Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 01:37:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на mariola85 - 01.06.2013г.
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на mariola85 - 01.06.2013г. (Прочетена 40627 пъти)
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
Re:Сватбата на mariola85 - 01.06.2013г.
«
Отговор #30 -:
май 31, 2013, 12:13:00 »
М, прекрасен ден днес!!! А утре.... Утре ще бъде най-красивият ден в живота ти! Желая ви толкова много любов и щастие! Предай хиляди поздрави на бъдещия младоженец!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #31 -:
май 31, 2013, 15:28:37 »
Благодаря ти Жози, дано да бъде ! И само да кажа на всички тук че аз благодарение на Жози имам прекрасен годежен пръстен, тя е насочила миличкото от къде да го вземе !
)) Предавам поздравите и той ги връща и ви пожелава много щастие и любов и прекрасен приказен ден!
Та едно последно включване за днес
: вчера си поревах доста след като осъзнах че времето няма да се промени за събота а ще си вали, отиде ми май на вятара изнесения ритуал за който си мечтаех от година
ех все още е 50% шанс за дъжд но аз цял ден ще го мисля, имам 2-ри ваириянт вътре в My Choice на Скайуей , но няма да е същото. Управителката ни успокои че до последно ще подреждат за навън , стискайте палци на крака и раце и на всичко да не завали!
Имахме ме една изненада от брат ми вчера, реши да си покани гаджето от 1 месец на сватбата ни, без въобще да ме пита, тя милата се съгласила, и аз
, но майка ми се опъна и каза ще идва, и айде днес тичахме да доплащаме още едно място
, и понеже не познава никой я сложихме на масата на нашите със свекърите ( то и брат ми ще е там) а тя милата не говори български само английски и руски, ама да си се оправя
Остава са с майка да пуснем една прахосмукачка и да забършем праха за последно че тая сахара ни остави все едно не сме чистили и чакаме утре тъпан да чукне!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
май 31, 2013, 15:36:43 »
Весела и незабравима сватба, Мариолка!!! От поста ти лъха добро настроение, въпреки леките спънки с поканената в последния момент... само да те успокоя, че на нашата сватба имаше такива случки и в най-последния момент, например на една от масите моя пък брат покани негов приятел, който аз дори не познавах, за да не отиде куверта на вятъра, но в крайна сметка пък момчето се оказа много точно и всъщност всичко си беше на мястото, та не се кахъри много за приятелката на брат ти, а си гледай празника
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #33 -:
май 31, 2013, 22:38:36 »
Стискам палци за времето утре! Желая ви една незабравима сватба, изпълнена с много положителни емоции!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
юни 01, 2013, 13:43:58 »
Честитооооооооооооооооо!!!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
юни 01, 2013, 14:03:26 »
Честито и от мен!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
юни 01, 2013, 14:07:14 »
Честито семейство! Пожелавам ви прекрасна сватба и още по-прекрасен семеен живот!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #37 -:
юни 01, 2013, 15:00:37 »
Честито на младоженците
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #38 -:
юни 01, 2013, 15:25:06 »
Честито семейство, пожелавам ви да сте много щастливи и много да се обичате, уважавате и разбирате! Чакаме снимки и разкази с голямо нетърпение!
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #39 -:
юни 01, 2013, 15:39:40 »
Ч Е С Т И Т О
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #40 -:
юни 02, 2013, 12:57:09 »
Благодаря ви много! всичко беше чудесно, времето издържа! имаше изнесен ритуал!
, сега всичко ни боли, но поне всички казаха че на по яка сватба не са ходили! даже и управителката на ресторанта каза че всяка седмица прават сватби но толкова хора на дансинга никога не е виждала! Ще расказвам повече в детайли можеби утре ако събера сили, понеже днес сме на след сватбена фотосесия и трябва отново да хода на прическа! Поздрави от семейство Д!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
юни 02, 2013, 20:58:20 »
Много се радвам, че сте си изкарали яко
Чакамете с разказче
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
юни 02, 2013, 22:26:53 »
Честито!
Бъдете винаги влюбени и щастливи!
Радвам се, че е имало изнесен ритуал, точно както си си мечтала
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #43 -:
юни 02, 2013, 22:29:43 »
Честита сватба
Пожелавам ви много да сте много щастливи,влюбени и опора един за друг
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #44 -:
юни 03, 2013, 12:44:41 »
айде както обещах да раскажа малко
докато още е висчко пресно и вълнуващо
Вечерта преди сватбата отново се разтроих силно заради времето ревах супер много вкиснах се и нашите вече не ме издържаха, изчистихме изкъпах си и баща ми към 22:30 ми дава едно хапче и вика отивай да го пиеш и да лягаш защото няма да спиш щом си толкова разтроена ( не ме съдете направо наистина бях супер скапана и тъжна) та с това хапче легнах и за 3 секунди заспах и се събудих в 7 сутринта свежа усмихната и щастлива, слънцето беше пекнало навън
. Мама направи кафенце и почна да се заема с мезетата а аз чаках с нетърпение фризьорката ми
. Дойде Юлето на време и се започна. Направи ме точно както изках
От там се обади миличкото че вече ме чакат долу в 09:20 да отиваме към ритуалната студентска за подпишем понеже сме с изнесен ритуал. Долу ме чакаха шофьора който кумовете бяха наели, кумовете и миличкото
Тръгнахме и стигнахме за 5 минути там което означаваше да чакаме 30 мин понеже часа ни беше за 10:00. Но жената от ритуалната вече беше там и каза айде влизайте и оп троп за 5 мин вече бяхме мъж и жена. Там нямаше официална реч само ние четиримата. Искам да кажа че тази жена там беше супер мила и усмихната каза няколко но много мили думи с усмивка
От там направихме няколко копия за църквата и изнесения ритуал на свидетелството и обратно към вкъщи:)
Аз отидох да си взема от цветарката бутониерите и гривните видях си букета и украсата за колата
. Бутонерите бяха от естесвени цветя и имаха специални щипки от зад за закичването но те и букета са единственото нещо от което не съм доволна, разпаднаха се половината а другите увехнаха супер бързо. Кума и кумата имаха най оскубаните бутониери на света
, но поне само това беше не както трябва
От там вкъщо вече беше пристигнала една от приятелките ми която трябваше да гримира мама. Дойде и брат ми и гаджето на братовчедка ми
Аз си бях супер спокойна на вън студено но има слънчице
почнах да подреждам че ми стана скучно. Гримьора идваше чак в 12:00! Дойде фотографа пръв
супер готин усмихнат, направихме снимки на роклята, бижутата, обувките и други дреболийки и оп троп ето го гримьора. Идва милия и аз от вратата "ти от къде си?!" и той се стресна милия аааами от македония съм иии смях ами и ние сме всички македонци и супер готино ми стана че македонец ще ме гримира
. Наляха ми шампанско с ягодки, и почнахме грима Любо (снима) аз си пийвам купон
. Дойдоха към края на грима и другите ми братовчедки и братовчед ми и двете ми най-красиви приятелки имащи ролята на шаферки ( но не задължени) с едната се бяхме уговорили да напива хората и да ги кара да танцуват а другата беше по по гадните задължения ( горката 6 пъти я водих до тоалетната
) Зоран приключи, грима стана страхотен леко опушен и тъмен но не прекалено. Пийнахме още малко и айде към роклята да я обличам
... Лелеее мъкааа голяма и смях 6 жени обличат една рокля! Стана добре стегнахме я яко слезнах долу снимки си направих с всички и в 13:30 както по график звъна на миличкото да ги питам къде са. Ами как къде долу сме. Сърцето ми се разтуптя дадох команди на брат ми и братовчед ми да минават на входната врата а ние с наще и мацките ми останахме вътре. Чу се тъпана и яко викане. Понеже сме в мезонет и има в хола една дупка от към коридора и се чуваше виииииикане и се виждаше светкавицата от апаратите, беше толкова силна емоцията щя да ревна всеки момент, аз седях на тихо вътре а от вън всичко се тресеше от щастливи викове!!!!!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Всички