Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:27:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ma6ka - 15.06.2013  (Прочетена 63048 пъти)

pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #105 -: юни 03, 2013, 15:05:57 »

Малко късно попаднах в твоята тема, но ще я следя с интерес!
Остава толкова малко до твоя ден! Роклята ти в комбинация с уникалната ти чанта ще е ефект wow и трябва да ти кажа, че като видях чантата първо си викам великолепна е, а после си мисля каква ли ще трябва да е роклята, за да не е претрупано. Според мен няма никакво място за притеснение. А относно това, че младоженеца я е видял- гарантирам, че с прическа, грим и сияещо от щастие лице ще е коренно различно!!! Аз все още не мога да си представя как ще изглеждам в деня  sad Можеш ли да обясниш/покажеш как ще изглеждат тези сатенени панделки за сълфетките? Пожелавам ти беоблачни последни дни на потготовка  danceg
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 03, 2013, 16:52:59 »

Сега вече започнах да се наслаждавам на организацията - трябва да опаковам подаръчетата и да направя салфетките. Като ги направя ще ви покажа снимки и ще видите за какво са ми панделките smile
Сутринта си гледах роклята и вече започвам да си мисля колко ще ми е удобна, въобще не е тежка, а булчинската визия ще я докарам от воала  pardon
Благодаря ви за пoложителните постове smile

И тортата за гoстите е поръчана -ШОКОЛАДОВА  Torte
Ние ще имаме една малка на 2 етажа за разрязване и за гостите отделни парчета. В началото исках за гостите отделни тортички със захарно тесто и панделка, но там където ще е сватбата ни няма кой да ги направи красиви  shok
Намерих една жена, която прави торти вкъщи и тя ще направи тази за разрязването.
Тези много ми харесват, но едва ли ще е точно копие на някоя от тях, по-скоро ще следва идеята smile

Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 03, 2013, 22:41:20 »

Машка,забави малко темпото, че не мога да те догоня biggrin
Шоколадова торта- супер, то без това лятото се превърна в пролет  girl_impossible
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406

« Отговор #108 -: юни 03, 2013, 23:19:17 »

Ma6ka, аз съм за бой, докато се включа в темичката ти, тя сватбата дошла  Girl_hide Горе главата! Преживяванията ти преди сватбата са типични за всяка една булка, но съгласи се, че когато нещата почнат да се нареждат чувстваш едно такова удовлетворение от добре свършена работа и забравяш всичко лошо. А роклята ти е прекрасна, благородно ти завиждам за фигурата, щом си избрала такъв модел. Сигурна съм, че в сватбения ден ще бъдеш най-красивото момиче за твоето момче. Пожелавам ти отсега нататък подготовката да ти върви по вода  good
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 04, 2013, 08:31:50 »

Evyevy, добре дошла  Girl_hide

Мариелка, ти май си преди мен - вече имаше моминско парти, при мен се очертава да е тази седмица и май ще са 2  blum
А времето е следващата ми грижа. За съжаление няма как да го вмъкна в списъка със задачите  crazy и съм оставила да се притеснявам за него чак след 11-12.06  pardon
В началото си мислех, че ще е много топло и направихме ритуала в 18.20ч, а сега си мисля, че няма да имаме изнесен ритуал и ще трябва да подписваме в ресторанта  nea  /при нас ще изнесат книгата от общината/
« Последна редакция: юни 04, 2013, 08:35:42 от ma6ka_ » Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 04, 2013, 08:34:22 »

машка не се притеснявай за времето - сигурна съм, че специално във ваша чест ще бъде хубаво smile
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #111 -: юни 04, 2013, 09:20:14 »

Би трябвало до 15ти да се е оправило това време, то вече на нищо не прилича!!!  girl_impossible

Аз не разбирам съвсем скруполите на хората за шоколадовата торта честно казано... шоколадът е "на мода" по всяко едно време и всеки един час от денонощието!!!

Две момински партита - кой е като теб!!  Bravo
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 04, 2013, 10:18:05 »

ma6ka_, много са красиви тези торти, дано максимално като тях ти я направят  Girl_hide
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 944

07.09.2013 г.

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 04, 2013, 13:02:55 »

Аз само не разбрах защо да не е шоколадова тортата - защото е топло ли? scratch one-s head Ми аз по-вкусно нещо от шоколадова торта не знам Torte И моята ще е шоколадова, даже се чудя дали няма да е много сладка, защото искам и лешници вътре, като тази на сладкарница Неделя най-сладката. Така че, каквото ви е вкусно..на всички ще им е вкусно  smile А времето да се оправя вече, чеее beating Аз предполагам, че ще се затопли, още от тази неделя го дават 25 градуса и ще се покачва още biggrin
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #114 -: юни 04, 2013, 18:13:40 »

Bravo Тортите, които си показала са супер. И аз съм за шоколадова, бяла торта  heart
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #115 -: юни 04, 2013, 20:47:29 »

Мила Машка, повярвай ми, че няма човек, който да иска повече от мен на 15-ти да е хубаво времето, тъй като и моята сватба е тогава с изнесен ритуал! Всеки ден гледам пробнозите и се надявам да не вали тогава! smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 09, 2013, 16:12:48 »

ma6ka_, видях снимка от моминското ти парти smile обратното броене започва   yahoo yahoo yahoo

п.п. много ти отива с було  Wink
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #117 -: юни 09, 2013, 21:10:34 »

Да, Машка е прекрасна както винаги smile Остават 5 дни! (почти)  Bravo yahoo
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 09, 2013, 21:20:49 »

Много си хубава на снимките!  heart
До къде стигна с подготовката? Готово ли в вече всичко за големия ден? Как протичат последните ти дни като неомъжена жена?
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 10, 2013, 09:01:40 »

Здравейте, момичета  smile smile smile
Не остана, ама никакво време  pardon
Имам още малко задачки по сватбата. Днес пуснахме и медицинските, до края на деня трябва да са готови.
Имах 2 момински  Bravo - едно в София и едно в СтЗ.
Много се бяха подготвили момичетата и си изкарахме супер! Бях много приятно изненадана от ентусиазмът им и въобще от цялата подготовка  yahoo
Ето и линкче с малко снимки от СтЗ партито, от културната I-ва част smile
http://www.flickr.com/photos/96315338@N07/

Оставям ви за сега и като имам време пак ще пиша  smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: