Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 18:13:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ - 14-та част  (Прочетена 151756 пъти)

ona_neg
Гост
« Отговор #360 -: март 08, 2014, 23:23:03 »

Blackisback, дай координати на печатницата?
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: март 09, 2014, 09:57:10 »

Не е печатница. Сайтът е за хоби материали и предлагат печати по индивидуален проект. Това е:
http://migito.com/

Печатът е силиконово късче с релеф (надписът, картинката), което от едната страна е с лепило. Лепи се на акрилено блокче. Купува се мастило, което е на тампон. То е стотинки. И се слагат печатите.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: март 13, 2014, 13:35:35 »

blackisback браво на  теб:))обещала  си ми  да  ги видя:)  Дай поне  една  обща  снимка на  целия  джангър:))
Активен
glory_day
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #363 -: март 13, 2014, 13:37:18 »

Здравейте, аз се занимавам с изработка на сватбени покани. Ако мога да ви бъда полезна, пишете! smile
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: март 13, 2014, 14:45:47 »

blackisback браво на  теб:))обещала  си ми  да  ги видя:)  Дай поне  една  обща  снимка на  целия  джангър:))

Ох, то джангърът е в работата biggrin не е около сватбените дреболийки. Събота ще правя бутониерите и направо ще ти пратя във фб и поканите, и текстът им, и късметчетата, и бутониерите smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: март 13, 2014, 15:00:21 »

юпиии.... А  относно  работата,ако е  много  джангър,направи  го  още по-голям  джангър:)) blum
Активен
vilinki
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #366 -: март 13, 2014, 16:17:13 »

Здравейте момичета,

Реших и аз да се включа в темата. Поканите реших да си направя сама. Дълго търсих и избирах и в крайна сметка нищо не ми хареса от готовите варианти, а тези които ми харесаха бяха с много сериозни цени smile
Реших - смело напред да търся материали и да се хващам на работа. Картони, лентички, оризова хартия smile Една приятелка също ми помогна с разни къдрави ножички, поръчах си печат с надпис "Покана" и се захванах за работа. Отне ми доста време, но мисля, че резултатът се получи добър. Ето ги и моите покани:
Активен
Mimka87
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #367 -: март 16, 2014, 18:46:05 »

Здравейте,

аз също сама си направих покана, но е електронна. Ще пращаме по е-мейл, само на най-близките ще направим хартиени. Така или иначе е важно да се знае кога и къде е празненството, пък и нямаме възможност да се видим с всички гости.
От тук я избрах, не съм я плащала, а направих скриншот - и после paint.
www.vistaprint.com Стана супер smile
Дано да съм била полезна. Има доста хубави модели, само текста се сменя и датата.
heart

Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163

« Отговор #368 -: март 16, 2014, 20:25:14 »

Здравейте момичета,

Реших и аз да се включа в темата. Поканите реших да си направя сама. Дълго търсих и избирах и в крайна сметка нищо не ми хареса от готовите варианти, а тези които ми харесаха бяха с много сериозни цени smile
Реших - смело напред да търся материали и да се хващам на работа. Картони, лентички, оризова хартия smile Една приятелка също ми помогна с разни къдрави ножички, поръчах си печат с надпис "Покана" и се захванах за работа. Отне ми доста време, но мисля, че резултатът се получи добър. Ето ги и моите покани:

Супер си се справила! Браво! Супер е, че влагаш от себе си в подготовката! Успех!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #369 -: март 24, 2014, 14:30:32 »

Дамиии, дайте ми идея от къде да поръчам восъчен печат. Пробвах на няколко места - аз ли не знам как да обяснявам или те не ме разбират не знам.

Трябва ми печат, с които да запечатаме поканите. Чисто и просто две метални букви в кръгче, и пръчка восък.

На половината места не ме разбират въобще за какво говоря и ми пращат цени за обикновени печати, а на другите ми обявяват баснословни цени за изготвянето.

В ей този сайт, за ей тоз печат http://www.bggift.com/2946_Комплект-печат-C.html искат 16 лв.

За същия с две букви не с една искат 95лв???? Аз ли съм идиот или това не е много нормално?

Моля ви се кажете от къде да го поръчам , и ако имате инфо какви пари е нормано да струва? До колкото разбрах, трябва просто да е метален. Не ми трябват никакви орнаменти които усложняват... това са две букви... кое му е толкова сложното...
 cray cray cray cray cray

Помагайте, че почвам да откачам sad
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: март 24, 2014, 14:52:01 »

Дамиии, дайте ми идея от къде да поръчам восъчен печат. Пробвах на няколко места - аз ли не знам как да обяснявам или те не ме разбират не знам.

Трябва ми печат, с които да запечатаме поканите. Чисто и просто две метални букви в кръгче, и пръчка восък.

На половината места не ме разбират въобще за какво говоря и ми пращат цени за обикновени печати, а на другите ми обявяват баснословни цени за изготвянето.

В ей този сайт, за ей тоз печат http://www.bggift.com/2946_Комплект-печат-C.html искат 16 лв.

За същия с две букви не с една искат 95лв???? Аз ли съм идиот или това не е много нормално?

Моля ви се кажете от къде да го поръчам , и ако имате инфо какви пари е нормано да струва? До колкото разбрах, трябва просто да е метален. Не ми трябват никакви орнаменти които усложняват... това са две букви... кое му е толкова сложното...
 cray cray cray cray cray

Помагайте, че почвам да откачам sad

На повечето места са стандартни матрици. Пластмасовите, които са с тампон са по- евтини. Ако искаш метален , трябва да се направи шаблон, който оскъпява всичко...
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #371 -: март 24, 2014, 15:08:38 »

A пластмасово става ли за восък? Няма ли да се разтопи?
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #372 -: март 24, 2014, 15:12:36 »

Миленката, не си се объркала, такива са цените. Нормално е нещо готово, както в случая печатите от 16 лв да са по-евтини, защото се произвеждат в големи количества, както е казала Съншайн. А ако искаш да ти направят персонализиран печат в единична бройка само за теб цената е съвсем друга. Трябва да се изготви клише, което се гравира, но не може да е от какъвто и да е метал, доколкото знам от месинг трябва да е. Това също оскъпява, както и размера на самата плочка. Не искам да те разстройвам, но дори да решиш да си поръчаш такова нещо, имай предвид, че е голяма играчка после с восъка. Ние сме си правили фирмени сертификати с такъв печат и беше голямо мазало. Предвиди си доста бройки покани в повече, защото доста ще отидат в кофата.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #373 -: март 24, 2014, 16:09:12 »

Ясно.. ами ще ровя и ще търся пък ще видим.

От една от фирмите ми отговориха, че предлагат восъчни печати от твърд фотополимер на DUPONT, като заместител на метала. Предложиха ми да отида и да изпробвам , за да видя как изглежда. Цената е много хубава(30 лв за 30мм диаметър), но не знам какво ще представлява. Като проверя ще пиша
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: март 24, 2014, 23:23:00 »

сетих се  за нещо,едно  време  така  правихме  печати като  деца,метални  букви със  вашите  инициали и да  ги прикрепиш към  блокче,което да  ги  държи.Дали няма да  стане?
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: