Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 01:13:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на helena31 на 29 юни 2013  (Прочетена 51333 пъти)

tsve4e
Професор
Публикации: 332

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юни 04, 2013, 13:29:55 »

Наистина са страхотни подаръчетата. А и че са на ръка ги прави изключително специални и лични за всеки. Аз също си мислех миналата седмица да направя нещо за гостите ръчно, което да ги радва и сега вече се убедих, че всички са ЗА тази идея. Супер са и не се притеснявай, че не са съвършени. Това ще ги направи още по-специални.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 04, 2013, 13:45:41 »

Браво за подаръчетата! Уникални са! И нашите са отбелязки за книга, хихи. Явно и трите (scilla също каза, че са им били отбелязки за книга) сме си по-романтични и електронните четци, не са могли да заличат това. smile
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #62 -: юни 13, 2013, 04:38:20 »

Ах, каква лудница ме налегна само  angry Понеже настаняваме всичките си гости в 3 хотела (един не стига), отделно превозваме чужденците от София и им помагам да си намерят хотели и т.н. в момента главата ми ще гръмне. Превеждам церемония, подреждам гости ... Bravo Майка ми пък тича да ни легализира брака и да ми смени името. Простих се с хубавата си българска фамилия и взех една ... немска smile. Мъжът ми е от немски етнически произход, макар да е американец.

Какво да ви покажа, нещо красиво. Това е роклята ми от американската марка Allure. Чаках я 4 месеца да я шият, после поправки. На живо е доста по-светла:

На подписването нямах дълга бяла рокля, та сега много се вълнувам. Воалът ми е тип испанска мантия, ето като този, а и така искам да е захванат:

Обувки имам два чифта. Високите са марка Cole Haan, с технология на Nike в платформата. Уникално удобни са, като маратонки наистина smile:

Макар че все пак за всеки случай ако не издържа докрай, имам и ниски:

Младоженецът е със сив костюм и риза шита по точните му мерки и модел по избор от френски шивач в Ню Йорк (много се радвам, че и за него има нещо много специално). Казвам ви, момичета, не съм предполагала колко много мерки се взимат за една риза - над час и нещо го мериха! Избирахме вид на яка, дължина на всичко, тип маншети ... още една седмица и ще е готова.
« Последна редакция: юни 13, 2013, 04:44:00 от helena31 » Активен
mariola85
Гост
« Отговор #63 -: юни 13, 2013, 07:44:58 »

браво хелена, роклята е много красива  Bravo smile а за лудницата нормално си е smile вие прибрахте ли се вече кога пристигате smile ?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 13, 2013, 08:26:11 »

Много стилна рокля, чудесен избор Wink good
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 13, 2013, 08:48:14 »

роклята е страхотна  Bravo
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #66 -: юни 13, 2013, 09:42:06 »

Аууу, много ми хареса идеята за обувки на висок ток удобни като маратонки!!!! Как бих искала и аз да се сдобия с един чифт с тази технология! Благородно ти завиждам, Ели! Поздравления за добрата организация и около тоалета ти в празничния ден! Всичко е много добре съчетано!  good
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #67 -: юни 13, 2013, 12:10:40 »

Стархотна нежна рокля, много стилна. И аз съм възхитена от идеята висок ток с удобство на маратонка.
Кога ли и в БГ ще ни огрее нещо подобно?
И младоженеца как сте го поглезили  Wink
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #68 -: юни 13, 2013, 12:21:21 »

Може ли и аз легално да надничам в темата?
helena31, много са хубави отметките за книга. Имам изсушени маслодайни рози, от новата реколта. С удоволствие ще ти ги изпратя, ако могат да ти послужат за нещо.
И обувките, и роклята са прекрасни!
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 13, 2013, 12:31:27 »

Ели, поздравления и от мен, макар че малко късно се включвам. Цялата темичка до този момент я изчетох на един дъх! Всичко е толкова прекрасно, свежо, нежно и красиво, като се започне от невероятното ти предложение за брак, мине се през сватбата ви на плажа и се стигне до рокля, обувки (за първи път чувам за такава технология при обувките и страшно много ми харесва smile ), воал... Грабна ми цялостното внимание. Помня ти поканите, които бяха страхотни, а сега и подаръчетата за гостите.
Много много красиво!!!
 Bravo give_rose
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #70 -: юни 13, 2013, 13:00:07 »

Ели, тези обувки много ме впечатлиха и ги разгледах подробно и едно нещо ми направи впечатление - имат гумена подметка, което ще е супер удобно за вървене, но не и за танци според мен, ако не си помислила по този въпрос само споменавам. Wink

Роклята е страхотна!  heart
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #71 -: юни 13, 2013, 17:35:49 »

Може ли и аз легално да надничам в темата?
helena31, много са хубави отметките за книга. Имам изсушени маслодайни рози, от новата реколта. С удоволствие ще ти ги изпратя, ако могат да ти послужат за нещо.
И обувките, и роклята са прекрасни!

Благодаря ти много за предложението, страшно мило. Не се сещам за какво може да са, но пък може ти да си измислиш някой цветен проект с тях? Завиждам ти, сигурно ухаят страхотно. Ние след сватбата ще водим гостите и семейството в Карлово и сме планирали спирка в музея на розата.
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #72 -: юни 13, 2013, 17:46:49 »

Ели, тези обувки много ме впечатлиха и ги разгледах подробно и едно нещо ми направи впечатление - имат гумена подметка

Хмм, не знам - не виждам гумена подметка. Имат отпред една пластмасова част отдолу, но тя не е гумена, а е много твърда. Токчетата и те не са от гума. Досега съм ги тествала само с едно кратко хоро в нас и не е имало проблем smile. Но пък нали затова имам ниски, ако не стават за танци - сменям ги!
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #73 -: юни 13, 2013, 17:51:25 »

Оккк, само казвам!  Wink Но щом си ги изпробвала вече, всичко е ок! smile Но наистина супер се изкушавам от тях, жалко че ги няма в Англия, а ми е малко рисковано да си поръчам без да си знам номера.  pardon

Ти кога се прибираш в България и сами ли ще пътувате или с приятели? smile
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #74 -: юни 13, 2013, 18:13:11 »

Оккк, само казвам!  Wink Но щом си ги изпробвала вече, всичко е ок! smile Но наистина супер се изкушавам от тях, жалко че ги няма в Англия, а ми е малко рисковано да си поръчам без да си знам номера.  pardon

Ти кога се прибираш в България и сами ли ще пътувате или с приятели? smile

Да, номерът е малко проблемен - аз доста се колебах между два такива и накрая взех по-малкия (който пак е по-голям от обикновената ми номерация). По Интернет нямаше как да се усетя. Но пък в нет-а има разпродажби на някои цветове и размери, че цената им си е бая соленичка. Аз обаче мисля, че ще ги нося после и на много други събития, дори и на работа.

В магазините на тази марка има начин да ти разтегнат отпред частта на пръстите със специален калъпш - смятам да ги занеса тези дни, защото нямам нерви да ги разтъпквам до безкрайност. А и с дървения под в нас, много е досадно да се слушам на токчета smile

Пътуваме на 23.06, само двамата. Преди това някои приятели вече ще са в БГ или Европа (някои си правят екскурзии и до Англия, Хърватска, т.н.). Свекърва ми, девер ми, зълва ми и една купчина други хора идват в четвъртъка.

Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: