Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 22:43:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.  (Прочетена 139697 пъти)

elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юли 25, 2013, 15:42:34 »

Вече започнах да си ви представям как танцувате  Dance
Звучи супер интересно, на гостите със сигурност ще им е много забавно smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юли 25, 2013, 18:20:14 »

М, и аз си те представих каквато си малка и пъргава как танцуваш smile Супер ще е smile
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #137 -: юли 25, 2013, 18:41:18 »

Едва ли има някой, който да го опише по-добре - точно така и аз си представям първият сватбен танц. Поздравления за това, че сами сте се справили с хореографията, знам, че никак не е лесно. Всичко звучи прекрасно, имам огромно желание да видя крайния продукт, сигурна съм, че ще ошашавите всички гости smile
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #138 -: юли 25, 2013, 18:56:01 »

Хихи, супер идея за танците - ще падне голямо шоу. Ние дори не си бяхме направили труда да изрепетираме танца си, но се получи добре smile
За децата и масите - не се притеснявай отсега. Сигурна съм, че всичко ще си дойде по местата. Може би се получват толкова много допълнителни маси заради начина по който са разпределени деца и родители, но ако пренаредите малко хората, може и да се сместите с по-малко допълнителни места?
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #139 -: юли 25, 2013, 21:52:47 »

Мила, мисля, че се притесняваш излишно! Аз като гледам, че сме на една дата, а аз не съм свършила и на половина на твоите неща ми става лошо.... но пак съм много спокойна. Репетирайте си хубаво танца и изобщо не му мисли  blum Много ми е интересна твоята темичка  give_rose
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 26, 2013, 05:44:25 »

колко много готини постове от вчера...супер сте smile. Благодаря ви! smile
Вчера танцувахме. Днес ще продължим smile. Сега преди работа отиваме на пробите на шаферките!

Pocketgirl, аз се притеснявах още през декември...ххаахха funnytooth  badgirl Eeager
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #141 -: юли 26, 2013, 09:36:56 »

Ееееееееее, добре!!!! Много ме изкефи с този танц, аз също тайничко съм си мечтала за нещо подобно, гледайки клипчета в YouTube, но моят мъж не е много по танците и реших да не го измъчвам в крайна сметка! Аз също се нареждам на опашката на нетърпеливите да видят клипчето след сватбата! Ще сте страхотни и незабравими  Bravo

Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 26, 2013, 13:57:54 »

girl_wink danceg

Ще споделя, да се посмеем и позабавляваме заедно. smile

Днес пробата на шаферките мина много добре. Имаше малки корекции, но роклите ми харесаха, а и момичетата си ги харесаха, което за мен беше много важно. Искам красиви и сияещи шаферки! smile Вече 4 девойки са мерили. Остават 3. Само една от тях ме притеснява, защото все още не е и измислила модела на роклята, т.е. не е и започвана, а времето минава! Няма да я мисля. Роклите са лилав копринен сатен, като на кумата е по-тъмно лилава. До коляното или малко над ще са, като не исках да са супер строго официални за да могат да си ги носят и после на някакви събития.
Утре ще ходя да меря финално (надявам се!) моята рокля и вече да финализирам вдигането на шлейфа и да я дам да ми я подгънат. След роклята, утре ще се отдам на глезене и с милото ще отидем на салса парти, преди голямо чистене в неделя. покрай организацията за сватбата съм позарязала дома тотално. Купът с прани дрехи на един фотьойл вече прелива....нямам време да ги прибера. Моят мъж готви, мие и ми е неудобно да го карам и това да направи.
« Последна редакция: юли 26, 2013, 14:00:14 от milenuity » Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юли 26, 2013, 16:19:39 »

Остават само 2 уикенда до първото ми моминско ми парти.  danceg Т.е. може да се каже, че ми остават 2 седмици до началото на суматохата...Чужденците идват седмицата преди, като се започне от понеделник, та чак до четвъртък. Ще си кисна на летището по цял ден..А както нямаме и кола, щеси кисна с тати smile. Мислите ли, ще е кофти ако за хората пристигащи в един ден взема първата и ако няма повече от 1.5 часа до кацането на следващите седим и чакаме на летището. Реално погледнато, имаме ли време да ги откараме до центъра и после да се върнем за около 30-40 минути? Хм, обаче дали ще има място да всички в колата...
покрай сватбата осъзнах колко е гадно да нямаш кола - толкова си зависим от други хора и си като вързан...
В четвъртък е второто моминско парти, с хората, които идват от други страни. Току що осъзнах, че бившия ми съквартирант и половинката му кацат в 7, а партито трябва да започне в 6..Ъ! Май тези координации ме стресират повече от самата сватба. smile
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #144 -: юли 26, 2013, 17:52:23 »

Мислите ли, ще е кофти ако за хората пристигащи в един ден взема първата и ако няма повече от 1.5 часа до кацането на следващите седим и чакаме на летището. Реално погледнато, имаме ли време да ги откараме до центъра и после да се върнем за около 30-40 минути? Хм, обаче дали ще има място да всички в колата...

Зависи откъде пристига. Ако полета е много далечен и не познава слеващите хора, аз лично бих я завела до хотела си. Много от нашите гости дойдоха страшно уморени след закъсенели прекачвания и т.н. Може да се довериш на на някой приятел който да дойде с теб и да тръгне с гостенката към центъра с такси - излиза около 12-15 лева до повечето хотели в Центъра. Не би имало проблем гостите да си го поемат сами, макар че аз платих едното такси например. Използвайте само ОК, и все пак е добре да има и софиянец с тях поне докато малко се поориентират първия ден.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юли 26, 2013, 20:12:14 »

И според мен е по-добре да не чакат гостите следващите гости, особено ако е повече от 30 мин  smile В момента няма много трафик в София, заради отпуските и края на учебната година, така, че 1,5 час е достатъчно да стигнете от летището до центъра и да се върнете. След 19.00ч избягвайте Орлов мост и Цар Освободител  - затворени са заради протестите  pardon
Като пристигнат гостите им дай телефон на Ок такси или Green Taxi, така ще се по-спокойна smile
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #146 -: юли 26, 2013, 21:33:54 »

Имам и една друга идея, която доста ни помогна. Родителитети ми успяха да съберат стари апарати от роднини и приятели и закупихме предплатени карти на Виваком по 14 лв. за всеки апарат. Брандон направи списък кой на кой номер е и кой апарат му даваме, а на гостите дадохме наши номера, както и на тези които се познават - дадохме им номерата един на друг да могат да се търсят, да си правят срещи и като цяло да са комнуикативни. Имаше малък разход и разправии от наша страна, но пък хората много го оцениха и беше незаменимо - за съжаление, без мобилен телефон в днешния свят си "вързан" доста. Апаратите не бяха смарт, просто най-обикновени стари телефони. На фона на цените, които плащат за билети, ни се стори удачно да направим тази услуга.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 27, 2013, 09:55:45 »

Имам и една друга идея, която доста ни помогна. Родителитети ми успяха да съберат стари апарати от роднини и приятели и закупихме предплатени карти на Виваком по 14 лв. за всеки апарат. Брандон направи списък кой на кой номер е и кой апарат му даваме, а на гостите дадохме наши номера, както и на тези които се познават - дадохме им номерата един на друг да могат да се търсят, да си правят срещи и като цяло да са комнуикативни. Имаше малък разход и разправии от наша страна, но пък хората много го оцениха и беше незаменимо - за съжаление, без мобилен телефон в днешния свят си "вързан" доста. Апаратите не бяха смарт, просто най-обикновени стари телефони. На фона на цените, които плащат за билети, ни се стори удачно да направим тази услуга.
Мислим еднакво, Ели. Ние точно това смятаме да направим за наше и тяхно улеснение. Само дето искаме да видим как е с БОБ, защото чух, че излиза супер изгодно. smile
Да, и за летището вчера обсъдихме с Боян и родителите ми и ще направим точно така както казвате (мерси lol - ще ги чакаме заедно, а после Боян ще отиде с първите до хотела, а аз и тати ще изчакаме следващите с колата.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 28, 2013, 12:49:09 »

Вчера беше много емоционално изцеждащ ден. Още в 10 ми се обадиха, че колежката ми, с която работехме по един проект е починала. Стана ми толкова мъчно....
Отидох при роклята ми. В петък шивачката, която се надявах да ми помогне ми каза, че няма да може да дойде. Каза да отбележим с мама, а тя ще го намине в понеделник или вторник. В събота тъкмо пристигнах при роклята и установих, че съм забравила едни неща, които ми трябваха за вдигаето на шлейфа. Много ме хвана яд на мене си. После мама ми помогна да я облека, за да видим, отново, дали трябва да се подкъсява, че май пак излеце дългичка, дори и след като я резнахме. Да, беше дълга. В стаята беше сигурно 40 градуса. Мама отбеляза отпред, гледа отзад. Свалих я и отидох на една голяма маса да я опъна да я подъсявам и...мама толкова зле го забола отпред, че въобще не става ясно кое е правилното. Питам я, тя - ми незнам, май това, после, не май онова. После се оказа, че и отзад не била забола а на око премерила колко пръста. Работя аз половин час, слагам карфици и т.н.. Тъкмо да режа и нещо ме накара да я питам дали е сигурна, че толкова трябва да се вземе отзад. Тя - еми, не била сигурна. Ох, направо ми превъртя. Как така не си сигурна, нали това трябваше да видиш, нали нямаше никой друг освен нея там да види. Като не е сигурна защо ми каза че е ок да я свалям роклята. Почнах да плача. Пак трябваше да я обличам, а от толкова обличане изпадам в ужас, че ще се нацапа. И главата толкова ме заболя, че още повече се разревах и почнах една ревлива тирада, че се чувствам толкова сама, че няма на кой да разчитам и т.н. Тя тогава ми каза, че ако съм си била взела роклята от Асеновград там всичко щяли те да ми направят и нямало сега аз да се мъча да си я оправям. И аз още повече изпаднах в една такава емоционална криза. От страни звучи много тъпо за това да се изпокарам с майка си и да изпадна в такова състояние, но се чувствах супер зле. Може би натрупалото се някак си преля. В крайна сметка, извикахме тати, качих се на една маса и те с мама почнаха да подгъват. Тати е толкова старателен, че направо си умрях от болка в кръста и краката - държа ме 1.5 часа права, без да мърдам, на 13 см ток и с ръце на кръста, държащи роклята (не нанизвахме зръзката отзад отново) и шлейфа. Направихме я! Поуспокоих се, но направо не си усещах стъпалата - доста ме боляха и тва ме наведе на мислълта, че в църквата с тези обувки ще умра от болка, защото едно е да се движиш, съвсем друго е да стоиш неподвижно. Та, със сигурност и обуски №2 трабва да са на лице за всеки случай, ако тези не успеят да се отпуснат достатъчно.  
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юли 28, 2013, 13:16:02 »

M, първо, моите съболезнования за колежката ти ...

За роклята - кофти, ама дано няма нужда от повече корекции. Моята я разширяваха и свиваха няколко пъти и то не защото аз съм се променяла, просто нещо не можеха да ме оцелят. Преди да я взема ходих 3-4 дни подред и беше още 2 см навътре, после 1 навън ...накрая ме беше страх да погледна плата около ципа. Добре, че се оказа здрав и качествен. Изнервящо е наистина, аз даже бях почнала да  казвам, че ми е писнало да я обличам тая рокля ( crazy )

А за църквата - самата венчавка не е чак толкова дълга, че да се умориш. За мен мина много бързо, а и не стоиш неподвижно през цялото време - най-напред започва в предверието, след това се минава навътре (т.е. правиш няколко крачки), след това се обикаля. Аз лично не усетих как мина времето в църквата.

Сега се сетих, че ме беше питала колко време е венчавката. Понеже нямам представа за времето, погледнах часа, в който са заснети снимките - 12.12ч е снимката, на която влизаме в църквата, 12.38ч е снимката, на която излизаме. Мисля, че за това може да не се притесняваш.

Прегръщам те силно (мечка). И ако ти се плаче - плачи си, поне ще ти олекне.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: