Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 23:39:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 13 част  (Прочетена 176874 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юни 11, 2013, 17:45:09 »

Орхидейте са страхотни, но и цената им за украса на сватба е  tease Зависи какъв бюджет смятате да отделите за украса. Иначе съм сигурна, че ще стане страхотно!
Активен
LadyBug
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #31 -: юни 11, 2013, 17:57:21 »

И аз така си мисля... а и те ще са част от самата сватба само за няколко часа и после ще ме е жал да ги оставя там... Ако аз си ги купя сама и ги аранжирам по масите, на края на сватбата бих казала на дамите гости на сватбата да си ги вземат за вкъщи хахаха smile
Активен
magi_89
Ентусиаст
**
Публикации: 72

21.09.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юни 12, 2013, 09:05:26 »

Идеята за орхидеи е страхотна! Сватбата на брат ми бе с такива цветя, но наистина се отразява "пагубно" на бюджета
Активен
LadyBug
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #33 -: юни 12, 2013, 10:32:43 »

Наистина...
Знаете ли онлайн сайтове с ценоразпиз на различни живи цветя? Дали правят отстъпка, ако се купи голяма бройка?
И още едно въпросче: някой запознат ли е с украса с балони? Има ли фирми, които предлагат такива услуги (специялно в Пловдив)?   butterfly
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юни 12, 2013, 11:49:02 »

красива украса и тейбълка от .... чесън tease
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юни 12, 2013, 13:41:16 »

Хахаха, Еми, откъде го намери този чесън, как им е хрумнало точно чесън smile
вероятно защото е сватба градинска на открито и затова си върви. Много яко.
Ето тук още едно цветно предложение:
http://rusticweddingchic.com/villa-del-sol-wedding-fiesta
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #36 -: юни 15, 2013, 01:22:13 »

Момичета, обмисляли ли сте как искате да бъдат сгънати салфетките. Искате ли нещо по-специално или ще оставите това на преценката на агенцията/ресторанта?
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #37 -: юни 15, 2013, 11:31:13 »

Момичета това е нашият ресторант:
http://www.ostrova-bg.com/galery.php?page=3
Темата е дърво и зелено. Приемам всякакви идеи и предложения, защото имам среща с агенцията след няколко дни, а нямам много, много идеи  cray

Маги, ресторантът ти е кафяв, заложи на кафяво и бяло, на мен това ми беше най- желаната комбинация, но ресторантет ни не фо позволява, поне така казаха от агнецията  sad Пращам ти на лични мои снимки от един ресторант smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юни 17, 2013, 08:00:46 »

Здравейте на всички. Аз сам нова в сайта.Но ето че искам всичко да знам за една "бургаска " сватба от-до.
Незнам как е по добре-дали с агенция да украси и да се организира всичко или сами да си го направим?И ако сами да си го направим ресторантите позволяват ли това?И колко месеца предварително трявба да се почва да се търси ресторант/ дата в ритуланата?5м рано ли е? help smile
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #39 -: юни 17, 2013, 08:57:32 »

Здравейте на всички. Аз сам нова в сайта.Но ето че искам всичко да знам за една "бургаска " сватба от-до.
Незнам как е по добре-дали с агенция да украси и да се организира всичко или сами да си го направим?И ако сами да си го направим ресторантите позволяват ли това?И колко месеца предварително трявба да се почва да се търси ресторант/ дата в ритуланата?5м рано ли е? help smile
yana_traeva, това е тема за украса на ресторанта  girl_wink Мисля, че ще бъдем  Offtopic , ако ти отговаряме тук. Пиши в бургаската тема http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35339.30.html . И аз съм бургаска булка ще се включа  girl_wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #40 -: юни 18, 2013, 13:53:39 »

Наистина...
Знаете ли онлайн сайтове с ценоразпиз на различни живи цветя? Дали правят отстъпка, ако се купи голяма бройка?
И още едно въпросче: някой запознат ли е с украса с балони? Има ли фирми, които предлагат такива услуги (специялно в Пловдив)?   butterfly

Лейди, нашата сватба беше в златисто и шампанско. Аз реших букетът ми и украсата за колата да са с лилиуми, орхидеи и бели и кремави рози, имаше и зелени елементи. Не са отрази пагубно на бюджета. Относно украсите на масата можеш да използваш само лилиум например, като добавиш орхидеи като свещи, или да са напечатани на тейбъл картичките или на самите номера на масите. На табелките с номерата бях сложила от едната страна номер, отдолу нашите имена и датата. На гърба имаше надпис с послание на фона на орхидея с клонче.
Относно балоните - единият вариант са 101 балона, а друг - http://baloniplovdiv.blogspot.com/
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #41 -: юни 18, 2013, 15:35:34 »

Здравейте!

Нашият ресторант е предимно в цветовете златисто, бяло и малко бордо. Колебая се относно цветовете на сватбата - така ли да ги запазя или да добавя и екрю?
Активен
Lexie
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #42 -: юни 22, 2013, 01:14:32 »

Здравейте,

Някой да знае фирма, която предлага градински чадъри и покривки под наем във района на В.Търново?
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
**
Публикации: 147

www.vanya-style.com

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 24, 2013, 21:49:38 »

Здравейте!

Нашият ресторант е предимно в цветовете златисто, бяло и малко бордо. Колебая се относно цветовете на сватбата - така ли да ги запазя или да добавя и екрю?
Здравейте,
Бихте ли споделили коъ е ресторанта и линк към него. Цветовете бяло, екрю, златно - няма противоречия на цветовете. Бордото като елемент или преобладаващ е и дали е по пода, стени или покривки?
Успех good
Активен
Melinia
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #44 -: юни 25, 2013, 13:23:32 »

Здравейте!

Ресторантът е Резиденция "Старият град" (Пловдив).
http://plovdivresidence.com/?page_id=2
Бордото е по-скоро елемент, а златистото и екрюто са по стените и тавана. Покривките и калъфите ще са бели.

Може би е по-удачно да избера само бордо и екрю, а златистото така или иначе си го има:)
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: