Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:46:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част  (Прочетена 186456 пъти)

Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #330 -: септември 09, 2013, 13:13:45 »

yana_traeva , супер е роклята  Bravo Писах ти на ЛС да питам нещо за Асеновград, за да не спамя темата.
blackisback , не е задължително да си избрала самите сватбени обувки, а да имаш ясна идея на колко висок ток искаш да си, за да може да си поръчаш правилната дължина на роклята. Харесала ли си модел (аз да полюбопитствам малко  girl_wink ) ?
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: септември 09, 2013, 13:38:44 »

blackisback, според мен да по-добре си купи обувките 1-во , или най-добре двете наведнъж рокля и обувки smile защото аз сега гледам струвам и търся обувки с точна височина не повече не повисоко smile за да не се налага пак да е режим pleasantry
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: септември 09, 2013, 17:23:32 »

Да, да, имах предвид именно височината.

Lorenna, те са две. Ето ги
http://www.aliexpress.com/item/Stock-Us-4-6-8-10-12-14-Elegant-Beach-Sweetheart-Sleeveless-Beading-Pleat-Chiffon-Wedding/963684109.html

http://www.aliexpress.com/item/2013-free-shipping-mermaid-floor-length-Chapel-train-sashes-sweetheart-off-the-shoulder-sleeveless-backless-tulle/893630511.html
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: септември 09, 2013, 17:51:27 »

тази 2-рата е хуваба само че талията да е по долу(ниска талия или А талия ли как им викат)
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #334 -: септември 09, 2013, 19:15:47 »

blackisback много са красиви и двете  Bravo Само искай да ти пратят реални снимки (макар че гледам, че и двете рокли са с доста добър фийдбек).
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: септември 10, 2013, 08:05:18 »

yana, и двете много ми харесват такива. Особено втората. Талията (специално за моето място) й е точно там мястото, че това ми е най-хубавата част в тялото  blush надолу съм по-широкичка.

Lorenna, на втората вече имам. Даже в два цвята - бял и шампанско. Само чакам тея пусти 5 кила да паднат и да поръчвам.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: септември 10, 2013, 08:29:55 »

Щом е така да добри са. Как няма да свалиш lol) нали каза че е догодина ако не се бъркам ще свалиш. Но разгледала лш си роклите и тук в Асеновград?има мн такива подобни модели
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: септември 10, 2013, 08:50:03 »

Ще сваля това, което може да се свали  crazy И преди съм го правила, сега кофти събития и стрес пак ми върнаха дръжките  blush

В Асеновград не съм ходила още, но ще отида, то събитието е догодина, така че имам време. В момента по-големият проблем, от който бягам, е ресторантът, но това е друго тема  nea
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: септември 10, 2013, 16:05:21 »

Според мен няма нужда да чакате да си вземете обувки. По-скоро имайте идея за височината (примерно 6см ток с/без платформа), но не е задължително да си ги взимате първи. Почти всяка рокля може да се скъси, освен ако няма бродерия или специални елементи точно отдолу и те ще се скрият. Аз поръчах моята и след това си взех обувките.
Аз съмс две ръце за поръчването на рокля по интернет (особено Milanoo, от където е моята). За много по-малко пари може да се вземе с пъти по-хубава и качествена рокля.
smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: септември 13, 2013, 10:12:13 »

на мен ми казаха, че снимките на роклите по тези сайтове изобщо не си приличат на това, което ви доставят.. мисля че рокля от интернет не е добра оферта..  nea
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: септември 13, 2013, 10:34:09 »

lol)) сългасна съм със теб.
Но имате много време да мислете дали ще от интернет или от магазина или по поръчка.Всичко това може да бъде готово или веднага или в рамките на 1м макс
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #341 -: септември 13, 2013, 10:47:41 »

на мен ми казаха, че снимките на роклите по тези сайтове изобщо не си приличат на това, което ви доставят.. мисля че рокля от интернет не е добра оферта..  nea

Айде сега! Половината момичета тук са с рокли от интернет, обаче ти без никакъв опит мислиш, че не е оферта?!

Моята къса булчинска от интернет и честно казано на живо е много по-красива отколкото на снимките, така че такива мнения без никакъв опит само, за да се пише нещо според мен не са необходими.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: септември 13, 2013, 10:50:26 »

така е , аз съм доволна защото мойта си е тук но ако бях си взела от интернет и на нея щах да бъда хахха това жените сме такива  girl_wink
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: септември 13, 2013, 10:51:24 »

Айде сега! Половината момичета тук са с рокли от интернет, обаче ти без никакъв опит мислиш, че не е оферта?!

Моята къса булчинска от интернет и честно казано на живо е много по-красива отколкото на снимките, така че такива мнения без никакъв опит само, за да се пише нещо според мен не са необходими.
Спокойно де! Просто казвам мнението си и какво са ми споделили мой познати булки! Радвам се за вас и не мисля,че съм казала нещо чак толкова лошо!  huhhuh.gif huhhuh.gif
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: септември 13, 2013, 11:09:32 »

аз смело мога да твърдя, че и дългата и късата рокля и тази за майка ми бяха фантастични. Булчинската ми рокля е по-красива от тази на снимката, защото просто не са я снимали в цялата и прелест и там е без кринолин. Материята и изработката за много качествени. По горната част имам бродерия и мъниста и са просто перфектни. Даже ми пратиха резервни.
Не мога да кажа за рокли от dhgate ili аliexpress, но за Milanoo и LightIntheBox за страхотни. Аз мерих в Асеновград и обиколих много магазини както там, така и в София...но нито за секунда не съжалявам, че я поръчах онлайн, защото беше това, което исках и по магазините в БГ не можах да го намеря.

Естествено, ако нямате толерантност към риска, ще се побъркате докато чакате да пристигне smile

Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: