Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 06:50:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на milenuity - 17.08.2013 г.  (Прочетена 139439 пъти)

malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #225 -: август 05, 2013, 20:51:08 »

M, тортата е прекрасна, нежна, и с този трюфел...не искам да си мисля колко вкусна!

Колкото до жената, хич не си го слагай, явно така е трябвало да стане за да попаднете на другата  good

Не мога да не изразя за пореден път възхищение от твоята организираност smile
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #226 -: август 05, 2013, 21:23:29 »

Тортата е уникално красива  Bravo Поздравления за избора  good За истеричната жена - просто я зарежете (и добре,че така сте и направили)  Остави
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #227 -: август 05, 2013, 21:51:29 »

Тортата наистина е много хубава доста е подобна на нашата smile

За тази жена нямам думи! може ли да имаш такава хубава и благородна работа и така да се държиш! angry nea. То и нашата не беше по-добре, тя беше единствения човек който исках да удуша на сватбата ни  tease. като падна арката дойде да ми каже че в този ресторант винаги нещо лошо става когато тя идва за изнесен ритуал, проливни дъждове градушки и тем подобни... аз три дни плаках от дъжда! майка ми и тя и идваше да я подгони хиихи...ама по-добре че няма да е тя smile

ти снимки от прически показа ли ни? май не? какво си замислила? ако си показвала извинявай  blush  heart
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: август 06, 2013, 08:31:37 »

Уф, някои хора като не са на кеф, защо си го изкарват на другите. Не стига, че това ѝ е работата ами и си позволява да вдига скандали.
Важното е, че сте ангажирали другата жена и в крайна сметка всичко се е наредило.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: август 06, 2013, 09:08:04 »

Така си, момичета. Но аз като ми мина стреса от вчера и си помичлих, че е по-добре да не я съдя. - незнам какво може да и се е случило през този ден, може да си има лични проблеми и т.н. А пък може и просто така да е било писано и да не трябва да сме с нея, а с другата. Аз от самото начало имах едно странно свито чувство за тази жена, някаква интуиция - а при мен тя е доста развита и Боян винаги ми казва да я следвам smile

ти снимки от прически показа ли ни? май не? какво си замислила? ако си показвала извинявай  blush  heart

Още не съм smile. Аз имам идея и имам и малко аматьорски снимки като се опитвах сама да я реализирам. Може да сложа някоя... Днес имам среща със Слав. Не да ми прави пробна, а само да се видим да обсъдим.

Ох, НИЩО не мога да свърша в работата!
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: август 06, 2013, 19:41:17 »

Милата, отвратително държание на тази служителка! Ако бях аз хич нямаше да й се извинявам, а щях такива майни да й тегляяяя  beating  Тези хора си мислят, че бъдещите младоженци всеки ден се женят и знаят какво да правят и сякаш хич не им пука за нашите трепети!!! Все пак важното е, че сте намерили Човека Wink
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #231 -: август 06, 2013, 22:56:46 »

Ооооооо, тортата е много хубаваааааа!

А за жената - да си гледа работата. Надявам се, че вече напълно ти е минало.

Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: август 07, 2013, 02:24:05 »

В петък имаме среща с новата дама. Изглежда много готина. Дано smile
Днес се видях със Слав - такъв е сладур. Обсъдихме горе-долу нещата. Каза ми 2 часа да си предвидя за коса+грим . Аз го бях предвидила 1.5 ч....

Нещо не мога да открия снимките на пробната прическа, която си правих сама, но открих снимка на втория ми чивт обувки...

Аз нещо не съм с всичкия си - 3 часа е, а аз реших, че точно сега трябва да разпределям нещата по пликове и кутии. Ох, вече от седмица не сме танцували...Почвам да се притеснявам, че ще се изложим...Понякога ми липсват нормалните вечери на тотално мързене и релаксиране. Сега е малко под пара и от време на време ми избиват балансите. Настроенията ми се редуват от спокойна и по-уверена, че всичко се нарежда, до тоталната паника и шаш, че остават 10 дни.

От три дни проучвам екскурзии за чужденците - да ви кажа, те са ми по-стресови от самата сватба май...Хелена, свързах се и с човека, който ми препоръча - сега доуточняваме smile Дано да стане. Доста ще се изръсим с милото, но тези хора са ми близки и все пак идват да ни уважат от толкова далече. После ще се посвием след сватбата, че да си върнем заема, който взехме предсрочно, че иначе няма да можем да си вземем ипотечен за жилище.  crazy heart Толкова си мечтаем за наш си дом smile

Запазих си час за маникюр/педикюр и за спрей тен. Вместила съм ги измежду взиманто на хора от летището, хаха. В петък ще вземем и БОБ предплатени карти за няколко от хората. Няма да мога за всички, но тъй като ще са на групи, а има и 2 българки, мисля, че няма да е проблем. Притеснявам се само за една от девойките, която е живяла само в Атланта и на Хаваите и не  пътувала много. Заредила съм ги всички с карти на София на английски и ще им начертая маршрут. Мисля, да сложа един праоъгълник и да ги огранича в центъра. Милото го вързах в понеделник след сватбата да ги води във военно-сторическия, че хлапетата (момиченца на 9 и 11) искат да гледат руски танкове и самолети smilesmile

И така, представям ви обувките. Трябва да ги разтегна още. Иначе са удобни. Малко са blink blink, но за такива бляскави случаи са супер.

* P1570072.jpg (62.21 KB, 442x332 - видяно 240 пъти.)
« Последна редакция: август 07, 2013, 02:35:10 от milenuity » Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: август 07, 2013, 07:08:09 »

бокалът и виното за църквата...нямах такава идея когато почнах да украсявам виното, но в крайна сметка това се получи...

* church.jpg (64.79 KB, 324x486 - видяно 259 пъти.)
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: август 07, 2013, 08:57:59 »

много красиво си ги украсила  Bravo завиждамна сръчността, аз купих изцяло готови украси sad
при нас в църквата шишето с виното беше прибрано отзад и остана за попа, затова и не го украсявах smile
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: август 07, 2013, 09:12:33 »

Мерси, Шантал smile.

А, че как така отзад?? Нали на масата, на която е питката стои?? Само да не ми го извадят! После попът да си го допива, така или иначе само две глътки от него ще се изпият за ритуала.
Сега се сетих, че незнам дали нещата за църквата трябва да се носят предварително или направо като отидем за самия ритуал. Някой има ли идея? Пандичке? Тъй като твоят църковен беше на същото място, как процедирахте вие? smile мерси smile
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #236 -: август 07, 2013, 09:32:15 »

Ние всичко си занесохме на самия ден, майките дадоха на попа всичко преди да започне ритуала smile. При нас попа хубаво напълни бокала и след като ние си пийнахме го даде на всички гости да си пийнат, така че половината бутилка се испи  Yes

иначе на масата се слагат пред вас всички неща, питката, винцето, медче, късметчетата и халките, няма да ги крият smile
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: август 07, 2013, 09:36:19 »

Ние всичко си занесохме на самия ден, майките дадоха на попа всичко преди да започне ритуала smile. При нас попа хубаво напълни бокала и след като ние си пийнахме го даде на всички гости да си пийнат, така че половината бутилка се испи  Yes

иначе на масата се слагат пред вас всички неща, питката, винцето, медче, късметчетата и халките, няма да ги крият smile

късметчетата??
имаш предвид тези, които кумата ги хвърля на излизане ли? Самата кошничка ли се слага на масата? Това не го знаех въобще.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #238 -: август 07, 2013, 10:03:26 »

упс излъгла съм те smile трябва да се връщам на снимките да вида какво е ставало че нямам никъкви спомени хихиих, ето как е изглеждала нашата маса smile нямам никъкви спомени на някои неща от сватбата. аз затова въобще не съм се замисляла blum

PS обувките са убийствени много са яки!  Bravo

* masa.jpg (56.82 KB, 960x639 - видяно 250 пъти.)
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: август 07, 2013, 10:04:49 »

упс излъгла съм те smile трябва да се връщам на снимките да вида какво е ставало че нямам никъкви спомени хихиих, ето как е изглеждала нашата маса smile нямам никъкви спомени на някои неща от сватбата. аз затова въобще не съм се замисляла blum
хихи, ок. благодаря ти!
Много ви е хубава погачата smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: