Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 15:43:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г. (Прочетена 139492 пъти)
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
Re:Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
«
Отговор #180 -:
юли 30, 2013, 22:16:00 »
milenuity , според мен трябва сериозно да се замислиш над това да си направиш собствен бизнес, свързан със сватбени украси
Всичко , което разказваш звучи прекрасно
Като чета направо ме хваща срам
При нас всичко е купешко
и покани, и подаръци за гости. Що се отнася до украсата - нищо в плюс няма да имаме, защото самият ресторант е много тежък, цветовете са бордо, екрю и черно. Дори не искаме столовете да бъдат облечени
Младоженската ни маса ще е украсена , ще има някой друг балон и това е
Добре, че и няма нужда от украса, че мен въобще не ме бива в такива неща
Поздравления още веднъж за креативността ти, браво
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #181 -:
юли 30, 2013, 22:25:44 »
поздравления за организираната работа
аз се включвам да ти кажа, че за нашата сватба цветаря каза, че е рисковано да се слага еустома - е се знаело дали ще издържи ако е много топло
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #182 -:
юли 31, 2013, 06:16:52 »
Цитат на: Vivi20 в юли 30, 2013, 21:56:03
Ох, чета си и си въздишам.
Толкова хубаво звучи всичко, а ти имаш такива уникални идеи, визия за нещата и прекрасно изпълнение на нещата! Сега погледнах бутониерите - супер са! А видях и поканата - това не е ли ваша снимка, ако да, някой ако е искал да ви урочасва го е направил вече, ака че няма какво да се притеснявате за снимката на камината. А си мисля, че в такива моменти всички трвбва да са положително заредени и да ви мислят хубавото, а и истинската любов не се влияе от нищо!
Vivi20
,
hulcy
,
shantall
, благодаря ви много за признанието
Vivi20, не, на поканата е друга снимка от аматьорската, но невероятна годежна фотосесия, която баща ми ни направи
. Другата снимка е на площад Сан Марко и моят човек ме е навел, случайно се е получило почти като една много известна снимка, където един моряк целува една девойка при връщането на флотата след победата над фашистка Германия, края на Втората Световна.
Снима ни една китайка и нито тя, нито аз очаквахме той така да ме наведе и да ме целуне. Беше много готино
И аз не мисля, че някой ще ни урочаса от една снимка. Аз съм ни създала невидим щит към тези неща, хаха. Пазя ни мислено
О, shantall, наистина ли така е казал?? Аз четох, че еустомата била много издържлива и за това се ориентирах към нея (освен това, че има в няколко нюанса на лилаво
. Хммм....Кофти. Ох, вече незнам с тоя букет какво да правя Със сигурност не искам микрофон обаче. За бутониерата на младоженеца, чудя се откъде мога да си взема от онези капсулки, които слагат на орхидеите в кутийки и на други цветя съм виждала...А дали би станало, ако успея да намеря такива, да си сложа на цветята и да увия букета така, че да не си личат. Дръжката ще стане малко по-дебела, но мисля, че мога да я направя добре - просто ще варирам дължината на отделните цветя, така че капсулките да са балансирано рзположени, а не само най-долу че тогава ще е наиситна много дебела дръжката. После с цветарско тиксо ще фиксирам и отгоре ще увия със сатенената панделка...
Ако някой има идея от къде да си купя тия капсулки ще съм и много благодарна да ми сподели
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #183 -:
юли 31, 2013, 07:52:50 »
тези капсули със сигурност ги има по големите цветарски магазини. вкрайна сметка бяха ми сложили еустома, но аз бях с микрофон, което не беше толкова зле колкото си мислех, че ще е. не ми тежеше и не успях да убия никой като го хвърлих
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #184 -:
юли 31, 2013, 08:12:44 »
Цитат на: milenuity в юли 31, 2013, 06:16:52
[ Другата снимка е на площад Сан Марко и моят човек ме е навел, случайно се е получило почти като една много известна снимка, където един моряк целува една девойка при връщането на флотата след победата над фашистка Германия, края на Втората Световна.
Снима ни една китайка и нито тя, нито аз очаквахме той така да ме наведе и да ме целуне. Беше много готино
ох това ми е любимата снимка, и ние имаме подобна от следсватбената фотосесия много си я харесвам
защо не искаш микрофон? много е удобно. моят тежеше защото имаше малко повечко божури но как летеше като го хвърлях
запазва доста по-дълго свежест на цветята
kissersthekiss.jpg
(37.49 KB, 430x531 - видяно 241 пъти.)
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #185 -:
юли 31, 2013, 08:43:04 »
М, капсулки можеш да вземеш от борсата. В единия край на пазара има едни барачки, там преди имаше, там има и основи за бутониери. Ако там не намериш, отиваш в другия край на пазара, от към ул. Цар Симеон. Там има едно магазинче за панделки, игли, кошници, хартии и всякакви цветарски неща /самия магазин се намира на партера на жилищен блок, до него има магазин за авточасти/. Ако и там не намериш, питай във Флора Комерс.
За цветята няма какво да се притесняваш, нито за еустомата, ни за хортензията. Поръчай си цветята предварително, тези, които искаш и за които си мечтала. Вземи цветята на 15-ти или 16-ти. Почистваш дръжките, подрязваш ги и ги слагаш в студена вода в хладна стая. Направи си климатика на 20 градуса. Сменяй водата през 4-5 часа и пак подрязвай дръжките. В този случай цветята ще се разкапят единствено, ако са мнооого стари. Сутринта на 17-ти пак прегледай цветята, ако на някое му е омекнало цвета, не го ползвай. Букета направи сутринта на 17-ти. Не използвай микрофон, много трудно се прави букет на микрофон, не просто се бучкат цветя, трябва и да се превържат. Ако не са хванати добре, ще изпадат.
Декорацията си я измислила супер. Много ми харесва поставянето на разни сантиментални неща върху камината на вашия ресторант, някак непринудено изглежда и супер сладко
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #186 -:
юли 31, 2013, 16:41:10 »
Йеее, мисля, че всичко разбрах от описанието на украсата и нямам търпение да я видя - страхотно си я замислила. С две ръце съм за вашата снимка - толкова много ми харесва и ще пасне перфектно!
Относно цветята, не мога да съдя... моят ден въпреки, че беше 27ми април беше около 30 градуса като температура, а в букета ми имаше и еустоми и хортензии и двете си останаха ок цял ден без микрофон, но знам ли какво ще е на 17ти август
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #187 -:
юли 31, 2013, 20:21:27 »
Ще проверя за капсулки, много благодаря за информацията къде мога да намеря
.
Не предпочитам микрофон точно поради причините, които е описала Машка. Реших да не се стресирам за цветята. Каквото намеря на пазара - това ще е. В краен случай просто ще пообиколя няколко магазина за цветя и пак ще открия нещо
. Де да имаше божури...много ми харесват. Но пак ще го направя хубав и без тях...
Днес си купихме бирата и смятаме да поръчаме и останалия алкохол (назад сме с плана - тоа вчера трябваше да стане, но моят човек беше в командировка). Направих и ново разпределение на масите и мисля, че този път ще е както ще е. (дано!)
Ето я снимката...7:30 сутринта...празен площад. беше супер
san marco1.jpg
(60.33 KB, 576x434 - видяно 248 пъти.)
«
Последна редакция: юли 31, 2013, 20:25:07 от milenuity
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #188 -:
юли 31, 2013, 22:48:59 »
ох, прекрасна е тази снимка
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #189 -:
юли 31, 2013, 23:37:11 »
Благодаря ти, Пандичке
Алкохол - check!
Oт Мейк 98 го взехме. Направо в Голф Клуба ще го доставят (безплатно) на 16ти и най-хубавото е, че каквото остане могат да го изкупят обратно на същата цена.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #190 -:
август 02, 2013, 07:42:05 »
Миличка, честита темичка! Записвам се и следя с интерес подготовката ти...
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
август 02, 2013, 08:46:11 »
Цитат на: Macito в август 02, 2013, 07:42:05
Миличка, честита темичка! Записвам се и следя с интерес подготовката ти...
Добре дошла, Маcito!!
Благодаря ти!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #192 -:
август 02, 2013, 10:51:46 »
Уоу!!! Вашата снимка е 100 пъти по-хубава от оригинала, толкова е истинска и толкова много любов и страст струи от нея!
*INLOVE*Дали ще я използвате или не, няма никакво значение, въпросът е че я имате!
Пожелавам ти да си имаш вкъщи някой ден над камината тази снимка заобиколена от сватбени такива и на малки сладки дечица!
Тук съм в едно меланхолично настроение и само за топъл огън и камини си мисля.
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #193 -:
август 02, 2013, 11:26:07 »
milenuity
честита темичка- да ти е пълна с усмивки и сладки емоции!
Снимкатаааа ви е....
толкова романтичнааааа
Браво!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #194 -:
август 02, 2013, 13:19:04 »
Vivi20, ros4e, благодаря ви!!!
Ние си я копирахме в голям размер и ни е в рамка над спалнята
...и така, малко да ви разкажа докъде сме стигнали:
Утре рано сутринта ще ходя да довързим връзките на шлейфа. След това с тати ще пробваме украсата на арката. Ще направя снимки ако не забравя за мнение и съвети.
След това към 16ч. ще ходим до Гаврош да си платим тортата и да уговорим подробностите. Помолих дамата , с която си контактуваме там да го направим по-рано, за да ми се махне от главата и да не мисля вече за това, когато се задават толкова много неща в последните две седмици.
В неделя имаме среща с видеооператора. После смятам да експедирам мъжа да си купува бельо
, чорапи и парфюм, а аз най-после да направя едно основно чистене вкъщи и после за почивка да украся виното за църквата.
Да ви разсмея малко: вчера пробвах да си сложа изкуствени мигли. То по клипчетата си казват хората, че не е чак толкова лесно, колкото изглежда, но аз наперена си мисля "Да бе да, ще ги сложа от раз". Е да, ама не. Тъкмо ги слжа, и от вътрешния край хоп и се отлепва. Оплесках и миглите и очите и кутийката и пинсетата с лепило...Освен това, оказа се, че са толкова дълги, колкото моите
. Мисля си дали да не накарам Слав да ми сложи само снопчета към виншната част на окото, за малко драматизъм и да подчертаят погледа. Нищо фрапанстно, обаче - искам да не си личи, че са изкуствени.
От утре (трябваше от вчера, но се провалих,
) почвам и един режим на хранене, за преди сватба. Той не е за отслабване, а по-скоро за да не задържаш вода, да имаш свеж вид и да не си с подут корем и подпухнали очи. Просто няма да ям определени храни. Това за мен е трудна задача, защото съм лакомница, хаха, за сладки неща, сирена и червено вино. Четох, че не трябва да се ядат много сирена и млечни продукти, а също и боб, карфиол, броколи, защото при тяхното разграждане стават някакви процеси в сотмаха и е по-вероятно да ти е като бомбирал. Ще гледам да избягвам и солта, за да не задържам вода. А четох, че вечерта преди сватбата било много хубаво да се вечеря с обезсолени маслини и авокадо, защото тези храни придавали много свеж вид на кожата
само как да не ям толкова шоколад незнам....аз не помня ден, когато да не съм яла с кафето нещо сладко...
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...