Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 01:31:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на macito 13.07.2013
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на macito 13.07.2013 (Прочетена 42915 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Сватбата на macito 13.07.2013
«
Отговор #105 -:
юли 14, 2013, 14:21:41 »
Честито! Желая ви любов и разбирателство!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #106 -:
юли 14, 2013, 17:40:56 »
Сладурииии, вече съм г-жа Стоянова!!!! След един много дълъг ден днес, искам да Ви разкажа какво се случи...
Както ви бях казала, в петък вечер бяхме у дома и чакахме моят кумец - съпругът на най-добрата ми приятелка /те живеят в София/. Заспахме спокойно, на сутринта се събудихме с милото /не сме се разделяли през нощта/ и той отиде за закуски. През това време получих смс от гримьорката ми, която ми каза "събуждай се, красавици, днес е най-хубавият ден". Обажда ми се и милото през това време ми казва "Събуди Косьо, защото са му разбили предното дясно стъкло и са ровили в колата....Така започна деня - напрегнат, звънене по застрахователи... Междувременно родителите ми пристигнаха в Бургас, а ние с приятелката ми отидохме на прическа и грим.... Седнах на стола и започна приказката. Отпуснах се, тя пусна една музика релакс, забрани ми всякакви огледала и започна да ме маже...дойде и фризьорката и ме подпукаха и двете. Междувременно ми звънят видео, фото, агенция, приятели и т.н. Към 13:30 бях напълно готова и като се видях - WOW! не се познах - гримът страшно романтичен, прическата вълшебно елегантна с красива орхидея в косата и було дълго под дупето... Запътих се към нас, срещнах видеооператора, снима ме. Прибрах се - настана лудница. Затвориха милото в една стая, за да не ме вижда. Оператора отиде да снима и той как се оправя и тръгнаха към колата - накрая имахме кола
)) Bmw 7 - ма серия. готино беше.
Както и да е...започна яката лудница - дойдоха шаферките ми и както видях направих две бележки "Булките свършиха " за входната врата и "Финансова ревизия" за вратата на апартамента. фотографът дойде....
Активен
Macito
Професор
«
Отговор #107 -:
юли 14, 2013, 17:54:45 »
аз пих две уискита и дойде сърце на място....
започнаха снимки от горе през терасата, отдолу, в различн9 стаи, напред- назад. мама извади нейната лентичка "Майката на булката" и започна да прави шоу. Облякохме роклята, сложихме обеците. И кумата ми звънна,ч е тръгват...
Затвориха ме в стаята и чух клаксоните на колите /аз нямах музика за извеждане/. Започна пазаренето. Две шаферки на долната врата, две на горната, а у дома за пазене на вратата братовчед ми и кумецът.
Влезе кумата - донесе ми букета и ме забули. Подарих на малките ми шаферки букетчетата, кошничките с листенца за пред ритуална и малките чантички - тефтерчета, които ми направи момичето от Пловдив. Започнах да чувам щуреене пред вратата и по едно време любимият влезе и като ме видя.....ах, настръхвам, като ви пиша. Хвана ме и си ме вдигна на ръце
Оказа се, че са пъхали пари в обувката на малката кума /на кумовете дъщеричката
/Мама ни захрани с питка, почерпахме се малко и дружината наизлиза навън...
останахме с татко - кой каквото иска да ми разказва това бе най-съкровеният момент в цялата сватба - извеждането с кърпичка ...насълзявам се и сега
Предаде ме на кума и тръгнахме към колата - цялата махала се бе събрала /по-скоро целият център, тъй като живеем на самия център/. Чух ръкопляскания и кумът ме придружи до моето място в колата. Украсата беше
- мини орхидеи на стръкчета по предния капак. Суперскооо!!!
Тръгнахме към ритуална зала. Спряхме и изчакахме предната сватба, а през това време се снимахме с гостите. Като ме видя моята племенничка...какво да ви кажа, тя беше моето бижу - неотделно до мен през цялата вечер
Влязохме в ритуална, като кумът ме водеше, двете малки шаферки хвърляха листенца пред нас, а милият с кумата зад нас. Когато ни зададоха заветният въпрос, аз изпищях "ДААААААААААААААААААА" И залата избуха в смях. Последва и неговото "ДААААААААААААААААААА" и пак ме вдигна на ръце
)))))) Разписахме се и той ме настъпа
Активен
Macito
Професор
«
Отговор #108 -:
юли 14, 2013, 18:09:26 »
След това получихме поздравленията от гостите и тонове с цветя
Пуснахме два бели гълъба и се отправихме към фотосесия. На едно, второ, трето място. В Морската ни градина минава едно синьо влакче, поисках да го карам и шофьорът ми позволи,. Децата отзад избухнаха с това "Вижте, принцеса"
След това отидохме на плажа, на скалите, там правихме снимки. И дойде време до ресторанта. Имахме фолклорно посрещане. Влизайки в залата, малките ми шаферки носеха шлейфа на роклята ми . Когато влязох в ресторанта онемях - украсата беше най-хубавото нещо, което съм си представила. Акцент златно с прасковено. ЦветятА ухаеха на красота, спокойствие, лъчезарност и искреност, отразявайки тези чувства от очите на гостите ми. Нашите гости, насълзени. Родителите ни разплакани и малката ми племеница гушната в мен
Отвсякъде чувах колко съм прекрасна, колко е хубаво всичко. На сватбената маса имахме осветление, което създаваше царственост. Вълшебно просто! Ди Джеят беше невероятен - пусна всички наши парчета и весели гостите ни.
Играта с пиле и торта беше разкошна. Имахме представление 8 минутно от фолклорната формация, после тортата. Момичета тортата беше тази, която преди време Ma6ka публикува от ананда. Много вкусна. Хвърляхме букет, жартиер... А при жартиера да знаете как ме ухапа съпругът ми - днес имам изписани зъби и синьо наоколо - голям майтап беше. А малката, както ви казах и тя искаше да види после какво се вади изпод полата ми
)) Веселба беше!
И така, мили мои, после се веселихме свободно.
А днес, днес сякаш всичко е било един прекрасен сън и ако не са цветята у дома да ми напомнят, все още не мога да осъзная, че булката съм била аз, младоженецът е бил Иван и всичко, което се случи съм изпипала аз - до най-малкият детайл!
Само да ви кажа майтап. понеже ни е си раздадохме телефоните и парите по близки гости. Накрая се оказа, че няма с какво да си платим ресторанта
Май това беше единственият гаф на цялата сватба...Но, днес рано-рано оправихме всичко да ни е спокойно на главата
Активен
Macito
Професор
«
Отговор #109 -:
юли 14, 2013, 18:11:16 »
малко снимки...
Това е тортата ми!
1001644_507532372653666_518422662_n.jpg
(36.77 KB, 400x600 - видяно 191 пъти.)
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #110 -:
юли 14, 2013, 18:14:47 »
Macito, много весело сте си изкарали. Тортата е супер. Чакаме още снимки
Честито отново
Активен
Macito
Професор
«
Отговор #111 -:
юли 14, 2013, 18:33:04 »
Като излязат снимките, ще показвам....
Да кажа огромно благодаря на:
Агенция "Диаманти" - Бургас - сбъднаха мечтата ми в реалност! Не се усъмних нито миг в тях и те не ме разочароваха! Изслушаха всички объркани идеи, избистриха съзнанието ми за красотата и аз се оставих в техни ръце!
Ди Джей Станислав Жеков - страхотен професионалист! Пусна любимите ни песни и се веселихме от сърце! напипа настроенията, за да може залата да избухне
Фото и видеооператор: Калоян Спасов и Веско Лазаров - такива професионалисти са! Не съм видяла резултатът, но съм убедена, че ще съм
. Не бяха натрапчиве, на моменти не знаех, че са около нас. Браво!
Фолклорна формация "Месембрия" - напълниха ми очите!
Сладкарска верига "Роза" - Бургас - БРАВО - красиво, вкусно, велико!
А роклята, ах роклята.... Браво, Princess Благоевград! Направихте роклята ми мечта!!!!! И момичета, ако някой ви казва, че рокля с шлейф не е удобна - не ги слушайте - моята имаше, но танцувах цяла вечер и не се дадох на един шлейф!
Благодаря на хората, които се постараха да изглеждам като принцеса: Маникюр и педикюр - Студио Алекс
Грим - Дани Динкова от Make up - страхотна е!!!! Постигна това, за което винаги съм мечтала!
Прическа - Снежи от SG Nail Bar - Браво! Направи ми няколко пробни прически, но сватбената ме разби!!!
И момичета, благодаря на всяка една от вас, защото ми помогнахте със съвети, давахте ми утеха и бяхте винаги на линия! На изживелите своя сватбен миг казвам - разбирам Ви! А на тези от Вас, на които предстои казвам "Не се лишавайте от нищо - направете своята сватба мечта така, както вие сте си я представяли и нека никой никога не ви влияе!
Сега отивам да почивам. А междувременно във фейса вече има няколко непрофесионални снимки
«
Последна редакция: юли 14, 2013, 19:02:05 от Macito
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #112 -:
юли 14, 2013, 18:57:26 »
Видях няколко снимки
роклята ти наистина е разкошна, прическата също
прекрасна булка
Активен
Macito
Професор
«
Отговор #113 -:
юли 14, 2013, 19:00:29 »
Благодаря, мила
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #114 -:
юли 14, 2013, 19:06:17 »
Честито и мен
Бъдете много щастливи и много влюбени
А сватбения ви ден е бил като филм - малко екшън и много романтика и забавления
Активен
dezkata
Ентусиаст
«
Отговор #115 -:
юли 14, 2013, 19:15:49 »
Честито и от мен!Имали сте един страхотно приказен сватбен ден!!!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #116 -:
юли 14, 2013, 22:00:12 »
страхотна си! толкова си красива на всички снимки, а и роклята е много хубава! ще чакаме и професионалните
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #117 -:
юли 14, 2013, 22:59:22 »
Маци, едно от най-хубавите разказчета, които съм чела!
Насълзиха ми се очите и тръпки ме побиха. чувството на удовлетвореност сигурно е невероятно когато видиш, че всичките месеци на организация са си стрували...
Аз обаче не мога да видя твоите снимки във фб, ще ми напишеш ли на лични как да те намеря в него?
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #118 -:
юли 15, 2013, 07:52:51 »
честито г-жо стоянова,желая ви
най-вече здраве,семейно щастие,още повече любов, и дай боже скоро бебче да проплаче
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #119 -:
юли 15, 2013, 08:18:09 »
Честито и от мен! Пожелавам ви много здраве, щастие и взаимно разбирателство! Споделяйте радостните мигове, подкрепяйте се в трудните моменти и съградете и запазете нещо истински хубаво!
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...