви най-интересни. Дано ви харесат. Най-ново качени са от ресторанта, после от церемониите, после от фотосесията и накрая от подготовката.
http://www.flickr.com/photos/99050109@N05/
«
Последна редакция: септември 23, 2013, 23:18:34 от milenuity
»
Активен
formite
Професор
«
Отговор #396 -:
септември 23, 2013, 23:29:37 »
Снимките са прекрасни. Всичко изглежда много изпипано, страшно много детайли и всички добре съчетани
А първия ви танц сигурно е бил страшен фурор- съпругът ти изглежда страшно артистичен и си личи че се забавлявате. Да си призная вече си имам любима снимка - двамата сте се подпрели на дървен парапет и ти си склонила глава на неговото рамо
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #397 -:
септември 23, 2013, 23:47:12 »
Благодаря ти! Много е артистичен, така е. Гостите и ние страшно се забавлявахме на танца. Даже сега от време на време пак си го танцуваме в къщи за купона
.
Постарахме се детайлите, украсата да станат красиви и стилни. На мен много ми хареса как стана. Мисля, че и гостите го оцениха. Радвам се много, че тези неща специално за запечатани.
Снимката, която си си харесала и много нежна. И аз много я харесвам.
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #398 -:
септември 24, 2013, 08:54:28 »
Страхотно!!! Много труд е имало и си личи, всичко е съчетано и наместено перфектно! Много добре се е получило, много ми харесва ресторанта, шаферките, украсата, разбира се младоженците, въобще всичко!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #399 -:
септември 24, 2013, 08:56:17 »
@}->--Благодаря ти, Лили
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #400 -:
септември 24, 2013, 09:02:52 »
прекрасни сте Милена
личи си че се обичате страшно много и колко много сте сплотени! всичко е изпипано докрай от теб а снимките са разкошни! Това място е прекрасно за сватба, и самото голф игрище и рестораната е страшно много елегантен. А ти успя да направиш перфектна Българо-Американска сватба
( понеже голф игрището ми напомня страшно много на така популярните за сватби в Щатите Country Clubs)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #401 -:
септември 24, 2013, 13:44:17 »
Цитат на: mariola85 в септември 24, 2013, 09:02:52
прекрасни сте Милена
личи си че се обичате страшно много и колко много сте сплотени! всичко е изпипано докрай от теб а снимките са разкошни! Това място е прекрасно за сватба, и самото голф игрище и рестораната е страшно много елегантен. А ти успя да направиш перфектна Българо-Американска сватба
( понеже голф игрището ми напомня страшно много на така популярните за сватби в Щатите Country Clubs)
обичам го колкото не съм и мислила, че ще обичам някой
Така е - мястото е фантастично. Аз се влюбих от пръв поглед и после каквото и друго да гледахме, знаех, че това е мястото. Архитектурно, дървената сграда на клуба много ми напомня на Атланта, където живях 5 години и, може би, това ме накара да го харесам още повече. А за зеленината няма какво да кажа - няма по-красиво място за снимки, а самият ресторант е толкова стилен. Приоритет ми беше да е в неутрални/ненатрапчиви цветове, които да не са в конфликт с украсата и цветовата ни гама. И също държах да е с хубава светлина, красиви прозорци и т.н., за да станат хубави снимки. Всичко за снимките, нали знаете
. Тъй като съм присъствала на много, много американски сватби, където и мястото е внимателно подбрано, обърнато е голямо внимание към детайла и нивото на фотографията е наиситна високо (от крайния резултат съдя), исках да постигна същото
. Заложих си високи критерии - някои се изпълниха, някои не. Реализирахме много, но и не успяхме да реализираме всичко, което искахме, но мога да кажа, че имахме страхотна и красива сватба.
Въпреки огромния стрес, емоциите на щастие и вълнението, което изпитах не могат да се опишат. Само вие, които сме минали вече по този път знаете
Манастирчето, както Пандичката знае, също е прекрасно! А свещеникът - е няма по-готин!
На това място наистина се чувствах добре - лъха мир, спокойствие и истинска вяра, а не комерсиализираните цървки на София, които макар и красиви, не ме карат да се чувствам по този начин както в това сладурчесто манастирче.
Не мога да спра да гледам снимките. Отначало се бях фокусирала върху онези, които не са се получили или ги няма и ми беше много кофти (ама много), но сега проумях, че това е безсмислено - не мога като се ядосвам да изфабрикувам снимка, която я няма или да и променя ъгъла:), за това си гледам тези, които са фантастични и им се радвам.
АКо знаете как ми се организира сватба само, ХАХА. Как ми се твори пак...
голям кеф, независимо от стреса...
«
Последна редакция: септември 24, 2013, 14:29:31 от milenuity
»
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #402 -:
септември 24, 2013, 14:11:06 »
М., страхотни са снимките и вярвам, че заслугата за това е изцяло ваша. Много сте хубави и има голямо настроение в самите снимки, пресъздават страхотни емоции, така че са изпълнили целта си.
Разбирам разочарованията ти, защото аз имах същия проблем, много моменти ми липсват и се дразня на фотографа ни, но все пак гледам албумите си с усмивка и забравям пропуските.
Но пак ти казвам - прекрасни са и снимките и вие
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #403 -:
септември 24, 2013, 14:23:20 »
Цитат на: bbride в септември 24, 2013, 14:11:06
прекрасни са и снимките и вие
благодаря много!
Определено има снимки, които са фантастични, а ние сме си влюбени и щастливи и няма как това да не се види:) хихи
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #404 -:
септември 24, 2013, 15:42:44 »
Миленче, снимките са страхотни!
Няма за какво да се ядосваш. Всъщност аз се чудя кога ще мине момента, в който няма да гледам само снимките, които не са се получили и да се дразня, или да мисля какво не е успял да хване, и т.н. Като гледам, при теб още не е минал, значи и за мен има време
Всички ми казват, че снимките са страхотни, защото личи колко сме влюбени и как сияем. А аз гледам "Еее, тук носа ми...там очите ми са...гледай тука как съм мръднала" и т.н. Затова те разбирам, и си мисля, че след време тези неща изобщо няма да ни правят впечатление.
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
Нагоре