Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 04:35:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част  (Прочетена 186138 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 01, 2013, 18:34:38 »

роклята е много хубава, честито. smile
 ако приемаш чужди мнения, да вметна само че ръкавиците идват малко в повече, тя си е достатъчно бляскава. blum
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 01, 2013, 18:38:20 »

таня,роклята е супер,стои ти прекрасно,но и на мен ръкавиците ми идват в повече,дали няма да спарват,все пак ще се омъжваш в топло време
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #212 -: юли 01, 2013, 19:58:15 »

Татяна, мойта трябва да се глади. А отзад по оригинален модел е дълга

http://www.aliexpress.com/item/FW0175-Hot-Organza-Strapless-Ball-Gown-Wedding-Dress/498562732.html

Аз исках да е до земята, от Миланото ми отказаха моделите, които харесах, та за това се спрях на тази smile Айде, готови сме, щом имаме рокли, може утре да се омъжим  Bravo  danceg  girl_wink
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 01, 2013, 21:10:41 »

Благодаря ви момичета smile А относно ръкавиците, по принцип не искам да ги слагам, но поне до ресторанта е по добре да ги имам, защото има нещо което бих искала да прикрия на снимките до колкото мога. Знам, че ще е топло времето и не са за лятото... Мерси за мнението ви, оценявам го   Wink
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #214 -: юли 04, 2013, 22:28:29 »

Татянче, относно въпроса дали може да захванеш шлейфа на роклята с някакъв аксесоар да не се влачи- не знам, освен да питаш или някоя шивачка да и направи някой шев, тя ще знае къде точно да пипне, за да се вдигни шлейфа, или др вариант е да я дадеш на шивач да ти я скъсят, но може да се развали отзад формата. Питай в някой опитен шивач на рокли или в булченските магазините да ти препоръчат шивач. Ако не стане, ще я заметваш на ръката си като играеш- така ми каза едно момиче, което имаше шлейф и тя (нали шлейф се казва  Girl_hide). извинявайте за дългият пост, но да помогна и се отплеснах  give_rose
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #215 -: юли 05, 2013, 13:47:34 »

Хайде да попитам и тук. Кажете изпитано място за корекции на рокля в София?
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #216 -: юли 07, 2013, 12:13:49 »

Да поискам и аз съвет. Харесах си рокля в Алегра, която 99% е подобна на тази:http://www.milanoo.com/Elegant-Lace-White-A-line-Short-Sleeves-V-Neck-Sash-Beading-Satin-Wedding-Dress-p19176.html. Стои ми прекрасно, хареса ми и самата рокля, но...цената й е 3 пъти по-висока от тази в Милано. Вече няколко дни умувам, но не мога да взема решение, а нямам време. Ако ще поръчвам от Китай трябва да е сега, че ако се случи нещо да мога да поръчам от Алегра. Знам, че има много доволни момичета от Милано, но ме притеснява да не получа роклята и да не харесам изработката, платовете, т.е. да се окаже, че роклята от Алегра е с по-високо качество..Друг модел, който много харесвам е този: http://www.milanoo.com/Inverted-V-Lace-Satin-Wedding-Dress-p6149.html.
Butterfly, какво стана с твоята рокля? Получи ли я?
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #217 -: юли 07, 2013, 12:22:03 »

evyevy, отиди на шивач за мерките, ама такъв, който разбира и поправя рокли, а не като 1-вият където ходих аз- само подгъви прави и талията не знае къде е  Oh my ... Та, да ти вземе шивача мерките и поръчвай от Миланото. Мн ме съмнява, че качеството на Алегра е по- високо от Китай. В Алеграта от къде идват роклите/ платовете, най- верояно от Китай  angry От друга страна, вярно, важен ден е, но роклята я слагаме един път, аз и за това поръчах от интернет, не исках да давам повече от 500 лв за рокля, а една приятелка ме скастри да не се надявам на толкова евтина хахха добре че беше тя  Bravo Давай смело  good good
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юли 07, 2013, 16:01:50 »

Да поискам и аз съвет. Харесах си рокля в Алегра, която 99% е подобна на тази:http://www.milanoo.com/Elegant-Lace-White-A-line-Short-Sleeves-V-Neck-Sash-Beading-Satin-Wedding-Dress-p19176.html. Стои ми прекрасно, хареса ми и самата рокля, но...цената й е 3 пъти по-висока от тази в Милано. Вече няколко дни умувам, но не мога да взема решение, а нямам време. Ако ще поръчвам от Китай трябва да е сега, че ако се случи нещо да мога да поръчам от Алегра. Знам, че има много доволни момичета от Милано, но ме притеснява да не получа роклята и да не харесам изработката, платовете, т.е. да се окаже, че роклята от Алегра е с по-високо качество..Друг модел, който много харесвам е този: http://www.milanoo.com/Inverted-V-Lace-Satin-Wedding-Dress-p6149.html.
Butterfly, какво стана с твоята рокля? Получи ли я?
Здравей smile и двете ти рокли са точно мой тип рокли smile дори последната,която си показала ми беше доста дълго време фаворит и ако не бях намерила моята рокля, щях нея да поръчам. Не знам дали си прочела един мой предишен пост, в който бях постнала точно тази рокля от милано и същия модел от алиекспрес, където честно казано в алиекспрес ми се стори доста по-добре направена,затова и всъщност избрах алиекспрес,макар че първоначално исках да е от миланоо smile. АКо не си го прочела поста ми, ти поствам отново роклята в алиекспрес (между другото чак преди седмица някъде забелязах, че продавача на моята рокля и на тази която си харесала е един и същ  girl_wink
http://www.aliexpress.com/item/Classics-100-Real-Sample-Actual-Cap-Sleeve-Lace-A-Line-Wedding-Dress-With-Champagne-Belt-Corset/837691286.html
А моята още не съм я получила, чакам я с нетърпение, все още не са я пратили даже. Ако до ден два не я пратят ще питам продавача какво става smile
« Последна редакция: юли 07, 2013, 16:15:59 от Butterfly1987 » Активен
evyevy
Професор

« Отговор #219 -: юли 07, 2013, 18:41:28 »

Дааа, видях че имаме сходен вкус и си поръчала, та затова питам дали си я получила, исках да знам дали си доволна. Бях решила. че ще меря тук и ще поръчам от китайците, но сега имам съмнения...
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 09, 2013, 08:40:48 »

Момичетаа, малко  Offtopic но исках да се похваля  с последната си сполучлива покупка  yahoo danceg- висулка с перличка и със синджирче. Подариха ми за рождения ден обеци перли и исках да си ги направя комплект smile
http://www.aliexpress.com/item/Neoglory-Jewelry-Free-shipping-wholesale-Swarovski-element-Pearl-S925-Silver-Plated-Necklace/586935953.html

* IMG_20130705_181649.JPG (48.84 KB, 336x448 - видяно 338 пъти.)
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 10, 2013, 08:11:29 »

Пратили са ми роклятаааа danceg tease yahoo нямам търпение да я получа, даже са я пратили с DHL вместо с TNT (както бях отбелязала при плащането)  yahoo
Активен
evyevy
Професор

« Отговор #222 -: юли 10, 2013, 12:08:00 »

Пеперудке, стискам палци всичко да е наред и да ти стои прекрасно. Чакаме снимки smile
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #223 -: юли 10, 2013, 13:14:08 »

Пеперудкеее чакамееее
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юли 15, 2013, 20:07:59 »

Момичетааааа днес я взехх smile много съм доволна и щастлива, не се наложи да се разправям с митници, продавача беше написал- мостра рокля за 20 долара. Директно от митниците в София дойде в офис на DHL lolyahoo много съм доволна от изработката и от материите, ще трябват леки корекции в ханша ми е леко широка, също така са пришили тюл отдолу, който допълнително придава излишен обем и ставам като бъчвичка smile Но иначе като цяло съм страшно доволна от изработката smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: