Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 06:34:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част (Прочетена 186419 пъти)
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 част
«
Отговор #45 -:
май 28, 2013, 08:46:20 »
Bride, това бяха линкове за smart, тъй като каза, че не е виждала рокли на lightinthebox.com в сайтовете с много продавачи - ebay, aliexpress, alibaba.com. Моята рокля моделът й е без шлейф, до земята, макар че ми е малко дългичка. Но попринцип Milanoo имат политиката да правят малки промени - например вместо с цип гърбът ти да е с връзки, и то невинаги. Не правят големи промени. Въпреки че за една рокля ги бях питала, и бяха казали че може да й се махне шлейфа, но явно зависи от роклята.
Като цяло имах перфектна комуникация с тях, също така и доста бърза. Но имаш време, аз съм на 07.09, но я поръчах по-рано, за да имам време да отреагирам, ако нещо не е наред. Сега ще й правя корекции чак август средата някъде, че ми е малко широка и дълга.
Еви, според мен също имаш време. За другите сайтове не знам, но от Миланоо ми пристигна за малко по-малко от месец. Според мен ако вземеш от там ще ти пристигне за месец. Ако взимаш от БГ, имаш даже още повече време
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307
31.08.2013
«
Отговор #46 -:
май 28, 2013, 11:10:18 »
Моята е 31,08 и вече имам рокля от Али експрес, поръчах я април, точно за да имам достатъчно време за корекции и прочие. Аз платих с кредитната карта направо. Питах ги, казаха че с каквото искам мога - няма значение.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 ч
«
Отговор #47 -:
май 28, 2013, 11:54:25 »
О да, забравих - платих с paypal, най-бързо и сигурно ми се видя. Още повече, че на секундата бяха изтеглили парите и им ги бяха пратили от пейпал. За скунди вече ми беше и потвърдено плащането от Миланоо, т.е. от датата на плащането ми и започна да тече времето за изработка
«
Последна редакция: май 28, 2013, 12:04:19 от adi4ko
»
Активен
Axenia
Професор
31.08.2013
«
Отговор #48 -:
май 28, 2013, 12:01:08 »
И при мен с кредитната беше така, написах номера й. И секунда след това получих смс, че парите ги няма, и веднага ми писаха от Али, че са получили парите
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #49 -:
май 28, 2013, 17:05:50 »
Днес си поръчах и аз рокля от сайта на Милано. Сега ще я очаквам с нетърпение. Пише, че след около месец ще пристигне. Надявам се всичко да е наред, да няма проблеми, че ще пристигне във Франция, да няма проблем на митницата и като дойде да ми стане най-вече
Проведохме кратък чат с тях и наистина са много любезни и отговарят веднага. И наистина като си направих поръчката и я пуснах моментално бяха изтеглени парите. Добре, че малко по рано днес отидох и внесох пари
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #50 -:
май 29, 2013, 01:52:57 »
Ади, Татяна, как си кореспондирате с Милано - чрез лайв чата или чрез имейли? И още нещо - роклите ви стандартни размери ли са или custom made?
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #51 -:
май 29, 2013, 05:10:34 »
таня, радвам се за теб, а пробва ли подобна кройка или реши,че това е роклята и др не искаш
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #52 -:
май 29, 2013, 08:17:26 »
Момичета аз имах невероятен късмет с роклята. Честно казано не бях пробвала такива сватбени рокли като модел. Просто се влюбих и реших, че ще е тя. Досега не съм имала никакъв проблем, а нон-стоп поръчвам по интернет дрехи, рокли и др. подобни. Бях мерила подобни, но не същите рокли, т.к. бях шаферка на брат ми на сватбата. И дойде роклята като излята (е добре де, леко широчка, но пак
) Аз съм си смел човек, така че ви казвам, и да не сте мерили такава рокля, каквато искате, взимайте смело. Естествено трябва да имате реална представа за себе си и какво ви отива и какво не. Аз бях сигурна, че ще ми отива
Другото което е, има много негатив за Миланоо, според мен защото хората нямат реална представа какво ще получат за парите си. Все пак това са китайски рокли, не са Мори Лий и Вера Уанг..Качествени са за парите си според мен, даже повече отколкото очаквах, но трябва да имате в предвид, че не са рокли за хиляди долари
Татяна, стискам всички палци, които имам
Всичко ще е наред. Само те съветвам, като минат 20-тина дена, почни да ги тормозиш с е-мейли и да питаш направили ли са я вече и кога ще я шипнат. Може и да не е това причината, но на мен ми я пуснаха по-бързо
Сигурна съм, че ще е перфектна!
Еви, аз си кореспондирах преди поръчката с лайв чат, защото е по-бързо и ти отговарят веднага, ако са на линия. След това ги тормозех по е-мейл
Върни се малко по-нагоре в темата, мисля, че подробно съм обяснила за кореспонденцията с тях.
Аз реших, че не ми се дават 15 долара отгоре за custom made, т.к., макар и малко по-голям размер да съм, като се измерих професионално, мерките ми влизаха в таблицата. Отговарят си по техните таблици мерките. Дойде по-широка, защото поотслабнах за този един месец, през който я чаках ( то не бяха нерви, не беше чудо...) А и освен това, до колкото си спомням, custom made не се връщат, ако има проблем, само обикновените мерки. Реших да не рискувам
Активен
Axenia
Професор
31.08.2013
«
Отговор #53 -:
май 29, 2013, 08:56:10 »
adi4ko!
Важно е да имате реална представа. Моята рокля е от много хубава материя и е добре ушита, но не видях снимка на истинската, не знам дали е реплика или не... Аз си я поръчах мой си размер, въпреки, че влизах в таблицата, Абнър Ли (така се казваше мацката) ми поиска мои размери. Не ми взеха повече пари за това. Все пак не очаквайте и да ви лепне. Аз бях с нагласата, че ще са нужни корекции. Те дори и тук да ви я шият.. пак се преправя
Успех на всички, които са си поръчали роклите, това е един дълъг месец - повярвайте
но чакането дано си заслужава (сигурна съм).
Чакаме с нетърпение да покажеш снимки като дойде Татяна.
PS аз си писах в чата с тях, нито един мейл не съм пратила. Почнах ги на 4 ден да ги тормозя
Даже Ли един ми каза (Please, I have to go home") като погледнах там било 00.20ч.
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #54 -:
май 29, 2013, 10:36:20 »
Ще кача снимки веднага щом я получа. Пробвах подобен модел рокля в един магазин, за да добия представа как е. Надявам се да ми стане роклята, защото ще се побъркам вече. Колко модели изгледах, чак се обърках и накрая реших, че ще избирам между 2 модела и така я поръчах. Започва голямото чакане
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #55 -:
май 29, 2013, 12:41:52 »
Ади, Аксения, много полезна информация, благодаря!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 6 ч
«
Отговор #56 -:
май 29, 2013, 12:50:26 »
И аз подкрепям за любезността и бързината на отговори на Миланоо. Аз поръчах роклята на мама за сватбата преди една седмица от там, на кръстосан разпит ги сложих в лайв чата, абсолютно ан всичко ми отговориха супер бързо и винаги мили и любезни и то на немски език, дори не на английски, доколкото разбрах и руски говорят. Първоначално мислехме да я поръчаме custom made, защото искахме вместо с цип отзад да е с връзки, но в чата като ги попитах ще струва ли допълнително да сложат връзки вместо цип ми казаха, че НЕ и мога да я поръчам стандартна големина и да не си я оскъпявам допълнително, а добавянето на връзки ще е безплатно! Цвета също го избрахме различен от картинката: Grape.
Сега вече мина една седмица откак я поръчахме роклята и всички я чакаме с нетърпение, на нас ни пишеше до 40 дни че може да трае. Но аз я поръчах на Бг адрес.
Това е роклята на мама:
http://www.milanoo.com/Gorgeous-Sweetheart-Short-Sleeves-Satin-Chiffon-Mother-Of-Bride-And-Groom-Dress-p17588.html
Освен това както мисля съм писала някъде по-нагоре, кръстницата ми поръча също нейната рокля от Милано:
http://www.milanoo.com/de/p248342.html
Роклята пристигна на чуждестранен адрес в западна еворпа, сууупер бързо: 3 седмици!
Не беше custom made, а стандартна и без никакви пормени, нито в цвят нито в модел, може би затова и дойде толкова бързо. Роклята, момичета, е рзкошна, на живо е много по-красива, платовете са страшно квалитетни и тежко падащи, има ТРИ пласта, т.е. две фусти! Което не е по подразбиране да има толкова толкова мн фусти. Шевовете са перфектни, самата изработка е върха! Та затова и реших и на мама роклята да поръчам там, издебнах да има безплатна доставка и хоп поръчах я, сега се надявам и там всичко да бъде супер!
«
Последна редакция: май 29, 2013, 12:58:44 от Мрявка
»
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #57 -:
май 29, 2013, 13:17:39 »
Мрявче и мама мисли от там да си поръча, а на майка ти роклята е една от двете, между които се чуди и майка ми
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
май 29, 2013, 13:21:00 »
Ами като пристигне ще я снимам, да ви я покажа на живо, ние сложихме връзки за да може да е по нагаждаща се на размерите на мама, а и изглежда по шик според нас
А то по принцип няма много голям друг избор за рокля за по-възрастна жена, защото тя държеше и д аима малко ръкавче. Нямам търпение да идва да я видим :-)
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
май 29, 2013, 13:29:25 »
Йеее,
Мрявка
! Страхотен избор и за мама и за кумата - поздравления! Все повече се убеждавам в коректността и качеството на Миланоо. При следващ повод сигурно пак от тях ще поръчвам!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31