Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 04:40:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част  (Прочетена 186162 пъти)

Butterfly1987
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 08, 2013, 13:01:13 »

Честито tanyataneva  Girl_hide Bravo yahoo разкошни са роклите  Girl_hide Bravo DANCE поздравления, ще бъдеш прекрасна булка smile Би ли споделила от кой сайт си ги купила и кой е продавача smile
И моята сватба ще е септември, та още се чудя каква рокля и от къде да я поръчам smile В крайна сметка по съвет на една от девойките си принтнах всички рокли, които си бях набелязала, сега останаха само 2, между които се колебая и остава да отида в някой магазин, за да видя как биха ми стояли на живо и ще поръчвам и аз. Ето ги моите:
http://www.milanoo.com/A-line-One-Shoulder-Chiffon-Wedding-Gown-p4862.html
http://www.aliexpress.com/item/Vintage-Inspired-Scallop-V-Neck-Lace-Embroidered-Net-Sleeveless-Wedding-Dress-with-Keyhole-Back-Beach-Bridal/817424015.html Като за тази от алиекспрес ме притеснява единствено малкия брой купувачи до момента (само 86, но пък коментарите са все добри и рейтинга е 100%)

Активен
tanyataneva
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #106 -: юни 08, 2013, 14:13:13 »

Butterfly1987,бялата рокля е от aliexpress, а тази в цвят шампанско e ot ebay.co.uk.
Ето линк и за двамата продавачи:
http://stores.ebay.co.uk/sexygoddess419
http://www.aliexpress.com/store/911698
Съвсем искрено препоръчвам aliexpress- много коректен сайт,настрана от роклята,оттам си поръчах страшно много други дреболии за сватбата-воал,възглавничка за халките,книга за гости,бижута,свещи,гривнички за шаферките,чадър за фотосесията(от онези готините с дантела,които по сватбените салони са над 40 лв) и други.
Важното е рейтинга да е висок,да има положителни коментари и все пак повече от да речен 20-30 поръчки продавача.
От ибей също съм доволна,от там си поръчах дълъг воал и фигурка за тортата.Успех!
В aliexpress  има доста дантелени рокли,ако се притесняваш,че този продавач на който за сега си се спряла няма достатъчно продажби търси още из сайта,все ще намериш същата рокля при продавач с повече продажби.
Роклята е уникална! Страшно елегентна е: Bravo
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #107 -: юни 08, 2013, 14:15:43 »

Да се допълня,имах предвид тази от aliexpress:)))И другата от милано е хубава,но от aliexpress ми допада повече:)
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 08, 2013, 14:47:48 »

И аз съм се насочила към дантелената от алиекспрес, просто търся някой магазин, в който да видя подобна да се видя на живо, макар че не съм някаква нестандартна и мисля че би ми стояла прекрасно и съм на път да я поръчам smile и твоите са наистина приказни, поздравявам те още веднъж за избора и още повече за резултата smile Аз от алиекспрес също мисля да купя повечето неща- кутийка за халките, поръчах си вече изкуствени орхидеи (за поканите, понеже аз ще си ги правя), едни много сладки цветчета (лилии) за бутониери. В момента гледам и за подаръчета за гостите, но все още не можем да стигнем до едно мнение с младоженеца какви да са smile аз искам нещо практично- солнички или лъжички за кафе...а той не удобрява smile  beating най-лошото е, че и той не знае какво иска  pardon
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 08, 2013, 19:18:36 »

Таня, много са ти хубави роклите!
Аз от алиекспрес си поръчах втората рокля, сега я чакам да дойде.

Може ли да споделиш линк на чадъра, тъй като и аз искам да си поръчам за всеки случай.
Активен
tanyataneva
Любопитен
*

« Отговор #110 -: юни 08, 2013, 20:16:42 »

elistoilova, ето линк за чадъра:
http://www.aliexpress.com/item/Lace-Parasol-Sun-Umbrella-with-Long-Fringe-in-Black-White-Beige-for-Wedding-Decoration-Free-Shipping/603706154.html
Има разбира се и по-евтини,но този ми хареса много.На живо е разкошен,изглежда ми поне на мен леко винтидж:)
А иначе точно ей такъв:
http://www.aliexpress.com/item/White-Lace-Umbrella-Wedding/629137717.html
го видях вчера в един сватбен салон за 38лв...Тук са ужасно скъпи.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #111 -: юни 09, 2013, 01:20:09 »

Butterfly, втората рокля е супер, но виж доставката я дават 60 дни, не бих рискувала на твое място. Кога септември ти е сватбата?
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 09, 2013, 20:02:20 »

Цитат на: Bride  link=topic=35168.msg603216#msg603216 date=1370733609
Butterfly, втората рокля е супер, но виж доставката я дават 60 дни, не бих рискувала на твое място. Кога септември ти е сватбата?

На 22 септември ще е сватбата. Мисля най- късно до седмица две да поръчам, просто се колебая още  кой модел да е smile  Имам 3 месеца и половина ако броя пускането на поръчката края на другата седмица. Освен това питах продавача дали може да ми я направят без лъскавите пайети (които се шиели ръчно). Аз много много не си падам по лъславите пайети и камъни, искам изчистена дантела. Та ми каза,че може, и мисля, че ще се намали времето за изработка, след като няма да искам да се пришиват тези пайетки...
« Последна редакция: юни 09, 2013, 20:13:19 от Butterfly1987 » Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 09, 2013, 21:54:41 »

tanyataneva благодаря!

А що се отнася до aliexpress, там май винаги пише доставка от 15 до 60 дни, но идват за около 30-тина дни.
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #114 -: юни 09, 2013, 22:37:28 »

Пеперудке, страхотна дата сте избрали (и нашата е тогава lol Аз още не съм видяла какво предлагат по родните магазини, но мисля до края на месеца да я свърша тази работа, да се ориентирам в моделите, какво стои на фигурата ми и да поръчам от китайчетата.
За да не спамя тук, пиша ти ЛС
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 10, 2013, 10:26:35 »

Момичета, да ви питам вие кой доставчик избрахте за доставка на роклите си? Има ли разлика в бързината на доставката? Защото с ТNT e например 20$, а с DHL- 89$... разликата е драстична. TNT надеждни ли са? Или да заложа на DHL? Интересува ме за сайта aliexpress? мерси smile
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 10, 2013, 11:07:59 »

Според мен няма значение, май имаше булки с ТNТ . Мойта ми я доставиха с DHL. Много скъпа доставката... на мен ми беше 45 usd
Активен
milenitaa
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #117 -: юни 10, 2013, 18:50:39 »

Здравейте момичета, влюбих се в тази рокля!  danceg http://www.aliexpress.com/store/product/Urged-bride-wedding-formal-dress-tube-top-qi-in-wedding-sweet-princess-wedding-dress-843/911698_606848476.html
Винаги съм си мечтала да бъда като принцеса на сватбата си с точно такъв модел рокля. Моля ви дайте мнение,че съм много зле с поръчки от тези сайтове,  blush Някой поръчвал ли е от тук?
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 10, 2013, 22:42:40 »

tanyataneva ти как се отърва от митническите разправии и такси? Какво накара да напишат китайчетата- че са вечерни рокли ли и на каква стойност? Когато смятат от митниците,влиза ли в цената и доставката?
Вижте какво пише на страницата на митниците:

По отношение на стойностите, промяната касае пратките с незначителна стойност. Лимитът от 22 евро, вече е 150 евро. Тук се налага едно много важно уточнение.
За да се определи една пратка като “пратка с незначителна стойност”, освен че не трябва стойността й да превишава 150 евро, най-малко едно от двете лица участващи в сделката (изпращач и получател), трябва да е юридическо лице. Например, ако сте поръчали чрез интернет дрехи на стойност до 150 евро като физическо лице и изпращачът е фирма от трета страна, то тогава не дължите мито и ДДС.

Не стоят нещата така обаче с пратки от физически на физически лица. Там се запазва действието на чл. 29, чл.30 и чл.31 от Регламент (ЕИО) 918/83 и лимитът за безмитен внос е 45 евро.
Например ваш познат, като физическо лице ви изпраща дрехи от страна извън Европейския съюз. Ако стойността им не надвишава 45 евро, вие, също физическо лице, не дължите мито и ДДС. Това обаче се отнася за пратки, които нямат търговски характер и се изпращат като подарък. Ако обаче пратката е с по-висока стойност, за нея се дължи мито и съответно ДДС.

Само дето никъде не видях дали в тези 45 евра се включва транспортните разходи,или е само стойността на роклята?
Активен
Butterfly1987
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 10, 2013, 22:54:11 »

Здравейте момичета, влюбих се в тази рокля!  danceg http://www.aliexpress.com/store/product/Urged-bride-wedding-formal-dress-tube-top-qi-in-wedding-sweet-princess-wedding-dress-843/911698_606848476.html
Винаги съм си мечтала да бъда като принцеса на сватбата си с точно такъв модел рокля. Моля ви дайте мнение,че съм много зле с поръчки от тези сайтове,  blush Някой поръчвал ли е от тук?

Здравей :)роклята, която си си харесала е много хубава, а и щом си се влюбила от пръв поглед... няма по-хубаво нещо от това, да не се луташ и чудиш (като мен например  pardon )smile Bravo yahoo аз до седмица мисля да си поръчам от aliexpress, но tanyataneva,Bride,Axenia и elistoilova вече имат опит с поръчване на рокли от там,така че те биха ти помогнали повече сега smile Ако някоя друга бъдеща булка също има опит, моля да ме извини,ако съм я пропуснала smile Лично аз търся така (например пиша lace wedding dress real sample) и сортирам по Rating.Така ми излизат продавачите,които имат най-голям рейтинг и рокли,които имат истински снимки. Общо взето трябва да се въоръжиш с търпение и време,за да търсиш smile Твоята си има реални снимки според мен, за да стои като принцеса ще ти е нужна фуста (можеш да питаш продавача каква фуста е използвал при снимките на тази рокля,за да си сигурна,че ще стои точно като на снимките), фийдбака на продавача е горе долу добър, аз винаги чета отрицателните и неутралните коментари,при твоя продавач има оплаквания за несъответствия при размерите,забавяне на поръчките,лошо качество...за последните 3 месеца има 3 неутрални коментара и 4 негативни за общо 80 поръчки... можеш да пробваш късмета си smile Но лично аз не бих рискувала и бих потърсила друг продавач, при който негативните и отрицателните коментари са по-малко (или поне са бъдат от сорта на закъсняла поръчка... ) а не за сбъркани размери smile зависи и какво е сбъркано де pardon ако е голяма е поправимо,ама уви обратния случай води до доста главоболия. Но всеки си решава какъв риск би поел при поръчка,на някои може и да им се вижда висок рейтинга... пак казвам всеки си преценя smile
« Последна редакция: юни 10, 2013, 23:11:58 от Butterfly1987 » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: