Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 05:49:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г. (Прочетена 139831 пъти)
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
Re:Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
«
Отговор #90 -:
юли 23, 2013, 21:56:57 »
Чакаме отзиви за роклите
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #91 -:
юли 23, 2013, 22:09:39 »
даа, ще пиша...Аз вече една въм виждала и беше мнго сладурска. Шаферката я мери на летището
. Беше много забавно. Възбудихме подозрение
. Тя се връщаше във Варна за малко (женена е в САЩ) и имаше само 2.5 часа преди полета до Варна, та така се наложи. Три от девойките пристигат седмицата преди сватбата и тогава ще мерят за първи път. Дано няма някакви сериозни корекции за правене...
Роклите са лилав сатен. Много ми харесва цвета!
Иначе, срещата с фотографа тази вечер мина супер.
Чувствам се уверена, че нещата ще станат добре. Има още някои моменти - като минаването по масите и кога точно да правим снимките с гостите, но имаме време да го обмислим още и да го направим по най-добрия начин.
Ох, днес ми сервираха, че нямаме автомобил. До сега един познат ни уверяваше, че няма проблем и ще ни намери кола, но няма да стане
. Аз не държа даже да е нещо специално - просто да е чиста и да е сравнително големичка, че да ме побере с роклята
. Ако имахме наша, нямаше и да мисля, ами щяхме да сме си с нея, ама нямаме...Сега умуваме...
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #92 -:
юли 24, 2013, 09:56:41 »
Цитат на: pandapanda в юли 19, 2013, 22:21:49
Видях я и е божествена
МЕРСИ!!!
леле, нямам търпение да съм булка!
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
юли 24, 2013, 10:03:12 »
Още има време да намерите приятел с подходяща кола. Стискам палци
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #94 -:
юли 24, 2013, 10:41:37 »
milenuity, за първи път се включвам в темичката ти, но исках да ти кажа, че имате много вълнуваща история и си минала през неща и си взимала решения, които са много тежки и отговорни и ти се възхищавам на решителността и отдадеността на любовта!
Цветовете на сватбата са уникални и и си пасват страхотно!
Пожелавам ти успешни последни седмици, с по-малко нерви и повече радостни моменти! Не се притеснявай за дреболиите като колата например, винаги ще намерите кола, я на приятел, я някоя под наем.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #95 -:
юли 24, 2013, 10:48:27 »
Merci, Vivi
Така е. Опитвам се да не се притеснявам за тези неща. Моят мъж само ми казва: "Тези нерви ще ти трябват за напред, мило."
Ама май съм си такава - притеснявам се до край за какво ли не -за времето, за церемониите, за това как ще се организираме с идването на чужденците, дори за това, че има рабити тротоари и олюпени сгради и как ще го приемат западняците
.
Ще ги пратя на един Free Sofia Tour и мисля да резервирам някакво бусче да видят Рилския Манастир, но, от друга страна - как ще балансирам да съм тур оператор и подготвяща се булка през последната седмица ми е още питанка
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #96 -:
юли 24, 2013, 13:47:27 »
Не се кахъри, западняците се радват на всякакви нови култури, тези около мен са супер отворени и общо взето се вълнуват, че ще идват на сватба в България, но и аз съм си ги предупредила да си пазят чантите и да не се доверяват на непознати ... хехе!
Хубава идея е с Рилския манастир, но бих ти препоръчала да не се наемаш да ходиш с тях преди сватбата, защото може да ти дойде доста нанагорно, не може ли след сватбата? Ако не просто ги прати с твои български приятели - аз така съм решила, хем да се опознаят, хем да ме оставят да си правя последни организационни нещица в последните дни.
А ако успееш да съчетаеш нещата, ще си булка герой и ще си много горда, че си успяла толкова неща да свършиш, зависи как са нервите вече на този етап!
Успех! Каквото и да решиш, съм убедена че гостите ще са супер доволни!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #97 -:
юли 24, 2013, 15:26:37 »
Повечето идват по-рано, но си тръгват в неделя или понеделник след сватбата (която е в събота). И аз обмислях да ги пратя с приятели, но през седмицата надали някой ще се навие да си вземе отпуск. Най-много само тримата, които остават и седмицата след сватбата да ги заведа до Рила, а останалите само из София. Аз вече им осигурих карти на английски, даже картинки на забележителностите
. Дано протестите не ги сплашат
А и да се надяваме до август вече да няма протести!
Момичета, препоръчайте ми някой етно-ресторант в София. Мислехме си за този при езерото Ариана или за Веселото Село, защото интериорът е доста ефектен. Не съм била в първото, обаче. А във Веселото Село съм била на празненство и не ми се е налагало да поглеждам цените...Много ли са солени?
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #98 -:
юли 24, 2013, 15:45:09 »
Не знам как ще са твоите чужденци, но моите са малка група от 6 души и с всички тях съм била на пътешествия извън страната където сме живели заедно, та винаги ми е правило впечатление, че много им харесва да откриват сами новите неща, вместо някой да ги води напред назад. Единствено съм малко притеснена, че тези моите нямат страх от кражби и джепчийство, като не са живели с такиа проблеми, а от далече им личи че са чужденци, и мисля дебело да им подчертая рисковете на ваканцията тук. С такситата също!
Естествено зависи и за колко време са дошли, но си мисля, че няма за какво да се притесняваш, стига да ги инструктираш и да организираш основните неща като нощувки и транспорт, даваш им указания, предлагаш им заведения, магазини, молове - ти знаеш какво ще ги вълнува , и си мисля че и те няма да останат разочаровани. Аз също си мисля, че освен ако не си хипер-заредена, може умората да те изнерви и да ти създаде перипетии от няма нищо. Пътуването до Рилския е стеахотна идея, жалко, че моите идват за кратко
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #99 -:
юли 24, 2013, 15:48:31 »
Цитат на: malkabulka в юли 24, 2013, 15:45:09
Не знам как ще са твоите чужденци, но моите са малка група от 6 души и с всички тях съм била на пътешествия извън страната където сме живели заедно, та винаги ми е правило впечатление, че много им харесва да откриват сами новите неща, вместо някой да ги води напред назад. Единствено съм малко притеснена, че тези моите нямат страх от кражби и джепчийство, като не са живели с такиа проблеми, а от далече им личи че са чужденци, и мисля дебело да им подчертая рисковете на ваканцията тук. С такситата също!
Естествено зависи и за колко време са дошли, но си мисля, че няма за какво да се притесняваш, стига да ги инструктираш и да организираш основните неща като нощувки и транспорт, даваш им указания, предлагаш им заведения, магазини, молове - ти знаеш какво ще ги вълнува , и си мисля че и те няма да останат разочаровани. Аз също си мисля, че освен ако не си хипер-заредена, може умората да те изнерви и да ти създаде перипетии от няма нищо. Пътуването до Рилския е стеахотна идея, жалко, че моите идват за кратко
Аз на нашия сайт им направих специална страница с инфо само за тях. Виж за такситата не се сетих. Обезателнбо трябва да добавя
Права си - не са бебета и с пътували къде ли не. Ще са ок!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #100 -:
юли 24, 2013, 15:53:18 »
Ресторанти в БГ стил са и Манастирската магерница и При Яфата. И двата са в центъра. Според мен първия по-добрия вариант, заради градината.
Друг подходящ ресторант е Воденицата, до лифта в Драгалевци. Там имаше и нестинари през летния сезон, но не съм ходила тази година и не съм сигурна дали имат още.
Можеш да ги заведеш и на Рилските езера, стига разбира се да имат време и да са настроени за ходене
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #101 -:
юли 24, 2013, 15:59:11 »
Познавам доста американци и изобщо чужденци, които са идвали тук
Последната група, с които се сблъсках дойдоха миналия месец в разгара на протестите, едната вечер дори присъстваха за малко, докато не разбраха, че сайта на посолството ги съветва да избягват протестни шествия (както е за всяка страна) и побегнаха като попарени без нищо да се е случило
Но като цяло бяха много впечатлени от страната и София всъщност им хареса, а те идваха от Вашингтон, а не от някое селце в прерията (например). Та, М, мисля, че терзанията ти за надупчените улици и отлепени стени са напразни, а на всичкото отгоре идват и по такъв хубав повод, мисля, че емоцията от посещението на чужда страна ще е подсилена и ще са много хепи дори и сами да обикалят!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #102 -:
юли 24, 2013, 16:14:10 »
малко
ама ми стана много смешно, защото вие ще предупреждавате чужденците, да си пазят чантите, а иначе аз като тръгна да пътувам някъде в чужбина, и всички почват да ме предупреждавам да си пазя чантите там
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #103 -:
юли 24, 2013, 16:15:04 »
Цитат на: scilla в юли 24, 2013, 15:59:11
Познавам доста американци и изобщо чужденци, които са идвали тук
Последната група, с които се сблъсках дойдоха миналия месец в разгара на протестите, едната вечер дори присъстваха за малко, докато не разбраха, че сайта на посолството ги съветва да избягват протестни шествия (както е за всяка страна) и побегнаха като попарени без нищо да се е случило
Но като цяло бяха много впечатлени от страната и София всъщност им хареса, а те идваха от Вашингтон, а не от някое селце в прерията (например). Та, М, мисля, че терзанията ти за надупчените улици и отлепени стени са напразни, а на всичкото отгоре идват и по такъв хубав повод, мисля, че емоцията от посещението на чужда страна ще е подсилена и ще са много хепи дори и сами да обикалят!
E, ама винаги знаеш как да ме успокоиш и накараш да се чувствам по-добре. Страхотна си
Аз ще имам двама от Лос Анджелис, трима от Флорида, една от Мичиган (но работи в развиващи се страни, в момента е в Грузия, така че...там нямам притеснения), една от Хавай/Джорджия, двама от Париж. Другите, които живеят в US/UK са си българи, най-добрата ми приятелка е румънка. Т.е. те са ни наши
Ще им хареса БГ. Супер си ни е страната! Аз наистина единствено за улиците се притеснявам и за организацията
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #104 -:
юли 24, 2013, 16:16:05 »
Цитат на: pandapanda в юли 24, 2013, 16:14:10
малко
ама ми стана много смешно, защото вие ще предупреждавате чужденците, да си пазят чантите, а иначе аз като тръгна да пътувам някъде в чужбина, и всички почват да ме предупреждавам да си пазя чантите там
моралът на историята, мили деца, е: Пазете си чантите навсякъде. хаха
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9