Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 00:27:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Годишнина от сватбата
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Годишнина от сватбата (Прочетена 269487 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Идея за годишнина
«
Отговор #90 -:
септември 05, 2009, 11:31:07 »
Знаеш ли Аген Т аз сега се сетих, че на мойте кумове им бях подарила тяхна снимка направена като пъзел.Мисля си че това за първа годишнина, хартиена е доста добра идея.И се замислям дали да не направя някакъв такъв подарък на мъжо.Ще видим, че при нас е на 21.09 и време почти не остана.Отсега е ясно че няма да ходим никъде, че на 26.09 сме на сватба в Смолчн чак и това ще ни е почивката
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Годишнина от сватбата
«
Отговор #91 -:
септември 05, 2009, 20:11:10 »
Момичета, искам да ви питам нещо - след месец и половина с милото имаме годишнина от сватбата (1-ва) и ми се иска да поканим някой приятели и да се съберем (някой от тях не успяха да присъстват на сватбата и затова ще е добър повод).
Та въпросът ми е - вие как празнувахте този ден?
На мен лично ми се иска да е нещо нестандартно. Нещо подобно на моминско парти, ама вече женени. Примерно на всеки гост с влизането да му се подари шапчица (като тези за рожден ден) и да има някакви изненади по време на вечерята. Примерно въпроси от ежедневието ни на съпрузи и ние да отговаряме с Да и Не. Или нещо подобно като играта на сватбата с обувките - незнам, нещо забавно...Или пък през цялата вечер да съм облечена в сватбената рокля (или да съм с булото)...Незнам и аз точно какво да измисля?
Вие бихте ли могли да ми дадете някакви идеи...Нещо нетрадиционно и в същото време оригинално
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #92 -:
септември 06, 2009, 16:49:47 »
Рени, успех мила
Стаси, ние първата годишнина я направихме много романтична само за нас двамата
Ще се опитам да помисля какви изненади можете да спретнете
Активен
_sealight_
Ентусиаст
«
Отговор #93 -:
септември 07, 2009, 06:09:53 »
StAsSi-защо не го изненадаш и да резервираш един уикенд в някое романтично спа хотелче.
:girl_wink:така ще можете хем да починете,а и да избягате от ежедневието и да се върнете отпочинали и заредени с много положителни емоции.ще откраднете време да бъдете само двамата,а относно гостите-пак може да се съберете преди да заминете или след като се върнете(не видях дали годишнината се пада точно събота или неделя)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #94 -:
октомври 12, 2009, 09:30:08 »
Ей ме на и мен
Вдигам позаспала темичка,но няма как.След 2 дни е и нашата втора годишнина от сватбата и като се има в предвид,че първата я прекарахме със свекито в къщи уж да гледа бебето/на месец беше Мони/пък накрая даже вечеряхме отделно
,сега ми се иска да направя нещо по-специално.Ще ми се целия ден да е мъъъъничко по-различен.Мислех си да започна с хубава закуска/идеи за кроасани домашни или нещо такова да ви се намират
/-за него де,че кой ще гледа детето иначе-и да го изненадвам с по нещичко през деня,а вечерта една хубава вечеря по фръцната *db*Чудех се и подарък какъв да избера...мисля да е някоя наша снимка в хубава рамка и да му я подаря сутринта,да я отвори на работа и да я сложи на бюрото...
Детето ще си е при нас най-вероятно така,че и с това ще съобразя всичко.
Много ще се радвам на идеи.Не ми се иска и тази годишнина да иде по дяволите
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #95 -:
февруари 11, 2010, 23:47:04 »
ето какво открих аз
Flower gifts
Year
Flower
1st Carnation
2nd Lily of the valley
3rd Sunflower
4th Hydrangea
5th Daisy
6th Calla
7th Freesia
8th Lilac
9th Bird of paradise
10th Daffodil
11th Tulip
12th Peony
13th Chrysanthemum
14th Dahlia
15th Rose
20th Aster
25th Iris
28th Orchid
30th Lily
40th Gladiolus
50th Yellow roses & violets
Активен
mimi_vlado
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #96 -:
март 16, 2010, 09:00:47 »
Всички тези годишнини са измислени от фирмите за да може всяка година да купувате разни неща
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #97 -:
юли 06, 2010, 20:43:13 »
Мацки, остава около месец до нашата втора годишнина и аз нямам идея за подарък все още. Иска ми се тази година да подарим по нещо и на кумувете. Прочетох, че втората година е порцеланова или памучна. Мисля за всеки от кумувете да подарим чаша със снимка от сватбата от тези, които като загреят снимката се показва. Мисля че е симпатичен подарък. На милото обаче не знам какво да му подаря. Иска ми се да е нещо символично от една страна, някакво романтично, но да има и практическа насоченост. Не знам какво да е това обаче. Не искам да е чаша, защото вече съм му подарявала такава и не искам да се повтарям.
Същевременно пък става една година от сватбата на нашите кумци и ми се иска и на тях нещо да подарим. Първата годишнина е хартиена и мисля да им направя пъзел със снимки от сватбата им. Мисля да помоля един колега да им направи хубав колаж и да поръчам пъзел. Какво ще кажете? Да не е много детско? Или другия вариант е да направя колажа и да го отпечатам като снимка и да го сложа в рамка. Ама май пъзела повече ме кефи като идея...
Помагайте по двата казуса моляяяяяя!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #98 -:
юли 06, 2010, 21:14:29 »
Капризче, подаръците за кумувете добре си ги измислила. Аз преди време исках много да подаря 2 чаши за вино на милото от такъв тип, докато не разбрах, че не става с обикновени чаши и се отказах. Но иначе идеята е много хубава и чашите са страшно интересни. Относно пъзела - аз съм подарявала пъзел на мъжо, после много се забавлявахме, докато го редяхме, от години не бяхме се занимавали с такава дейсност, пък камо ли двамата - беше забавно и същевременно романтично. Извод - и двата подаръка са чудесни. Но за твоя любим в момента не ми изниква какво можеш да подариш, ако се сетя нещо, пак ще пиша.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
юли 06, 2010, 21:26:45 »
Капризче
, аз знам, че първата годишнина е памучна
От текстил варианти за подарък много - като например кърпи за баня с гравирани имена/дата. За хартиена - може да направите книжка като тази, която показах в темата за сръчковците, с техни снимки и пожелания. Много лесно и бързо се прави.
А за половинката....не мога да помогна. Аз едва избрах подарък за моята
Ако дадеш някакви насоки, може и да измислим нещо
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #100 -:
юли 06, 2010, 21:45:19 »
Нинка, май предпочитам да поръчам нещо готово, защото нямам време да се занимавам с изработката на каквото и да е
Най-много по колажа да поработя, но знам че накрая пак няма да го харесам и пак ще помоля един приятел да го направи
Ние в неделя бяхме на парти по случай първата годишнина на едни приятели и те също казаха че първата е памучна, но в нета пише че първата е хартиена. И сега като се замисля точно по тази причина миналата година подарих на Даниел книга. Не знам и аз вече кое е вярно и кое не...
Наделина, ако ти хрумне нещо за любимия пиши моля
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #101 -:
юли 07, 2010, 22:39:28 »
капрзче аз съм за пъзела
иначе по другия казус нямма идея,а нещо порцеланово ли трябва да е ,подари му касичка с ваша снимка,хем керамично,хем мило
хем практично
нашите кумове тази година имаха първа хартиена годишнина и им подарихме сватбен албум-книга от тяхната сватба
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #102 -:
юли 08, 2010, 09:02:42 »
и аз се замислям за нашата втора годишнина, има време, но по-добре от рано, че миналата година не си подарихме нищо, просто бяхме на море и се върнахме предния ден и така решихме да не си подаряваме нищо, на самия ден бяхме на вечеря с кумовете в същия ресторант като на сватбата, беше много романтично, бяхме само ние, на терасата на ресторанта с гледка към целия град, тази година ще сме на морето на датата и дори не сме решили къде точно да идем, защото ще сме на Албена на Ал инклузив и се чудя за някой по-романтичен ресторант там, сещам се за мидената ферма, но това значи някой да не пие, а в самата Албена не се сещам за романтично място
така че и аз съм отворена за идеи за подарък, както и за начин за празнуване на вечерта
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #103 -:
юли 08, 2010, 09:11:49 »
Цитат на: ♥maslinka♥ в юли 07, 2010, 22:39:28
капрзче аз съм за пъзела
иначе по другия казус нямма идея,а нещо порцеланово ли трябва да е ,подари му касичка с ваша снимка,хем керамично,хем мило
хем практично
нашите кумове тази година имаха първа хартиена годишнина и им подарихме сватбен албум-книга от тяхната сватба
Маслинка, това е супер идея
Изобщо не ми беше хрумвало
Сега ще поровя из нета за такава касичка. Много ти благодаря!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #104 -:
юли 08, 2010, 09:38:15 »
Цитат на: Капризче в юли 06, 2010, 21:45:19
Ние в неделя бяхме на парти по случай първата годишнина на едни приятели и те също казаха че първата е памучна, но в нета пише че първата е хартиена.
Странно. Влязох в няколко страници в нета от любопитство и на всички първата годишнина беше памучна
http://www.svatbata.bg/articles/sledsvatbata.html
http://www.sibir.bg/blog/Lisankata/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=114068
http://www.obredendom-ruse.eu/resources/15/doc_1272094164.pdf
Възможно е да има някакво различие в годишнините, произлизащо от превод на статии от държава с различни обичаи
Нещо от рода на различията православни-католици или американски - UK английски.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...