Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 14:07:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Shantall - 06.07.2013  (Прочетена 68829 пъти)

tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 03, 2013, 19:24:34 »

Shantall, ако трябва и танц против дъжд ще направим  girl_haha, но в събота ще бъде  Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #166 -: юли 03, 2013, 20:30:37 »

Шантал, времето ще е с Вас, ще видиш!
Искам да ти кажа нещо, което лично го видях, когато ставах кума и втори път чух, че е ставало. Аз лично не вярвам много в поверия, но ще ти споделя. Това поверие ми г казаха на една сватба в Благоевградско...
Когато на сватбата започва да вали, то някой мъж от родата вади брадва и я поставя под дъжда, но с острото нагоре - "да се разцепело небето". Дъждът спирал. Когато ставах кума заваля - бащата на булката извади брадвата и я остави пред входната врата с острието нагоре и дъжда спря.
Дано не се налага, но ако вярваш - имай го предвид Wink
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 03, 2013, 20:58:56 »

еха, това не го бях чувала за брадвата... дано не се налага да го пробваме
инче знам, че ако някой от младоженците е облизвал купата от кексовото тесто на сватбата им ще вали smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 03, 2013, 21:06:42 »

Шантал, какво е това поверие безобразие  girl_impossible ми то на нашата значи трябва сняг да ни затрупа.
Мила, за теб не знам, ама аз като знам, че имаш 2 дни и аз се вълнувам.
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 03, 2013, 21:10:49 »

рататуй и аз за сняг съм си приготвила заради това поверие  blush че ние и сега се караме кой да обере купата, иначе явно ме тресе някавка еуфория и съм превъзбудена, защото определено изнамерих от някъде сили да изчистя вкъщи smile
Активен
tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 03, 2013, 21:37:44 »

shantall, като гледам ние как се превъзбудихме за твоята сватба си представям на теб какво ти е.  Girl_hide
Активен
dezkata
Ентусиаст
**
Публикации: 65

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 04, 2013, 00:15:14 »

Спокойноооооооо времето ще бъде приказно като тебе саматааааа good good Bravo
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 04, 2013, 06:04:39 »

шантал,това за купата и аз съм го чувала,и двамата облизваме купите,ама си мисля,че повечето поверия са глупости...имаше едно булката да имала скилидка чесън в себе си,вие ще си кичите ли чесън ? било против уроки,ама нали се е вярвало,че като се сложи воала и той е против уроки?
и малко да се посмеете,като казах на милото против уроки и той ми каза "ти си такава отровичка,че хората не смеят да те урочасан,да не се отровят "   цяла вечер ме е подбъзиквал и редовно "отровичке"
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 04, 2013, 07:02:19 »

Шантал, какво е това поверие безобразие  girl_impossible ми то на нашата значи трябва сняг да ни затрупа.
Мила, за теб не знам, ама аз като знам, че имаш 2 дни и аз се вълнувам.
хаха, и аз като го прочетох изтръпнах, защото не само младоженецът, но и аз сме били наредени първи да оближем купата...smilesmile
Аз реших, че в поверия и суеверия не вярвам. Те направо те заробват. Така, че мисля, че с позитивни мисли, всичко ще е наред с всички ни, скъпи булки. Просто вярвайте, че времето ще е сухо! (да не ставаме максималисти все пак, хаха)
Шантал - прогнозата често се измества! Wink Колко пъти са давали някой ден, че ще е кофти, а реално е бил прекрасен smile
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 04, 2013, 08:35:32 »

Shantall с теб сме  Sunshine Sunshine Sunshine Дано бъде хубаво времето и да няма дъжд, но дори и да има слаб дъждец стават много хубави снимки  good Понякога от дефекта става ефект Wink Така , че не се притеснявай и се отдай на емоциите, които никак няма да липсват. Пожелвам ти една незабравима сватба  weddingday Good luck
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юли 04, 2013, 15:15:42 »

хаха, благодаря за слънчевите и позитивни пожелания smile наконтена съм с маникюр и педикюр аз smile настаняването е готово, остава да подредя нещата в пликове с надписи кое за къде е smile момичета - никак не съм се развълнувала още и от притеснения, че ще съм много емоционална за всеки случай се запасих с мента и глог  blum още малко остана smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 05, 2013, 09:27:02 »

Мила, не остана! Утре е вашият ден! Не знам дали прогнозата ще те успокои, но да знаеш, че ако утре вали, в което много се съмнявам ще вали малко и за малко http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/5-days/2
Утре се забавлявайте много! Мислено сме с теб!
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 05, 2013, 09:58:40 »

Айде, и аз ти пожелавам най-прекрасната сватба на света!
Това, че не си притеснена е много добре! Действително няма от какво, всичко е организирано и нагласено, на самия ден няма какво да правиш, та нали за това се занимаваме толкова преди това?!?
Всичко ще мине идеално, сигурна съм. Аз си мислех, че ще се панирам, нямаше такова нещо. Бях толкова спокойна и положително заредена, че се изненадах от себе си Wink
Успех отново и о1чакваме разкази после  Bravo
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #178 -: юли 05, 2013, 10:39:17 »

Шантал, пожелавам ти най-хубавата сватба!!!!
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юли 05, 2013, 12:33:02 »

Благодаря ви момичета smile всъщност сега опаковам багажа и седнах за мъничко smile
уредихме нещата с ресторанта, свеки се направи на 6 без 10 за украсата и не я включи в сметките, което малко ме подразни ... не ми е за парите, а за селското изпълнение...
иначе съм спокойна, малко ме притеснява дали ще успея да направя всичко днес и да си легна навреме smile освен багажа трябва да мина да купя една чанта за парите, също така да си оправя каското и гражданската на колата, че изтичат, трябва да се пазарува и вече не знам какво... а помня как исках днес нищо да не правя ....
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: