Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:44:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ - 14-та част  (Прочетена 151881 пъти)

dementia
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #345 -: февруари 27, 2014, 17:34:15 »

този сайт е страхотен,а цените са доста добри.Аз последно време попадам само на покани ,които най евтините са по- 2-3 лв. Ако някой друг има такива със по-нормални цени моля да ми прати че вече се побърквам  crazy
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: февруари 27, 2014, 17:37:33 »

Разберете дали някой е поръчвал покани от сайта и дали е доволен. Тези покани според мен са на твърде ниски цени. Да не се окаже, че картон или нещо друго не им е наред  nea
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #347 -: февруари 27, 2014, 17:39:48 »

този сайт е страхотен,а цените са доста добри.Аз последно време попадам само на покани ,които най евтините са по- 2-3 лв. Ако някой друг има такива със по-нормални цени моля да ми прати че вече се побърквам  crazy
Проверявала ли си колко ще ти излезе в печатница да ти ги направят? Нашите ще са така, ще им покажа снимка какво искаме и ще го направят. Но не мога да ти кажа цената, защото човека, който ще не ги прави е приятел на годеника ми и ще си платим само материалите. Но все си мисля, че в магазините слагат надценки и в печатница ще ти излезе по-евтино....  Good luck
Активен
dementia
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #348 -: февруари 27, 2014, 17:47:04 »

Ами все още не съм питала,понеже сватбата е септември и за сега само набелязвам модели,сайтове и идеи за да съм подготвена когато имам вече точните часове и направо да отида и да ми ги направят но ще се поразтърся и за печатница,че това не ми е хрумвало като вариант.Благодаря ти!
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: март 02, 2014, 22:08:47 »

Нашите покани са готови и дадохме вече няколко само на най-близките ни хора за сега.  danceg
Те са тип пъзел от 6 части. Не е сложно да се сглобят. Това не е финалният вариант. Показвам пробен вариант. Тези линии по края на поканите реално ги няма.
« Последна редакция: март 02, 2014, 22:10:49 от crazynelly » Активен
bulka93
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #350 -: март 02, 2014, 23:26:57 »

crazynelly много интересни и оригинални покани,станали са страхотни smile
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #351 -: март 03, 2014, 15:37:10 »

Здравейте,
аз моите пликове за покани реших да ги запечатам с восъчен печат с нашите инициали и въпроса ми е дали някой от Вас е правил нещо подобно? И имате ли представа една пръчка с восък за пистолет за колко печата стига понеже трябва да си поръчам восък и  да преценя горе долу колко пръчки ще ми трябват?
Активен
mimi
Ентусиаст
**
Публикации: 123

« Отговор #352 -: март 04, 2014, 21:39:41 »

Ами все още не съм питала,понеже сватбата е септември и за сега само набелязвам модели,сайтове и идеи за да съм подготвена когато имам вече точните часове и направо да отида и да ми ги направят но ще се поразтърся и за печатница,че това не ми е хрумвало като вариант.Благодаря ти!

в печатница само много бройки се правят
отиди в рекламно студио
правят най- малко 4 броя

извинете, че се намесвам работя в такова студио затова 
Активен
ona_neg
Гост
« Отговор #353 -: март 05, 2014, 10:54:45 »

Включвам се и аз. Спряла съм се на модел, който видях в първите части на форума. Предстои ми трудоемка изработка (мисля да ги направя сама)  good
 сватбата е през септември и все си казвам, че има време, но скоро щя трябва да започна да се оглеждам за материали twohearts
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: март 08, 2014, 09:31:20 »

Какви са?

Нашите покани са вече готови. Много съм доволна, че реших да ги направя сама. Станаха уникални, беше ми голям кеф да си ги правя и излязоха...47ст. бройката biggrin
Активен
LoveMeAgain
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #355 -: март 08, 2014, 12:16:13 »

И аз съм решила сама да си правя поканите. Не защото ще ми излезе по-евтино, а защото обичам да майсторя и ще ми е много приятно сама да си ги направя. Обаче започвам малко да се паникьосвам, защото нямаме много време - трябваше вече да раздаваме, а дори не мога да ги почна още, защото нищо не е фиксирано от програмата. shok
Активен
ona_neg
Гост
« Отговор #356 -: март 08, 2014, 13:53:33 »

Какви са?

Нашите покани са вече готови. Много съм доволна, че реших да ги направя сама. Станаха уникални, беше ми голям кеф да си ги правя и излязоха...47ст. бройката biggrin

http://svatbenipokani.eu/images/zlatna%20pokana%20s%20iniciali%20i%20pandelka.jpg на това съм се спряла

Твоите какви са?
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #357 -: март 08, 2014, 17:12:53 »

http://svatbenipokani.eu/images/zlatna%20pokana%20s%20iniciali%20i%20pandelka.jpg на това съм се спряла

Твоите какви са?
Много са красиви! Как смяташ да направиш буквите над дантелата? Идеята да си ги направиш сама ми се струва интересна smile Аз много обичам да правя разни неща, дори част от украса за ресторанта ще си я направя аз =)  danceg
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: март 08, 2014, 22:14:08 »

Показвала съм ги на предишните страници. Ето ги
http://prikachi.com/images/628/6933628c.jpg
Общо взето са подобни.

Инициалите могат да се направят с печат. Има един сайт, в който могат да се поръчат. Даже в момента водя кореспонденция с жената от сайта. Те са силиконови, лепят се на акрилено блокче и се топват в мастило. Текстът "Покана" на нашите покани са на този принцип.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: март 08, 2014, 22:25:19 »

И нашите покани са подобни и си ги правих сама smile
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: