Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 23:46:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 176913 пъти)

jully777
Ентусиаст
**
Публикации: 98

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: януари 12, 2014, 11:10:17 »

Момичета, имате ли идея от къде могат да се купят житни класове?
Активен
strafi
Ентусиаст
**
Публикации: 139

« Отговор #211 -: януари 12, 2014, 11:54:16 »

Здравейте, много важна и интересна тема ми е украсата. Jully малко преди празниците в един от цветарските магазини на пазара Димитър Петков гледах житни класове на  пакети и имаше в различни цветове. Преди време бях засичала в една on-line борса, но за съжаление сега не я намирам.
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #212 -: януари 12, 2014, 12:26:41 »

Момичета,какво мислите за шоколадовите фонтани?Дали да не взема 1-2? smile
Активен
strafi
Ентусиаст
**

« Отговор #213 -: януари 12, 2014, 13:52:42 »

Много харесвам шоколадовите фонтани, ако са два може да са с бял и кафяв шоколад. Миналата година бях на рожден ден и имаше такъв фонтан, единственият минус бе това, че децата също имаха достъп до него, когато се прибрах имах няколко петна по дрехите, а около него в заведението беше истинска кочина. Та идеята ти е страхотна, стига да няма много деца сред гостите.
Активен
jully777
Ентусиаст
**
Публикации: 98

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: януари 12, 2014, 16:07:59 »

Благодаря, strafi!  give_rose
Активен
SummerMoon
Сватбар
Публикации: 265

Много,много влюбена :)

« Отговор #215 -: януари 12, 2014, 19:56:10 »

Много харесвам шоколадовите фонтани, ако са два може да са с бял и кафяв шоколад. Миналата година бях на рожден ден и имаше такъв фонтан, единственият минус бе това, че децата също имаха достъп до него, когато се прибрах имах няколко петна по дрехите, а около него в заведението беше истинска кочина. Та идеята ти е страхотна, стига да няма много деца сред гостите.
Деца се надявам да няма,най-много 1-2.Много ми харесва шоколадовия фонтан,и определено ако са два-единият ще е с бял шоколад Wink
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #216 -: януари 13, 2014, 13:38:54 »

Сега видях питането за фонтана. Имаше такъв на едно мероприятие, което посетих (без деца беше). Ефектен е. Обаче е предпоставка за омазване (една колежка се напръска, понеже поднесе с вилица парче плод във високата част на фонтана  mind ). Освен това много лепне (не знам как ще го включите в менюто, при нас беше шведска маса, гостите си взимаха сами плодове с прибор и си ги овалваха в шоколада, постоянно имаше хора с лепкави ръце, въпреки използването на прибор, понеже шоколадът е течен, докато се поднесе оваляният плод обратно в чинията, капе; струпват се много хора при фонтана, заради вида и вкуса му, т.е. много ръце с протегнати вилици, от които капе шоколад). Беше много вкусно и красиво, но пиша всичките си впечатления, понеже все пак ти трябва за сватба (бяла рокля+шоколад+много гости, някои от които може да не са ползвали такъв фонтан и да се окапят, олепкат и прочее).
Активен
strafi
Ентусиаст
**

« Отговор #217 -: януари 14, 2014, 13:14:16 »

А дали някой е присъствал на сватба с ледени фигури през лятото? И имате ли идея колко време издържат?
Активен
alispeikova
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #218 -: януари 15, 2014, 14:56:00 »

Ех, звучи вкусно и красиво шоколадов фонтан, а от къде се поръчва и ориснтировъчна цена?
Относно накапването - всеки си отговаря:), но мисля, че ефекта и вкуса ще заличат омазването. Силно ме заинтригувахте. А защо да не е на разположение през цялото време в ресторанта или се поднася по-късно с тортата ли. Защото ще е малко късничко тогава - всички преяли, препили.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: януари 15, 2014, 15:03:13 »

Докато си говорите за фонтана все се сещам за тази снимка

biggrin

Иначе всякакви фирми за организиране на парти предлагат това като услуга. Да не правим реклами, виж в гугъл "шоколадов фонтан под наем". Цените варират, но там е пак на час и средно е около 250лв. за един фонтан за 4часа.
Активен
Aila
Ентусиаст
**
Публикации: 104

IBCLC

« Отговор #220 -: януари 26, 2014, 14:27:28 »

Здравейте,
харесах си най-накрая евентуален цвят на сватбата, а именно синьо.
В украсата ще се наблегне на цветето хортензия в синьо.
Притеснява ме да не стане много студено и ми се искаше да вкараме и още един поддържащ,
по-топъл цвят. Според вас бледо розовото дали би се връзвало с наситено синьо?
Тъкмо се замислих, че хортезията всъщност я има и в тези два цвята - снимка.
Дали е възможно просто да използвам различните цветове на хортензията в този случай?
Активен
vileto_971
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #221 -: януари 26, 2014, 14:34:19 »

Aila, аз лично бих се спряла или на комбинация с бяло, или с нежно жълто. Някак си за мен синьото и розовото взаимно се изключват. Но всичко това няма значение - ако на теб ти харесва - ТОВА Е!!!! Все пак всичко трябва да е по твой вкус  give_rose
Активен
Aila
Ентусиаст
**
Публикации: 104

IBCLC

« Отговор #222 -: януари 26, 2014, 16:56:15 »

Аз изобщо не мога да комбинирам цветове, затова се и допитвам  smile. Според жената от агенцията за украса, светло розово подхожда на ярко синьо ... Очаквам да изпрати по-подробна информация и евентуално снимки на украса с подобно съчетание, аз не успях да открия много много... Само в синьо има.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: януари 26, 2014, 17:54:07 »

Тъмно синьо си отива и със златно, екрю, за по смелите - искрящо зелено, корал... Всичко зависи и от ресторант и цялостна идея, тема на сватбата give_rose
Активен
mi_mito
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #224 -: януари 26, 2014, 18:34:17 »

Здравейте момичета аз съм си харесала дата и месец и цвят понеже ще е  на 17 август за цвят съм си избрала оранжево но се чудя дали да е само един или да включа и аз още един
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: