Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 15:35:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.  (Прочетена 139486 пъти)

hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #180 -: юли 30, 2013, 22:16:00 »

milenuity , според мен трябва сериозно да се замислиш над това да си направиш собствен бизнес, свързан със сватбени украси  good Всичко , което разказваш звучи прекрасно  heart Като чета направо ме хваща срам  blush При нас всичко е купешко  biggrin и покани, и подаръци за гости. Що се отнася до украсата - нищо в плюс няма да имаме, защото самият ресторант е много тежък, цветовете са бордо, екрю и черно. Дори не искаме столовете да бъдат облечени  pardon Младоженската ни маса ще е украсена , ще има някой друг балон и това е  Ashamed Добре, че и няма нужда от украса, че мен въобще не ме бива в такива неща  blush Поздравления още веднъж за креативността ти, браво  Bravo
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юли 30, 2013, 22:25:44 »

поздравления за организираната работа  Bravo
аз се включвам да ти кажа, че за нашата сватба цветаря каза, че е рисковано да се слага еустома - е се знаело дали ще издържи ако е много топло
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юли 31, 2013, 06:16:52 »

Ох, чета си и си въздишам.  Bravo yahoo Толкова хубаво звучи всичко, а ти имаш такива уникални идеи, визия за нещата и прекрасно изпълнение на нещата! Сега погледнах бутониерите - супер са! А видях  и поканата - това не е ли ваша снимка, ако да, някой ако е искал да ви урочасва го е направил вече, ака че няма какво да се притеснявате за снимката на камината. А си мисля, че в такива моменти всички трвбва да са положително заредени и да ви мислят хубавото, а и истинската любов не се влияе от нищо!  heart heart heart
Vivi20, hulcy, shantall, благодаря ви много за признанието smilesmile
Vivi20, не, на поканата е друга снимка от аматьорската, но невероятна годежна фотосесия, която баща ми ни направи smile. Другата снимка е на площад Сан Марко и моят човек ме е навел, случайно се е получило почти като една много известна снимка, където един моряк целува една девойка при връщането на флотата след победата над фашистка Германия, края на Втората Световна. smile Снима ни една китайка и нито тя, нито аз очаквахме той така да ме наведе и да ме целуне. Беше много готино smile heart

И аз не мисля, че някой ще ни урочаса от една снимка. Аз съм ни създала невидим щит към тези неща, хаха. Пазя ни мислено smile Wink

О, shantall, наистина ли така е казал?? Аз четох, че еустомата била много издържлива и за това се ориентирах към нея (освен това, че има в няколко нюанса на лилаво lol. Хммм....Кофти. Ох, вече незнам с тоя букет какво да правя Със сигурност не искам микрофон обаче. За бутониерата на младоженеца, чудя се откъде мога да си взема от онези капсулки, които слагат на орхидеите в кутийки и на други цветя съм виждала...А дали би станало, ако успея да намеря такива, да си сложа на цветята и да увия букета така, че да не си личат. Дръжката ще стане малко по-дебела, но мисля, че мога да я направя добре - просто ще варирам дължината на отделните цветя, така че капсулките да са балансирано рзположени, а не само най-долу че тогава ще е наиситна много дебела дръжката. После с цветарско тиксо ще фиксирам и отгоре ще увия със сатенената панделка...

Ако някой има идея от къде да си купя тия капсулки ще съм и много благодарна да ми сподели smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юли 31, 2013, 07:52:50 »

тези капсули със сигурност ги има по големите цветарски магазини. вкрайна сметка бяха ми сложили еустома, но аз бях с микрофон, което не беше толкова зле колкото си мислех, че ще е. не ми тежеше и не успях да убия никой като го хвърлих smile
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #184 -: юли 31, 2013, 08:12:44 »

[ Другата снимка е на площад Сан Марко и моят човек ме е навел, случайно се е получило почти като една много известна снимка, където един моряк целува една девойка при връщането на флотата след победата над фашистка Германия, края на Втората Световна. smile Снима ни една китайка и нито тя, нито аз очаквахме той така да ме наведе и да ме целуне. Беше много готино smile heart

ох това ми е любимата снимка, и ние имаме подобна от следсватбената фотосесия много си я харесвам smile

защо не искаш микрофон? много е удобно. моят тежеше защото имаше малко повечко божури но как летеше като го хвърлях smile запазва доста по-дълго свежест на цветята Wink

* kissersthekiss.jpg (37.49 KB, 430x531 - видяно 240 пъти.)
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юли 31, 2013, 08:43:04 »

М, капсулки можеш да вземеш от борсата. В единия край на пазара има едни барачки, там преди имаше, там има и основи за бутониери. Ако там не намериш, отиваш в другия край на пазара, от към ул. Цар Симеон. Там има едно магазинче за панделки, игли, кошници, хартии и всякакви цветарски неща /самия магазин се намира на партера на жилищен блок, до него има магазин за авточасти/. Ако и там не намериш, питай във Флора Комерс.

За цветята няма какво да се притесняваш, нито за еустомата, ни за хортензията. Поръчай си цветята предварително, тези, които искаш и за които си мечтала. Вземи цветята на 15-ти или 16-ти. Почистваш дръжките, подрязваш ги и ги слагаш в студена вода в хладна стая. Направи си климатика на 20 градуса. Сменяй водата през 4-5 часа и пак подрязвай дръжките. В този случай цветята ще се разкапят единствено, ако са мнооого стари. Сутринта на 17-ти пак прегледай цветята, ако на някое му е омекнало цвета, не го ползвай. Букета направи сутринта на 17-ти. Не използвай микрофон, много трудно се прави букет на микрофон, не просто се бучкат цветя, трябва и да се превържат. Ако не са хванати добре, ще изпадат.

Декорацията си я измислила супер. Много ми харесва поставянето на разни сантиментални неща върху камината на вашия ресторант, някак непринудено изглежда и супер сладко  heart heart heart
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #186 -: юли 31, 2013, 16:41:10 »

Йеее, мисля, че всичко разбрах от описанието на украсата и нямам търпение да я видя - страхотно си я замислила. С две ръце съм за вашата снимка - толкова много ми харесва и ще пасне перфектно!  yahoo

Относно цветята, не мога да съдя... моят ден въпреки, че беше 27ми април беше около 30 градуса като температура, а в букета ми имаше и еустоми и хортензии и двете си останаха ок цял ден без микрофон, но знам ли какво ще е на 17ти август  pardon
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юли 31, 2013, 20:21:27 »

Ще проверя за капсулки, много благодаря за информацията къде мога да намеря smile.
Не предпочитам микрофон точно поради причините, които е описала Машка. Реших да не се стресирам за цветята. Каквото намеря на пазара - това ще е. В краен случай просто ще пообиколя няколко магазина за цветя и пак ще открия нещо smile. Де да имаше божури...много ми харесват. Но пак ще го направя хубав и без тях...

Днес си купихме бирата и смятаме да поръчаме и останалия алкохол (назад сме с плана - тоа вчера трябваше да стане, но моят човек беше в командировка). Направих и ново разпределение на масите и мисля, че този път ще е както ще е. (дано!)

Ето я снимката...7:30 сутринта...празен площад. беше супер

* san marco1.jpg (60.33 KB, 576x434 - видяно 248 пъти.)
« Последна редакция: юли 31, 2013, 20:25:07 от milenuity » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: юли 31, 2013, 22:48:59 »

ох, прекрасна е тази снимка smile
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юли 31, 2013, 23:37:11 »

Благодаря ти, Пандичке smile

Алкохол - check! write drinkz Oт Мейк 98 го взехме. Направо в Голф Клуба ще го доставят (безплатно) на 16ти и най-хубавото е, че каквото остане могат да го изкупят обратно на същата цена.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #190 -: август 02, 2013, 07:42:05 »

Миличка, честита темичка! Записвам се и следя с интерес подготовката ти...
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: август 02, 2013, 08:46:11 »

Миличка, честита темичка! Записвам се и следя с интерес подготовката ти...
Добре дошла, Маcito!! smile Благодаря ти!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #192 -: август 02, 2013, 10:51:46 »

Уоу!!! Вашата снимка е 100 пъти по-хубава от оригинала, толкова е истинска и толкова много любов и страст струи от нея!  heart heart *INLOVE*Дали ще я използвате или не, няма никакво значение, въпросът е че я имате! smile Пожелавам ти да си имаш вкъщи някой ден над камината тази снимка заобиколена от сватбени такива и на малки сладки дечица! smile  give_rose

Тук съм в едно меланхолично настроение и само за топъл огън и камини си мисля. Wink
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 02, 2013, 11:26:07 »

milenuity danceg честита темичка- да ти е пълна с усмивки и сладки емоции!
Снимкатаааа ви е....  shok толкова романтичнааааа heart heart heart Браво! Bravo
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: август 02, 2013, 13:19:04 »

Vivi20, ros4e, благодаря ви!!!  Ashamed Curtseysmile Ние си я копирахме в голям размер и ни е в рамка над спалнята smile

...и така, малко да ви разкажа докъде сме стигнали:
Утре рано сутринта ще ходя да довързим връзките на шлейфа. След това с тати ще пробваме украсата на арката. Ще направя снимки ако не забравя за мнение и съвети.
След това към 16ч. ще ходим до Гаврош да си платим тортата и да уговорим подробностите. Помолих дамата , с която си контактуваме там да го направим по-рано, за да ми се махне от главата и да не мисля вече за това, когато се задават толкова много неща в последните две седмици.

В неделя имаме среща с видеооператора. После смятам да експедирам мъжа да си купува бельо  girl_wink, чорапи и парфюм, а аз най-после да направя едно основно чистене вкъщи и после за почивка да украся виното за църквата.

Да ви разсмея малко: вчера пробвах да си сложа изкуствени мигли. То по клипчетата си казват хората, че не е чак толкова лесно, колкото изглежда, но аз наперена си мисля "Да бе да, ще ги сложа от раз". Е да, ама не. Тъкмо ги слжа, и от вътрешния край хоп и се отлепва. Оплесках и миглите и очите и кутийката и пинсетата с лепило...Освен това, оказа се, че са толкова дълги, колкото моите sad. Мисля си дали да не накарам Слав да ми сложи само снопчета към виншната част на окото, за малко драматизъм и да подчертаят погледа. Нищо фрапанстно, обаче - искам да не си личи, че са изкуствени.
От утре (трябваше от вчера, но се провалих,  blush) почвам и един режим на хранене, за преди сватба. Той не е за отслабване, а по-скоро за да не задържаш вода, да имаш свеж вид и да не си с подут корем и подпухнали очи. Просто няма да ям определени храни. Това за мен е трудна задача, защото съм лакомница, хаха, за сладки неща, сирена и червено вино. Четох, че не трябва да се ядат много сирена и млечни продукти, а също и боб, карфиол, броколи, защото при тяхното разграждане стават някакви процеси в сотмаха и е по-вероятно да ти е като бомбирал. Ще гледам да избягвам и солта, за да не задържам вода. А четох, че вечерта преди сватбата било много хубаво да се вечеря с обезсолени маслини и авокадо, защото тези храни придавали много свеж вид на кожата smilesmilesmile

само как да не ям толкова шоколад незнам....аз не помня ден, когато да не съм яла с кафето нещо сладко...smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: