Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 09:52:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 13 та част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 13 та част (Прочетена 160457 пъти)
Gravitations
Любопитен
Публикации: 38
Re:Халките - 13 та част
«
Отговор #30 -:
юли 22, 2013, 10:58:09 »
И аз да се похваля поръчхме халките в събота и ни казаха че на 29.07 ще са готови, като гравировката е безплатна и решихме да грамиваме имената и датата, като съответно моето име на неговата халка и обратно.
Нямам търпение да си ги получим
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #31 -:
юли 22, 2013, 18:15:03 »
Аз най- накрая свалих снимките на компютъра... Та, това са нашите гравирани халки
DSC02556.JPG
(65.25 KB, 519x389 - видяно 529 пъти.)
Активен
otiroz
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #32 -:
август 01, 2013, 22:28:00 »
Момичета има ли някоя от вас,която да е със сватбени сребърни халки.Бях чула поверие,че носели нещастие за брака.Не че вярвам в такива поверия,ама в последно време съм заприличала на майка орлица - ужас
Питам понеже нещо 500 лв,определено няма да ни стигнат за халки бяло злато.А и двамата с мм не носим злато,честно казано го ненавиждам.
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #33 -:
август 02, 2013, 04:32:13 »
Не съм чувала лошо поверие за сребърните халки. Ако не обръщаш внимание на такива суеверия, няма да те застигнат.
Даже ако по принцип носите сребро халките ще ви се връзват с другите бижута. А ако искате може за някоя годишнина да си направите нови от бяло злато.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
«
Отговор #34 -:
август 02, 2013, 07:02:31 »
И аз не съм чувала за поверия, но ако продължаваш да питаш, 100% някоя роднина ще излезе с поверие
При мен почнаха, но отстъпих само отначало, после казах стига вече
Нямате ли да претопите злато? Но ако сте си решили, изберете по- лъскави и пак ще изглеждат като златни
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #35 -:
август 02, 2013, 07:24:46 »
ММ каза,че ще си носи халаката. Но за себе си не съм сигурна, понеже не обичам пръстестени на ръцете и сме купили стоманени халки. Ако си ги носим имаме си злато по принцип ще си направим. Не съм чувала сребърните халки да са на лош късмет.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
август 02, 2013, 10:41:03 »
Моята е сребърна. И аз не бях сигурна дали ще е нося и за това си избрах този по-евтин вариант. Пък и ми харесва, защото не толкова лъскава като златото.
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #37 -:
август 02, 2013, 11:13:39 »
И аз тук
Избрахме халките-
изчистени -бяло злато
. Тръгнах с идеята, че искам да са с улей и двуцветни, но моят човек искаше неговата да е абсолютно изчистена...На всичко друго казваше кич
мъже
ПОнеже имам по- тънки пръсти, ми стояха добре само по-тесни пръстени и само изчистените... та така...
Активен
otiroz
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #38 -:
август 02, 2013, 13:06:01 »
То при нас малко история с тези халки.Та на кратко заедно сме от 6 години,и съответно още на първата си взехме халки сребърни много хубави и двамата си ги носихме.Обаче аз съм голям акъл
,предупредих всички гости да си свалят всички бижута,когато отиват на плаж,ама аз защо да си сваля халката и останах без нея.
от тогава вече 2 години не нося пръстени.(извинете малко се отклоних)
Та за халките - имам два варианта
1 да си вземем за 150 лв - сребърни ,красиви халки и да си гравираме,като спестя от бюджет.Пък примерно на 10 годишнина ,когато правим църковен да си купим бяло злато
2 да дам сега 600 лв - дори не знам дали ще стигнат -да са от бяло злато,ама определено няма да са това което искам.
Ама все ми е в главата,че нали правим сватба - халки златни.На мм му е все едно,само да не е жълто злато,че да го видя с халка никога
Сори за дългия пост
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
август 02, 2013, 19:54:56 »
Според мен паладият е страхотен вариант за хората, които не държат на злато. За разлика от среброто, той е по-твърд, не се надрасква и не потъмнява. От семейството на платината е, но е по-евтин и по-лек. Хипоалергичен метал е и за разлика от бялото злато няма опастност да пожълтее и изобщо е един много добър вариант.
Активен
Pulsatorkata
Ентусиаст
«
Отговор #40 -:
август 03, 2013, 22:27:47 »
здравейте и ние днес си поръчахме халките след около 2 седмици ще са готови :)нямам търпение да си ги вземем
Активен
Antonia87
Ентусиаст
«
Отговор #41 -:
август 03, 2013, 23:41:34 »
Otiroz, според мен не би трябвало да има кой знае какво значение от какъв метал са направени халките , а по-скоро идеята в тях е самата им символика.Не се задълбочавай прекалено много , за да не се вкарваш излишно във филм и за да може изборът ви да е по-лесен.Няма смисъл да даваш повече пари в нещо , в което не си сигурна ,че ще ти харесва и ще го носиш с желание ,по -удачен ми се струва 1 вариант. И на мен тези халки и прическата са двете неща ,за които имам най-големи главоболия. За всичко друго по подготовката съм наясно какво искам.Но съм си казала ,че другата седмица вече трябва да изберем и поръчаме халките.Стискайте палци да си изберем и ние , иска ми се като я сложа на ръката ми да си кажа "Тя е " ,за сега пробването им беше безуспешно .
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
август 06, 2013, 08:44:46 »
Халките са ни готови
Звъннаха ми още в петък вечер, снощи отидохме да ги премерим. Станали са страхотни! Оставихме ги да ги гравират и днес ще мина да ги взема.
Милото е супер ентусиазиран, в магазина като я сложи и само си я гледа и се радвам. По едно време му казах "Нали знаеш, че сега трябва да я дадеш на момичето, за да ги гравират?"
Като си тръгнахме ми каза "Вече нямам търпение да си сложа халката и да не я махам никога!"
Аз бях:
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
август 06, 2013, 09:30:41 »
Цитат на: ablaze в юли 09, 2013, 13:07:35
Здравейте, нашите вече са готови и сме супер щастливи. Като пипна кутийката и ми се разтреперват ръцете, а като го сложа да го видя как стои на пръста още повече
колко ви излезнаха с изработката всичко
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #44 -:
август 06, 2013, 18:02:34 »
Ето един линк -полезен според мен - за определяне на размерите на пръстените.
http://www.nakit.bg/iframe.php?height=400&width=530
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30