Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 23:04:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г. (Прочетена 139723 пъти)
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
«
Отговор #135 -:
юли 25, 2013, 15:42:34 »
Вече започнах да си ви представям как танцувате
Звучи супер интересно, на гостите със сигурност ще им е много забавно
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #136 -:
юли 25, 2013, 18:20:14 »
М, и аз си те представих каквато си малка и пъргава как танцуваш
Супер ще е
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #137 -:
юли 25, 2013, 18:41:18 »
Едва ли има някой, който да го опише по-добре - точно така и аз си представям първият сватбен танц. Поздравления за това, че сами сте се справили с хореографията, знам, че никак не е лесно. Всичко звучи прекрасно, имам огромно желание да видя крайния продукт, сигурна съм, че ще ошашавите всички гости
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #138 -:
юли 25, 2013, 18:56:01 »
Хихи, супер идея за танците - ще падне голямо шоу. Ние дори не си бяхме направили труда да изрепетираме танца си, но се получи добре
За децата и масите - не се притеснявай отсега. Сигурна съм, че всичко ще си дойде по местата. Може би се получват толкова много допълнителни маси заради начина по който са разпределени деца и родители, но ако пренаредите малко хората, може и да се сместите с по-малко допълнителни места?
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #139 -:
юли 25, 2013, 21:52:47 »
Мила, мисля, че се притесняваш излишно! Аз като гледам, че сме на една дата, а аз не съм свършила и на половина на твоите неща ми става лошо.... но пак съм много спокойна. Репетирайте си хубаво танца и изобщо не му мисли
Много ми е интересна твоята темичка
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #140 -:
юли 26, 2013, 05:44:25 »
колко много готини постове от вчера...супер сте
. Благодаря ви!
Вчера танцувахме. Днес ще продължим
. Сега преди работа отиваме на пробите на шаферките!
Pocketgirl, аз се притеснявах още през декември...ххаахха
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
юли 26, 2013, 09:36:56 »
Ееееееееее, добре!!!! Много ме изкефи с този танц, аз също тайничко съм си мечтала за нещо подобно, гледайки клипчета в YouTube, но моят мъж не е много по танците и реших да не го измъчвам в крайна сметка! Аз също се нареждам на опашката на нетърпеливите да видят клипчето след сватбата! Ще сте страхотни и незабравими
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #142 -:
юли 26, 2013, 13:57:54 »
Ще споделя, да се посмеем и позабавляваме заедно.
Днес пробата на шаферките мина много добре. Имаше малки корекции, но роклите ми харесаха, а и момичетата си ги харесаха, което за мен беше много важно. Искам красиви и сияещи шаферки!
Вече 4 девойки са мерили. Остават 3. Само една от тях ме притеснява, защото все още не е и измислила модела на роклята, т.е. не е и започвана, а времето минава! Няма да я мисля. Роклите са лилав копринен сатен, като на кумата е по-тъмно лилава. До коляното или малко над ще са, като не исках да са супер строго официални за да могат да си ги носят и после на някакви събития.
Утре ще ходя да меря финално (надявам се!) моята рокля и вече да финализирам вдигането на шлейфа и да я дам да ми я подгънат. След роклята, утре ще се отдам на глезене и с милото ще отидем на салса парти, преди голямо чистене в неделя. покрай организацията за сватбата съм позарязала дома тотално. Купът с прани дрехи на един фотьойл вече прелива....нямам време да ги прибера. Моят мъж готви, мие и ми е неудобно да го карам и това да направи.
«
Последна редакция: юли 26, 2013, 14:00:14 от milenuity
»
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #143 -:
юли 26, 2013, 16:19:39 »
Остават само 2 уикенда до първото ми моминско ми парти.
Т.е. може да се каже, че ми остават 2 седмици до началото на суматохата...Чужденците идват седмицата преди, като се започне от понеделник, та чак до четвъртък. Ще си кисна на летището по цял ден..А както нямаме и кола, щеси кисна с тати
. Мислите ли, ще е кофти ако за хората пристигащи в един ден взема първата и ако няма повече от 1.5 часа до кацането на следващите седим и чакаме на летището. Реално погледнато, имаме ли време да ги откараме до центъра и после да се върнем за около 30-40 минути? Хм, обаче дали ще има място да всички в колата...
покрай сватбата осъзнах колко е гадно да нямаш кола - толкова си зависим от други хора и си като вързан...
В четвъртък е второто моминско парти, с хората, които идват от други страни. Току що осъзнах, че бившия ми съквартирант и половинката му кацат в 7, а партито трябва да започне в 6..Ъ! Май тези координации ме стресират повече от самата сватба.
Активен
helena31
Сватбар
«
Отговор #144 -:
юли 26, 2013, 17:52:23 »
Цитат на: milenuity в юли 26, 2013, 16:19:39
Мислите ли, ще е кофти ако за хората пристигащи в един ден взема първата и ако няма повече от 1.5 часа до кацането на следващите седим и чакаме на летището. Реално погледнато, имаме ли време да ги откараме до центъра и после да се върнем за около 30-40 минути? Хм, обаче дали ще има място да всички в колата...
Зависи откъде пристига. Ако полета е много далечен и не познава слеващите хора, аз лично бих я завела до хотела си. Много от нашите гости дойдоха страшно уморени след закъсенели прекачвания и т.н. Може да се довериш на на някой приятел който да дойде с теб и да тръгне с гостенката към центъра с такси - излиза около 12-15 лева до повечето хотели в Центъра. Не би имало проблем гостите да си го поемат сами, макар че аз платих едното такси например. Използвайте само ОК, и все пак е добре да има и софиянец с тях поне докато малко се поориентират първия ден.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #145 -:
юли 26, 2013, 20:12:14 »
И според мен е по-добре да не чакат гостите следващите гости, особено ако е повече от 30 мин
В момента няма много трафик в София, заради отпуските и края на учебната година, така, че 1,5 час е достатъчно да стигнете от летището до центъра и да се върнете. След 19.00ч избягвайте Орлов мост и Цар Освободител - затворени са заради протестите
Като пристигнат гостите им дай телефон на Ок такси или Green Taxi, така ще се по-спокойна
Активен
helena31
Сватбар
«
Отговор #146 -:
юли 26, 2013, 21:33:54 »
Имам и една друга идея, която доста ни помогна. Родителитети ми успяха да съберат стари апарати от роднини и приятели и закупихме предплатени карти на Виваком по 14 лв. за всеки апарат. Брандон направи списък кой на кой номер е и кой апарат му даваме, а на гостите дадохме наши номера, както и на тези които се познават - дадохме им номерата един на друг да могат да се търсят, да си правят срещи и като цяло да са комнуикативни. Имаше малък разход и разправии от наша страна, но пък хората много го оцениха и беше незаменимо - за съжаление, без мобилен телефон в днешния свят си "вързан" доста. Апаратите не бяха смарт, просто най-обикновени стари телефони. На фона на цените, които плащат за билети, ни се стори удачно да направим тази услуга.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #147 -:
юли 27, 2013, 09:55:45 »
Цитат на: helena31 в юли 26, 2013, 21:33:54
Имам и една друга идея, която доста ни помогна. Родителитети ми успяха да съберат стари апарати от роднини и приятели и закупихме предплатени карти на Виваком по 14 лв. за всеки апарат. Брандон направи списък кой на кой номер е и кой апарат му даваме, а на гостите дадохме наши номера, както и на тези които се познават - дадохме им номерата един на друг да могат да се търсят, да си правят срещи и като цяло да са комнуикативни. Имаше малък разход и разправии от наша страна, но пък хората много го оцениха и беше незаменимо - за съжаление, без мобилен телефон в днешния свят си "вързан" доста. Апаратите не бяха смарт, просто най-обикновени стари телефони. На фона на цените, които плащат за билети, ни се стори удачно да направим тази услуга.
Мислим еднакво, Ели. Ние точно това смятаме да направим за наше и тяхно улеснение. Само дето искаме да видим как е с БОБ, защото чух, че излиза супер изгодно.
Да, и за летището вчера обсъдихме с Боян и родителите ми и ще направим точно така както казвате (мерси
- ще ги чакаме заедно, а после Боян ще отиде с първите до хотела, а аз и тати ще изчакаме следващите с колата.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #148 -:
юли 28, 2013, 12:49:09 »
Вчера беше много емоционално изцеждащ ден. Още в 10 ми се обадиха, че колежката ми, с която работехме по един проект е починала. Стана ми толкова мъчно....
Отидох при роклята ми. В петък шивачката, която се надявах да ми помогне ми каза, че няма да може да дойде. Каза да отбележим с мама, а тя ще го намине в понеделник или вторник. В събота тъкмо пристигнах при роклята и установих, че съм забравила едни неща, които ми трябваха за вдигаето на шлейфа. Много ме хвана яд на мене си. После мама ми помогна да я облека, за да видим, отново, дали трябва да се подкъсява, че май пак излеце дългичка, дори и след като я резнахме. Да, беше дълга. В стаята беше сигурно 40 градуса. Мама отбеляза отпред, гледа отзад. Свалих я и отидох на една голяма маса да я опъна да я подъсявам и...мама толкова зле го забола отпред, че въобще не става ясно кое е правилното. Питам я, тя - ми незнам, май това, после, не май онова. После се оказа, че и отзад не била забола а на око премерила колко пръста. Работя аз половин час, слагам карфици и т.н.. Тъкмо да режа и нещо ме накара да я питам дали е сигурна, че толкова трябва да се вземе отзад. Тя - еми, не била сигурна. Ох, направо ми превъртя. Как така не си сигурна, нали това трябваше да видиш, нали нямаше никой друг освен нея там да види. Като не е сигурна защо ми каза че е ок да я свалям роклята. Почнах да плача. Пак трябваше да я обличам, а от толкова обличане изпадам в ужас, че ще се нацапа. И главата толкова ме заболя, че още повече се разревах и почнах една ревлива тирада, че се чувствам толкова сама, че няма на кой да разчитам и т.н. Тя тогава ми каза, че ако съм си била взела роклята от Асеновград там всичко щяли те да ми направят и нямало сега аз да се мъча да си я оправям. И аз още повече изпаднах в една такава емоционална криза. От страни звучи много тъпо за това да се изпокарам с майка си и да изпадна в такова състояние, но се чувствах супер зле. Може би натрупалото се някак си преля. В крайна сметка, извикахме тати, качих се на една маса и те с мама почнаха да подгъват. Тати е толкова старателен, че направо си умрях от болка в кръста и краката - държа ме 1.5 часа права, без да мърдам, на 13 см ток и с ръце на кръста, държащи роклята (не нанизвахме зръзката отзад отново) и шлейфа. Направихме я! Поуспокоих се, но направо не си усещах стъпалата - доста ме боляха и тва ме наведе на мислълта, че в църквата с тези обувки ще умра от болка, защото едно е да се движиш, съвсем друго е да стоиш неподвижно. Та, със сигурност и обуски №2 трабва да са на лице за всеки случай, ако тези не успеят да се отпуснат достатъчно.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #149 -:
юли 28, 2013, 13:16:02 »
M, първо, моите съболезнования за колежката ти ...
За роклята - кофти, ама дано няма нужда от повече корекции. Моята я разширяваха и свиваха няколко пъти и то не защото аз съм се променяла, просто нещо не можеха да ме оцелят. Преди да я взема ходих 3-4 дни подред и беше още 2 см навътре, после 1 навън ...накрая ме беше страх да погледна плата около ципа. Добре, че се оказа здрав и качествен. Изнервящо е наистина, аз даже бях почнала да казвам, че ми е писнало да я обличам тая рокля (
)
А за църквата - самата венчавка не е чак толкова дълга, че да се умориш. За мен мина много бързо, а и не стоиш неподвижно през цялото време - най-напред започва в предверието, след това се минава навътре (т.е. правиш няколко крачки), след това се обикаля. Аз лично не усетих как мина времето в църквата.
Сега се сетих, че ме беше питала колко време е венчавката. Понеже нямам представа за времето, погледнах часа, в който са заснети снимките - 12.12ч е снимката, на която влизаме в църквата, 12.38ч е снимката, на която излизаме. Мисля, че за това може да не се притесняваш.
Прегръщам те силно (мечка). И ако ти се плаче - плачи си, поне ще ти олекне.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...