Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 09:19:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 13 та част  (Прочетена 160348 пъти)

elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 12, 2013, 10:02:34 »

tatqna_dr много са хубави!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 12, 2013, 15:48:07 »

tatqna_dr честити да са ви и със здраве да си ги носите!
Активен
debora
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #62 -: август 13, 2013, 12:45:26 »

Извинявайте, че нахлувам така в темата, но може би ще бъда полезна на някого. Ние се оженихме преди 2 години, тогава си купихме халките от Сватбен център "София" и много си ги харесвах. Сега обаче, след 2 години, моята халка ми стана голяма, а на съпруга ми му стана малка. И понеже старите не можеха да се коригират, решихме да си направим нови класически халки. Направихме ги в "Ювел" и ни ги направиха за 3 дни-ние отидохме в понеделник след обяд и в четвъртък по обяд ми се обадиха, че са готови. 18 лева струваше изработката на 1г злато за класическите халки, като ние си дадохме старите халки и доплатихме само изработката. Надявам се да бъда полезна  good.
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 13, 2013, 14:04:24 »

Благодаря ви момичета  kiss2 Утре е денят на подписването и ще ги сложим. Нямам търпение да ги видя вече на ръката  yahoo
Активен
angelova_29
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #64 -: август 13, 2013, 14:10:44 »

Аз мога също да дам един съвет. След предложението, първата покупка, която направихме бяха халките, не мога да ви кажа, защо. Може би, защото имахме злато и си харесах модел веднага. За кратко отслабнах с много килограми и сега ми е голяма:(
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #65 -: август 13, 2013, 20:46:04 »

Благодаря ви момичета  kiss2 Утре е денят на подписването и ще ги сложим. Нямам търпение да ги видя вече на ръката  yahoo

Bravo give_rose yahoo danceg
Активен
Maggie
Регистриран

Публикации: 2

Датата е 29,09,2013

« Отговор #66 -: август 15, 2013, 08:24:06 »

Здравейте момичета,
ние си поръчахме халките във вторник, и ще са готори до края на месеца, ще пусна снимка smile
Поръчахме ги при мой приятел бижутер в Пловдив Добромир Челебиев - ателието му е в капана точно до салон Арлет.
Много мислене му хвърлих но накрая се спряхме на вариант  бяла и жълто злато, мат.
Доволна съм страшно от отношеннието им и ще видим какъв ще е крайния резултат.
В услугата влиза и безплатно ръчно гравиране  Bravo
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #67 -: август 20, 2013, 12:43:55 »

Здравейте и от мен!

Ние горе-долу си избрахме модел. Сега остава да решим бяло или жълто злато. Аз по принцип нося сребро и ако изберем жълто това означава да си нося само халката.

Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 20, 2013, 14:07:12 »

Здравейте и от мен!
Ние горе-долу си избрахме модел. Сега остава да решим бяло или жълто злато. Аз по принцип нося сребро и ако изберем жълто това означава да си нося само халката.

Аз преди носех основно жълто злато. Последните 2-3 години минах на сребро.
Ние решихме да си ги направим халките от бяло злато, а ако един ден реша отново да си нося бижутата от жълто злато хич няма да ми пука, че халката и годежния са от бяло.

Вие може да се спрете на комбинация от бяло и жълто, ако модела позволява.
На мъжът ти какви са предпочитанията? Носи ли ланец например, сребърен, златен?
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #69 -: август 20, 2013, 14:42:17 »

Мъжът ми не носи никакви бижута. Годежният ми пръстен е от бяло злато, а за моделите от бяло и жълто се отказахме, тъй като при тях има проблем с разширяването след това. Може би бялото е най-добрият вариант за нас.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 20, 2013, 14:56:50 »

В такъв случай и според мен най-добрия вариант е бялото злато.
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 21, 2013, 10:43:44 »

и ние вече от вчера  си имаме  халки-снимки в албума :)Мн си ги харесвам и още немога да им се нарадвам  smile
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 21, 2013, 12:04:41 »

Мъжът ми не носи никакви бижута. Годежният ми пръстен е от бяло злато, а за моделите от бяло и жълто се отказахме, тъй като при тях има проблем с разширяването след това. Може би бялото е най-добрият вариант за нас.
и ние се бяхме спрели на изистени -от бяло злато. ММ искаше да са максимално ненатрапчиви ( той не носи и никога не е носил никакви бижута).
Но накрая се върнахме от магазина с халки- жълто злато- моята тъничка, да не се вижда мн мн biggrin biggrin неговата-широка- да се забелязва отдалече biggrin Традиционни, изчистени, харесва ми как седят good
Активен
merita
Сватбар
Публикации: 159

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 26, 2013, 11:48:14 »

момичета виждам че на много от вас халките са им от сара трейд. В сайта обявените цени за един пръстен ли са или за двата защото 600 лв за един ми виждат доста!!!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 26, 2013, 12:38:28 »

момичета виждам че на много от вас халките са им от сара трейд. В сайта обявените цени за един пръстен ли са или за двата защото 600 лв за един ми виждат доста!!!
бяха ми отговорили че цената е приблизитална за толкова грама. Но казаха че имат в момента в наличност много халки и грама бил от 54 лева.Което е много добре
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: