Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 01:01:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.  (Прочетена 139751 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #105 -: юли 24, 2013, 16:40:43 »

аз за ресторант ти препоръчвам "Под Липите". Водих там клиенти чужденци, щяха да се разплачат от кеф! имат всеки ден мисля  angry на живо гайдар и певица а храната е просто невероятна Wink

А за протестите не се притеснявай, моите клиенти бяха даже се включили в протеста в Понеделник и бяха супер възбудени колко било яко всичко, особено единият е от Нова Зеландия и там нямали протести и му било супер интересно Wink
« Последна редакция: юли 24, 2013, 16:45:27 от mariola85 » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 24, 2013, 16:56:08 »

видях някои снимки, нямам много време да гледам темите за булките тази година, но исках само да кажа че имаш чудни идеи  heart всичко е много красиво!!! Браво!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 24, 2013, 17:13:17 »

видях някои снимки, нямам много време да гледам темите за булките тази година, но исках само да кажа че имаш чудни идеи  heart всичко е много красиво!!! Браво!

Много ти благодаря! smilesmilesmile Огромно удовлетворение е да бъдеш оценен след вложено старание, време и емоция smile
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 24, 2013, 17:23:19 »

Мили ми момичета, мерси за предложенията за ресторанти!!!
Ох, аз сега се връщам вкъщи и чета лоши новини. Направо вече незнам. Правим една схема на разпределението в ресторанта, тъкмо ни казват, че е ок,, аз щастлива, и после...изведнъж се оказва, че няма да се получи. Сега пък се оказва, че трябвало да се наемат 3 маси, защото не стигали, а в договора пише, че до 120 души няма нужда да се наемат. Нашите са 125..Хайде да прибавим, че сме 6 на главната маса - 130 го кажи. Какви са тия три екстра маси?? И то огромни кръгли за по 10 души. Това са още 80 лева! И още по-лошо - няма да имаме никакво място за танцуване. Изпаднах в егати стреса. А иначе  момичето, с което си кмуникираме от ресторанта е голяма сладурана и ми действа успокоително след като се срещнем с нея. И това стана заради 6 дребни дето изведнъж изкочиха....Аз обожавам децата, но ми объркаха всичко в случая....
И ми предлагат главната маса да е голяма кръгла и защото тези са по-високи, трябвало и драперия да се наема отделно...Не искам кръгла!!! sad
В момента съм в ужасно настроение. Извинявам се за т.нар. bitching....

« Последна редакция: юли 24, 2013, 17:28:19 от milenuity » Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 24, 2013, 17:38:11 »

М, не може ли това с масите да го решите седмица преди сватбата?
Не искам да те ядосвам или натъжавам още повече, но има вероятност списъка отново да се промени  до сватбата - да отпаднат още хора или други да си доведат +1. 3 седмици не са малко време  pardon

Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 24, 2013, 18:20:05 »

и аз мисля, че е рано за редене на масите. при нас бройката не беше ясно буквално до предния ден и тогава ги наредихме smile кофти е ама за съжаление няма как...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 24, 2013, 19:24:11 »

Не мога да ти помогна с масите, защото този момент го прескочих, ама ще се върна на предната тема - "Под Липите" е много добро предложение. Има си традиции и история и там е живяла Дора Габе.

Успех ти пожелавам с тази история с масите, че ти е нужен.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #112 -: юли 24, 2013, 20:21:22 »

И на мен най - голямото ми притеснение е ресторанта milenuity , ти поне разговаряш с момиче, което ти действа успокоително. Аз нашата мениджърка въобще не я харесвам и все се притеснявам да не направи някой проблем,че натам вървят нещата. Според мен не се тормози и направо им кажи точно това , което споделяш с нас. За какво са тези 3 маси? За 6 или хайде 10 човека в плюс...Странна работа  crazy Иначе и при нас има около 15 дечурлига , които наистина объркват понякога нещата, но няма как  pardon Успех , мила, и не се притеснявай, всичко ще бъде наред Wink
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #113 -: юли 24, 2013, 21:18:34 »

Ами ако им вземеш аниматор на малките? Не знам дали би било рентабилно, но на сватба на която бях, те не се спряха, играха какви ли не игри и аниматорката ги държа в настроение до много късно. Като се уморяха сядаха в майките, хапваха по нещо и пак се хвърляха в танци и игри. То зависи и на колко са децата, но ако ще ти освободи място, пък ще ти струва колкото една маса(нямам идея от цените на аниматорите) може би си заслужава Wink

Колкото до заведенията ще си отбележа предложените, мислех да ги пратя и в One More Bar както и Мементо и останалите хубави и вечно пълни заведения за питиета в центъра. Чужденците обичат да се смесват с местните и то по местата, които не са популярни толкова сред туристите, а по-скоро местните си ги пазят само за себе си Wink то като се замисля и аз съм така girl_wink
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #114 -: юли 24, 2013, 22:35:50 »

Milenuity, извинявам се, че така късно откривам темичката ти! От вашата история би излязъл много романтичен филм smile А предложението...сигурна съм, че е бил много емоционален момент и за двама ви, който дълго ще помните и един ден ще разказвате на децата си. Не се нервирай, всичко ще си дойде на мястото и ще имаш сватбата, за която си мечтаеш.
Успех!
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #115 -: юли 24, 2013, 22:36:41 »

И аз съм съгласна с другите момичета, че е рано за определяне на окончателната бройка.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 25, 2013, 00:20:39 »

Да, за финалната бройка е рано. Само, че тя иска да сме направили схемата до 5ти август, а после евентуално да се коригира ако има промени в бройката. Все се надявам, че хората няма да се отметнат след като са ни потвърдили. За повечето съм сигурна, че ще дойдат, освен ако, недай си боже, стане някаква трагедия.  crazy Tc insane  GROAN

Децата ще ги измислим някак си...колкото и да ми объркват разпределението, все пак се опитвам да влезна в положението на родителите, защото ако съм на тяхно място и няма на кой да оставя децата - какво да правят. Понякога много съжалявам, че у нас не е развито детегледачеството smile. Аз докато следвах толкова деца гледах. И можех да видя как всъщност това, че могат да оставят децата си на някой поне веднъж в седмицата помага на родителите да запазят  що годе нормалния си начин на живот и да не се отказват от това да са двойка освен, че с родители. Някои си взимаха бавачка, за да могат да излезнат на "среща" с половинката си или на други събития. Аз лично бих се лишила от нещо, за да мога да си позволя да си взимам детегледачка от време на време, за да прекарваме качествено време със съпруга ми, като двойка. Мисля, че това е важно за запазване на романтиката и т.н. дори и след появата на децата. Ама къде се отнесох и аз...

Ще зарежа малко тия маси докато си възвърна нормалността. После пак ще ги мисля. Булките май много преекспонираме и се шашкаме...Това е най-кофти момента от цялата подготовка...
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #117 -: юли 25, 2013, 00:26:50 »

Милата ми тя, май май и за теб няма сън тази вечер smile Не се притеснявай, всичко ще се оправи. Дори аз си давам спокойствие с моята сопната мениджърка на ресторанта  girl_haha Дано , както казваш и ти, хората , които потвърждават присъствието си , да не се отметнат. Аз ще им звънна 10 дни преди сватбата, за да ги питам пак  blush 1 седмица преди сватбата ще се доуточнява окончателната бройка, менюто и другите подробности. За детегледачеството - напълно те подкрепям. Американците правят много добре - и аз работех като baby - sitter ,когато бях на бригада. Наистина си е необходимост, а не лукс да си позволиш от време на време да си оставяш детето на детегледачка... Както и да е, сигурна съм , че всичко ще се подреди както трябва - горе главата!  good good good
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 25, 2013, 00:33:07 »

Milenuity, извинявам се, че така късно откривам темичката ти! От вашата история би излязъл много романтичен филм smile А предложението...сигурна съм, че е бил много емоционален момент и за двама ви, който дълго ще помните и един ден ще разказвате на децата си. Не се нервирай, всичко ще си дойде на мястото и ще имаш сватбата, за която си мечтаеш.
Успех!
Иви, благодая ти.

Момичета, всички сте прекрасни и сте ми такава упора. Машка, Keep Calm and Drink Wine - отличен съвет, който последвах. smilesmilesmile Напомни ми на едно магнитче, което Боян ми купи, на което пише: "I love cooking with wine. Sometimes I even put it in food." smile
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 25, 2013, 00:35:32 »

Милата ми тя, май май и за теб няма сън тази вечер smile
хаха, точно четях твоята темичка и видях, че си писала преди малко и си помислих "И тя будува като мен" smile

Ще се справим с всичко и на 17ти ще сме най-щастливите булки. И Покетчето и тя така с нас smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: