Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 00:43:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Euphoria – 20.07.2013
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Euphoria – 20.07.2013 (Прочетена 26476 пъти)
Euphoria
Сватбар
Re:Сватбата на Euphoria – 20.07.2013
«
Отговор #15 -:
юли 09, 2013, 09:16:15 »
Малко и за предложението да разкажа:
Преди две години бяхме отново на морето, беше решил да ме изненада с романтичен уикенд. Да ви споделя, аз съм доста глезена, често ми прави изненади, жестове, а да не говорим, че вкъщи се включва във всяка дейност, при нас няма мъжка и женска работа. Та отиваме едната сутрин на плажа /моето любимо място/ и той се сеща, че бил забравил нещо в колата и уж да го вземе - изчезва за 10 мин... Аз си седя и се чудя какво става, а той пристига и след известно време изважда кутийка от джоба си и аз
а той задава решаващия въпрос
Отговора беше ясен на момента
Милия специално планирал почивка, за да ми предложи там, където започна връзката ни
Но после разбрахме за появата на малкия човек и решихме да изчакаме със сватбата докато поотрасне. Та така преди година получих изненадващо второ романтично предложение и подготовката официално започна
Извинете за дългите постове, но за някои неща е трудно да си кратък
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #16 -:
юли 09, 2013, 12:24:52 »
Много сладка история
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #17 -:
юли 09, 2013, 16:41:28 »
Много хубава история си имате!
Надявам се да имате и една също толкова хубава сватба!
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #18 -:
юли 09, 2013, 17:36:16 »
Алл, каква романтика
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #19 -:
юли 09, 2013, 18:56:02 »
Честита темичка!
Много романтична история! Виждам, че си на финала на подготовката и ти пожелавам един незабравим приказен ден, който да е началото на една нова още по-прекрасна глава от вашата приказка!
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #20 -:
юли 10, 2013, 08:10:24 »
Добро утро! Отново ви благодаря
Да ви се похваля отметнах още 1-2 зазадчки вчера.
Взех кутия за подаръците, на която смятам да вържа една панделка само и да направя отвор за пликовете. Също така поръчахме меденките- подаръчета за гостите /снимки ще кача в галерията/, а днес ще трябва да се реши и въпроса с моя букет и декорацията за колата.
По темата с разпределението на задачите към близки, определено е необходимо. Смятам след като приключа с покупките на останалите неща да се захвана и с това, както и със списъка със задачи на шаферките. Вие какво смятате да им възложите или сте възлагали освен почерпката пред ритуалната, после съдействие с цветята и в ресторанта евентуално помощ при настаняването на гостите? Защото мисля, мисля и сякаш нещо изпускам
Също така ме мъчат и бутониерите, дали да са естествени или не... Как мислите? И само за родители и кумове + гривни за шаферките достатъччно ли е?
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #21 -:
юли 10, 2013, 08:20:28 »
Моите шаферки ще ми помагат и с раздаването на подаръчетата по време на наздравицата ( не знам ти как си го предвидила това); мисля да ги накарам и леко да напомнят на гостите да пишат в книгата за пожелания- това също можеш да го добавиш към задълженията им, ако имате такава.
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #22 -:
юли 10, 2013, 08:35:20 »
Ами за подаръчетата пак е дилема как да процедираме. От една страна си мисля, че е добре да ги раздаваме също при наздравицата и тук те да се включат. От друга се чудя дали да не са подредени на масите при влизане на гостите.. защото въпроса със съхранението е малко сложен. Фонданът е мек и ако не са подредени специфично декорацията по тях се мачка... Вчера бях взела да покажа на майка ми няколко и по невнимание в чантата ми се бяха смачкали 1-2 рози..
ПП: Качих снимки на подаръчетата в галерията, като ще са опаковани в прозрачни пликчета с панделка
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #23 -:
юли 10, 2013, 08:42:18 »
Имаш още малко време да помислиш как точно ще се случат нещата. Гледай и на вас да ви е удобно
А иначе сладките са много симпатични и изглеждат вкусни.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #24 -:
юли 10, 2013, 08:42:26 »
Честита тема! Бъди щастлива и се наслаждавай на всеки миг!
Сладките са страхотни! Нашите също бях с фондан, но не ми се стори толкова мек, не е нормално... Възможно е топлото време навън да не им влияе добре.
Когато пристигнаха опаковани с целофан и панделка ги сложих в голяма кошница. Тъй като не са тежки нямаше никакви произшествия с цветлетата
Не ги мисли толкова!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #25 -:
юли 10, 2013, 09:28:33 »
Привет и от мен
Много романтична история
Подаръчетата много ми харсват, миналато година сестра ми беше на сватна и подаръчетата бяха същите формички, но много по скучни. Вашите са много интересни - имат и цвят, и перлички, и релефни цветчета
Аз сега видях и поканите и те също са много романтични.
А каква ще е ролята на малката ви госпожица на сватбата?
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #26 -:
юли 10, 2013, 09:51:16 »
Josephine®
наистина е странна мекотата на фондана, но пък съм приятно изненадана от друга страна, защото очаквах твърдост, понеже съм яла някои доста твърди. Вероятно причината е температурата наистина.
pandapanda
роклятите шаферки / моята госпожица и племенницата ми на 1г./ са в унисон с тези на големите - много сходен цвят, само отдолу майка ми направи лека корекция и сега рокличките са тип балон. Това беше първоначалния вид
:
roklq_6aferki_mini.jpg
(22.87 KB, 300x400 - видяно 2759 пъти.)
«
Последна редакция: юли 10, 2013, 09:56:03 от Euphoria
»
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #27 -:
юли 10, 2013, 10:39:28 »
Цитат на: Euphoria в юли 10, 2013, 08:10:24
Също така ме мъчат и бутониерите, дали да са естествени или не... Как мислите? И само за родители и кумове + гривни за шаферките достатъччно ли е?
Първо честита тема, Euphoria! Изглеждаш ми доста организирана, така че предполагам, че напрежението при теб ще бъде сведено до минимум!
Отсносно бутониерите какво направих аз за моята сватба - бяха всичките от свежи цветя, разбира се към края на вечерта някои от тях вече бяха клюмнали, но е неизбежно... от друга страна обаче изглеждат много по-красиво от изкуствените и според мен лично си заслужава. Аз бях поръчала за големите шаферки - предпочетоха такива за в косите, защото пък и букети им бях поръчала и за да не се "блъскат", за кумовете, за родителите, за братя/сестри - за ревера. За китката никой не пожела в крайна сметка. Получиха се прекрасни и според мен бяха напълно достатъчни да отличат най-близките гости. Някои хора предпочитат да раздават бутониери на всичките си гости, аз лично предпочетох само на най-близките
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #28 -:
юли 10, 2013, 13:33:24 »
Определено ще са само за най-близките. Едно време всички се закичваха помня, но сега съм решила да не е така.
Ще ви покажа бутониерите между които се колебая като цветовете са корал и зелено. Тази от последната снимка съответно бъде в нужния цвят. Общо взето вариантите са живо цвете, нещо нестандартно или силиконовите рози...
grooms-boutonniere-th.jpg
(16.17 KB, 250x250 - видяно 2705 пъти.)
«
Последна редакция: юли 10, 2013, 13:34:58 от Euphoria
»
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #29 -:
юли 10, 2013, 13:35:27 »
Втори вариант, който ми се струва много свеж. Единствено гривните за шаферките ще са малка дилема, за да са в унисон... Може би цвете и пера..
il_570xN.302987569.jpg
(73.18 KB, 550x500 - видяно 407 пъти.)
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6