Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:58:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Есенно зимни бебета Октомври ,Ноември ,Декември  (Прочетена 156591 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юли 04, 2013, 11:53:11 »

Жосефинче, те ги гледат тия работи, но какво от това? Ако разбереш че детето ти е с заешка уста ще го махнеш ли? Все пак това не толкова голям дафект и се коригира.

Така е ПЪнки, просто коментирах това което момичетата казват че било само за шоу и че нищо не се виждало един вид на него...има си медицинска тежест за да се прави, дори знам че някой от симптомите за синдрома на Даун се хващат по лицето...
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #181 -: юли 04, 2013, 11:54:48 »

Josephine, съгласна съм с теб, че има неща, които могат да се видят на 4Д. Въпросът е, че не може никой да ти гарантира на 100% нищо.
А относно ходенето ми на 4Д аз исках да чуя мнение и на друг лекар. Най-малкото апаратът, на който ме гледаха на 4Д е по-нов и по-модерен от този на лекаря, който ми води ЖК. Така се случи, че два пъти ме гледаха на два различни 4Д апарата, но това е друг въпрос Wink Това все пак са ново поколение апарати. За 2-3 години какви изменения стават с компютърната техника, а какво да говорим за медицинската апаратура  girl_impossible
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юли 04, 2013, 13:12:32 »

Никой не е казал, че нищо не се вижда, а само че важните маркери се гледат на 2Д.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #183 -: юли 04, 2013, 16:43:07 »

Здравейте момичета,
днес бях на преглед и с бебчо всичко е ок. Каза да не се притеснявам за болките, които имах преди няколко дни, че матката е спокойна и на този етап няма повод за тревога. Неприятното е, че не ми хареса кръвните изследвания и урината. Имам доста левкоцити и бактерия и утре ще повтарям изследването в друга лаборатория. Кръвните пък са ми все в горни стойности и според него не пия достатъчно вода, което си е факт. Това е от нас с малкото бебче.
ПС. Казах му, че ако вижда пола не искам да ми казва на този етап и той каза, че с втората бременност съм била помъдряла. blum
Активен
Alichka

« Отговор #184 -: юли 04, 2013, 18:46:07 »

Roxanne_, искрено ме разсмя с твоя пост ROFL Ние също не знаем пола и отвсякъде ме атакуват с въпроси, чак малко изнервят. Като че ли това е най-важното!?! Май ще постъпя като теб и ще кажа на моя лекар, каквото види, за него да си остане като информация blum
А за водата мога да ти дам съвет - наблягай на трапезната и отбягвай по възможност минералната.
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #185 -: юли 04, 2013, 19:19:40 »

Alichka, ние вкъщи пием само трапезна вода. Предполагам, че проблема идва оттам, че до 3 месец много ми се гадеше включително и от водата. Имаше дни, през които ми се събираше не повече от литър на ден. Сега вече пия много вода и дано поне ПКК-то е добре.
Активен
Alichka

« Отговор #186 -: юли 04, 2013, 19:26:04 »

Не се притеснявай излишно! Като гледах репортажа (на БТВ май беше) за лабораториите и изследванията, вече ми се затвърди мнението, че вяра много не трябва да им се има. Добре си решила да смениш лабораторията.  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юли 05, 2013, 08:21:00 »

Много лекари препоръчват ползването на една лаборатория.За всичките тези години, в които им ползвам услугите ежемесечно само веднъж нямах възможност да отида до моята лаборатория и ползвах тази на голяма болница точно до работата ми. Резултатите бяха шокиращи за мен, защото ме изкараха диабетик. Трябваше да ги повторя и се оказаха нормални.

Ние също не знаем пола на бебето и понеже всички само за това ме питат им казах, че ще го разберем в деня на раждането  Wink освен ако любопитството не ме изгори по-рано  blum
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: юли 05, 2013, 08:30:16 »

Вале, нищо ли няма да купувате предварително? Аз толкова много исках да знам какво е, за да почвам да купувам. Затова много се зарадвах, когато Врагалева беше почти сигурна още на първата ФМ.
Активен
Alichka

« Отговор #189 -: юли 05, 2013, 08:40:27 »

Весе, то незнанието не изключва купуването  Wink Поне при нас! Аз не бих купила нищо розово, ако е момиче, защото не ми се мисли колко подаръци в този (за мен леко отблъскващ) цвят могат да бъдат подарени. Една приятелка има момиче на 4 години и каза "Никога не съм купувала розово, защото всеки, който реши да прави подарък, автоматично избира този цвят".
Аз съм решила синя количка, а тук вече се спомена за червена за момче. Това с цветовете винаги ми е било много странно! Мъжът ми има повече розови и лилави ризи, а аз повече сини и зелени рокли  huhhuh.gif
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юли 05, 2013, 08:46:21 »

За сега не мисля, но не се знае какво настроение ще ме обземе след месец, два. Разглеждам детски колички, но все в неутрални цветове. Не съм привърженик на "розаво за момичета и синьо за момчета. " На моменти ми се иска да започна да обзавеждам детската, нали всеки момент ще заживеем в новия апартамент та тя е още празна само с едно шкафче.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юли 05, 2013, 09:01:30 »

И аз вече като Весето нямам търпение да купувам, ама милото айде да изчакаме още малко smile Харесали сме количка, онзи ден гледахме легла и решихме да си поръчаме дървено като спалнята и да вземем и кошарка ( ако го свалям при майка, на долния етаж да му е удобно, пък и на път като тръгнем).

Аз всеки момент чакам да стана мъжка леля и съм в голяма еуфория  yahoo yahoo yahoo
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юли 05, 2013, 11:15:19 »

И аз не обичам розово, но няма как покупките да са едни и същи за двата пола. Не става дума изобщо за цветовете!
Все пак се купуват съвсем различни неща. За момиченца има такива неща, как ще се вземат за момче.
Активен
Alichka

« Отговор #193 -: юли 05, 2013, 11:21:22 »

Права си, че не всичко опира само до цветовете good Но под покупки на първо време не виждам голяма разлика в ританките, бодитата, шапките, ръкавичките, и тн дрешки, които са за болницата и първата седмица след изписването. Да не говорим, че спокойно може да се вземат по-големите неща като количка, кошче, столче за кола, корито, стерилизатори, шишета, помпи... без да се знае полът. Аз дори и да не искам да ми казват пола, не вярвам, че няма да се намери лекар или акушерка, които да кажат  pardon Може само информацията да я запазя в най-близко обкръжение.

П.П. Забравих да ви се похваля - снощи мъжът ми най-после усети бебока. Малкото човече от доста време рита усилено, но мъжът ми все нямаше късмет. Тъкмо сложи ръка и бебчо спираше да шава. Постои така 3-4-5 минути и нищо. Махне ръката и бебока пак се разшава. Накрая мъжът ми се ядосваше, че само го лъжа, ама как да му обясня  pardon Казвах му, че като се роди то ще помага, защото очевидно много лесно го успокоява. Е, снощи най-после имаше щури танци DANCE из корема ми, та вече разбра какво е да те ритат. Имаше голямо изумление и погледи от типа на shok
« Последна редакция: юли 05, 2013, 11:31:19 от Alichka » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #194 -: юли 05, 2013, 12:21:51 »

Али, и ние сме точно така с ритането - мен бебето ме тупка по цяла вечер от известно време и даже на два пъти го видях да ми мести леко корема, а в момента, в който моят мъж пробва да сложи ръка и да усети движението, бебето се кротва и не мръдва. И после пак така. Само го дебнем досега. Wink Предполагам, че като вляза в по-късна седмица, вече няма да има накъде да се измъква.  blum
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: