Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 18, 2025, 09:35:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Най-после истинска лятна седмица! 17-23.06.  (Прочетена 19765 пъти)

dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 18, 2013, 23:13:10 »

Муунче, ама много си сладка бе!!!  give_rose
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #16 -: юни 19, 2013, 08:47:13 »

Привет, красиви дами!

Позволете днес аз да поднеса кафето. Днешната дата е специална за мен - преди две години това беше НАШИЯТ ден - шеметен, приказен, прекрасен... Пожелавам на всички слънчево настроение (и прохладна свежест  girl_wink  )

Муунче , коремчето е супер сладурско, а ти изглеждаш страхотно!! Пу-пу  smile

Още един път - много усмихнат ден, момичета!!!

* breakfast-coffee-cup-fork-jam-Favim.com-137246.jpg (25.58 KB, 450x297 - видяно 307 пъти.)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #17 -: юни 19, 2013, 09:42:18 »

Tonina , как бързо минава времето! Да сте живи и здрави, да празнувате още много годишнини!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 19, 2013, 11:13:54 »

Дзак! Girl_hide
Свекърва, може и да успея да напиша някой друг ред - пуснах я да ходи да обядва blum
Благодаря за милите думи, изчервих се blush
Честита годишнина, мила Тони! heart
Мулан, айде да ни консултираш за бебешките колички Wink blum
Целувкиии kiss2
Ако мога после пак ще дзакна blum
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #19 -: юни 19, 2013, 14:50:44 »

Здравейте, Роклииии и Момичета smile  Най-сетне се стопли това време вчера направих хубава разходка на роклята, но в офиса на климатика си е пролет и аз пак съм с панталон.

Муунче, много си хубава smile Присъединявам се към общото мнение! Като ти гледах подписа половината си я минала, честито!

Свекърва, като ставаш мома Софиянка отново, обаждай се де smile В Икеа винаги ще те заведем и без навигация!

Поздрав за всички с малко класика, останете винаги толкова чисто влюбени!
http://www.momichetataotgrada.com/article/angavirani/neshto-za-chetene/na-jena-mi
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #20 -: юни 19, 2013, 14:57:08 »

И при нас е така - навън 25 градуса, в офиса 18  pardon Навън си е за потник определено, докато вътре си е направо за вълнена блуза, с тия климатици не знаят какво правят лятото.  girl_impossible

Аз имам още 2 седмици до отпуска и моренце и броя дните вече! smile
Активен
svekarva

« Отговор #21 -: юни 20, 2013, 12:02:26 »

Привет!
Времето е обедно, мързеливо, топло и задушно, та по този повод, мисля снимката за подходяща Wink. Кой както го разбира.....
Kiwi, много обичам да ходя в София, но не обичам да ми е ограничено времето и да се съобразявам с другите около мен. Ще взема да дойда наистина сама, мерак ми е и на метрото да се возя. От Икея ме интересува сектора за бани - прегради и завеси за пространството под душа. Бяхме замислили да правим плъзгащи се врати, но ми се вижда остаряло и тежко. Сега си мокрим цялата баня и е крайно време да направим нещо.
Днес съм настроена лирично и романтично - в обедната почивка изчетох доста от любовната лирика в сайта на гражданките. Позабравила съм някои стихове, но тези, които сме учили в училище, още ги помня, даже и "Я помню..", почти до края. Ей, как са ни пълнили главите с рими. От старание да запомня текста, не съм виждала красотата на идеята и езика.

* 7290_620330131325242_389733878_n.jpg (64.73 KB, 960x600 - видяно 317 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 20, 2013, 12:09:40 »

аз обикновено съм във възторг от почти всичко до което се докопам в Икеа. Харесвам я още от първия каталог, който ми попадна и това е. Купихме си килим на бухали оттам скоро. pardon LOVING
и аз не обичам като тръгна да пътувам да се съобразявам, но скоро пак ще съм така- ще ходим на Боровец заради разни състезателни ангажименти на мъжката  роднинска част и поне през деня няма да се съобразявам с никого докато те тренират. То се е видяло че почивка като почивка няма да видим двамата заедно. имам някакви надежди за още екскурзии за септември, но пак не се знае. рано е.
приятен и умерено прохладен ден на всички!
Активен
svekarva

« Отговор #23 -: юни 20, 2013, 12:27:47 »

А стига...И такива "стикери" за нокти ли продават?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #24 -: юни 20, 2013, 12:45:48 »

Здравейте и от мен  Girl_hide
Муунче, вдъхнови ме, та може и аз да наперя скоро корема на някоя снимка. Изглеждаш страхотно, а аз като теб се нареждам на опашката за консултации за колички  drive
Свекърва, ние решихме проблема с мокренето още по време на ремонта. Направихме 1 квадрат под душа с два пръста по-ниско от останалото ниво. Купувам си завеси за баня и мога да кажа, че лесно се перат и поддържат. Поне не се налага да махам котления камък като за цял Пловдив от стъклени или плексигласови прегради.
А за ноктите на Еми само ще кажа, че ни има и тези луди, дето сами си рисуваме шантави неща по ноктите. Въпреки, че когато нарисувам нещо различно, мъжът ми мрънка - Ееее, защо не са цветя  MANICURE nea ............малее, че дълъг пост стана........
Активен
svekarva

« Отговор #25 -: юни 20, 2013, 13:11:37 »

О, простете, моля... crazy И тези са рисувани....Мустаците им са различни, поиграх си на открийте разликите. И се рисуват лесно. Еми, твоите нокти ли са, зная, че имаш такъв лак?
Alichka и аз такива завеси искам. В една от брошурите на Икеа бях видяла гумирани текстилни. Вашите от къде са? В Пловдив попадам само на готови, които са стандартни размери 180/220 или на по- къси, за вана.
« Последна редакция: юни 20, 2013, 13:17:07 от svekarva » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #26 -: юни 20, 2013, 13:47:01 »

Цоп.... и четвъртък е сряда smile

Свекърва, мога да ти препоръчам решение за баня - стъклени плоскости и врата, с които се загражда пространството около душа. Ефекта, който се постига е на душ кабина, но избягваш прагове и гадните легени на готовите душ кабини. В София се сещам за една фирма, която ги прави тези неща, ако ти е интересно ще им потърся страницата.
Активен
svekarva

« Отговор #27 -: юни 20, 2013, 14:20:37 »

Kiwi , да, ще ми е интересно. Няма място за отваряща се врата, а и искам преградата да е плътно до тавана и пода. Искам и повече - да сложа в помещението и пералня, ама да няма и прагове...В старото жилище беше с плъзгащи се врати, стъклопакет. Но както казва Alichka , иска се доста миене после.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юни 20, 2013, 14:28:29 »

не са мои , свекърва. аз мога да рисувам само абстракции и цветя по нокти  Hmmm
СЪгласна съм за гадните легени на готовите душ-кабини, не съм им фен и аз. По-скоро съм за гумирана завеса. А и така инвестицията е по-малка. И аз мечтая да махна пералнята и миялната от стаята, но това ще ни изръси джобовете, защото ще трябва като свекърва да слагам нещо повече от завеса, а не ми се ще.
сигурно съм казвала че за мен банята ми е най -хубавото и тихо помещение и искам да си го запазя такова. smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #29 -: юни 20, 2013, 14:52:35 »

Легените са отвратителни. При нас поддушовото корито си е от плочки и там си е и сифонът. Останалото помещение няма сифон, а когато мия цялата баня, водата се оттича към поддушовото. Ние купихме завесите от Практикер, ако не се лъжа. Бяха около 30 лв. преди година и половина, но там имам чувство, че нещата са като в Карфур - харесваш си нещо, а след време го няма. Зареждат инцидентно дадени артикули или серия, а после нямат второ зареждане... nea
Активен
Страници: 1 [2] 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: