Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 16:59:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на petq1989 13.07.2013г.  (Прочетена 39148 пъти)

Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юли 01, 2013, 19:36:19 »

Честита темичка! Не се ядосвай за неща, които не можеш да промениш.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юли 01, 2013, 19:46:50 »

мерси,подкрепата на хора,които са съпричастни или имат сходни ситуации в живота дават кураж
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #62 -: юли 01, 2013, 19:51:12 »

петенце въобще няма да се ядосваш. една моя колежка си направи миналата година също сватба без родители. тяхната беше по различна ситуация от вашата ( на младоженеца баща му е бил гадже с на булката майката,) и те им казаха никой да не идва даже и сестрата на младоженеца не дойде. ама какъв купон стана на сватбата  yahoo yahoo. въобще не са липсвали. те могат да си прехапат езика и да дойдат да го уважат детето си а не теб ама те ще съжеляват не ти smile  ти си свиркай и на никой да не се ядосваш
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юли 01, 2013, 19:57:02 »

аз ще си свиркам,ама и ще ги отсвиря 1 път завинаги smile
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юли 01, 2013, 20:20:17 »

от утре започвам една бърза моно диетка,понеже от зимата не мога да се отърва от едни 3 килограма,не тежа кой знае колко много в момента съм 48,но най-добре се чувствам на 44 45 кг...ще ви информирам за резултатите,утре е вторник,така че в събота или в неделя ще пиша за диетата smile
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юли 01, 2013, 21:45:26 »

ама много ти се моля недей да правиш такива бързи диети .... не дават резултат само има шанс да се разболееш smile 3 кила се свалят с тичане по 30 минути на ден, да кажем 7 дни smile
колкото до родителите ... явно като сме много добрички ни се качват на главите sad евала за свиркането, аз още им се връзвам ....
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #66 -: юли 01, 2013, 21:53:24 »

петенце ти последната седмица и да не искаш ще свалиш 2-3 килограма от нерви, а пък и гладна и изнемощяла можеш само лошо да си направиш. аз последната седмица едвам смогвах да ям от притеснение и бях свалила 2 кг. недей не за друго прегладняла може в църквата особено лошо да ти стане sad. а и да не вземе роклята да ти пада после че ще се тормозиш цял ден да я дърпаш lol)
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #67 -: юли 01, 2013, 23:43:01 »

Не се ядосвай, петя. Както казах и в друга тема- родителите покрай сватбата на децата си оглупяват, правят сцени, за да се почувстват важни, като не осъзнават, че създават само проблеми и главоболия в иначе и без това стресовите ситуации. Не разбирам и не мисля, че някога бих разбрала родители, които не присъстват на толкова важен за децата им ден- каквато и да е причината.... Надявам се да не съм засегнала някой с този си пост  huhhuh.gif
Концентрирай се върху това, което е важно за теб- а именно организацията и пред сватбените вълнения- остави ги, ще дойдат, ама нали трябва да има драма.... angry
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юли 02, 2013, 06:36:16 »

момичета,благодаря за подкрепата,но диетката съм я правила и преди и не е изтощителна по не за мен,а и е съставена от белтъчини smile
покетче,не си засегнала никого,поне аз така мисля,и аз не го разбирам това нещо,хем знаят,че няма да отменя или да отложа сватбата заради тях,сложени са доста парички,знаете как вървят ,като топал хляб по време на организацията,знаят,че аз няма да се откажа от него,нито той от 5,близо 5 години се мъчиха и не успяха,смятай,че сега ще им е невъзножно,след година 2 ще им дойде акъла в главата,когато започнат да мислят за внуци(и то неговите родители все пак баща му е набор на баба ми,а майка му е 12 години по малка от баба ми,но е по грохнала и немощна от нея) тогава ще им дойде акъла...........няма фуния с която да им налея,но нещата ще се наредят,по такъв начин,че сами ще са си вкарали автогол....представя си милото,само дете и майка му и баща му чупят стойки колко му е гадно....а на мен ми е все едно,отгледана съм от баба ми,родители на документи,никога не сме "мелили вода" заедно,аз казах и отрязах так так, и това е,никой не ми се меси,защото съм самостоятелна,видяла съм какъв гърч е,постигнала съм сама много неща,не позволявам някой да ми се меси,да ми дава акъл,да си п0рави илюзията да ме командва
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #69 -: юли 02, 2013, 07:48:57 »

Петенце, като чета какво казваш - ами по-добре е май да не идват. Да не вземе някой да ти развали настроението!
Усмихвай се! Имаше една реплика от един филм, в която се казва така "Ти си красива, ти си умна, ти си значима". Така че... "свиркай си" и гледай организацията да върви!
btw: и аз разтоварвам за сватбата lol)
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #70 -: юли 03, 2013, 01:10:21 »

peta1989, и аз мисля като pocketgirl. В такива дни на родителите наистина им става нещо  pardon А иначе попрочетох постовете ти - поздравявам те искрено, наистина си момиче със силен характер и собствено мнение. Продължавай в същия дух и не позволявай на никой да ти развали празника (дори това да са родителите!!!). А за диетата - не те подкрепям  blum , та ти си била само 48 кг.  Oh my ... и искаш да отслабваш  Oh my ...  Шегата настрана, внимавай да не направиш някоя "беля" с тази диета, защото 3 кг. за по-малко от 1 седмица нещо ми се струва не толкова добре
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юли 03, 2013, 06:32:54 »

благодаря ви , милички,ето днешните задачки : плащане в църквата и да ме информира отчето,какво,как ,защо ; след работа плащане на тортата; след тортата финална среща с фотографа ни
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юли 03, 2013, 07:53:07 »

Петя, личи си че не си от хората които си поплюват, но не им се давай и не си разваляй настроението заради дребнави хора, които не уважават собствените си деца. Да си призная в началато ми беше много странно, защото повечето ти постове са твърди и не си губиш времето да изпадаш в излишни емоции, но сега искрено ти се възхищавам на тази черта, защото аз от толкова мекота (както казва дядо му "добродушна до простотия" ) съм позволила на прекалено много хора да ми се качат на главата.
Така че горе главата, по една майна (без извинение) на всички и кой от къде е. Най-важното е ти да си щастлива и това да е твоя ден.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #73 -: юли 03, 2013, 08:32:51 »

Петенце, следиш ли прогнозите за времето за 13-ти smile Аз да....цял ден ще ни е слънчево smile
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юли 04, 2013, 05:58:24 »

цвети,нали знаеш питай ,който си е патил smile аз и на свекърва ми го казах и на мъжа ми съм го казвала,басма на майка и на баща не цепя,камо ли на друг....басма цепя единствено на бабчето,понеже ме е отгледала от малка,когато именно на родителите ми не им е пукало за мен ... но навлизам в тъжни теми,а трябва да ми е весело smile  yahoo
маци, и да вали,не ме бърка,на мен ще ми е слънчево отвътре lol give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: