Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 00:43:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г. (Прочетена 139340 пъти)
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
Re:Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.
«
Отговор #300 -:
август 20, 2013, 18:30:45 »
седмицата на сватбата беше изпълнена с финални приготовления, посрещания на чужденци и т.н. Много пълна и изтощителна програма. В четвъртък беше второто ми моминско парти. Мина много весело. Наистина много се бяха постарали. Бяха ми направили Sex and the City тематично парти с коктейли, много бляък, много порадъци секси бельо, чанта и обувки...Супер беше. Само че ме напиха супер гадно и в петък преди сватбата бях зле, махмурлук с всички екстри. А имаше да се прави толкова много...
Взехме цветята и се оказа, че не са лилавото, което поръчахме, нито розата, която поръчахме.Бяха много по-кофти и не ми се струваха супер свежи, но ми беше толкова зле, че не ми се разправяше. За това ги взехме. Последва 4 часово оправяне на цветя у нас - махане на бодли, подкъсяване на дръжки и т.н. Вечерта излезнахме пак с чужденците, защото не се бях виждала с последните, които пристигнаха когато ми беше моминското парти. Прибрахме се чак към 22ч. и се започна шеметно правене на шаферските букети. Първоначалната идея беше те да си ги направят сами с мен, но после установих, че ще отнеме повече време и ще станат различни, евнтуално, всяка щеше да иска да вземе по-хубавите цветя и т.н.
Към полунощ бяха готови. Към три часа с моят бъдещ съпруг оправяхме къщата и направихме моя букет. Незнам за друга двойка, където младоженеца е помагал на булката да си направи букета.
Спахме 2.5 часа. Станахме с 5:30. Изкъпахме се, изправих си косата, подготвих нещата за взимане - финална проверка. Към 8:30 майка ми, баща ми и брат ми дойдоха. Обясних в коя торба какво има, за къде е, дадох инструкциите за украсата, схемите за това кое как да се сложи, на коя маса и т.н, както и за изнесения ритуал.
Тръгнахме...
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #301 -:
август 20, 2013, 18:31:49 »
Мила, как добре те разбирам. И при нас беше така, не знам чела ли си разказа ми. Аз дори за много от гафчетата не се сетих и не съм ги описала. Но това не попречи денят ни да бъде страхотен и незабравим.
Сигурна съм, че и вие сте направили деня си специален. Не съжалявай за нищо, наслаждавай се на семейния живот!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #302 -:
август 20, 2013, 18:54:45 »
Пристигнахме в Голф Клуба към 9:50. Разтоварихме нещата, някои сложихме в началото на ресторанта (нямахме достъп до 11ч.), другите в стаята, където се подготвях. Не бяха я подготвили...беше си като заседателна зала, беше подредена с бутилки вода като за заседание. Издразних се и ги събрах в единия край, подредих бижутата, аксесоарите, възглавничката и т.н. на масата, закачих роклята на прозореца...Вече беше 10. Слав трябваше да дойде в 10. Забравих да пиша, че към 9 той ми се обади да ме пита къде е сватбата, че не си бил записал. Аз изпаднах в мини стрес, защото дри бяхме обсъждали къде е. Той трябваше да знае къде е!!! Но се успокох, че е 9 и има цял час да стигне.
Стана 10:15...обадих му се. Каза че е в такси и идва...
Стана 10:20...вече бях изнервена и притеснена...По това време видях и че навън подредбата на тентите не ставаше въобще според схемата, която им бях дала...Издивях. Изпратих баща и да се разправя, което му загужи време за сглобяването и украсата на арката. Те му казали, че мадоженеца така им бил казал, кето после се разбра, че е било лъжа...
Стана 10:35. Слав го нямаше. Аз бях в ужас, цялата треперех и обикалях като луда. Той ми беше казал, че му трябват около 2 часа. А вече 35 минути бяхме назад...Обадих се пак, никой не вдигна. Обадих се пак. Вдигна, каза, че бил при Джъмбо. Аз изпаднах в още по-голям ужас - какво по дяволите прави там?? Това не е пътя....
В 10:45 пристигна. 45 минути закъснение и поне 10 бели косъма на главата ми. Това начало на деня повлия на състоянието ми на сватбата!!! Каза, че попаднал на някакъв таксиметров шофьор, кото незнаел как да стигне до тук. Минал през всички околни села и къде ли не, дрън дрън. Мислех да му изкрещя, че не е мой проблем и че след като съм му се доверила е трябвало да разучи как да дойде, след като каза, че той отива на място. Направи ме бързо. Всички казваха, че съм хубава. Аз до последно не бях сигурна дали се харесвам, което е много тъжно...Искаше ми се да не беше така и да се чувстах уверена, че съм красива...и да сияя...Взе ми не 100лв., а 130, защото такзито му боло взело 35.лв.
Както и да е. Но прическата не издържа - къдриците се разпуснаха след по-малко от 2 часа...
Но да се върна назад....След като Слав дойде и ме правеше, фотото дойде...но видеото го нямаше и го нямаше. Вече беше време да се обличам, а него просто го нямаше. Звъннах на младоженеца. Оказа се, че там се били забавили....Съответно, изневих се още повече....
Иначе беше много весело и готино около мен с шаферките и т.н. Искаше ми се да можег да се отпусна и да не ми е изнервено и напегнато, но не можех. Гостите почнаха да идват и с ужас видях, че никой не беше направил украсата навън. Изпаднах в нервна криза и започнах да търся баша ми. Той беше в ресторанта, още украсяваха...Помолих шаферките да отидат и поне да разпръснат листенцата. Брат ми дойде и ме пита къде трябвало да се сложат подаръчетата за специялните гости в ресторанта...аз...в шок..: НАЛИ СУТРИНТА ВИ ДАДОХ СПИСЪК??ОБЯСНИХ ВИ ДУМА ПО ДУМА< С ПОДРОБНОСТИ..ВСИЧКО!! А те незнаели къде бил списъка, дори не помнели, че съм им дала списък. Е, полудях...Баша ми дойде и му се поразвиках, че нищо не са сложили отвън, че всичкия ми труд от месеци ще си остане по кутийте. Беше ми ужасно и ми се плачеше. После си казах майната му.
Облякоха ме. Видетото дойде точно за обличането (което се забави много). Подредихме се долу за излизане. Шаферите и шаферите почнаха да излизат, баща и се оправи и облече през това време. млаките шаферчета бяха прекрасни пред нас...Видях Боян...Всичко беше красиво и романтично и толкова вълнуващо. На мен още ми беше напрегнато и от вълнението на няколко пъти шях да ревна. Щом стигнах до него вече всичко беше добре...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #303 -:
август 20, 2013, 19:01:51 »
Според мен постъпката на Слав е ужасна и не е редно да ти взима повече пари, не стига че е закъснял. да е тръгнал навреме и да си е записал къде е сватбата и да си прецени, че ще иска повече време да се стигне дотам.
Ми той и лимузина може да си наеме да стигне до булката и после да иска да му я плати...
мисля че добрата реклама която му правят тук доста булки го разглези и започна да му се отразява зле. това със закъсненията не е за първи път тази година.
видях ти 2 снимки в фб, супер си.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #304 -:
август 20, 2013, 19:12:08 »
ох милата, но искам да ти кажа че си била прекрасна
сега гледах и нови снмичици в фейсбук и направо сияеш
. сигурно професионалните ще са невероятни
трябвало е да удариш 2-3 чаши шампанско за да се отпуснеш, аз даже 4 испих на гладно беше ми толкова весело
Относно делегирането на задачи точно затова аз избрах в последен момент агенция за украсата не обичам да разчитам на роднините и приятелите ама карай, расказвай още интересно ми е
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #305 -:
август 20, 2013, 19:12:57 »
Церемонията мина прекрасно. После гостите ни поздравиха. За жалост, поради тъпотата на тези, които бяха подредили тентите се изпържихме. Аз ги исках и четирите една до друга в квадрат, за да може на Уелкъм Дринка да да см всички на едно място, а тъпаците ги сложи ли две от едната и две от другата страна, та нямаше никакво място да се редят хората. ние седяхме отпред и посрещахме. Фотографите ги нямаше. Седнали си отстрани. Пратих кума да ги вика. Балевски не дойде, а прати втория фотограф, който не правеше много снимки, а правече физиономии, че ми е топло. Абе за 1400 лв. ще снимаш, какво е това топло!!!!!! Та съм сигурна. После след като ни поздравиха, фотогравите решиха, че сега трябвало да правят снимките и ни заведоха под тентата и се започна едно скоростно снимане. Нали говорихм, че искаме снимите, когато ни поздравяват??? какъв беше смисъла да не снимат повреме на поздравяването, а после да се редят гостите пак???Това не ми беше много ясно.
Отидохме към църквата. Мина хубаво. После си направихме весела фотосесия със семейството, с шаферите и шаферките. После с кумовете. После сами. И там малко ми беше неестествено.Като заседнаха на едни котки, Котките та котките. Да сме се били снимали с тех. Аз казах, че искам романтични снимки, заедно. непринудени и т.н. Ох, толкова ми е притеснено дали се е получо нещо. Имах чувстото, че само ни командорят и че една естествена поза нямаме!!!!!!! Свива ми се всичко от притеснение. Тези снимки не се позтарят!!! Върнахме се за останалата част от сесията а игрището. Там нямахме мого реме за снимките сами. Яд ме беше. защото много време загубихме в снимане на шаферите един по един /една по една със рамките, които тати направи. Аз исках да ги използваме както на снимките от Пинтерест страничката ми. Аз такива направиха само няколко. Много се дразнех, че главния ни фотограф не снимаше нас, а другите, а помощния беше при нас. По едно време се почувстах, че сме изоставени...
Всичко звучи като да е било ужасно, но беше страхотно, просто разказвам от гледна точка на всичко, което не беше както трябва...
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #306 -:
август 20, 2013, 19:20:05 »
мерси момичета...
продължавам с разказа...
Качвайки се по хълма усетих в един и същ момент как ми дойде...и как ми се счупи тока
Мда...
Но това не го отразих. Връчих го на една шаферка, казах на една друга да ми приготви тампон за после и продължих сесията на пръсти
.
Не ми се говори там как мина. Може би съм прекалено критична. Просто ми се стори, че никой не ме слуша, че нямахме дума за нищо и че като казвах, че искам определена снимка бях игнорирана...Но ще видим. Видях няколко, които бяха страхотни....само дано повечето са такива и издават страст и емоция...
В ресторанта всичко беше уникално! Разбихме ги с първия танц...
Обслужването беше супер добро. Баша ми и братята ми бяха направили украсата супер красиво. Чак ми се доплака на какво ги бях подложила. Но и те не ме улесниха с това, че не ме бяха слушали като им говоря и бяха забутали всичките инструкции.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #307 -:
август 20, 2013, 19:30:21 »
Вчера, уморени след поредния прекрасен, но изтощителен ден с чужденците, решихме да видим какво сме попучили. Момичета, много ми стана болно, сви ми се църцето. Повече от 60 % от хората са ни подарили по 50лв., а някои и по-малко. Направо седяхме с моето момче на леглото и ни беше толкова тъжно. Защо??Нима не заслужаваме да ни уважат както е редно, нима не казаха, че това е била най-готината сватба на която са били е бил страхотен купон и сме се постарали толкова много? Та те дори менюто не могат да си покрият с 50 лв. пък камо ли да остане нещичко за така мечтаното ни жилище и меден месец...
Как може след като сме били на сватбата на някой преди само няколко години, след като сме им направили супер сносен паричен подарък, както те пожелаха (и както ние писахме на нашия сайт!), те да дойдат със сервиз за кафе от магазините за преоценени стоки/тип за един лев, със износена кутия, с рамка за 1 лев със наша снимка от сватбата на брат ми, свалена от фейсбук?? Или тези с малките деца, които ми скусаха нервите да им намеря място. Как може да дойдат 4 души със 100 лв???? А ние от уважени решихе и места и детски куверти за 27лв. + 6 лв. такса за напитки (и безалкохолните влизат) на дете...че и специални подаръчета за децата...как може...
Днес ми е много тъжно..направо не мога да се отърся....не мога да се зарадвам на прекрасния си съпруг.
Как може колегите ми (повечето, не всички), които много добре знаят, че теглихме заем, които получавам повече от мен...да дойдат и те така...не ги ли е срам??? толкова, толкова ни се искаше да отидем на меден месец...да можем да върнем заема и да си вземем кредит за жилище....
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #308 -:
август 20, 2013, 19:50:24 »
мъчно ми стана за това което казваш защото и при нас го имаше този момент, и то от моята рода с по 40 лева 4 човека, така ме досрами от мъжа ми че неговата рода се бяха изръсили много по 400 лева на семейство ама какво да ги правиш, а и ние се надяваме на ново жилище догодина живот и здраве, но господ си знае работата ще видиш на добрите хора дава, ето при нас мъжа ми от никъде му излезе предложение за работа за много повече пари
и при вас ще стане така, надявам се поне да сте избили някъкв процент от разходите ние едвам стигнахме до към 80% след подаръка от кумовете и нашите иначе бяхме до никъде,та искам да ти кажа че не си единствена и не позволявай това да ти е спомена от вашият прекрасен ден
сега ще изчакате снимките и се надявам да сте доволни все пак е човек с репутация ( съфорумец) надявам се да се докаже че таксата не му е никък ниска, а ако не си доволна да си поискаш следсватбена фотосесия бесплатно за компенсация! прегътки виртуални и си много силен човек въпреки не те познавам го усещам!
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #309 -:
август 20, 2013, 19:58:02 »
Да. Той си е супер професионалист и е много забавен. Постоянно ми казваше да се отпусна, да не се опитвам да контролирам нещата и ако нещо не е наред, просто да не му обръщам внимание. Просто ми се искаше да направим и по-естествени фотоси защото като 5 минути те гласят за една снимка, как да си естествен. И да го виждам с нас...На него имах доверие, т.е. исках той да си ни снима. Не казвам, че другото момче не снима добре, но за да се отпусна, за мен беше важно да виждам Влади - защото с него бях говорила, него бях ангажирала, на него имах доверие и той беше наясно с това как визирам снимките и всичко...
Раздаде се човека с ресторанта много. Само на церемонията с посдравленията не ми стана готино като не го виждах никъде.
За снимките с шаферките и шаферите съм сигурна, че ще с супер. Само за нашата фотосесия незнам...Като качество ще са си Балевски, просто не надявам да излъчват НАС....
Благодаря ти за прегръдките!
«
Последна редакция: август 20, 2013, 20:01:31 от milenuity
»
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #310 -:
август 20, 2013, 20:05:10 »
wedding pix - cake.jpg
(17.64 KB, 304x419 - видяно 2219 пъти.)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #311 -:
август 20, 2013, 20:06:05 »
церемония
wedding pix - ceremony01.jpg
(72.99 KB, 720x960 - видяно 252 пъти.)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #312 -:
август 20, 2013, 20:09:45 »
и целувката...
wedding-ot deli01-малка.jpg
(36.47 KB, 346x259 - видяно 2225 пъти.)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #313 -:
август 20, 2013, 20:30:11 »
караш ме тази вечер да се замислям над теми, които една година след сватбата упорито отказвам да обсъждам в главата си. За уважението, за роднините, за професионалистите на сватбата и колко е субективно всичко свързано с тях.
Важното е семейният ви живот да е пълен с хармония,другото за съжаление се е случило вече.
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #314 -:
август 20, 2013, 20:53:21 »
Направо ми стана малко криво от това колко негативи сте натрупали по сватбата. Дано да ти се оправи настроението и да можеш да си спомняш за събитието и гостите с усмивка! Били сте много хубави и съм сигурна, че и снимките са се получили. А какво стана със Стилиян, там се надявам не е имало проблем?
«
Последна редакция: август 20, 2013, 20:59:04 от helena31
»
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]