Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 03, 2024, 20:13:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Годишнина от сватбата
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Годишнина от сватбата (Прочетена 269964 пъти)
angel4e
Сватбен ШАМАН
Отг: Годишнина от сватбата
«
Отговор #135 -:
юни 06, 2011, 12:57:31 »
Как да го приеме? В смисъл какво каза?
Естествено, ме успокояваше и ме молеше да не си развалям настроението. Каза, че сега вече можем да преценим кой ни е приятел. Кривичко му е, но не го показва.
P6040175.JPG
(33.32 KB, 320x240 - видяно 6387 пъти.)
Активен
diminioni
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #136 -:
юни 08, 2011, 11:35:13 »
Цитат на: diminioni в юни 06, 2011, 12:11:28
Момичета има ли някакви ритуали за първата годишнина от сватбата? И какво се прави със свещите от църковният брак - те не се ли палят точно на първата година и оставят ли се да изгорят?
Вие правихте ли нещо такова, а ходихте ли на първата година в църквата в която сте венчани?
Да попитам отново?
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #137 -:
юни 08, 2011, 11:56:22 »
Ами, няма, поне доколкото съм търсила. Спомням си само, че родителите ми си палиха сватбените свещи всяка година. Кумата също ми каза така да направя. Други ритуали няма.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #138 -:
юни 21, 2011, 10:38:13 »
Скоро е нашата годишнина. Първата година се води памучна, до колкото знам се подарява нещо от памук. Реших да му подаря фланелка с надпис отпред, даже намерих и добра оферта
http://www.deals.bg/deal/id/3422/019715/1#comments_block
Само,че се чудя какъв да е надписа, нещо от рода на ,,I love my wife,, ама нз. ще ми се по-закачливо да е нещо, та ако имате идеи - споделете....
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #139 -:
юни 21, 2011, 11:33:53 »
"I love my wife" става. Само да те предупредя, че няма да я носи
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #140 -:
юни 21, 2011, 12:41:01 »
Аз за всяка годишнина от сватбата на милото му подарявам такава блузка с надпис.Но надписите си ги измислям аз .От рода на :Само две години съм женен и отдолу един автомат
или Три години семеен стаж на жената верен страж и пак автомат отдолу:) При нас автоматите са на почит ,защото мъж ми е бивш военен :PИначе тази година му подарих традиционен подарък ,но изненадата беше торта с вкуса на нашата сватбена от същата сладкарница.Мислила съм всякакви щуротии ,от рода на полет с балон за двама ,но нашата годишнина е на 11.11 и е малко трудно с тези изненади на открито :)Иначе аз супер традиционно вече 4 години си получавам парфюм.Първите две години беше парфюма , с който бях на сватбата ,но сега милото рискува и с нови аромати.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #141 -:
юни 21, 2011, 13:30:12 »
angel4e
Хихихих ,знам ,че няма да я носи но поне в къщи ще е с нея
Активен
DaBulka
Професор
«
Отговор #142 -:
август 29, 2011, 10:24:45 »
Дълго търсих идеи за празнуване на годишнина, и сега като намерих моята, я споделям, защото може да някой друг също да си я хареса за себе си.
Ще станат 10 години откак сме заедно (без брак) и досега не сме празнували годишнини никога. Сега обаче ни се прииска и понеже си нямаме дата, а месец, решихме да празнуваме целия месец с десет различни мероприятия. Те не са скъпи, луксозни или необичайни, но е важно да са символични за нас. Ако можем, ще минем без предметни подаръци, а само с преживявания. Част от идеите ми са: вечеря в ресторант на именния му ден, който е през месеца, а точно на именния му ден преди 10 години вечеряхме заедно с приятели и изобщо празнувахме за първи път. Ще му направя един козунак, който е най-любимия му сладкиш, най-любимото му ядене, а му го правя много рядко. Това като символ на сладкия живот, който и без кузанака пак си имаме. Трябва да измисля, как да го поднеса този козунак по по-специален начин. Иска ми се да направим една есенна разходка в гората + пикник, така направихме и преди 10 години, откогато е първата ни снимка, доста емблематична една. Имам идеи и за луксозен басейн, кино и други работи, които ще обмислям още. Оставих му няколко от мероприятията той да ги организира, да ме изненада. А няколко ще ги спретнем заедно.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #143 -:
август 30, 2011, 20:51:42 »
Ние първата годишнина отбелязахме с двучасова разходка с корабче и вечеря в любим ресторант след това.
Активен
Vanity
Ентусиаст
«
Отговор #144 -:
септември 14, 2011, 08:51:11 »
ние правим 5г след 9 дни.............дървени подаръци...................какво да му взема на моичкия? :rolleye: а пък ето тук
http://hardwarebg.com/forum/archive/index.php/t-155165.html
видях че на дървената сватба се подарява сребро? така ли е? някой друг мина ли я вече?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #145 -:
октомври 20, 2011, 12:00:05 »
Vanity и на нас ни предстои дървена годишнина т.е. 5-та и нещо зациклих с измислянето на подаръци.Нещо дървено ми звучи супер безползено.Повечето неща от които имаме нужда сме си ги набавили и предложенията ,които срещнах в нет-а като дървена стойка за вино ,дървена дъска за рязане на сирене,дърворезби ,дървена кутия за бижута хич не ми допадат.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #146 -:
октомври 20, 2011, 13:00:41 »
Аз тъкмо щях да предложа стойка за вино и дъска за сирена, но видях, че именно те не ти допадат
Ако искате да е нещо със символика, може да се вземе дърво бонзай
(то това не е дървено, а си е цяло дърво, но все пак
)
, може и рамка за картина или фотография (като за Фийби).
Като практична дървена вещ мога да препоръчам малките масички за закуска в леглото - аз имам такава, но я ползвам за поставка на лаптопа и е супер удобна!!!
Ако си падате по игрите, може и някоя дървена дъска за игра - тук възмжоностите са много
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #147 -:
октомври 20, 2011, 17:05:38 »
Дървото- бонзай много ми допада
! Каква по-голяма символика - а и не е типичен сувенир - прахосъбиралка!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #148 -:
октомври 20, 2011, 17:11:09 »
Дървото - бонзай и на мен ми допада .Ама как да подаря на мъжо дърво - бонзай .Поднос за сервиране в леглото имаме вече...Може би някой мъжки аксесоар.Мислех си за кутия за пури с пури вътре.Мъжа ми не пуши ,но пури припалва от време на време...
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #149 -:
октомври 20, 2011, 18:31:55 »
Ние всяка година се събираме със семейството на което сме кумове и спазвайки традицията / списъка за 5 г им подарихме сребърна юбилейна монета от БНБ - мисля че беше 100 г. Независимост на България
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
Нагоре