Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 19, 2025, 10:30:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Седмица на абитуриентите и славянската писменост  (Прочетена 28956 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #45 -: май 22, 2013, 13:40:19 »

emmmmmy, аз се върнах да търся нещо за теб и лекари, ама нищо не открих на първо четене. Явно съм изпуснала, ама дано вече всичко е минало и заминало.
Сега за ловенето на рибари- хич не ти трябва. Има една приказка "какво си се свил като рибарски х..?". Като живяла 5 години на морска територия, да ти я и разтълкувам Wink. Рибарите излизат много рано в морето и понеже е доста студено, всичко им е стегнато и свито и не стават за любов и романтика  blum. Собственичката на лодката /може и да си ти, щом те чакат козметични процедури/ да си допива виното и да тръгва да лови ловци, те хем са богати, хем услужливи.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 22, 2013, 13:43:50 »

свекърва, мъжът изкара болест, ама вече се надига. не беше приятно, ама и той си е крив, не се грижи за себе си в работата и ето последствията. айде вкъщи има кой да го контролира, ама там.. beating pardon
аа хубаво че ми каза за рибарите. girl_impossible
ловците не ги ща обаче, не харесвам хора дето избиват животни. може би ще се пренасоча към маслиновите горички и техните собственици crazy girl_in_love

п.с Муунче, за какво да ми завиди човек-сама си ги правя процедурите хаха. само на картинката друг ми ги прави. по-убава едва ли ще стана, ама карай, днес ми е скромен ден, явно съм глътнала риба-таралеж, че съм се надула  Blush
« Последна редакция: май 22, 2013, 13:45:50 от emmmmmy » Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 22, 2013, 14:51:03 »

Че то сама да си ги правиш е по-кеф Wink Пък и по-убава ще се направиш Ashamed
Тия с маслиновите горички само гледай да не са гърци, че мнооого ги мързи и по цял ден smoke
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 22, 2013, 15:04:01 »

никви гърци, загорели яки италианци или испанци  tease
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 22, 2013, 16:01:11 »

Хаха, да, правилно, те са вечно загорели Wink
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #50 -: май 22, 2013, 22:26:36 »

Еми, да ти кажа честно, аз вече май започвам да съм повече за домашните процедури...Имам си една козметичка в София и само при нея ходя, другаде не, предпочитам вкъщи да си направя каквото ще правя, че съм имала неприятни инциденти. А след проблемите с ноктите миналата година реших повече да не ходя на маникюр.
Муунче, как е коремчето  blush

В тоя ред на мисли, е трябва и аз в събота да се отдавам на разкрасяване...

Лека нощ от мен, доглеждам си филма и се мушкам в леглото  Sleep
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 23, 2013, 07:50:47 »

Добро утро на всички! В момента пътувам към София по работа с шефа и имам сввободно време часа от 9 до към 12 на обяд. Ще бъда в Мол Сердика. Ако има сософиянки свободни и с желание да пием по кафе, да ми пишат да се видим  Girl_hide
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 23, 2013, 11:03:45 »

Здравейтееее Sunshine
Току-що получих прекрасна, страхотна, невероятна, дълго чакана добра новина и направо летя от щастие!!! yahoo chee DANCE witch Много съм щастлива! butterfly
Тъкмо се чудех защо днес ви е хванала липсата и после прочетох поста на Ивелка и ми стана ясно - дано си прекарате чудесно girl_wink
А другите къде сте?
Алекс, благодаря, добре съм smile Коремчето расте смело напред, но пък и аз го пъча гордо blum
И аз съм като теб - така и не можах да си намеря свестни козметичка и маникюристка, на които да се доверя. Също смятам, че вкъщи се справям добре и "професионалистките" не правят нещо кой знае какво по-различно, даже понякога резултата е стряскащ и нежелан angry Пък и ми прави голям кеф да обявя "It's lady's time!" и да започне времето за релакс само за мен. Е, все по-рядко ми се случва, но намирам време /все още/. После като станем трима съвсем няма да намирам време, но пък други неща ще отвличат вниманието ми, така че не се оплаквам, напротив smile Нашият тати дори е по-нетърпелив и от мен - само обяснява какво щял да купува, как щял да го приспива и на мен ми се разтапя сърцето като го слушам heart А онзи ден ми каза, че бил малко разочарован, защото бил "на старт" и само чакал да се събудя посред нощ и да кажа, че нещо ми се яде и той да тичал да го купува, а пък аз не съм го правила още хихихи
Я кажете - ще почивате ли на утрешния ден?

* 969088_3084731813225_54505765_n.jpg (30.76 KB, 622x466 - видяно 304 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #53 -: май 23, 2013, 11:25:59 »

Муунче, честито! Ще споделиш подробности за любопитките smile

Аз пък се готвя за петъчен танц, утре заминавам за моето най- най- любимо място в България  и вече не просто танцувам, направо летя smile    yahoo chee bouncinggirl Aviator
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 23, 2013, 13:08:35 »

Благодаря smile Ще споделя, разбира се - те хубавите новини са за да се споделят Girl_hide
Виждам и ти имаш за споделяне smile Пожелавам ви страхотно и приятно прекарване! Да се върнеш по-заредена и по-щастлива give_rose
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 23, 2013, 13:15:51 »

оо Мунски, как сте днес smile
аз в този сив ден, за да бъда симетрична с него, изслушах един албум на Нора Джоунс, Бари Уайт, Ейми Уайнхаус и сега май ще продължа със Села Сю. такъв ми бил късметът. music write
ще взема да прочета монахът който продаде своето ферари, така или иначе ми е на компа.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 23, 2013, 13:29:32 »

Здравейте,
Муун радвам се за новините  give_rose
Киви, ще споделиш ли кое е местенцето, че ми стана интересно ?  Girl_hide

Еми, завиждам че можеш да седнеш, да се отпуснеш и да слушаш музика, аз явно съм доста нервна и винаги правя и нещо друго - така от музиката не чувам почти нищо  pardon

Ние днес на работа до обяд нямахме Интернет, та чак сега ви прочитам. То при нас ако има нет, няма ток, ако има всичко останало - водата спира  crazy Цял преди обед четох Властелина на пръстените, защото само тая книга ми е останала във флашката  smile
Сега правя едно меню и съм се захванала с избор на коктейли, та ви черпя с нещо леко алкохолно:
Мимоза /шампанско и портокалов сок/
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 23, 2013, 13:44:52 »

инлов, то и аз съм нервна, но днес като по чудо не съм. явно се опитвам да си променя нагласата към нещата, да видим кога ще успея напълно.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 23, 2013, 15:06:53 »

оо Мунски, как сте днес smile
аз в този сив ден, за да бъда симетрична с него, изслушах един албум на Нора Джоунс, Бари Уайт, Ейми Уайнхаус и сега май ще продължа със Села Сю. такъв ми бил късметът. music write
ще взема да прочета монахът който продаде своето ферари, така или иначе ми е на компа.

Виждам те как се вихриш blum Аз обожавам да слушам музика - действа ми много успокояващо и зареждащо. Музиката винаги ме спасява, когато съм тъжна и дори ме вади от дупка, ако съм изпаднала в такава music

Поздрав и вдъхновение за Ловчето:

Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 23, 2013, 15:26:35 »

Ооо, благодаря ти Муун!! give_rose Аз избягвам да поствам по-колоритни и апетитни коктейли заради теб и цвети blum , но с удоволствие бих си пийнала нещо ананасово  smile
Както споменах по-рано за техническите ни проблеми...ее спретнахме си 30 минутна пауза поради липса и на тоооок  laugh  Много е весела ситуацията, но мен определено не ми пука, тъй като утре почивам и вече съм се настроила  Eeager Приключих с менютата за напитки, сега продължавам с храната  cook
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: