Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 01:02:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Годишнина от сватбата
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Годишнина от сватбата (Прочетена 269501 пъти)
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
Отг: Идея за годишнина
«
Отговор #60 -:
февруари 04, 2009, 15:00:03 »
Търсейки с какво да допълня валентинката на милото попаднах на разни интересни идейки за подарък. Мисля, че могат да свършат работа и за годишнина.
http://podarizvezda.com/porachki.html
Това страшно ми хареса (ама много парички). Някак си да се гушкате и като гледате небето да си имате ваша звездичка, ами...хареса ми.
http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=401&Itemid=174
(оф, това пак много парички) Това е много сладък подарък, има за мазане, за похапване, еххххх. По план, това ще е допълнението към сватбения подарък за милото.
http://www.lubovnikurieri.com/
(еее, пак много парички)Това също ми хареса. Хихи, как ли ще се опули магаренцето ми, ако му пратя в службата такъв подарък.
http://www.podaraci.bg/index.php/product/lang/bg/view/3260/category/24/
(това поне не е скъпо) Ето това ще му бъде вместо картичка за 14.02
http://www.podaraci.bg/index.php/product/lang/bg/view/3305/category/24/
(евтино и забавно) Това е гот, ако може да го нареди.
http://podarac.com/?page_id=136
(е, малко по - народна оферта) Такова ще си направя за първата годишнина. Интересно ми е, дали не правят и мини пъзелчета, та да си направя сейв дъ дейт картичките така.
http://www.podaraci.bg/index.php/product/lang/bg/view/3292/category/24/
(е, пак много финикийци тук) А това толкова ми хареса, че ако правя сватбена листа, веднага ще го бутна вътре. Страшно се връзва с пожелание за "сладък семеен живот" или пък "вече...години се наслаждаваме един на друг" и т.н.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #61 -:
февруари 04, 2009, 15:17:57 »
Този фонтан е уникален - страхотна идейкааа
Дали някой го е пробвал да изкаже мнение?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Годишнина - на коя от двете дати?!?
«
Отговор #62 -:
февруари 10, 2009, 11:37:43 »
Замислих се над следното...като ще имаме близо две седмици между гражданския брак и същинската сватба на коя дата ще се празнува годишнината?!? (Дано не е на датата на гражданския.
) До сутринта съвсем не ми беше хрумвало, но като се събудих с тази мисъл и не ме оставя на мира.
Хихик, още не сме имали сватба, аз вече мисля за годишнината.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Отг: Годишнина - на коя от двете дати?!?
«
Отговор #63 -:
февруари 10, 2009, 12:03:07 »
Ами, su_to, фактически погледнато годишнината би трябвало да е точно на датата на гражданския брак (деня на сключването му).
Сватбеното тържество, след като не съвпада с гражданския брак - това си е отделна годишнина.
Няма какво да се притесняваш - ще празнувате 2 пъти
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
февруари 10, 2009, 12:39:54 »
elean
, благодаря ти! Това е най - удобноприятният възможен вариант!
Особено с моята любов към всякакви видове празници.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
Отг: Годишнина - на коя от двете дати?!?
«
Отговор #65 -:
февруари 11, 2009, 12:18:21 »
Цитат на: Su_to в февруари 10, 2009, 11:37:43
Замислих се над следното...като ще имаме близо две седмици между гражданския брак и същинската сватба на коя дата ще се празнува годишнината?!? (Дано не е на датата на гражданския.
) До сутринта съвсем не ми беше хрумвало, но като се събудих с тази мисъл и не ме оставя на мира.
Хихик, още не сме имали сватба, аз вече мисля за годишнината.
На мен - лично мнение - ми се струва, че годишнината е на датата на празненството. Това е датата, на която сте обявили, съобщили и празнували като семейство.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
май 07, 2009, 11:41:42 »
Момичета, трябва ми малко помощ, не точно за годишнина, но не знам къде другаде да го постна. Милото ми скоро ще има рожден ден и искам да му подаря някакво издание на "Lord of the Rings" с удължените версии. Никога не съм си купувала филми на двд и изобщо не знам къде се продават такива. Кажете ми къде в Сф мога да намеря такова нещо? Не че не мога да ги дръпна и да ги запиша, обаче искам да са истински, за да го зарадвам.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #67 -:
май 07, 2009, 17:20:45 »
Su_to аз не мога да помогна
Гледам че и до нашата годишнина остават едва два месеца
А два дни преди датата ще сме кумове, та може би ще сме се поохарчили ама .... ще измислим как ще я отпразнуваме. Но мисля че заедно ще го решим, то аз и да искам не мога да го изненадам че при мене положението е "но мъни"
Ама да не се е захванал с жена студентка
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #68 -:
май 08, 2009, 11:07:37 »
Цитат на: Su_to в май 07, 2009, 11:41:42
Момичета, трябва ми малко помощ, не точно за годишнина, но не знам къде другаде да го постна. Милото ми скоро ще има рожден ден и искам да му подаря някакво издание на "Lord of the Rings" с удължените версии. Никога не съм си купувала филми на двд и изобщо не знам къде се продават такива. Кажете ми къде в Сф мога да намеря такова нещо? Не че не мога да ги дръпна и да ги запиша, обаче искам да са истински, за да го зарадвам.
Не съм сигурна, но мисля че книжарниците Orange има доста богат избор на филми и музика. Попитай там.
До нашата годишнина има още 3 месеца, но аз от сега съм се замислила как да го изненадам моя човек. Ние точно по това време ще сме в Бургас със свеки и баба му на Даниел, така че романтичната вечеря вкъщи отпада като вариант. Нещо друго трябва да се мисли. Върти ми се в главата някаква карта на съкровище, но не съм го навързала още и не знам как точно да го осъществя. При всички случаи ако има изненада от този тип свеки ще е в заговора по изпълнението и, че иначе сама няма да се справя. Ако имате някакви идея давайте, че еи сега ще си минат 3-те месеца
Активен
milenastef
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
май 08, 2009, 14:58:04 »
Не знам дали тук е мястото да попитам, затова ако съм объркала темата, просто ми изтрийте мнението.
Ние с пирятеля ми на 15 май правим 11 години от както сме заедно и съм решила да му правя вечеря изненада (излъгах го, че тогава ще съм много изморена да ходим някъде
и е по-добре да отложим празнуването навън на 16-ти
да не вземе да ми спретне и той някаква изненада на 15-ти, че тогава ще стане интересно
) Намислила съм какво да сготвя и ще сложа много свещи из цялата стая. Но някакси ми се струва недостатъчно само със свещи, пък и нямам идея за подарък.
Може ли някой да помогне малко в тази насока
Благодаря предварително
Активен
Gergancheto
«
Отговор #70 -:
май 08, 2009, 15:56:51 »
Ели
мила аз много пъти съм мислила нещо с карта, бележки и т.н. ама нещо все не ми се получават нещата
Миленастеф
свещи, хубава вечеря то това е...можеш примерно да разучиш как се прави масажче и да купиш някое масажно масло с негов любим аромат, да го съблечеш и ........ да му направиш един хубав масаж
А за подарък.....
Някоя тениска със специален надпис, чаша със ваша снимка.... торта със специален надпис...разни такива неща ми изплуват в главата, или торта с 11 свещички
Активен
milenastef
Ентусиаст
«
Отговор #71 -:
май 08, 2009, 18:28:10 »
Благодаря Gergancheto - идеята с тортата с 11 свещички много ми допада
, а за тениска или чаша със снимка - за съжаление мъжа ми не обръща много внимание на това
но пък мога да напиша нещо на тортата, например, обичам те или нещо подобно
Активен
Gergancheto
«
Отговор #72 -:
май 08, 2009, 19:14:14 »
Цитат на: milenastef в май 08, 2009, 18:28:10
Благодаря Gergancheto - идеята с тортата с 11 свещички много ми допада
, а за тениска или чаша със снимка - за съжаление мъжа ми не обръща много внимание на това
но пък мога да напиша нещо на тортата, например, обичам те или нещо подобно
И моя не обръща внимание на такива неща, а вечеря на свещи толкова често си правим, че съвсем няма да бъде подходяща идея за годишнина. На 6ти май примерно докато се изкъпах той сипа шампанско, запалил е свещи и някаква салатка имаше и много добре беше .... но честичко си правим вечери, а за годишнината ни и то първата искам нещо много грандиозно
Радвам се че съм ти помогнала
Активен
milenastef
Ентусиаст
«
Отговор #73 -:
май 08, 2009, 21:45:57 »
Ние миналата година за годишнината отидохме на цирк
. Не е романтично, но беше много забавно, пък и за мен беше голяма изненада. Gergancheto щом често се правите романтични вечери, защот не опитате с нещо по-различно за годишнината, в смисъл нещо шантаво и забавно. Може например да отидете да засадите заедно едно ваше си дърво, чисто символично. Или пък да отидете на пейнтбол
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #74 -:
май 08, 2009, 22:10:53 »
milenastef, супер сте го направили с тоя цирк
- много ми хареса!
Ние нищо по-различно не направихме, освен че ходихме да хапнем в ново за нас място и съответно не ни хареса
. Но беше студ, работен ден, двамата бяхме капнали и даже това ни се стори много
.
За втората година задължително искам нещо лудо и запомнящо, че то от ядене спомени рядко остават
. Искам да отидем на някое място в България, където никога не сме ходили, но до тогава има няма половин година
.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7