Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:55:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ - 14-та част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ - 14-та част (Прочетена 151902 пъти)
ona_neg
Гост
Re:СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ - 14-та част
«
Отговор #360 -:
март 08, 2014, 23:23:03 »
Blackisback, дай координати на печатницата?
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #361 -:
март 09, 2014, 09:57:10 »
Не е печатница. Сайтът е за хоби материали и предлагат печати по индивидуален проект. Това е:
http://migito.com/
Печатът е силиконово късче с релеф (надписът, картинката), което от едната страна е с лепило. Лепи се на акрилено блокче. Купува се мастило, което е на тампон. То е стотинки. И се слагат печатите.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #362 -:
март 13, 2014, 13:35:35 »
blackisback браво на теб:))обещала си ми да ги видя:) Дай поне една обща снимка на целия джангър:))
Активен
glory_day
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #363 -:
март 13, 2014, 13:37:18 »
Здравейте, аз се занимавам с изработка на сватбени покани. Ако мога да ви бъда полезна, пишете!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #364 -:
март 13, 2014, 14:45:47 »
Цитат на: bamce в март 13, 2014, 13:35:35
blackisback браво на теб:))обещала си ми да ги видя:) Дай поне една обща снимка на целия джангър:))
Ох, то джангърът е в работата
не е около сватбените дреболийки. Събота ще правя бутониерите и направо ще ти пратя във фб и поканите, и текстът им, и късметчетата, и бутониерите
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #365 -:
март 13, 2014, 15:00:21 »
юпиии.... А относно работата,ако е много джангър,направи го още по-голям джангър:))
Активен
vilinki
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #366 -:
март 13, 2014, 16:17:13 »
Здравейте момичета,
Реших и аз да се включа в темата. Поканите реших да си направя сама. Дълго търсих и избирах и в крайна сметка нищо не ми хареса от готовите варианти, а тези които ми харесаха бяха с много сериозни цени
Реших - смело напред да търся материали и да се хващам на работа. Картони, лентички, оризова хартия
Една приятелка също ми помогна с разни къдрави ножички, поръчах си печат с надпис "Покана" и се захванах за работа. Отне ми доста време, но мисля, че резултатът се получи добър. Ето ги и моите покани:
Активен
Mimka87
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #367 -:
март 16, 2014, 18:46:05 »
Здравейте,
аз също сама си направих покана, но е електронна. Ще пращаме по е-мейл, само на най-близките ще направим хартиени. Така или иначе е важно да се знае кога и къде е празненството, пък и нямаме възможност да се видим с всички гости.
От тук я избрах, не съм я плащала, а направих скриншот - и после paint.
www.vistaprint.com
Стана супер
Дано да съм била полезна. Има доста хубави модели, само текста се сменя и датата.
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #368 -:
март 16, 2014, 20:25:14 »
Цитат на: vilinki в март 13, 2014, 16:17:13
Здравейте момичета,
Реших и аз да се включа в темата. Поканите реших да си направя сама. Дълго търсих и избирах и в крайна сметка нищо не ми хареса от готовите варианти, а тези които ми харесаха бяха с много сериозни цени
Реших - смело напред да търся материали и да се хващам на работа. Картони, лентички, оризова хартия
Една приятелка също ми помогна с разни къдрави ножички, поръчах си печат с надпис "Покана" и се захванах за работа. Отне ми доста време, но мисля, че резултатът се получи добър. Ето ги и моите покани:
Супер си се справила! Браво! Супер е, че влагаш от себе си в подготовката! Успех!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #369 -:
март 24, 2014, 14:30:32 »
Дамиии, дайте ми идея от къде да поръчам восъчен печат. Пробвах на няколко места - аз ли не знам как да обяснявам или те не ме разбират не знам.
Трябва ми печат, с които да запечатаме поканите. Чисто и просто две метални букви в кръгче, и пръчка восък.
На половината места не ме разбират въобще за какво говоря и ми пращат цени за обикновени печати, а на другите ми обявяват баснословни цени за изготвянето.
В ей този сайт, за ей тоз печат
http://www.bggift.com/2946_
Комплект-печат-C.html искат 16 лв.
За същия с две букви не с една искат 95лв???? Аз ли съм идиот или това не е много нормално?
Моля ви се кажете от къде да го поръчам , и ако имате инфо какви пари е нормано да струва? До колкото разбрах, трябва просто да е метален. Не ми трябват никакви орнаменти които усложняват... това са две букви... кое му е толкова сложното...
Помагайте, че почвам да откачам
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #370 -:
март 24, 2014, 14:52:01 »
Цитат на: milenkata в март 24, 2014, 14:30:32
Дамиии, дайте ми идея от къде да поръчам восъчен печат. Пробвах на няколко места - аз ли не знам как да обяснявам или те не ме разбират не знам.
Трябва ми печат, с които да запечатаме поканите. Чисто и просто две метални букви в кръгче, и пръчка восък.
На половината места не ме разбират въобще за какво говоря и ми пращат цени за обикновени печати, а на другите ми обявяват баснословни цени за изготвянето.
В ей този сайт, за ей тоз печат
http://www.bggift.com/2946_
Комплект-печат-C.html искат 16 лв.
За същия с две букви не с една искат 95лв???? Аз ли съм идиот или това не е много нормално?
Моля ви се кажете от къде да го поръчам , и ако имате инфо какви пари е нормано да струва? До колкото разбрах, трябва просто да е метален. Не ми трябват никакви орнаменти които усложняват... това са две букви... кое му е толкова сложното...
Помагайте, че почвам да откачам
На повечето места са стандартни матрици. Пластмасовите, които са с тампон са по- евтини. Ако искаш метален , трябва да се направи шаблон, който оскъпява всичко...
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #371 -:
март 24, 2014, 15:08:38 »
A пластмасово става ли за восък? Няма ли да се разтопи?
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
«
Отговор #372 -:
март 24, 2014, 15:12:36 »
Миленката, не си се объркала, такива са цените. Нормално е нещо готово, както в случая печатите от 16 лв да са по-евтини, защото се произвеждат в големи количества, както е казала Съншайн. А ако искаш да ти направят персонализиран печат в единична бройка само за теб цената е съвсем друга. Трябва да се изготви клише, което се гравира, но не може да е от какъвто и да е метал, доколкото знам от месинг трябва да е. Това също оскъпява, както и размера на самата плочка. Не искам да те разстройвам, но дори да решиш да си поръчаш такова нещо, имай предвид, че е голяма играчка после с восъка. Ние сме си правили фирмени сертификати с такъв печат и беше голямо мазало. Предвиди си доста бройки покани в повече, защото доста ще отидат в кофата.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #373 -:
март 24, 2014, 16:09:12 »
Ясно.. ами ще ровя и ще търся пък ще видим.
От една от фирмите ми отговориха, че предлагат восъчни печати от твърд фотополимер на DUPONT, като заместител на метала. Предложиха ми да отида и да изпробвам , за да видя как изглежда. Цената е много хубава(30 лв за 30мм диаметър), но не знам какво ще представлява. Като проверя ще пиша
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #374 -:
март 24, 2014, 23:23:00 »
сетих се за нещо,едно време така правихме печати като деца,метални букви със вашите инициали и да ги прикрепиш към блокче,което да ги държи.Дали няма да стане?
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...