Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 23:29:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНИТЕ ПОКАНИ - 14-та част  (Прочетена 151849 пъти)

kareliaa
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #330 -: февруари 20, 2014, 00:34:23 »

Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си поръчам брошки за поканите , някъде по напред имаше показано нещо подобно. Става въпрос за захващане на една панделка по средата. Аз ще си правя сама само кутииите, защото искаме свитъци и ми си струва подходящох да лъдат в кутия, обаче не и за 3 лева бройката. Ако някой има идея къде се продават такива неща по-възможност онлайн и от бг сайтове, защото бързам и нямам много време за доставка ще съм мноооого благодарна!
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163

« Отговор #331 -: февруари 20, 2014, 17:03:46 »

Ще се радвам, ако споделиш как ще правиш кутиите. За брошки от България не мога да помогна. Аз поръчвах моите от алиекспрес. Малки са, спец. за покани, без игличка отзад, използва се лепило за поставянето им, аз ще ги слагам с горещ силикон. Работния им вариант е ето това:

Поканата ще бъде напечатана на луксозна хартия, сега съм пъхнала просто един бял лист за показно. Какво мислите?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 20, 2014, 17:42:57 »

На мен определено ми харесва много  Bravo Обичам покани с дантела и брошка. Поздравление за избора!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 20, 2014, 20:43:07 »

Shide поканите са интересни и е най-важно ти да си ги харесваш, но на мен ми идват малко в повече защото имаш хартия с пънч и дантела и панделка и брошка.
Аз лично бих експерименрирала с по-малко елементи, зашото харесвам по-евтини неща.
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**

« Отговор #334 -: февруари 20, 2014, 21:14:27 »

Поканите ти са страхотни, много по-добро изпълнение в сравнение с много от предлаганите по магазините. Искрени поздравления  Bravo !!!
Иначе в из нета намерих шаблони http://www.usmihnatden.com/2012/11/blog-post_7.html
тези са доста по-лесни за изпълнение, а и са красиви в зависимост от вкуса на всеки разбира се!
Иначе аз направих този вариант, горе в дясно на прикачения файл по-долу. Ако си по-добра в чертаенето променяш мащаба и става лесно, но при условие, че работя прецених, че няма да имам физическата възможност да направя за около 2 седмици 70 кутии. Най-вероятно ще търся друго решение, защото свитък без кутия на мен не ми харесва, ако имате идеи - отворена съм към предложения!

* Untitledaa.png (75.54 KB, 450x340 - видяно 469 пъти.)
Активен
nelieli
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #335 -: февруари 20, 2014, 23:23:42 »

Има и една в страницата във фейса- с черна панделка и прозорче с пвц.
Активен
nelieli
Новак
*

« Отговор #336 -: февруари 20, 2014, 23:37:40 »

Здравейте, някой може ли да ми каже от къде мога да си поръчам брошки за поканите , някъде по напред имаше показано нещо подобно. Става въпрос за захващане на една панделка по средата. Аз ще си правя сама само кутииите, защото искаме свитъци и ми си струва подходящох да лъдат в кутия, обаче не и за 3 лева бройката. Ако някой има идея къде се продават такива неща по-възможност онлайн и от бг сайтове, защото бързам и нямам много време за доставка ще съм мноооого благодарна!
[/quote

За брошки, пробвай с ефектни копчета!!! Има едни много яки, незнам за цени, но знам че има и по 18.00 лв. За три броя. Можете да разберете че наистина са готини.
Активен
pokana_net
Новак
*

Покани за всеки повод www.pokana.net

« Отговор #337 -: февруари 21, 2014, 00:06:55 »

Shide, поканата е хубава, но има доста елементи. Споделям мнението на госпожица, с изключение на израза "по-евтино". По-изчистено и семпло не винаги означава по-евтино, а много често е по-изискано и стилно. Опитай (освен ако не държиш много на нея) да махнеш дантелата - изрязания с пънч картон сам по себе си стои като дантела. Аз бих оставила малко по-дълги краищата на панделката, мисля че ще е по-добре.
Активен
nelieli
Новак
*

« Отговор #338 -: февруари 21, 2014, 08:27:05 »

Ето за такива кутийки исках да ти кажа.

* vetrolo s kutia qerno.jpg (45.66 KB, 998x478 - видяно 405 пъти.)
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 21, 2014, 09:35:47 »

:offtopic:Имала съм предвид по - семпло,  а защо дъм написала евтино е мистерия. ..
Ако приемяш съвети,  аз също бих махнала дантелата и бих сложила бяла или кремава панделка (каквато ти е роклята),  но не вързана на панделка,  а само прътенче/лентичка от нея (дано ме разбра).
Ако си държиш на елементите,  просто опитяй една без да пъчваш лилавият картон и панделката вместо завързана да е само лентичка smile
Но пак казвам най-важно е ти да я харесаш,  хората имат различни вкусове,  а само ти ще си я гледаш цял живот!
« Последна редакция: февруари 21, 2014, 09:44:40 от госпожица » Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 21, 2014, 16:45:01 »

На мен също ми харесват поканите в този им вид. good
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163

« Отговор #341 -: февруари 21, 2014, 22:41:09 »

Благодаря Ви за отговорите, момичета! lol Ще поекспериментирам и ще ви покажа lol Ххх
Активен
kareliaa
Ентусиаст
**

« Отговор #342 -: февруари 26, 2014, 18:00:29 »

Идея от къде мога да се сдобия с пликове за поканите ?
По възможност цветни ?
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 26, 2014, 21:03:20 »

kareliaa, питай в някоя книжарница дали не могат да ти доставят. В моя квартал има една книжарничка, чиято собственичка носи разни интересни неща от борсите, като я помоля.
Активен
Shaiya
Сватбар
Публикации: 256

« Отговор #344 -: февруари 26, 2014, 23:03:38 »

В този сайт има доста предложения. Аз харесвам много тези две:

Сватбена покана # 09
http://www.svatba-bg.info/shop-menu.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1244&category_id=40

Сватбена покана папирус # 23
http://www.svatba-bg.info/shop-menu.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1405&category_id=40
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: