Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 07:33:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 156986 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: август 28, 2013, 16:15:44 »

Здравейте бъдещи мами. Аз днес се завърнах от отпуска. Почивката ми се отрази страхотно, но днес малко ми идва нанагоре като не мога да се опъна  хоризонтално поне за 5 минути. Гледам, че сте били активни тези седмици. При нас всички изследвания са идеални, единствено ме притеснява, че килограмите ми са се заковали, но лекаря не се притеснява от това. Тези дни получавам активни ритничета особено, когато реша да почивам в леглото. Усещам се как ставам тромава и трудно подвижна, а съм свикнала да вървя на бързи обороти. Жегите учудващо ми понасят. Тези дни смятам и аз да се отдам на разглеждане на колички.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #451 -: август 28, 2013, 17:16:31 »

Добре си се завърнала Валя. Браво за килограмите, можеш само да се радваш. Тепърва ще растем. Аз съм плюс 3 и то качени последния месец и нещо. Изведнъж ми порасна огромен корем. Струва ми се, че само там съм качила, но не мога да преценя съвсем. Иначе да ви споделя колко е капризно бебето...само да легна за малко по гръб и почва страхотни къчове да ми хвърля. smile Знам, че не е хубаво да спя така, а и той не ми дава възможност. Иначе мирува като съм настрани. Забелязвам, че баткото като е най-активен и бебето и то почва да ме рита. Явно го чува и се включва в игрите. smile  blum
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: август 29, 2013, 10:46:07 »

Валее браво за килограмите, хич не ги мисли. Аз съм качила 7 до сега, ама и преди това си имах доста. След седмица влизам в 9 месец и вече от преди седмица съм официално отпуск  Bravo

Вчера направихме пазар, купихме някой неща, сглобихме леглото. Утре продължаваме smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: август 29, 2013, 11:31:44 »

Вале, радвай се, че не трупаш излишни кила.
Рокси, и моят корем изведнъж порасна.
Перличке, защо след седмица? Нали от 36та и то завършена се влиза в девети?
Ние днес сме на лекар. Довечера ще пиша.
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: август 29, 2013, 12:53:02 »

Весе днес акушерката ми каза от 35 седмица си в 9 месец. Така пише и на документите, който ми дадоха pardon
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: август 29, 2013, 13:29:27 »

Да 35-та завършена. Тоест до 35та и 6 дни си в осми.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: август 29, 2013, 18:21:44 »

Ето ме. Дунди си расте супер. Вече е 2800 в 32 седмица и 6 дни. Според док имам шанс за нормално раждане с моето телосложение ако не стане над 4 кила. Малко се постреснах. Бях се настроила за секцио...Но за това има време. На 19 септември пак и почваме със записи на тонове.
Активен
stasidimovska
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: август 30, 2013, 05:06:05 »

Здравейте мамчета  blum От доста време не съм влизала ,надявам се че си бременеете добре  Wink При нас с бебчо всичко е наред,преди 2-3 седмици ходихме на 4D-ще си имаме МЪЖ  chee Таткото макар да беше убеден че ще е момче е на 7-то небе smile Бебчо от доста време шава активно,имам чувството че в корема ми има малко боксьорче smile няма спане хора,усети ли ме че съм в покой се започва  smile но това е сладко недоспиване smile Имам аз малко разминаване само в резултатите от кръвната група и мисля да ги повторя,преди години се изследвах (но съм си загубила картончето което дават) и ме изкараха че съм А+ , сега ме изследват и излиза че съм В+ , не че няма на кой да съм с някоя от тези групи ,но не е там работата и мисля тези дни да повторя теста и да видя каква ще ме изкарат този път,общо взето покрай мен е това,вече започнах да се оглеждам по витрините на детските магазини,колички,кошари и всичко останало smile понякоган е мога да сдържа желанието си и купувам по нещо smile ,но няма начин...все от някъде трябва да се започне.... след толкова дълго отсъствие ви надух главиците за отрицателно време  Wink Леко бременеене от мен smile
Активен
_perlichkata
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: август 30, 2013, 08:10:55 »

Весе браво на вас smile Ние в 34 г.с. сме 2,400 smile  За раждането аз не знам, според докторите нищо, че си имам килца, ми е много тесен таза и са малко притеснени за нормално раждане, но ще видим smile

Стаси, честит ти мъж smile Присъединяваш се и ти към клуба на свекървите smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: август 30, 2013, 10:22:40 »

Още едно мъжко попълнение  Bravo Честито, Стаси!
 На мен моя лекар никога не ми казва колко тежи бебчо, въпреки че всеки път ме слага на ехото, единствено на 4Д-то ми дадоха размерите. Ние сме с различни кръвни групи и всеки месец ми пускат антитела, имам си и една бита антиД инжекция от миналата година. И с ендокринолога се виждаме всеки месец за ТСХ и глюкоза.

Момичета, споделяйте покупките. Аз само си гледам от далече за сега, а и Александър не дава и дума да се каже за покупки предварително. Майка вчера изкара на племеника ми сгъваемото легълце и го изпра докато има сланце и  идеално ще ми пасне на малкото местенце в спалнята. Единствено май ще имам трудност с избора на количка, май прекалено много инфо прочетох и ми дойде в повече. 

За гестационните седмици и месеците бях намерила някъде в нета една схема по която се ориентирам. Незнам лекарите дали ги смятат по същия начин.

Първи триместър             Втори триместър                  Трети триместър
1-месец - 1-4 г.с            4-м     - 14-17 г.с                  7-м         - 27-30 г.с
2-месец - 5-8 г.с            5-м     - 18-21 г.с                  8-м         - 31-35 г.с
3-м       - 9-13 г.с           6-м     - 22-26 г.с.                 9-м         - 36-40 г.с

Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: август 30, 2013, 10:32:40 »

Вале, така е за седмиците. Само с уточнението, че става дума за завършена седмица.
Аз май съм напълно готова с покупките като изключим сгъваемата кошара. Но са ми доста, да не ставам досадна. Ако искате ще кача някои.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: август 30, 2013, 10:48:08 »

Това са само част от нещата. Пускам ги по малко да не ставам досадна.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #462 -: август 30, 2013, 10:58:14 »

Здравейте, сладурки!
Аз нещо съм яхнала здраво метлата тези дни и не ми остава време да пиша. От време на време успявам само да прочета по нещо.  witch
Ние с покупките сме до никъде по мое мнение. Дрешките сме ги уредили поне на първо време. Имам помпа, сгъваемо легло. Уредихме 2 дървени кошари, активни гимнастики, музикални играчки за легло, столче за кола...
Обаче остават супер много неща  crazy
1. Днес вносителите ме разочароваха за количката, че са изчерпани наличностите им, а не ми се обикаля из целия град да гледам цветовете. Ще чакам до другата седмица.
2. Дървените кошари трябва малко да се пристегнат - все пак са ползвани.
3. Трябва да се минат матраците с парочистачката - за дезинфекция.
4. Трябва да поръчам чаршафчета - мои роднини имат фирма за спално бельо и ще ми направят каквото поискам, ама пак отнема време.
5. Трябва да се срещна с джи пи-то на мъжа ми. Ако тя откаже, трябва да имам време за вариант Б
6. Тия дни обикалях до Социалните и нещата, които ми казаха, не ми се сториха много точно. По-скоро служителката беше вече изнервена в 10 сутринта и не й се говореше. Та и там трябва да проверявам кое как и в какви срокове...
Май стана списък като на бъдещите булки  tease Най-лошото е, че за повечето неща завися от някого  diablo Искам накрая да се занимавам само със пране, сушене и гладене  LOVING
За килата - само аз ли качих 11 кг?!? Добре поне са само на корем... и на малко подути пръсчета.
Веси, страхотни неща показваш!
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: август 30, 2013, 11:09:20 »

Весе, нещата за бебо са много хубави и подбрани с вкус. Особено ми хареса космонавтчето и зимното якенце, много са сладки. Аз така като гледам, ще се мотам до последно и всичко ще ми се струпа в последните месеци, но сега с това преместване не мога никак да се организирам.
Аз за седмиците и месеците се ориентирам по тази схемичка. Сега като се загледах е същата като на valia_diva

Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: август 31, 2013, 08:31:32 »

Благодаря момичета. По-късно ще кача още.
Аз прекарах поредната безсънна и много болезнена нощ! За тия болки в таза наистина ли няма никакъв лек? Нещо гимнастика, упражнения? Не исках да се оплаквам, обаче положението е страшно! Чувствам се като инвалид! Сериозно! Всяко помръдване ми причинява неимоверна болка...Боли ме всичко от под корема до средата на бедрото. Ако продължава така аз скоро няма да мога изобщо да мърдам... cray
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: