Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 01, 2025, 21:43:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 181493 пъти)

Desislava
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #195 -: ноември 05, 2013, 13:25:16 »

идейка от мен
Готина идея Wink тъкмо в моите дантелени измислици се вписва и изглежда лесно да се направи smile
ето малко, в същия дух и от мен smile http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/54/13/eb/5413eb0de950a8be48743f6b8b154aa7.jpg
« Последна редакция: ноември 05, 2013, 13:32:09 от Desislava » Активен
Ice_Princess
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: ноември 11, 2013, 14:07:51 »

Четох и гледах много идеи за украсяване на ресторанта и се спрях на тема "мед и канела", която според мен е много подходяща за есенна сватба.
Мислех си обаче, че ще бъде много трудно ние да направим сами украсата, предвид, че ще имаме супер много хора от всякъде и ще бъде лудница поне 2 дни преди сватбата. Та реших да "изнесем" украсата като задача на някоя агенция. Предвидила съм за това около 1000-1500 лв. Гледах някакви агенции в интернет и по принцип се спрях на Копнеж и Звезден ден, но ще бъда благодарна, ако може да дадете някакви съвети относно организирането в този случай. Допълнителен проблем е, че сватбата ще бъде в малък град на около 100 км от София, а аз искам със софийска фирма да работя, защото си мисля, че ще е по-професионално.
Приемам всякакви идеи, включително по темата ми за украса /която мисля да е по-скоро оранжева, защото ми е много... яйчено бялото в комбинация с жълто/. За подаръци на гостите ще вземем бурканчета мед и пръчица канела и на етикетите и на поканите ще пише "Меаnt to Bee..."
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #197 -: ноември 13, 2013, 18:02:54 »

Страхотна тема си избрала, и оранжевото е супер за есенна сватба. За споменатите агенции нищо не мога да кажа, не съм ги чувала.
Активен
Aila
Ентусиаст
**
Публикации: 104

IBCLC

« Отговор #198 -: януари 07, 2014, 14:31:54 »

Искам да попитам дали има вариант и попадали ли сте на предложения и украса, където цветята са живи, но не отрязани, а с корените и евентуално после могат да се насадят. Не харесвам изкуствени цветя, но и не обичам отрязани цветя....
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: януари 07, 2014, 17:28:15 »

можеш да си купиш саксии  с цветя от разсадници около града ти и да си ги наредиш на всяка маса. отлична идея е.

https://www.google.bg/search?q=flowers+in+pot+wedding+tables&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Xh3MUsKME4PkywP_m4D4Aw&ved=0CDoQsAQ&biw=1680&bih=924
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 08, 2014, 00:55:44 »

Идеята със саксиите е страхотна. Можеш да подбереш идеалните саксии /или да ги украсиш/, така че да са тематични. Не бих имала нищо против да отида на сватба с нещо такова по масите..
Активен
Aila
Ентусиаст
**

IBCLC

« Отговор #201 -: януари 08, 2014, 14:26:52 »

Радвам се, че идеята не ви се струва откачена. Wink
  Много благодаря за линка  give_rose Вчера търсих в гугъл, но не успях да открия нищо, явно не търсех с правилните ключови думи.
  За съжаление сама няма да се справя. Нито имам усета, нито времето аз самата да организирам нещо подобно, но след като знам, че има такава възможност и с идеите от снимките, ще мога да го обсъдя по-конкретно с агенцията, която евентуално избера.  smile
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 08, 2014, 14:34:38 »

Aila, ползваш ли Pinterest? Ако не, обезателно го ползвай. Там има хиляди идеи с всякакви ключови думи.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #203 -: януари 08, 2014, 14:41:10 »

Пробвай да търсиш нещо от сорта на flower pots for wedding decoration.

Ето на какво попаднах:

Много хубава идея, дано успееш да я осъществиш! smile
Активен
Aila
Ентусиаст
**

IBCLC

« Отговор #204 -: януари 08, 2014, 15:23:51 »

Много благодаря отново за предложенията и идеите.
  Pinterest все още не ползвам.., остава и там да почна да ровя  smile
  Vivi20 аз също разглеждах показаните от теб в гугъл. На първата снимка ми се струва, че розите няма как да са с корени...
  Харесах си и тези
  .

Както и останалите от този линк , ще ми трябва и нещо за украсата и на градината към ресторанта за изнесеният ритуал...

Предполагам, че трябва и да говоря с ресторанта, защото вчера една приятелка ми каза, че в един от ресторантите не позволявали да се внася пръст.
  Тъй като не съм избрала някаква определена тема за сватбата, може би избора на цветя за украсата ще е първата стъпка по въпроса  smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 08, 2014, 15:39:23 »

Много благодаря отново за предложенията и идеите.
  Pinterest все още не ползвам.., остава и там да почна да ровя  smile

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=flower%20pots%20weddings
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 08, 2014, 20:42:47 »

Aila, аз сама си направих украсата от цветя в саксии, понеже не им бе сезона при цветарите за сватбата,
си ги купих 2 седмици по-рано директно в саксии, обвих ги в златна хартия (такава ми беше цветовата гама на сватбената тема) и превързах със сатенена панделка. Така не е имало нито пръст нито са цапали. Само трябва преди да ги обвиеш да им сложиш купичка за водата под всяка саксия и да обвиеш наедно с нея.
Станаха много сполучливи, а и не е кой знай колко сложно. Друг вариант е да всяка една да сложиш в по-голяма саксия без дупки и да я боядисаш със спрей според темата на сватбата.
 Но зависи и колко маси имаш, аз имах малко, иначе едва ли ще е удачно, ако трябва да купуваш 20 саксии. Надявам се да съм ти помогнала
Активен
Aila
Ентусиаст
**

IBCLC

« Отговор #207 -: януари 08, 2014, 23:42:09 »

megyto много благодаря за предложенията и съветите. Може ли да споделиш, на кои цветя си се спряла?
Масите няма да са ми много и на мен.
За кратко днес и аз обмислях варианта сама да направя нещо подобно на твоето предложение, но просто не виждам как ще се получи. Нямам никакво свободно време да се занимавам с подробности и лично да правя нещо, а и на самата сватба, няма да има кой да ги постави и занесе.
Затова засега ми е достатъчно да знам че може и има подобен вариант за украса. Днес цял ден на работа smile разглеждам предложените линкове и се ориентирам какво ми допада. След което вече ще го обсъдя и с фирмата, която ще се наложи да наема.
Покрай линковете попаднах и на вариант подаръци малки саксийки за гостите или пък като тейбъл, ще погледна в другата тема дали има някой спрял се и на този вариант  smile
Активен
Elencheto
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #208 -: януари 11, 2014, 19:38:48 »

Здравейте, моля за вашето съдействие. Изобщо не съм наясно как се прави украсата и какво включва. Например покривките и салфетките от плат, осигуряват ли се от ресторанта или са част от украсата. Знаете ли какви са цените на украса по наем. Гледах в сватбения център София, че има украса под наем, но в сайта няма цени. Тези калъфи за столовете на какви цени могат да се намерят, благодаря ви.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 12, 2014, 09:45:15 »

Elencheto, зависи в кой ресторант ще сте. Някои ресторанти предлагат безплатно, други срещу заплащане, а трети въобще не предлагат.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: